League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.546.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...

Za one koji još traže build za Dianu, Phantom L0rd je noćas istražio nekoliko njih i finalni build je:
1. Sorc boots

2. Rabadon's Deathcap
3. Lich Bane
4. Hextech Gunblade
5. Void Staff
6. Guardian Angel

Kaže da s ovim može pokositi cijeli tim, kao i Akali, ali sa AoE Q-om, a sa samo prva tri itema je već rekao da je dmg OP jer je Lich Bane + passive cca. 1000 dmg-a. Kasnije je oneshotao sve do čega je došao, zaista prebrutalan heroj.

To smo već ustanovili dok je bila u pbe.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
slimyyy kaže...

ako nemate previše iskustva nemojte "kopirat" streamove jer u dosta slučajeva to loše završi

Ili mozete biti kao Luka(stariji slimyyy) pa pravite wriggles na skarneru jer neznate drugacije :D

14 godina
neaktivan

el vam radi lol? meni izbaciva kao da se nemoze spojit o.O

btw el neko zna koji je k ovo?

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Stavi današnji datum na kompu. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

omg toga se nisam ni sjetio xDDDDD uvjek zaboravim dok ga iskopcam cjelog da mroam to radit :S

14 godina
League Of Legends

Jel Gragas dobio neki buff ili ga se igra više radi turnira u Poljskoj ? Vidim dosta Gragasa u zadnje vrijeme.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Bio je free prošli tjedan, pa pretpostavljam zato

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel moze neko preporucit build za morganu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Ili mozete biti kao Luka(stariji slimyyy) pa pravite wriggles na skarneru jer neznate drugacije :D

to obavezno

14 godina
protjeran
League Of Legends

zaljubio sam se u ovaj novi skin od cho-a ,igram po cijele dane s njim samo zbog skina :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
PFFF da živim u Koreji. Svaki igrac koji igra iz internet kafica( PC BANGS) dobiva sve champe besplatno(ranked i normal) i još 20% vise IP. Naravno, kad se odlogiraju, heroji nece biti dostupni u njihovim domovima, samo vrijedi za igranje u PC BANGS. http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2453856
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Fala bogu ( iako 21-8 nije baš veliki broj gameova {#} )

ZLATO! ZLATO!
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Znaš da dobiješ veoma loš tim kada završiš partiju sa ovakvim skorom i izgubiš -.-

'Najbolji osjecaj je, kad vidis svog najboljeg prijatelja da se smija, nakon sje*anog perioda' Emir
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

A ne mora značiti, ako nisi roamao i pomagao svojima onda je to i tvoja krivica, a ako jesi onda ti je loš team.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Al najjače, brat i ja igrali top lane protiv chogatha. Ubijemo chogatha, odemo na mid, ubijemo dianu, odemo na bot lane,gankamo i dobiju oni dva killa.

Vratimo se mi na top, kad samo cujes "An ally has been slain" i "double kill" -.-
'Najbolji osjecaj je, kad vidis svog najboljeg prijatelja da se smija, nakon sje*anog perioda' Emir
16 godina
Aliser kaže...
Al najjače, brat i ja igrali top lane protiv chogatha. Ubijemo chogatha, odemo na mid, ubijemo dianu, odemo na bot lane,gankamo i dobiju oni dva killa.

Vratimo se mi na top, kad samo cujes "An ally has been slain" i "double kill" -.-

duo top? 

15 godina
neaktivan
Oni su imali junglera a mi nismo. Možda je i to bio razlog izgubljenog matcha.
14 godina
neaktivan

sad sam odigrao najodvratniji game od kako igram :S njihovi su 2 leavali od 5. min :S a taman kanio malo se zabaviti i odigrati jednu bez stresa :S

16 godina
Aliser kaže...
Oni su imali junglera a mi nismo. Možda je i to bio razlog izgubljenog matcha.

pa to je najveći razlog

14 godina
League Of Legends

Jel zna iko kad bi se trebale otvoriti registracije za PBE..

Koristia bi ga da isprobam champa prije nego ga kupim

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

kako vi igrate Ez-a, ja prvo dorana > čizme > bf > infinity > upgrejdam čizme > phantom > bt > tri force?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Leon93 kaže...

kako vi igrate Ez-a, ja prvo dorana > čizme > bf > infinity > upgrejdam čizme > phantom > bt > tri force?

Ja nikad ne volim kretat s Doranom.

Ako se snowballam dobro, onda rusham tri-force (obično prvo Sheen uzmem) pa BT, Las Whisper, i dalje ako stignem IE i Guardian Angel

Zbog pasiva koji daje AS, ne volim ići na PD, a kritu nadomjestim sustainom koji mi daje BT, + Triforceov unique je praktički krita.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
League Of Legends

dali je netko upoznat s ovim http://eune.leagueoflegends.com/news/enter-comic-lolz-contest

dali se vec netko odlucio da sudjeluje u tom, ako je zanima me imali ogranicenja u broju stranica, u cemu da crtam, gdje mogu vidjet radove od drugi korisnika, i ako imate jos nesto sto je po vama vazno nadodajte

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Evo vratio se ja sa pijanke (Citaj: godisnjeg) u Vodicama umorniji neko kad sam otiso, moze neki kratki sadrzaj kaj sam propustil u ovih 10dana..

Htio bi svoje pro trollanje sutra zapocet informiran {#}

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Leon93 kaže...

regularni build ka na svakon ad carryu osin phantoma uzmi tri force , redosljed , najbolje bootse 3 pota > 2doransa ako tribas viska hpa ako ne vamp > dovrsit bootse > trinity > LW/GA > BT

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Evo vratio se ja sa pijanke (Citaj: godisnjeg) u Vodicama umorniji neko kad sam otiso, moze neki kratki sadrzaj kaj sam propustil u ovih 10dana..

Htio bi svoje pro trollanje sutra zapocet informiran {#}

Propustio si novog OP champa ( Diana ), najavu season 2 championshipa, moj gold ranking {#} a i ono što je vjerojatno većina njih propustila:

http://www.esl.eu/hr/lol/news/201046/ reanimacija hrvatskog ESL-a te evolucija u Go4LoL i Cro4LoL turnirima.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
League Of Legends

1500 elo game

EU West: slimyyy

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

The immortal Sona.Nije support ni tako dosadan kao što sam mislio.{#}

dat sona dat sona
LoL EUW:Party Guy

1 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...

dali je netko upoznat s ovim http://eune.leagueoflegends.com/news/enter-comic-lolz-contest

dali se vec netko odlucio da sudjeluje u tom, ako je zanima me imali ogranicenja u broju stranica, u cemu da crtam, gdje mogu vidjet radove od drugi korisnika, i ako imate jos nesto sto je po vama vazno nadodajte

itko?

i jos jedno pitanje nevezano za to, danas sam pozvao buraza na lol preko mog referral linka(ista ip adresa) ali problem je sto mi se ne pojavljuje na listu pozvanih, sad me zanima jel to zbog toga sto nam je ista ip adresa ili treba proci neko vrijeme pa da oni to updejtaju tamo.

hvala

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina

Treba proci neko vrijeme

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // EU East: ToxicOwner
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice