League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.545.752
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Aliser kaže...
Upravo tako.

Igrao sam 5-6 partija danas, u svakoj je bio Varus. Na pocetku rastura, ali kasnije stvarno opdane, nema dmg, slabo ista uspije uradit, a i lagano ga ubiti.

A steta, nekako mi simpa djeluje.

Uz pravilno pstavljanje ekipe i korištenje passiva Varus je dobar kroz cijeli game a ne samo u lane phaseu.

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Prvi summoners rift njom da igram, i naravno, par prijatelja je žestoko failalo (teemo i heimerdinger).

Nece sliku da uploada, radi se o 19/9 diani.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 3:32 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Lijepo je bilo ponovo igrati sa Harisom, nakon skoro više od 2 godine.

Nikad lakši game nisam imao :'D

'Svi se drogiraju kokainom,heroinom..a ja se drogiram lažima' - Amar
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 0:16 (Aliser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj najlakši gejm :O 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
17 godina
neaktivan
AmD kaže...

Moj najlakši gejm :O

Ovaj zadnji skroz, s Blasting Wand na Ashe  {#}

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan

Ma neki njubovi .. Ali na kraju meča su počeli pružat otpor ali ništa od toga .. Skoro penta kill napravio sa 1800 healtha na njih 5 .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 1:59 (AmD).
17 godina
League Of Legends

Za one koji još traže build za Dianu, Phantom L0rd je noćas istražio nekoliko njih i finalni build je:
1. Sorc boots

2. Rabadon's Deathcap
3. Lich Bane
4. Hextech Gunblade
5. Void Staff
6. Guardian Angel

Kaže da s ovim može pokositi cijeli tim, kao i Akali, ali sa AoE Q-om, a sa samo prva tri itema je već rekao da je dmg OP jer je Lich Bane + passive cca. 1000 dmg-a. Kasnije je oneshotao sve do čega je došao, zaista prebrutalan heroj.

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Vratim se s godišnjeg i dva nova champa u storeu {#}

Diana me ne zanima ni najmanje, ali zato Zyra izgleda zabavno no još nisam naletila na nju ni u jednom gameu unazad par dana pa ju nisam baš prostudirala kak spada.

Oni koji ju igraju -  igrate li supp ili mid (jel uopće može suppat?)? I koje rune s njom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vidio sam jučer jednu lijepu pentu od Diane, gdje je skinula Tryndi 1600 HP da se on samo zapitao "what?" {#}

17 godina
neaktivan
Ehhhh di si bila dok je zyra bila OP haha nemas pojma kaj si propustila xP sad nisam siguran jesu je vec nerfali ili planiraju :O ak jos nisu kupuj pa facerollaj protivnike :D

Inace svakako zanimljiv champ :D buah nikako support :P takog burstera je useless kao support a i nema neki utility spell da za carrya :D barem maj opinion xD ali tko sam ja da sta pricam kak bi reko jedan papucar od par strana prije... samo low player kojem se svi smiju xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
14 godina
Keiichi kaže...
Ehhhh di si bila dok je zyra bila OP haha nemas pojma kaj si propustila xP sad nisam siguran jesu je vec nerfali ili planiraju :O ak jos nisu kupuj pa facerollaj protivnike :D

Inace svakako zanimljiv champ :D buah nikako support :P takog burstera je useless kao support a i nema neki utility spell da za carrya :D barem maj opinion xD ali tko sam ja da sta pricam kak bi reko jedan papucar od par strana prije... samo low player kojem se svi smiju xD

Namakala dupe po Jadranu :) Ma ne treba meni OP champ kad sam skillerica {#}

Sad za ozbiljno, dakle solo mid s njom i pretpostavljam ap rune page. Ima kakav divlji build ili standard ap itemi?

13 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Namakala dupe po Jadranu :) Ma ne treba meni OP champ kad sam skillerica {#}

Sad za ozbiljno, dakle solo mid s njom i pretpostavljam ap rune page. Ima kakav divlji build ili standard ap itemi?

Zyra 

• Base movement speed reduced to 300 from 310
  • Stranglethorns
    • Damage reduced to 180/265/350 from 200/300/400
    • Cast range reduced to 700 from 800
  • Grasping Roots damage per level adjusted to 60/95/130/165/200 from 60/105/150/195/240
  • Plant damage for additional plants reduced to 50% from 75% when multiple plants are attacking the same target

uobicajni build na njoj , da ap rune  

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo počeo i ja igrat ranked i digao se nakon par partija sa 1400 na iznad 1500. Sutra po gold!

P.S. Da nisam izgubio 100 ELO-a radi neaktivnosti, bilo bi svega...

ELO ELO
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

imam pitanje dobio sam account sa 890 eloa i puno gejmova (ranked)

e sad posto ima puno gejmova nema vise onaj boost koji dobijes na pocetku i tako da sam ja od 800 do 890 dosao ali ide jako sporo dobijam po 9-14 tak negdje

zanima me dal ce se to ikad reset npr season 3?

League of Legends EU West: Allrad
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

jel neko za normal game? eune

nick:SOMETHING PINK

edit:bit ce season 3

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 15:59 (NoDiggity).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Šta mislite, da li vrijedi uzimati sad Dianu, ili bolje sačekati da vidim koje će promjene Riot izvršiti (ako ih bude bilo)

'Najbolji osjecaj je, kad vidis svog najboljeg prijatelja da se smija, nakon sje*anog perioda' Emir
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

maloprije sa dariusom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Skupia 6300

Kojeg champa da uzmen..

Igram Jungle, AD, AD carry, offtank

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Jungle. Lee Sin, Shyvana, Nautilus AD Carry.. Graves, Ezreal, Corki, Offtank... Jarvan, Jayce, Riven
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Za jungle dosad imam Warwick, Nocturne, AD carry samo ovi do 1350 nikakvi, offtank imam olaf, rive, jarvan

Hahah

A sta mislite o ovoj novoj diani?

Moze i prijedlog champova koji nisu nesto od ovo troje sto sam naveo

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Zanima me jel igra ko na west-u??? pa da me adda xxxAceRxxx

e, da, jel vama hoce uc u igru? Meni pise update failed

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 21:36 (CarJosip).

0 0 hvala 0
14 godina
CarJosip kaže...

Zanima me jel igra ko na west-u??? pa da me adda xxxAceRxxx

e, da, jel vama hoce uc u igru? Meni pise update failed

da meni sve ljepo šljaka :)

LoL EUW: OptimusCr1me
14 godina
League Of Legends

Ima neko savjete kako poboljsati laning fazu na midu. Većinu gameova protivnik me owna u laning fazi, a kada dođe do teamfightova uvijek se uspijem vratiti i iscarryat team.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
13 godina

Dok sam imao problem s farmanjem na botu sam pogledao oko 5 streamova, sve jaki igraci, i naucis stvari. Probaj :)

LOL EU Nordic and East: InvisoO
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 22:19 (bullyq14).
14 godina

Ma gledam dosta streamova, pogotovo Froggena kad streama. On me je i sje*o, postao sam pre pasivan, samo farmam, i u većinu gameova imam najvise cs-a. Mislim dobro je imat puno cs-a, ali me protivnički mid najčešće rape-a i roama, i onda sam gotov sa optuzbama svog tima.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 22:53 (Keops).
16 godina
League Of Legends

ako nemate previše iskustva nemojte "kopirat" streamove jer u dosta slučajeva to loše završi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Aliser kaže...
Upravo tako.

Igrao sam 5-6 partija danas, u svakoj je bio Varus. Na pocetku rastura, ali kasnije stvarno opdane, nema dmg, slabo ista uspije uradit, a i lagano ga ubiti.

A steta, nekako mi simpa djeluje.

Uz pravilno pstavljanje ekipe i korištenje passiva Varus je dobar kroz cijeli game a ne samo u lane phaseu.

I ja stvarno neznam o ocemu oni pricaju po meni je Varus odlican champ,mozda je malo tezi za igrati itd,ali se sa njim definitivno moze carryati team,i po meni ima odlican autoattack u late gameu.

http://www.surrenderat20.net/2012/08/8-6-news-varus-buffs-zyra-nerfs-and-more.html

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja opće ne gledan streamove, nije mi uopće napeto. Uostalom ja uvik mislin da igran bolje od svih njih xD.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice