League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.435.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: League Of Legends

Ha gle na lvl 7 si već možeš kupovati iteme, late game ionako nije bitno imao ti 30 ap više ili manje...

Bitno je kako urokati nekoga prije lvl 6

Fuck me I'm famous.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako nekog urokaš prije lvl-a 6 sumnja da je to zato jer ti imaš više 5ap od drugoga. Ali eto jedan konkretniji primjer, Ahri q je uvjek na knap sa farmanjem caster minonis-ima, kad dođeš na lvl 7 možeš ih one shootat i dođe drugi wave i više ih ne možeš, dođeš na lvl 8 pa ih pak ponovo možeš, malo glupo, jel?

0 0 hvala 0
16 godina

Napokon!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo i sneak peak za novog champa...mmmm.... :))

http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-zyra-rise-thorns

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scOOby kaže...

Evo i sneak peak za novog champa...mmmm.... :))

http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-zyra-rise-thorns

Kasniš{#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Koga kupiti?Znam da su različiti champovi,ali koje najviše igrate od navedenih?Ako preferirate nekog drugog,koji je lagan za igrati,napišite.Hvala unaprijed.

21 Ezreal
3 Ziggs
3 Akali
7 Olaf
1 Jayce
LoL EUW:partyguy123
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 13:13 (PentA_KiLL).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PentA_KiLL kaže...

Koga kupiti?Znam da su različiti champovi,ali koje najviše igrate od navedenih?Ako preferirate nekog drugog,koji je lagan za igrati,napišite.Hvala unaprijed.

Od ovih champova lagana ti je jedino akali. Eza definitivno ne preporučam početnicima

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
13 godina
neaktivan
entertainer kaže...
PentA_KiLL kaže...

Od ovih champova lagana ti je jedino akali. Eza definitivno ne preporučam početnicima

Nisam ni rekao da su ovi lagani,krivo si shvatio.Mislio sam reći da,ako ne preporučate nikog od napisanih,da napišete nekog LAGANOG champa.Ove sam napisao jer imam iskustva s njima,a ne znam koji je best buy.I ne,nisam početnik. {#}

LoL EUW:partyguy123
14 godina
neaktivan
entertainer kaže...
PentA_KiLL kaže...

previse ljudi je "postalo" dobri sa ezrealon i svako ga preporucuje , nemozete nabrojat 3 covika na forumu koji bi to rekli za ezreala prije nego sta je skin izasa i dok je sad najigraniji heroj u igrici , dosta mie vise tih "ezreal igraca" koji su uzeli skin ne mislin na forumase nego opcenito i misle da su dobri sa njin a onda ga ni neznaju buildat {#} 

EU West: slimyyy
17 godina
League Of Legends
Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PentA_KiLL kaže...
entertainer kaže...
PentA_KiLL kaže...

Koga kupiti?Znam da su različiti champovi,ali koje najviše igrate od navedenih?Ako pre nekog drugog,koji je lagan za igrati,napišite.Hvala unaprijed.

Nisam ni rekao da su ovi lagani,krivo si shvatio.Mislio sam reći da,ako ne preporučate nikog od napisanih,da napišete nekog LAGANOG champa.Ove sam napisao jer imam iskustva s njima,a ne znam koji je best buy.I ne,nisam početnik. {#}

Ok sorry, moja greška {#}, a pod početnik mislim ako nemaš dobar team i dobrog supporta ez ti neće dobro sjesti

Anzulolz kaže...
entertainer kaže...
PentA_KiLL kaže...

previse ljudi je "postalo" dobri sa ezrealon i svako ga preporucuje , nemozete nabrojat 3 covika na forumu koji bi to rekli za ezreala prije nego sta je skin izasa i dok je sad najigraniji heroj u igrici , dosta mie vise tih "ezreal igraca" koji su uzeli skin ne mislin na forumase nego opcenito i misle da su dobri sa njin a onda ga ni neznaju buildat {#} 

Slažem se, sad je frend lvl 20 kupio eza zbog skina(jer ako champ dobiva skinove sigurno je lagan i op) i builda ga sa manamune, chalice i lichbane(a kupuje ad iteme nakon toga) i on to ide po nekom buildu s mobafire jer eto tamo piše da je to najbolji ez build (ne želim crniti  mobafire kao sajt, ali iskreno ima jako malo dobrih guidova)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 15:01 (entertainer).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

dns sam kupio aniviu i ne ide nikako pa jel moze neko napisat neki dobar build za nju pls{#}

0 0 hvala 0
16 godina
CarJosip kaže...

dns sam kupio aniviu i ne ide nikako pa jel moze neko napisat neki dobar build za nju pls{#}

Build ti neće pomoći da bolje igraš s njom.

A ako te baš zanima - Mercurys ili Sorcerers boots, RoA, Chalice of harmony (late game Athenes unholy grail), Deathcap, Void staff, Warmongs.

14 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...
CarJosip kaže...

A ako te baš zanima - Mercurys ili Sorcerers boots, RoA, Chalice of harmony (late game Athenes unholy grail), Deathcap, Void staff, Warmongs.

athene's unholy grail < archangel staff

16 godina
Anzulolz kaže...
MacTheBig kaže...
CarJosip kaže...

athene's unholy grail < archangel staff

Da, može zamijenit to. 

16 godina
Anzulolz kaže...

Igrao sam eza dosta i prije skina, da, mogu se smatrati dobrim ez igračem, čak nadprosječnim :)

14 godina

Također :) Igram ga od 16 levela, većinom ad, zato u zadnje vrijeme ap :D

LOL EU Nordic and East: InvisoO
14 godina
neaktivan
League Of Legends

neznan forum je prepun presamopouzdanih ljudi , ja mogu rec da je meni ezreal medu prva 3 ad carrya koja igran cesto i za sebe nebi reka da san puno priko prosjene kako ti sebe smatras iako mozete pitat forumase koji cesto igraju sa menon , kaiser , scar , haris , toni da ga igran dosta dosta dobro ( ne govorin ja ovo drsko i puno sebe , nego vecina misli da ga zna igrat iako nisan bas siguran u jel svi znaju KAD se moze uzest ezreal ka ad carry ) tako da neznan moja izjava jos stoji PREVISE ljudi misli da zna igrat ezreala dok kad igramo svi bugovci lane , bot lane uvik ide u jednu stranu , jer dosta ljudi misle da znaju igrat sve uloge dosta dobro , ja nikad nisan pametova , a bilo je prilika nikad nisan nista govoria dok ste pricali o ad carryima dok ih mainan 2 godine a pola foruma prica ka da ih znaju igrat bolje , pa onda kazete zasto forum ide na losu stranu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 23:24 (Anzulolz).

5 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ako je ovo popravljena frend lista..

+ Izgubio sam grupe, ko ce vise znat ko je ko jbte.. -.-

EDIT: Yay, grupe su se vratile..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 2:19 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Anzulolz kaže...

neznan forum je prepun presamopouzdanih ljudi , ja mogu rec da je meni ezreal medu prva 3 ad carrya koja igran cesto i za sebe nebi reka da san puno priko prosjene kako ti sebe smatras iako mozete pitat forumase koji cesto igraju sa menon , kaiser , scar , haris , toni da ga igran dosta dosta dobro ( ne govorin ja ovo drsko i puno sebe , nego vecina misli da ga zna igrat iako nisan bas siguran u jel svi znaju KAD se moze uzest ezreal ka ad carry ) tako da neznan moja izjava jos stoji PREVISE ljudi misli da zna igrat ezreala dok kad igramo svi bugovci lane , bot lane uvik ide u jednu stranu , jer dosta ljudi misle da znaju igrat sve uloge dosta dobro , ja nikad nisan pametova , a bilo je prilika nikad nisan nista govoria dok ste pricali o ad carryima dok ih mainan 2 godine a pola foruma prica ka da ih znaju igrat bolje , pa onda kazete zasto forum ide na losu stranu...

To je zato jer se skromniji ljudi koji znaju igrat te champove ne hvale s tim nego ih igraju. A ovi koji su prosječni ili ih samo puno igraju, a nisu čak nit dobri, oni se vole hvaliti tu po forumu... potpuno shvaćam što si htio reći, al pusti ih, sve je prepuno Ezreala sad zbog skina, a skoro sve novi Ez igrači, u jednoj od 5 rundi uspiju imat žešći score pa su si face... i nadprosječni....

LoL username: UnimatriX (EU West)
14 godina
League Of Legends

evo jedna, isao teemo mid protiv zigsa i dobro ispalo, ostalo mi još 3,6k golda pa nisam uspio kupit zadnji item, inace ap i ad su bili tu negdje (skoro isti)

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sori na OTu :D ne mogu poslati pp preko moba xD

Skaronjafejs 979 ak nisi dobio d3 guest aj javi se mislim da imam jedan koji radi :D al not sureee doduse xD mislim da ga legica nije isprobala iako sam joj dao xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
16 godina
neaktivan

Evo isprobao novog xina na pbeu i moram reć, zasada izgleda da su popravili sve mane ovog na live serveru.

Pasiv: smanji armor protivnika za 15% na 3s svakim autoattackom i audacious chargom

Q: isti ko stari samo se scalea sa 1.2 total AD i smanjuje cd na spellovima kada pogodite svaki od 3 udarca

W: pasivni dio: njegov stari pasiv(vraća hp svaka 3 udarca) samo što se još scalea sa AP

aktivni dio: isti ko stari(povećava AS)

E: potpuno isti, po meni su trebali stavit da se scalea sa AD i AP

R: Isti kao i prije samo što su dodali scaling sa 1.0 bonus AD(ako su mi računice točne), te knockupa sve koji imaju debuff od xinovog pasiva. Također je poduplan armor i mr koji se dobije od ultija

Igrao sam ga kao klasičnog bruisera sa Frozen malletom(moram probat i trinity), Wits end, Randuins, GA  i MoM. novi pasiv izvrsno se slaže sa skillovima/buildom jer ne trebaš kupiti LW skoro uopće(uzeo bih ga ako protivnici imaju >200 armora) jer ti zajedno sa masteriesima daje 25% armor pen. ulta je postala snažnija late game, a i q nije loš(ali ga po meni treba zadnjeg maxati jer se base dmg na spellu ne povećava puno, samo za 15 po lvlu). Idem još probati twitcha i eve, zasada mi se eve čini dosta snažna(ali nikako broken)

i to je to zasada. Ako neko želi danas na PBEu igrati neka me doda H3xx. 

EDIT: Novi skinovi na PBE http://imgur.com/a/Avnwr , lee sin {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 9:51 (entertainer).
16 godina
League Of Legends
If somebody wins, the person who fought against that person will lose. That's battle. A good contender just seeks the next victory without bragging after winning, and without getting upset afterlosing
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 10:47 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

E ovako ako neko zeli da napravimo custom game na PBE clinetu da isprobamo nove promjene neka me doda (nick-scarface797),jer su sada na stavili minimalno na 4 igraca da mozes startati custom game,neda mi se iskusavati srecu u solo Q.

EDIT:evo nove promjene za champove

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 10:54 (scarface797).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Moj pbe je KeiichiCrnac :D tek navece mogi doci pa zaigrati :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
18 godina
League Of Legends

Eto dok je aktualno, uglavnom ovo je onaj lik čiji sam link stavio neki dan, igra samo Evelyn solo top pa sad isprobava novu i buildove, usput se mogu vidjeti i novi skinovi jer ih je sve puno svaki game.

http://clgaming.net/live/7525-siigari-evelynn-solo-top  

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Moj pbe je KeiichiCrnac :D tek navece mogi doci pa zaigrati :)

Btw poslao sam ti pm za Diablo 3 :P 

EDIT:TREBA NAM JOS JEDAN ZA START CUSTOM GAME JAVITE SE NA scarface797 na PBE clinetu ASAP

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 12:04 (scarface797).
16 godina
neaktivan

EDIT: Scar me preduhitrio

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 12:05 (entertainer).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice