- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ćuti i budi sretan što opće imamo pravo sudjelovat jer 90% ovakvih turnira zaobilazi hrvatsku.
jel zna netko kako promjenit recomended items
P.S. I love my team from last game
Znam ja, ali mrsko mi sad, odoh spavati, pošalji private message, popodne oko 1 ću ti odg.
P.S. I love my team from last game
http://www.reignofgaming.net/news/21270-unoffical-pbe-patch-notes-for-8-14-2012
Dat mercenary katarina

http://www.guru-gaming.org/ri-builder/
par klikova i spreman si :)
Ima ko neki acc na westu za prodat samo da je lvl 30 nije mi nista osim toga vazno.
I da je do nekih 150 kn jer mi netreba nista bolje
Ima ko viška neki pbe acc?
EDIT: Javio se jedan forumaš i ovim putem mu zahvaljujem, hvala kolega
Twitch jedan od jačih heroja koji postoje!
Combo mu je nenormalan,pogotovo kad mu je AS na 2.1 i AD na 390.
Ubija al ubija,jedino mu Jax smeta,ali i to se riješi :D
Not sure if serious or just trolling
Twitch jedan od jačih heroja koji postoje!
Combo mu je nenormalan,pogotovo kad mu je AS na 2.1 i AD na 390.
Ubija al ubija,jedino mu Jax smeta,ali i to se riješi :D
Dobro, 15. si level, pa ćeš skužiti kako lako i jednostavno se tw-a countera, i da je beskoristan. A o tome da pada u još manje udaraca nego što ubija druge, ne trebamo ni pričati.
Što nisi razumio? Kad se kupi oracle ili pink postaje free kill.
Ima ko viška neki pbe acc?
EDIT: Javio se jedan forumaš i ovim putem mu zahvaljujem, hvala kolega
Inace samo da vam kazem registracije bi trebale biti otvorene nekidan sam ja trazio sebi pbe i dobio ali na kraju vidio da mogu sam napravit.. Probajte ko nema samo nemojte zabpravit regiju izabrat hah
Što nisi razumio? Kad se kupi oracle ili pink postaje free kill.
twitch se ne igra tako da se oslanja na stealth, bar ne u tolikoj mjeri da bi ga oracle učinija beskorisnin, dok on tebi uđe u range oracle-a već si napola mrtav
Po novome pbe acc mozes napravit prvog, drugog i trečeg dana u mjesecu. Tako da tek 1.9. mogu napravit svoj pbe acc.
4c 6f 6c 20 61 63 63 20 65 75 77 20 39 35 30 20 77 69 6e 6f 76 61 20 37 31 20 63 68 61 6d 70 20 31 34 20 73 6b 69 6e 6f 76 61 20 32 32 30 20 6b 6e 20 6f 73 74 61 6c 69 20 69 6e 66 6f 20 6e 61 20 70 70
Hex u normal text prevest ;)
Muahahahhahahaha
twitch se ne igra tako da se oslanja na stealth, bar ne u tolikoj mjeri da bi ga oracle učinija beskorisnin, dok on tebi uđe u range oracle-a već si napola mrtav
Ma daj molim te smiješan si s ovime, odi onda igraj s njime i imaš free elo. Ili nije baš tako, ha?
Ma daj molim te smiješan si s ovime, odi onda igraj s njime i imaš free elo. Ili nije baš tako, ha?
Twitch bez ultija 550 range, dok oracle ima 750 range.
Tak da ne znam što td za FlyBoy-a.
A to da si napola mrtav, nebih se baš složio.. koji god da si heroj imas ga priliku ubiti (ako si već na pola HP-a). A jedan burst je sasvim dovoljan......
zanima me dal je isplativo uzimat riven još ili da kupim dianu
16 | riven |
---|---|
4 | diana |
4c 6f 6c 20 61 63 63 20 65 75 77 20 39 35 30 20 77 69 6e 6f 76 61 20 37 31 20 63 68 61 6d 70 20 31 34 20 73 6b 69 6e 6f 76 61 20 32 32 30 20 6b 6e 20 6f 73 74 61 6c 69 20 69 6e 66 6f 20 6e 61 20 70 70
Hex u normal text prevest ;)
znan da san smišan to mi i cure isto kažu naravno da nije tako, vidiš LoL je igra u kojoj sudjeluje uglavnon petero ljudi u jednome teamu, pametnome dosta, inače Twitch (moj dobar drugar) mi je main još od 2009-e i znan igrat sa njin i znan kako njegova mehanika funkcionira tako da ja cijenin tvoj trud i trud momka koji meni ide objasnit koliki je njegov range ali to nije potribno, znan ja to sve vrlo dobro i nebi pisa ovakve stvari ako neman pojma
Twitch bez ultija 550 range, dok oracle ima 750 range.
Tak da ne znam što td za FlyBoy-a.
A to da si napola mrtav, nebih se baš složio.. koji god da si heroj imas ga priliku ubiti (ako si već na pola HP-a). A jedan burst je sasvim dovoljan......
nismo mi na lvl-u 10 da se uzima oracle za twicha i trazi ga se po sumi ka klosar , twitch je ad carry koji nije JEDINI ad carry koji ima range 550 tako da to sta je flyboy reka nebi se slozia jer sta ce tebi oracle kad nece on sa twitchon doc tebi iza leda i napravit ti ambush nego organizirano ka team ic sa svojima , ne vidin problem ode *my job here is done.jpg*
znan da san smišan to mi i cure isto kažu naravno da nije tako, vidiš LoL je igra u kojoj sudjeluje uglavnon petero ljudi u jednome teamu, pametnome dosta, inače Twitch (moj dobar drugar) mi je main još od 2009-e i znan igrat sa njin i znan kako njegova mehanika funkcionira tako da ja cijenin tvoj trud i trud momka koji meni ide objasnit koliki je njegov range ali to nije potribno, znan ja to sve vrlo dobro i nebi pisa ovakve stvari ako neman pojma
Još bolje, u tf-u twitch još više gubi na vrijednosti. Ako nešto može onda je na surprise ubiti 1v1 nekog zalutalog wnb junglera, u tf ne može ništa. Znači ništa! Zburstaju ga soraka i nunu u 2 sekunde, a kamoli adc ili ap caster, i mainaj ti njega do 2050. to je činjenica i ništa što kažeš to neće promjeniti.