Ide ko od vas na gamescom ove godine?
Plati mi, pa ću ić.
Ide ko od vas na gamescom ove godine?
Plati mi, pa ću ić.
Evo jedan odličan, mislim ono, u zadnja 3 mjeseca, NEVJEROVATAN game koji sam imao, igrao sam full premade. Početak je UŽASAN bio, krenuli 2/9, završili 55/50
Ko želi da pogleda, izvolite replay.
Ljudi ajde dajte malo podrske za ovo ^^
http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=787045
pobjeda 4vs5 rijetko se nade
Ček, ček... meni to izgleda ko da su oni imali igrača "manje" il dva...
0-8,0-10,1-13 was it to hard?
Nezz zasto sam uzeo wits end
Koliko sam tih penti uzeo u zadnja 3 mjeseca, dosadilo mi 
Tražim ekipu da odigramo koji premade, bilo bi poželjno ako neko ima ts3 ili ventrilo, a može nam i skype dobro koristiti. Nickname mi je xalithus pa me dodajte da odigramo koju partiju.
Sorry zaboravio napisati :D Eu West server
21 lvl sam i main mi je Graves.
glupi jax
Tako im i treba kada ga nisu banali :D
Ček, ček... meni to izgleda ko da su oni imali igrača "manje" il dva...
ne , mozda kad vec vodis , support zaostaje po cak 8 lvla? ode je zaostaja 6 , nakon sta smo ispushali sve laneove di on moze dobit xp?
@scar : nisan ocekiva da ti ovako glupo odgovaras , mi smo vodili do 10 minute dok je bila janna , nakon toga smo samo vodstvo povecali jer se nafidala irelia i ja
Ajde ljudi trebaju nam još 2 (možda 1, nisam siguran), add MushRoomD euwest
Možete i mene addati
ShadowSneakDude
igram na EUNE, lv 30
ovo nikad neću razumit kad neko napiše, kakve veze ima rezultat ako su oni njih izownali, da su imali 8-0, 10-0, 13-1 onda sigurno nebi izgubili jel tako? logika na minimumu 
svjetski pokušaj xD
I meni su to govorili vise puta al posto iman 2-3 acc koja nekoristin i lvl 5 su dan in taj i kasnije proban log-in i naravno prominjena sifra.
ima li netko za preporuciti nekog champa slicnog nocturneu??
ovo nikad neću razumit kad neko napiše, kakve veze ima rezultat ako su oni njih izownali, da su imali 8-0, 10-0, 13-1 onda sigurno nebi izgubili jel tako? logika na minimumu 
Lulz ono sam samo mislio trollati duju ali kada ces hoces, da su oni ima 8-0, 10-0, 13-1 oni ne bi imao 17-1 a znas kako je late 4vs5 i sa takvim statsovima 99% sanse je da bi izgubili i meni je logika na minimumu?BITCH PLEASE
Lulz ono sam samo mislio trollati duju ali kada ces hoces, da su oni ima 8-0, 10-0, 13-1 oni ne bi imao 17-1 a znas kako je late 4vs5 i sa takvim statsovima 99% sanse je da bi izgubili i meni je logika na minimumu?BITCH PLEASE
vidin da me uopće nisi svatija
ja kažen da većina ljudi na forumu kad vidi ovako loš score odma kaže "to su neki noobovi, neš ti problema igrat protiv takvih, to bi i moj šizofreničar susid dobija" i takve gluposti, a nemogu prihvatit mogućnost da je on dobro odigra tu partiju, oni su imali takav score jer je on dobro odigra, a ne jer su oni ultra loši (iako je i to mogućnost al nije to sad poanta)
Evo prva odigrana s Caitlyn ikako,čini se kao kvalitetan heroj! :D
EDIT:Evo i druge :D
Apsolutni užitak kad nitko u protivničkom timu ne stacka armor,niti ih briga za
mene.
EDIT2:Evo i treće :D
Sad sam našao i kojeg heroja kupujem sljedećeg :D
Koga da kupim za 3150ip? treba mi neki ability power champion...
| 1 | karma |
|---|---|
| 3 | lux |
| 21 | neki drugi(navedi) |
Koga da kupim za 3150ip? treba mi neki ability power champion...
Khartus