League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.435.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

OP Twič :D

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
18 godina
neaktivan
Agrrrrr kad ce karma rework :(
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
16 godina
scarface797 kaže...

EDIT:TREBA NAM JOS JEDAN ZA START CUSTOM GAME JAVITE SE NA scarface797 na PBE clinetu ASAP

Evo javljam se... :P

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina
neaktivan
League Of Legends

lee sin vs shen

EU West: slimyyy

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

riot je popravio reconnect BUG!!!! provjerite vi koji igrate PBE.

nemrem vjerovati kaj je doslo ovom riot-u, ali izgleda da sve kaj je bilo SOON počinje izlaziti na vidjelo ^^

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Zbog svoje zadnje partije razmišljam o prelasku na dotu ili hon da barem probam jer community je stvarno retardiran ovdje, pokusavam bit pristojan,pomagat suigračima ali kad ti se dogodi olaf kao što se meni dogodio,moras napravit pauzu od lola jer nije dobro za živce. Kako počinje ta priča, "me top" olaf bira prvi protivnik uzme teema,feeda,naravno jungler je kriv,dolazi meni u lane,igro sam s galio dotle sam vec 2 puta ubio vladimira,nece se maknut iz lane,onda odlazi junglat,meni sere, svima sere, pocinje trollat, ostatak tima također nije bio nesto, i na kraju,to je neka nova moda,svi se predaju tako lako da je to tužno,gubimo 18/11 u killovima u turretima negdje 3/1 i poslije par odbijenih predaja poraz i jbg, svaka čast vama koji igrate sa frendovima to je negdje milina...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 17:52 (Hazar).
16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Zbog svoje zadnje partije razmišljam o prelasku na dotu ili hon da barem probam jer community je stvarno retardiran ovdje, pokusavam bit pristojan,pomagat suigračima ali kad ti se dogodi olaf kao što se meni dogodio,moras napravit pauzu od lola jer nije dobro za živce. Kako počinje ta priča, "me top" olaf bira prvi protivnik uzme teema,feeda,naravno jungler je kriv,dolazi meni u lane,igro sam s galio dotle sam vec 2 puta ubio vladimira,nece se maknut iz lane,onda odlazi junglat,meni sere, svima sere, pocinje trollat, ostatak tima također nije bio nesto, i na kraju,to je neka nova moda,svi se predaju tako lako da je to tužno,gubimo 18/11 u killovima u turretima negdje 3/1 i poslije par odbijenih predaja poraz i jbg, svaka čast vama koji igrate sa frendovima to je negdje milina...

ma totalna liga legendi... cijeli protivnički tim je u k*, jedino im je irelia nafarmana i ima 5 killova, i kažem da će ih ona carijati, i tako je i bilo... naš lik uzme wukonga ( on je bio counter pick) i lik je fail-ao, poslje je trollao, naut baci ultu na prvog (ireliu) koja se uvijek zaletila naprijed, umjesto da na zadnjeg i da sve pobore, ali ne.... i onda kasnije liva game. Kad izgubim dobivene gameove, to me najviše pogađa, a ono kad nas drobe, onda v redu, bolji su i gotovo.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Igro sam jucer skarnera, nas olaf je bio counterpickan od malog govna i pomogo sam mu na topu i najvise sam ganko njegov lane, ako je neko od counteran (sto se događa kad 1. ili 2. pick uznu top/mid) jungler bi se trebo fokusirat na njihove laneove i pomoc im cim vise

EUW. KaiseRxy
16 godina
League Of Legends

Nova Eve je gora od stare.. Zyra mi se cini jaka early i mid game.. Ne da mi se vise po PBE-u dr*at s tim pingom da bi mogo nes vise rec, nezz kako neko moze igrat tak..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Nova Eve je gora od stare.. Zyra mi se cini jaka early i mid game.. Ne da mi se vise po PBE-u dr*at s tim pingom da bi mogo nes vise rec, nezz kako neko moze igrat tak..

Wut? Jesmo mi igrali istog champa? Early game je malo slab, ali čim dobiješ ult počinje bit bolja, dok je late game monster.

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
14 godina
neaktivan
null kaže...

riot je popravio reconnect BUG!!!! provjerite vi koji igrate PBE.

nemrem vjerovati kaj je doslo ovom riot-u, ali izgleda da sve kaj je bilo SOON počinje izlaziti na vidjelo ^^

Provjerio bih ja ali navala je prevelika {#}

Its over 9000!! Its over 9000!!
17 godina
Don Strongtoni kaže...

Ja sam igrao protiv odlične "nove eve" danas (spike izgleda predobro :)). Što se tiće HTC Wildfire Zyre ništ posebno. Jedino mi se sviđa passiv, a ovo ostalo meh...

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Don Strongtoni kaže...

Ja sam igrao protiv odlične "nove eve" danas (spike izgleda predobro :)). Što se tiće HTC Wildfire Zyre ništ posebno. Jedino mi se sviđa passiv, a ovo ostalo meh...

sad kad ju je morello napravil, sve ostalo bu nerfail, a nju bu samo buffal ^^

14 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Dogodilo se i meni par puta i to je ono najgore u ovoj igri. Ne gubimo puno, jedno 10-ak kilova i možda 1 ili 2 turreta i ovi idu surrenderat odma u dvadesetoj minuti i normalno bude 4-1 za yes.

Evo ovih dana san ima jednu takvu partiju koju su oni vodili 5-16 i ja san pomislio da ćemo se teško izvući iz toga ali eto srićom niko nije zva vote i dobili smo.

14 godina
League Of Legends

Nakon dugo vremena instaliram ovu igru i dogodi se ono sta sam ocekivo. Naravno prva igra, ja uzimam Xeratha i imam solidan score 2|0|8 i neki klinjo feeda i konstantno nam prasi noobovi i ostale prikladne epitete. I dalje je igra noobovska i puna klinaca.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Na high elo-u, sve profići, nema feedera afk i sl. Gledam stream od Guardsman Bob 2200 ello. Prvi queue, joina se rammus sa promote-om i surge-om, nasrecu netko leava. Slijedeći meč dolazi master yi opet sa troll spelovima i naravno Losse. Poricali mi to ili ne, feedera i afk-era ima sve više, Riot bi trebao krenuti sa poslom inače......

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
Hazar kaže...

Dogodilo se i meni par puta i to je ono najgore u ovoj igri. Ne gubimo puno, jedno 10-ak kilova i možda 1 ili 2 turreta i ovi idu surrenderat odma u dvadesetoj minuti i normalno bude 4-1 za yes.

Evo ovih dana san ima jednu takvu partiju koju su oni vodili 5-16 i ja san pomislio da ćemo se teško izvući iz toga ali eto srićom niko nije zva vote i dobili smo.

Da se mene pita ja bi totalno iz rankeda izbacio surrender..ono ipak je surrender nacin da se klinci uspiju susdrzat da ne livaju prije 20 minute i nista vise..Bilo je nedavno kad smo igrali Graves (ja), Nautilus, Irelia, Malphite i Blitz. Oko 10 killova razlike za njih. Igrali smo 10 minuta sa NULA turreta na nasoj strani, jedino su se nexus i inhibitor ljubicastili na mapi. I nista isli mi surrender, irelia i ja smo kliknuli no, i ja to cisto jer je bio dobar game pa sam htio izgubit ko musko. I zamisli sad ovo - Nautilus je ulti po prvi put bacio na ad carrya, malph je skocio na kassadina nakon sto se blinko i tako pobijedih teamfight :D:D tada su valjda shvatili da se ipak moze napravit nesta korisnije u tih par sekundi od pisanja u all chat "Report my whole team, tnx" i spamanja surrender vote-a. Nakon toga smo otisli po barona i pobijedili game. Svi smo ostali u soku. A isto to se desilo par tijedana prije kad sam ja bio u teamu koji je izgubio od odrugih sa 0 turreta i nexusom ispod 50% hp-a. Al bitno da se surrender planira vec u desetoj minuti jer je mid umro 2 puta..

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Najdraže mi je kad 5 puta zaredom u ranked queue neki idiot izađe 2 sekunde prije nego što game starta.

Više vremena potrošim na odabir championa nego na igranje

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Bez komentara...  {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
League Of Legends

If somebody wins, the person who fought against that person will lose. That's battle. A good contender just seeks the next victory without bragging after winning, and without getting upset afterlosing
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bas su morali nerfati Malphitea {#}

http://summonermatch.com/patchnotes.php

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Bas su morali nerfati Malphitea {#}

http://summonermatch.com/patchnotes.php

A ko nije OP :P spam Q all day faceroll :P

16 godina
neaktivan
League Of Legends

buffali su urgotov Q? 

yay :D

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Mijenjam account lvl30 na nordic and eastu za isto tako account lvl 30 isto na nordic and eastu... Imam par skinova (isto tako ocekujem skinove na drugom accountu) od kojih su : Sheriff Caitlyn. Assylum Shaco, Forsaken Olaf i ima ih jos ... 
Pa ako je neko zainteresiran neka se javi :D 
btw imam oko 50 championa :D 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 15:22 (Citox1337).

0 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...

buffali su urgotov Q? 

Aha i sad su CD na E povećali...

I sad se Acid Hunter scale-a od bonus AD a ne 0,85 total...

RHCP
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 15:29 (Veco97).
18 godina
neaktivan
Citox1337 kaže...

Mijenjam account lvl30 na nordic and eastu za isto tako account lvl 30 isto na nordic and eastu... Imam par skinova (isto tako ocekujem skinove na drugom accountu) od kojih su : Sheriff Caitlyn. Assylum Shaco, Forsaken Olaf i ima ih jos ... 

Sta ocekujes ban a? :D

16 godina
neaktivan
Veco97 kaže...
dmanz kaže...

buffali su urgotov Q? 

Aha i sad su CD na E povećali...

I sad se Acid Hunter scale-a od bonus AD a ne 0,85 total...

i kaj sad to znaci bit ce veci dmg na q ili ne?

Dirt 3 -> Dino Bzik
13 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Citox1337 kaže...

not rly dosadili mi ovi champsi, a da kupujem nove ne da mi se uopste pomisljat na to :D

18 godina
Citox1337 kaže...
Keiichi kaže...
Citox1337 kaže...

not rly dosadili mi ovi champsi, a da kupujem nove ne da mi se uopste pomisljat na to :D

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Citox1337 kaže...

a da te ne bere mozda ELO ? :DDD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice