League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.430.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
SimeKZ kaže...

Nekada sam toliko owno sa eve da to nije bilo moguce. Ali vidim da su ona i Twitch dosta nerfani. 

Ovo nije nerf, ovo je žestoki buff.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta je po vama bolje

33 AD Ezreal
4 AP Ezreal
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Sta je po vama bolje

AP nije dobar jer je onda samo ulti brutalan... a ostalo je sranje ista stvar kao AP Yi, kada je Alpha Strike na cd beskoristan si

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
League Of Legends

Ako netko zeli ranked EU ,igram trenutno samo suport i to alistara ,jer sam zakljucio da je to jedini nacin za izac iz elo hella i dobar sam s njim ,imam 600 elo ,nikad ne kukam ali brate mili ,svaka partija ili troll ili afk ,nick je uznemirex

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
vOLT kaže...

Sta je po vama bolje

AP nije dobar jer je onda samo ulti brutalan... a ostalo je sranje ista stvar kao AP Yi, kada je Alpha Strike na cd beskoristan si

Nije istina, kad kupiš Lich Bane dođe na isto, a u late gameu si jači nego ad ezreal.

LoL acc THCJoshi
14 godina
League Of Legends

ko bi reko da ce zalutat xD

lol lol
LoL EUW: Pomahn1taly
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Nije istina, kad kupiš Lich Bane dođe na isto, a u late gameu si jači nego ad ezreal.

stvarno to mislis {#} dode ti na isto 1k crit autoattacka i essense flux od cd-a 9 sekundi?

EU West: slimyyy
16 godina
League Of Legends

Dali ima neko neki savjeti kako izaći iz prokletoga elo hell-a ? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

pricaj sa timom, probaj uzeti nekog champa koji moze carryjati , ne surrendaj makar gubite, nauci igrat par champova jako dobro i to je to uglavnom

League of Legends EU West: Allrad
14 godina
neaktivan

Nemoj flameati  , dogovaraj se s teamom , motiviraj ih :D i probaj uzeti nekog op champa :)

14 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

igraj uvik duo queue , ako nemas nekog prijatelja nadi nekoga iz friend lista samo nikad nemoj igrat solo to tie najvaznije , drugo igraj heroje ka sta su  ahri , graves , irelia , lee sin heroji koji bas nemogu izgubit lane tesko i koje je teze izcounterat nego npr maokai , fiora , brand i takve  ne govorin ja da su to losi heroji nego ako bas zelis izac iz elo hella igraj takvu vrstu heroja i duo queue i ja mislin da bi sa vrimenon triba izac iz njega  {#}

EU West: slimyyy
15 godina

Probaj duo sa nekim i igrajte bot, po mogućnosti preko skype-a. Nauči se igrati sa 1 championom i njega igraj stalno, sve dok si ne dignes elo na neku razinu ili ti dosadi. Isto tako se specijaliziraj za jednu poziciju, ali vježbaj i ostale.

Nemoj puno pisati u chat osim onoga što je bitno, moraš naučiti kriviti sebe, a ne svoje protivnike.

U slobodno vrijeme pogledaj streamove, npr. ja igram često mid i gledam scarru kad streama, ocelote je solidan, a u zadnje vrijeme froggen komentira dok streama.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
ERROR1911 kaže...

Koji si server i elo? Mozes i na pp rec..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 19:09 (Don Strongtoni).
18 godina
neaktivan

Pa ti sada igraj. 2 vs 5. Prvo su nafidali i onda otišli. Dobro smo i izdržali 20 min i predaja  {#}

16 godina
League Of Legends

Spotlight za pacova

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Skupio sam 3150 na jedvite jade, pa sad se dvoumim između Olafa, Mordekaisera i Xina. Olaf mi je tu nekako najbliži, sa Mordom sam imao 12-4-21 partiju, ne znam jer zato što su enemy team bili noobovi pa nas nafidali ili je mord dobar. Sve u svemu, Olafa ću još probati, Xina ne znam ako mi može netko reći kakav je za nekakvog amatera koji je počeo prije mjesec dana i ne igra baš redovito bio bih zahvalan.

0 0 hvala 0
15 godina

Xin je must have champion za svakog amatera, olaf ti je isto dobar, a savjetujem ti da mordea ne uzimas ako si amater.

Ja sam jedan od rijetkih koji nikad nije igrao xina.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
18 godina
neaktivan

Xin ti dobiva rework tako da više neće biti podcjenjen kao do sada... pa ga kupi

18 godina
neaktivan

Eto i ti sada igraj s ovakvim imbecilima  {#} mislim da je ovo najgori tim ikad... i još su meni rekli da sam noob -.-

16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Eto i ti sada igraj s ovakvim imbecilima {#} mislim da je ovo najgori tim ikad... i još su meni rekli da sam noob -.-

Savjet: nemoj kupovati Lich Bane i Trinity u istom buildu. Ta 2 itema imaju skoro jednake pasive samo što se trinity scalea sa tvojim base attack damageom(i uzima se na bruiserima), a lich bane sa tvojim ability powerom(uzima se na mageovima). Dakle ako igrat AP eve kupiš Lich Bane, ako igrat AD eve kupiš trinity

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
18 godina
neaktivan
entertainer kaže...
ParaNO1d kaže...

Eto i ti sada igraj s ovakvim imbecilima  {#} mislim da je ovo najgori tim ikad... i još su meni rekli da sam noob -.-

Savjet: nemoj kupovati Lich Bane i Trinity u istom buildu. Ta 2 itema imaju skoro jednake pasive samo što se trinity scalea sa tvojim base attack damageom(i uzima se na bruiserima), a lich bane sa tvojim ability powerom(uzima se na mageovima). Dakle ako igrat AP eve kupiš Lich Bane, ako igrat AD eve kupiš trinity

A ako igram hibrid?

16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
entertainer kaže...
ParaNO1d kaže...

Eto i ti sada igraj s ovakvim imbecilima {#} mislim da je ovo najgori tim ikad... i još su meni rekli da sam noob -.-

A ako igram hibrid?

Opet buildaš trinity, jer pretpostavljam da pod hybrid misliš gunblade, rageblade, wits end i onda uzmeš trinity s obzirom da nećeš imat puno ap pa lich bane neće raditi toliki dmg

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jednostavno nemogu pobjedit kad igram s Olafom

EUW. KaiseRxy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
entertainer kaže...
ParaNO1d kaže...

A ako igram hibrid?

Opet nemozes zato sto se passivi ne stackaju od lich banea i tri forca.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 16:19 (scarface797).
16 godina
xKaiseRx kaže...

Trolololol

17 godina
League Of Legends

Morde i ja rasturali, mogli smo ih u late game-u srediti 4-ero, ali kad su svi  bacili skoro spellove na nas gotovi smo bili, teemo i soraka useless, galio afk od 1 sekunde.......

8 Želim krumpir
1 Ne želim krumpir
xin xin
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 16:56 (sveupitni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Kakav bug... HH. Naime već sam uzeo WoD danas i dobio 258 IP-a i sada mi opet piše da imam WoD 1 :D

14 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Morde i ja rasturali, mogli smo ih u late game-u srediti 4-ero, ali kad su svi  bacili skoro spellove na nas gotovi smo bili, teemo i soraka useless, galio afk od 1 sekunde.......

Da je morde uzea Abyssal scepter i Zhonya's hourglass umisto 2 kapice siguran san da bi izdrza te spellove

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 17:25 (vOLT).
17 godina
vOLT kaže...
sveupitni kaže...

Da je morde uzea Abyssal scepter i Zhonya's hourglass umisto 2 kapice siguran san da bi izdrza te spellove

Ma govorio sam mu, al brijem da je isključio chat...

15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
xKaiseRx kaže...

Trolololol

zato sam i stavio NFSW

EUW. KaiseRxy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice