League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.432.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
Don Strongtoni kaže...
scarface797 kaže...

Upute:

3.facemash the keyboard

4.win 

Mozes i Siona, on ima lakse upute, tj. uzmi oboje i malo leda za glavu..

Takodjer i Mordekaiser. Ako ne cujes Pentakill nakon sta lupis glavom po tipkovnici samo ponovno lupi.

17 godina
League Of Legends

13-0

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Kojeg tenka odabrati:

11 Volibear
28 Malphite
5 Alistar
Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 13:26 (guls).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sto se tice novoga champion sto je Morello do sada lekao

cd reduction jako dobar

2 hard cc i slow

jedan ability baca nesto kao seed na pod koji u tom trenutku nista ne radi,valjda treba aktivirati ili nesto.

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Pozz!
Jel netko mozda za ARAM?
Ako hocete dodajte me - west - Svrzic 

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Ja sam bar jedno 50 ih napravio pa nisam nista dobio na mail? A niti ne znam jesam li u igri dobio

Dobit ćeš... bilo je problema s tribunalom tako da je IP kasni tjednima... prije nego dobiješ mail nećeš ni u igri ništa primjetit

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Amumu je zvjer za elo hell. OD 20 game-ova s njim u rankedu samo dva poraza ( igrali smo 3 vs 5, i 4vs 5), sa 900 elo skok na 1100.

Tek sam ga nedavno kupio i ostao sam iznenađen. Može se odigrat full tank , ako treba carry-at AP amumu je čudovište.

A.K.A. DuraCell_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Sto se tice novoga champion sto je Morello do sada lekao

cd reduction jako dobar

2 hard cc i slow

jedan ability baca nesto kao seed na pod koji u tom trenutku nista ne radi,valjda treba aktivirati ili nesto.

ja mislim da to potrollao... ali mozda iz njega izraste sapling, pa ganja ljude ^^

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
13 godina
protjeran
Remzi kaže...

reko akali free da probamo

Radi takvih pacera free da probam uvjek gubim mamicu ti tovju.

VoA na akali WTF, koji tard to opce gradi na akali ...

16 godina
Roby1337 kaže...
Remzi kaže...

If somebody wins, the person who fought against that person will lose. That's battle. A good contender just seeks the next victory without bragging after winning, and without getting upset afterlosing
15 godina
neaktivan
Roby1337 kaže...
Remzi kaže...

Lulz zasto mu trebas posvati mater jer probavao champa koji je free,vise mi idu oni na ku*ac koji hvale primjer.let me mid,let me mid with Vlad im pro trust me pa onda zavrse game sa 0-10,a po tvom ponasanju vidim da nisi bas nesto skillan pa tako mislim da mu nemaas sta govoriti a kamoli psovati.Prvo odrasti pa se onda podi ku*citi

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina
League Of Legends

Trazim partnera za duo que morate bit oko 1200-1300 ratinga! Javite se

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ovaj novi champ je prezabavan kao solo TOP. Free farm/poke s topom i onda ga zatucem s cekicem Darius (sa skinom) je toliko plakao i rage-a da sam se upisao od smjeha, i na kraju da mu unistim vece napisao "Next time buy some skill instead of skin" sto je bilo popraceno salvom psovki hahahaha. . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ovaj novi champ je prezabavan kao solo TOP. Free farm/poke s topom i onda ga zatucem s cekicem Darius (sa skinom) je toliko plakao i rage-a da sam se upisao od smjeha, i na kraju da mu unistim vece napisao "Next time buy some skill instead of skin" sto je bilo popraceno salvom psovki hahahaha. . . .

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 22:35 (Stinsfire).
15 godina
League Of Legends

dali je netko zainteresiran da napravimo team na rankedu pa da igramo jer  solo nema smisla, uvijek bude netko afk, ili trolla ili nesto trece, a sto je najcudnije uvijek bude u mom teamu.

za sad nas ima 2

frend(jungler, supporter i tanker) i ja(obicno igram s ashe)

pa ako se netko voljan prikljucit neka me doda, nick win4crazy

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovakvi 9gag jadnici upropaštaju sve.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
17 godina
Keops kaže...

Ovakvi 9fag jadnici upropaštaju sve.

There, I fixed it for you.

LoL EU West - KingNothing666
16 godina
Keops kaže...

Ovakvi 9gag jadnici upropaštaju sve.

KingNothing kaže...
Keops kaže...

Ovakvi 9fag jadnici upropaštaju sve.

There, I fixed it for you.

Ne, zapravo, baš je patetično nekoga još više podje*avati ingame ako rage-a, jer, da se vama desi, znali biste kako je, i stvarno je i zaslužio "so hardcore", jer stvarno, nikome nije zanimljivo, osim njemu u datom trenutku.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Kako možeš to napisati kad je to 9gag fora. 9gagception.

Sad sam i ja 9gager.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
League Of Legends
If somebody wins, the person who fought against that person will lose. That's battle. A good contender just seeks the next victory without bragging after winning, and without getting upset afterlosing
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
BannedOnThisForum kaže...

Ne, zapravo, baš je patetično nekoga još više podje*avati ingame ako rage-a, jer, da se vama desi, znali biste kako je, i stvarno je i zaslužio "so hardcore", jer stvarno, nikome nije zanimljivo, osim njemu u datom trenutku.

Naravno da se desi, ali onda se trudim taj rage ispucat na nesto drugo, ili napravit pauzu od igranja umjesto da nekom strancu preko neta "je*em mater" jer eto on u datom momentu igra bolje/ima boljeg champa/ili sta vec od mene. Taj papak je zasluzio sitni komentaric na kraju game-a u ostalom ajde reci da ti (kao i svi ostali) nikada nisi napisao nesto kao easy, ili so easy na kraju partije sto je daleko "pateticnije" he he he.

Aj 9fag softcorasi laka van noc. . .

17 godina
Keops kaže...

Kako možeš to napisati kad je to 9gag fora. 9gagception.

Sad sam i ja 9gager.

Ako si mislio na "There, I fixed it for you", to nije 9fag "fora", at all.

D3ViL kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Naravno da se desi, ali onda se trudim taj rage ispucat na nesto drugo, ili napravit pauzu od igranja umjesto da nekom strancu preko neta "je*em mater" jer eto on u datom momentu igra bolje/ima boljeg champa/ili sta vec od mene. Taj papak je zasluzio sitni komentaric na kraju game-a u ostalom ajde reci da ti (kao i svi ostali) nikada nisi napisao nesto kao easy, ili so easy na kraju partije sto je daleko "pateticnije" he he he.

Aj 9fag softcorasi laka van noc. . .

Ni jedan jedini put u ovih 700+ gameova.

LoL EU West - KingNothing666
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 0:03 (KingNothing).
16 godina
D3ViL kaže...
u ostalom ajde reci da ti (kao i svi ostali) nikada nisi napisao nesto kao easy, ili so easy na kraju partije sto je daleko "pateticnije" he he he.

Nikad. U sve ukupno preko 1600 game-ova, NIKAD.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 0:10 (BannedOnThisForum).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Lurkam u zadnje vrijeme opet ovdje, so I feel the need to say this : i dalje mi ne ide u glavu činjenica da ljudi postaju SSove dobitaka/poraza koji nisu uopće nešto specijalni; ajd da je barem SS, recimo, 4v5 pobjede, a ne isti generični "uzeo ovog champa, igrao ga jedan put, bio nafeedan, pro score, evo SS". Not interesting at all, iako valjda drži temu živom. Nemam pojma što me natjeralo da ovo kažem, imao sam naporan dan i još ne mogu niti zaspati, pa eto. :)

Btw, ovaj Evelynn remake... Ako joj Q i dalje ne radi nikakav damage, ne kužim zašto se uopće trude.

A što se tiče ove diskusije vezano uz "easy", itd - ja ugl ljudima kažem da im želim zalijepit trisku irl ako baš ono dobrano popušim, ali nikad sheme tipa "easy", itd itd. Nije fer uopće, jer svi mi znamo i više nego dobro kako je biti na gubitničkom teamu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 4:18 (ormar).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Konacno,fuck yea xin rework dolazi sa stealth reworkom za eve i twitcha,

btw champion sneak peak za Zyru

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Mjenjam account lvl 26 na westu sa 10-ak skinova za neki account na eastu lvl 25+ sa par skinova.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Danas opet neki patch!? Pa prije 2-3 dana mi je bio patch... šta je sada to?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
18 godina
ParaNO1d kaže...

Danas opet neki patch!? Pa prije 2-3 dana mi je bio patch... šta je sada to?

Fixevi nesto nije uredu s zadnjim patchom ili rade instant nerf novog champa. {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

TRUE STORY

bolje ispast glup nego iz aviona

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice