Napokon! Caitlyn je free! Slavim... -.-
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koga da kupim za 3150ip? treba mi neki ability power champion...
kupi karthusa, i smij se dok nekog ubijes ultom a on ti napise " noob champion with noob ulty" xD
Irelia je monster žešći.Moj novi main *__*
Nije neki score,ali nije ni loš. 
P.S Valja li ovaj build?Što bi joj još trebalo od itema?3v3 je pa ga nisam dovršio.Valja li da je buildam tanky-dmg?
trinity,wit's end, i dalje tanky itemi ovisi kaj ti treba.. npr raduins jer je dobar onaj hearth of gold..
ako netko ima codeove za RP . dajem dota2 beta key i cs:go beta key
Irelia je monster žešći.Moj novi main *__*
Nije neki score,ali nije ni loš. 
P.S Valja li ovaj build?Što bi joj još trebalo od itema?3v3 je pa ga nisam dovršio.Valja li da je buildam tanky-dmg?
Evo ovdje imas par kombinacija buildova pa pogledaj,naravno da imas jos mogucih kombinacija gledaj kako ti ide i kakav je protivnicki team ovo su ti vecinom viable itemi za Ireliu.
Bolji mid?
| 8 | malzahar |
|---|---|
| 36 | vladimir |
Dali vama radi ovih zadnjih dana PBE kako treba?
Najvjerovatnije da da. Probaj, nemaš šta izgubit, ako ne može, ne može, ako može, može.
Upravo me izbacilo sa servera, taman kad smo prelomili game... 
Rushanje RoA na Gragasu, sto vi mislite?
Jucer smo imali malu timsku raspravu oko toga, ja mislim da je viable, medutim i sa dva Dorana je regen dovoljan za harass bez brige za manom?
Dakle, RoA ili na dmg?
I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Inače ne pišem, ali ajde da se pohvalim najgorim teamom s kojim sam igrao (nekih 700-800 odigraih partija).
Naš tim: Trynda (ja, testirao ga), Shen, Karthus, Caitlyn i Malphite vs. Fiora, Irelia, Nautilus, Teemo (imali su tryndu koji se nije niti connectao).
Naš top Shen i ja protiv Fiore...i ubijam ja polagano, i govorim dajte igrajte pametno (čim vidim Heal na Karthusu znam koliko je sati). Uništili su nas, jednostavno su nas unišitli jer u 30-oj minuti njih nema nigdje na mapi, pa odluči Karthus junglati. Ili uletjeti u team fight i pretisnuti R dok je četvero oko njega a on još živ i onda se pita zašto mu ulti nije uspio. Shen vidi njih četvero, i iako nije nitko pored njega, on se zaleti u njih...toliko je bilo jadno da je suprotan tim u all chatu sažalijevao mene pošto sam jedini igrao logički. S time da oni nisu htijeli niti komunicirati i samo bi pisali na ruskom međusobno.
najbolji mid za 6300?
Ovisi s kime znaš igrati, u ovo malo iskustva što imam, Ahri/Vladimir/Morde... ne možeš pogriješiti. Ahri je malo teža jer je skill based champ, ali ako joj daš vremena, dobit ćeš solidan broj lejnova. Dobar minion clean, spell vamp, true dmg, 3 flasha na ulti, cc... sve što ti treba.
najbolji mid za 6300?
Ahri, Cassio, Fizz, Vladimir.
Naravno, imas i odlicnih za manje IP-a.
Buduci da su mi Vlad i Ahri main champovi, preporucam ti jednog od njih. Prakticki s njih dvoje mozes counterat vecinu AP carrya.
I have nothing to say. Thank you and goodbye.
tko je bolji?
| 7 | vladimir |
|---|---|
| 28 | ahri |
| 0 | malzahar |
Ne, nemože se još plaćati PSC-om. ( ako će se ikad moći)
BTW dobio sam (ne)željeni dar Dota 2 Gift. Ako nekog zanima, javite mi se u pp. Trenutačno mi treba neki eune acc.
imam acc na euw na 30 lvl i zelim ga mijenjati za acc na eune.ako nekoga zanima neka mi je javi
Ne, nemože se još plaćati PSC-om. ( ako će se ikad moći)
BTW dobio sam (ne)željeni dar Dota 2 Gift. Ako nekog zanima, javite mi se u pp. Trenutačno mi treba neki eune acc.
sad sam baš gledao, može kod određenih država, sam ne kod nas kad se uzme payment option: Croatia, recimo Švabe mogu
Who
| 15 | Varus |
|---|---|
| 4 | Draven |
Who
Neither.
Who
Neither.
Zasto?
osim ako su ti ostala samo ta dva carrya na raspolaganju ima puno korisnijih i boljih carrya od te dvojice..
Zasto?
Imas puno boljih izbora carrya.
ako sve ostale nisi pokupovao, rađe uzmi Ez-a, Vayne ili Gravesa.
a ako jesi, uzmi neki drugi role.
Imas puno boljih izbora carrya.
ako sve ostale nisi pokupovao, rađe uzmi Ez-a, Vayne ili Gravesa.
Hmm drugi carry nisu bas puno bolji od ove dvojice,samo je sa njima problem sto su teski za igrati i sa tim podcijenjeni.