League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.421.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
Anzulolz kaže...

jeb*te jesan se lipo nasmija na tome , jel ti vidis kako si ti samouvjeren to nije normalno , necu se uopce svadat sa ljudima koji su stil ka i ti 

Čovječe, ti sve vrijeme mene za ozbiljno shvataš? Stvarno misliš da sam tako nisko pao da se smatram boljim nego neko sa skoro 4k odigranih igara? {#}

a izvini brale , stvarno neznan vise ovih dana previse san puta dobia i u gameovima i na forumima sta se ponasaju tako {#}

EU West: slimyyy
16 godina
Anzulolz kaže...

a izvini brale , stvarno neznan vise ovih dana previse san puta dobia i u gameovima i na forumima sta se ponasaju tako {#}

Ma nema potrebe da mi se izvinjavaš :D Od zadnjeg game-a mi je nos prokrvario kakvih sve likova ima. Ubacite me nekad u igru :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li su promjenili ime na ulti od Lady of Luminosity?

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

šta te briga kad se više ne udostojiš pojavit online i bacit koji game

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

A sta mislis sto me nema,pomoci cu ti mozda zato sto imam jeb*ni ban od 17 dana {#}

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina
AmD kaže...

Evo ovako.. Krenuo sam igrati ranked ( nedavno lvl30) i zanima me moze li me netko malo uputiti sto raditi, kako igrati zapravo da ne suckam stalno . 

1. Po mogućnosti da znaš igrati barem 4 role-a (ako isključiš support), a najbolje ako ih znaš sve.

2. Trebaš imati min 5 champova za svaki role te ih znati igrati (imati iskustva s njima iz normal igara)

Po meni treba znati igrati sve role, a mainat jednu.

2 championa za svaki role je meni čisto OK(pod uvjetom da nisu ovi koje se stalno bana). Ako želiš dignuti elo, mislim da je lakše ići Westriceovim, HSGG-ovim, Froggenovim i sličnim putevima igrajući jednog championa.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
18 godina
neaktivan
League Of Legends

TSM got owned by Blaze, 3-0, gledao sam prvi gejm, baš su ludi ovi koreanci.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

A sta mislis sto me nema,pomoci cu ti mozda zato sto imam jeb*ni ban od 17 dana {#}

bas zbog takvog rjecnika imas ban od 17 dana {#}

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

sigurno si ga i zaslužija

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Skupio sam si šest 'iljada i tristo i sad ne znam da čekam Dianu ili kupim Zyru. Kada izlazi Diana?

0 0 hvala 0
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Skupio sam si šest 'iljada i tristo i sad ne znam da čekam Dianu ili kupim Zyru. Kada izlazi Diana?

Diana izlazi vjerojatno sljedeći tjedan. Ovisi šta ti treba, ako ti treba predobar mid uzmi Zyru, ako će ti trebat jungler čekaj Dianu. Sa Zyrom znam često odigrat koju partiju i predobra je, često je banana u ranked igrama, a da ne spominjem kolko je zanimljiva ta mehanika sa seedovima.

Što se tiče Diane igrao sam ju na PBE-u i dosta je zanimljiva, ima dobar gank i solidan jungle clear prije 6-og levela, ali jednom kad dođeš na 6. level mislim da je jedan od jačih junglera/gankera jer joj je ulti vrlo sličan Akali. Njezin Q je vrlo "lijep" ability, napravi onako "mjesečevu" kretnju.

Paragon
16 godina
scarface797 kaže...
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Samo tako i nastavi :P, sljedeci ban ce ti biti 30  dana i poslije toga do 2236 {#}

Edit : Scar sto se zalis sto lux dobiva name change na ultiu????? Pa objasnio je Xypherous zasto ce se promijeniti ime i  mislim da je totalno  u pravu  s svojim misljenjem. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 18:39 (hari85).
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
scarface797 kaže...

bas zbog takvog rjecnika imas ban od 17 dana {#}

slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

sigurno si ga i zaslužija

Ajde Luka i moze proci sto mi to kaze ali ti Duje nemas sta jeb*no reci,nisi ni ti nista bolji.(sad ces se praviti da nemas pojma o cemu pricam,kada si jeb*no senilan)

hari85 kaže...

Samo tako i nastavi :P, sljedeci ban ce ti biti 30  dana i poslije toga do 2236 {#}

Edit : Scar sto se zalis sto lux dobiva name change na ultiu????? Pa objasnio je Xypherous zasto ce se promijeniti ime i  mislim da je totalno  u pravu  s svojim misljenjem. 

Pi*ka im materina ksenofobisticna,kako su samo jeb*no retardirani,ma vraga je on upravu iako je bila onolika pobuna na jeb*ni forumima oni opet po svome idioti retardirani.

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima ko' kakvu ideju za "Orianna rune page"? Ja sam mislio napraviti ovako nešto, ali ako netko ima bolju ideju ili savjet, neka samo kaže.

3x Greater Quintessence of Swiftness +1.5% movement speed

9x Greater Mark of Insight +0.95 magic penetration

9x Greater Glyph of Potency +1.19 ability power

9x Greater Seal of Replenishment +0.41 mana regen/5 sec

LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Osobno preferiram Health Regen u odnosu na Mana na sealovima.

Za quinte ne znam, nisam igrao Oriannu, al' ostalo je ok.

Btw, evo jedan sviježi. Bio sam top vs Fiora, a poslije sam radio što sam htio (znam da im je team composition trollerski, al' nisu trollali za gejma)

don't feed Vlad don't feed Vlad
16 godina
burner9 kaže...

Ima ko' kakvu ideju za "Orianna rune page"? Ja sam mislio napraviti ovako nešto, ali ako netko ima bolju ideju ili savjet, neka samo kaže.

Kad igran na midu, osobno, više ne koristin žute mana regen. Ipak ćeš u 7 min dobiti blue buff a do tad bi se triba fokusirat na last hit primarno s autoattackom nekoliko prvih lvl-a (ne koristit puno mane), a nakon što uzmes Catalyst, onda te rune nekako postaju bezvrijedne.

Radije uzmi(em) HP/lvl ili nest drugo, možda armor.

Plave bi ja uzeo AP/lvl, a što se Quintessencesa tiče ili M.Speed, ili Ability power.

15 godina
neaktivan
League Of Legends
U vezi perma banna, mene su na starom smurfu perma banali nakon 2 tjedna kazne, nakon tih 2 tjedna pazljivo te i dodatno prate, napises li noob, feeder, retard, moron itd.. Dobivas permu... Tak da ti je onak vec kasno, kad tad cete,,, savjetujem ti da ne ulazes pare u taj acc.
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Šteta šta smo izgubili

http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Šteta šta smo izgubili

4 Heal-a LoL.

EU West:Venom035
14 godina
neaktivan
Specialized kaže...
vOLT kaže...

Šteta šta smo izgubili

4 Heal-a LoL.

Kako cu ja utjecat na odabir spellova drugih igraca...ja uvik igran ad carry-a sa flash heal/ignite

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa napiši mu na chat da ti ne treba još jedan heal na lejnu i da uzme flash exh (alistaru jel).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@MacTheBig

Hvala na odgovoru!

Quinte budem ostavil movement speed, Mark bude isto ostalo magic penetration, Glyph sam (prema tvojem savjetu) stavil AP/lvl, a seal budem vjerojatno stavil mr ili hp/lvl, mada bi radije stavil hp/lvl jer budem prestal rushat ryalis i bacil se na chalice of harmony-unholy grail kak to radi Ocelote. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 8:08 (burner9).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima kog da hoce  igrat? :D

Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Goddish kaže...

Ima kog da hoce  igrat? :D

Summoner name? Server?

16 godina
burner9 kaže...

@MacTheBig

Hvala na odgovoru!

Quinte budem ostavil movement speed, Mark bude isto ostalo magic penetration, Glyph sam (prema tvojem savjetu) stavil AP/lvl, a seal budem vjerojatno stavil mr ili hp/lvl, mada bi radije stavil hp/lvl jer budem prestal rushat ryalis i bacil se na chalice of harmony-unholy grail kak to radi Ocelote. {#}

Nema ti smisla rushat ryalis na nijednom AP (mid) heroju. Radije rushaj Rod of Ages i dok njega buildas uz Catalyst kupis Chalice of harmony, mada nije potrebno, osim ako želiš dodatni MR.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ezreal je predobar..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vOLT kaže...

Ezreal je predobar..

Rekao sam ti ^^

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Ezreal je predobar..

Rekao sam ti ^^

Bia san malo nesiguran u kupnju jer san ga igra davno prije (na lvl 15) i nije mi se tad svidija jer nisan ni igra dobro...ali stvarno ga je gust igrat

15 godina
neaktivan
burner9 kaže...

FlyBoy kaže...

Osobno preferiram Health Regen u odnosu na Mana na sealovima.

Za quinte ne znam, nisam igrao Oriannu, al' ostalo je ok.

MacTheBig kaže...

Kad igran na midu, osobno, više ne koristin žute mana regen. Ipak ćeš u 7 min dobiti blue buff a do tad bi se triba fokusirat na last hit primarno s autoattackom nekoliko prvih lvl-a (ne koristit puno mane), a nakon što uzmes Catalyst, onda te rune nekako postaju bezvrijedne.

Radije uzmi(em) HP/lvl ili nest drugo, možda armor.

Plave bi ja uzeo AP/lvl, a što se Quintessencesa tiče ili M.Speed, ili Ability power.

Zapravo mana regen/5/lvl su odlicne rune ako nemas  bas toliko winova jer ima dosta mana hungry champova koji bas trebaju,a sto se tice blue buffa nemozete uvijek ocekivati da cete ga dobiti pogotvo ako imas malo winova plus sto se zna desiti da vam ga protivnicki jungler ukrade.Uglavnom ako bude namjeravo uzimati mana regen rune obavezno uzmi per lvl.

MacTheBig kaže...

Nema ti smisla rushat ryalis na nijednom AP (mid) heroju. Radije rushaj Rod of Ages i dok njega buildas uz Catalyst kupis Chalice of harmony, mada nije potrebno, osim ako želiš dodatni MR.

A sta je sa brandom? :P

@burner9 evo ti ovaj dosta dobar guide za nju pa pogledaj malo ako te zanima Orianna

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 18:17 (scarface797).
16 godina
League Of Legends

Nisam reko da mana regen rune ne valjaju, baš naprotiv.

Može on kupiti Ryalis prvo što se mene tiče na bilo kojem champu (Cass, Vlad, Orianna, itd), ali reko sam mu da ne valja rushat taj item.. neka ga kupi kao 2. ili 3., u toj fazi će već biti u mid (late) game-u di će mu taj item biti korisniji njemu i cilom timu u fightu, zbog slowa.

To je samo moje mišljenje. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 18:28 (MacTheBig).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice