Izgleda zanimljivo Heimer rework
EDIT:evo konacno jedna jako dobra ideja za novi support mastery mozda bi brojke trebalo malo smanjiti recimo sa 4/4 pointsa da daje oko 5-7 golda.
EDIT:evo konacno jedna jako dobra ideja za novi support mastery mozda bi brojke trebalo malo smanjiti recimo sa 4/4 pointsa da daje oko 5-7 golda.
Ja ga zovem Popravljač... ne znam zašto ali kada je neki majstor. Ulg. mrzim igrat protiv njega u lejnu, a poslje ga volim jer kada imam BT, PD i FM ubijam njega i njegove jadne turete
Op trynda..
Dobro je dok te takav lik ne crita 6 puta za redom...
jel vama nest nevalja pbe ,meni stalno neki error sa patch kernelom :/
zna netko kako ovo popraviti ,ili je to svima jer sam vidio par postova sa istim problemom
zna netko kako ovo popraviti ,ili je to svima jer sam vidio par postova sa istim problemom
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=26908805#post26908805
iskljucuju pbe
zna netko kako ovo popraviti
iskljucuju pbe
Ne, iskljucuju registraciju na PBE i ne, nemam problema s prijavom na isti, google is your friend..
jeli iko za 1v1/2v2 PBE 4fun?
Napet gejm, ovakvi gejmovi mi podižu moral i želju za daljnjim povisivanjem ELOa, gubili smo 30-11 killova u 20. min ali ad kennen na topu je odradio svoje :P
btw preporučujem fiddle mid protiv midera bez cc-a. Imam 100% win rate u 7 gejmova s njim, te sam se s njim i još par drugih ne baš korištenih champova dignuo sa 700 na 1200 elo u cca ~1 mj.
dodali budu još nešto extra na W (Zyra) kad dođe patch s njom
Napet gejm, ovakvi gejmovi mi podižu moral i želju za daljnjim povisivanjem ELOa, gubili smo 30-11 killova u 20. min ali ad kennen na topu je odradio svoje :P
btw preporučujem fiddle mid protiv midera bez cc-a. Imam 100% win rate u 7 gejmova s njim, te sam se s njim i još par drugih ne baš korištenih champova dignuo sa 700 na 1200 elo u cca ~1 mj.
Možeš igrati AP soraku i carryati gameove od 700 do 1200 ELOa, just saying.
Nema to veze sa champom, ako pobjediš svoj lane a svi drugi laneovi su neutralni, možeš sam iscarryati partiju na bilo čemu.
Možeš igrati AP soraku i carryati gameove od 700 do 1200 ELOa, just saying.
Nema to veze sa champom, ako pobjediš svoj lane a svi drugi laneovi su neutralni, možeš sam iscarryati partiju na bilo čemu.
Za AP soraku znam, a i da nema veze sa champom, pa rekao bih da i ima. Na tom ELO-u(~1250 zasad) nitko protiv koga idem na mid ni ne razmišlja o kupnji merc treadsa(ne samo midovi nego općenito) to znači da mi fear dobije full duration od 3s, drain traje 5s i to je taman da dobijes free dmg harass u laneu. nekažem da to funkcionira na svim eloima niti da je posebno viable, ali meni je zasad koristio
Rekao sam AP soraka tek tako, jer je to sprdačina viabilna u rijetkim team compovima.
Rekao sam AP soraka tek tako, jer je to sprdačina viabilna u rijetkim team compovima.
AP Soraka nije sprdačina. Viable je u kompovima gdje treba protectati ad carrya(najčešće hyper late game tipa kog) ili counterati jakog late game mid championa - najčešće karthusa
Kakav je Hecarim? Igram dosta Renea sad kad je free i dobro mi ide, al mi se i Heca cini dobar.
LOL EU Nordic and East: InvisoO
Gankanje lane-a još uvijek tron drži nocturne 
LOL EU Nordic and East: InvisoO
Ukratko..
Draven uzme ad carrya, Corki trolla i flamea cijeli game, Draven feeda di god stigne, Jayce se cudi zasto ga ad Kennen guzi ko budalu.. Od Amumua ni blue ni gank, WW campa mid, BC nije fulo ni jedan jbni Q u cijelom gameu.. Poslje je mumu slucajno pogodio ult jer su delali Barona, napravim triple kill, pushamo do inhba i majstori nejdu back nego nastavljaju lupat inhb i ocekivano Akali "Quadra Kill", ja osto vs 5 i Amen..
Poslje pogledam svi ispod 60 ranked winowa..
Obozavam ranked..
AP Soraka nije sprdačina. Viable je u kompovima gdje treba protectati ad carrya(najčešće hyper late game tipa kog) ili counterati jakog late game mid championa - najčešće karthusa
Boldano&underlineano.
Kakav je Hecarim? Igram dosta Renea sad kad je free i dobro mi ide, al mi se i Heca cini dobar.
Perverzno OP u pravim rukama. Gank doslovno ne možeš promašiti, samo prošetkaš pored warda sa svojih 630 MSa, pushas čovjeka prema svom tipu, ili iskoristi flash, ili umre.
Underappreciated jungler u svakom slučaju, hidden OP zapravo.
Boldano&underlineano.
Ma ok, ali nemreš mi reć da je soraka sprdačina 
Novi efekti za spellove na novom Cass skinu http://imgur.com/a/DFDNS
Pozdrav svima, da se pridružim i ja ovdje :)
Malo sam postao ovisan o LoLu, 30lv trenutačno s nekih 340 winova...username: ShadowSneakDude
tako da me slobodno dodajte da zaigramo, već otprilike imam skoro uvijek 5-15 ljudi iz EX YU pa se uvijek nađe nekog za gejmati :)
bilo bi dobro da reces na kojem si serveru.. EUW il EUN&E?
Ispričavam se, EUNE
Nekada sam toliko owno sa eve da to nije bilo moguce. Ali vidim da su ona i Twitch dosta nerfani.
Prvi puta Eve otkad igram LOL i sada sam sebe pitam zašto je prije nisam igrao... Naravno išao sam AD jer topi sve redom + Q spam stalno tako da mi se čini ovaj build odličan... btw ako ima netko još nešto za dodati? I da ovo mi je 6. pobjeda u nizi sve se bojim dalje igrat da ne narušim niz