Upute:
3.facemash the keyboard
4.win
Mozes i Siona, on ima lakse upute, tj. uzmi oboje i malo leda za glavu..
Takodjer i Mordekaiser. Ako ne cujes Pentakill nakon sta lupis glavom po tipkovnici samo ponovno lupi.
Upute:
3.facemash the keyboard
4.win
Mozes i Siona, on ima lakse upute, tj. uzmi oboje i malo leda za glavu..
Takodjer i Mordekaiser. Ako ne cujes Pentakill nakon sta lupis glavom po tipkovnici samo ponovno lupi.
Kojeg tenka odabrati:
| 11 | Volibear |
|---|---|
| 28 | Malphite |
| 5 | Alistar |
Sto se tice novoga champion sto je Morello do sada lekao
cd reduction jako dobar
2 hard cc i slow
jedan ability baca nesto kao seed na pod koji u tom trenutku nista ne radi,valjda treba aktivirati ili nesto.
Pozz!
Jel netko mozda za ARAM?
Ako hocete dodajte me - west - Svrzic
Dobit ćeš... bilo je problema s tribunalom tako da je IP kasni tjednima... prije nego dobiješ mail nećeš ni u igri ništa primjetit
Amumu je zvjer za elo hell. OD 20 game-ova s njim u rankedu samo dva poraza ( igrali smo 3 vs 5, i 4vs 5), sa 900 elo skok na 1100.
Tek sam ga nedavno kupio i ostao sam iznenađen. Može se odigrat full tank , ako treba carry-at AP amumu je čudovište.
Sto se tice novoga champion sto je Morello do sada lekao
cd reduction jako dobar
2 hard cc i slow
jedan ability baca nesto kao seed na pod koji u tom trenutku nista ne radi,valjda treba aktivirati ili nesto.
ja mislim da to potrollao... ali mozda iz njega izraste sapling, pa ganja ljude ^^
reko akali free da probamo
Radi takvih pacera free da probam uvjek gubim mamicu ti tovju.
VoA na akali WTF, koji tard to opce gradi na akali ...
Lulz zasto mu trebas posvati mater jer probavao champa koji je free,vise mi idu oni na ku*ac koji hvale primjer.let me mid,let me mid with Vlad im pro trust me pa onda zavrse game sa 0-10,a po tvom ponasanju vidim da nisi bas nesto skillan pa tako mislim da mu nemaas sta govoriti a kamoli psovati.Prvo odrasti pa se onda podi ku*citi
Trazim partnera za duo que morate bit oko 1200-1300 ratinga! Javite se
Ovaj novi champ je prezabavan kao solo TOP. Free farm/poke s topom i onda ga zatucem s cekicem Darius (sa skinom) je toliko plakao i rage-a da sam se upisao od smjeha, i na kraju da mu unistim vece napisao "Next time buy some skill instead of skin" sto je bilo popraceno salvom psovki hahahaha. . . .
Ovaj novi champ je prezabavan kao solo TOP. Free farm/poke s topom i onda ga zatucem s cekicem Darius (sa skinom) je toliko plakao i rage-a da sam se upisao od smjeha, i na kraju da mu unistim vece napisao "Next time buy some skill instead of skin" sto je bilo popraceno salvom psovki hahahaha. . . .
dali je netko zainteresiran da napravimo team na rankedu pa da igramo jer solo nema smisla, uvijek bude netko afk, ili trolla ili nesto trece, a sto je najcudnije uvijek bude u mom teamu.
za sad nas ima 2
frend(jungler, supporter i tanker) i ja(obicno igram s ashe)
pa ako se netko voljan prikljucit neka me doda, nick win4crazy
Ovakvi 9gag jadnici upropaštaju sve.
Ovakvi 9fag jadnici upropaštaju sve.
There, I fixed it for you.
Ovakvi 9gag jadnici upropaštaju sve.
Ovakvi 9fag jadnici upropaštaju sve.
There, I fixed it for you.
Ne, zapravo, baš je patetično nekoga još više podje*avati ingame ako rage-a, jer, da se vama desi, znali biste kako je, i stvarno je i zaslužio "so hardcore", jer stvarno, nikome nije zanimljivo, osim njemu u datom trenutku.
Kako možeš to napisati kad je to 9gag fora. 9gagception.
Sad sam i ja 9gager.
Ne, zapravo, baš je patetično nekoga još više podje*avati ingame ako rage-a, jer, da se vama desi, znali biste kako je, i stvarno je i zaslužio "so hardcore", jer stvarno, nikome nije zanimljivo, osim njemu u datom trenutku.
Naravno da se desi, ali onda se trudim taj rage ispucat na nesto drugo, ili napravit pauzu od igranja umjesto da nekom strancu preko neta "je*em mater" jer eto on u datom momentu igra bolje/ima boljeg champa/ili sta vec od mene. Taj papak je zasluzio sitni komentaric na kraju game-a u ostalom ajde reci da ti (kao i svi ostali) nikada nisi napisao nesto kao easy, ili so easy na kraju partije sto je daleko "pateticnije" he he he.
Aj 9fag softcorasi laka van noc. . .
Kako možeš to napisati kad je to 9gag fora. 9gagception.
Sad sam i ja 9gager.
Ako si mislio na "There, I fixed it for you", to nije 9fag "fora", at all.
Naravno da se desi, ali onda se trudim taj rage ispucat na nesto drugo, ili napravit pauzu od igranja umjesto da nekom strancu preko neta "je*em mater" jer eto on u datom momentu igra bolje/ima boljeg champa/ili sta vec od mene. Taj papak je zasluzio sitni komentaric na kraju game-a u ostalom ajde reci da ti (kao i svi ostali) nikada nisi napisao nesto kao easy, ili so easy na kraju partije sto je daleko "pateticnije" he he he.
Aj 9fag softcorasi laka van noc. . .
Ni jedan jedini put u ovih 700+ gameova.
Nikad. U sve ukupno preko 1600 game-ova, NIKAD.
Lurkam u zadnje vrijeme opet ovdje, so I feel the need to say this : i dalje mi ne ide u glavu činjenica da ljudi postaju SSove dobitaka/poraza koji nisu uopće nešto specijalni; ajd da je barem SS, recimo, 4v5 pobjede, a ne isti generični "uzeo ovog champa, igrao ga jedan put, bio nafeedan, pro score, evo SS". Not interesting at all, iako valjda drži temu živom. Nemam pojma što me natjeralo da ovo kažem, imao sam naporan dan i još ne mogu niti zaspati, pa eto. :)
Btw, ovaj Evelynn remake... Ako joj Q i dalje ne radi nikakav damage, ne kužim zašto se uopće trude.
A što se tiče ove diskusije vezano uz "easy", itd - ja ugl ljudima kažem da im želim zalijepit trisku irl ako baš ono dobrano popušim, ali nikad sheme tipa "easy", itd itd. Nije fer uopće, jer svi mi znamo i više nego dobro kako je biti na gubitničkom teamu.
Konacno,fuck yea xin rework dolazi sa stealth reworkom za eve i twitcha,
Mjenjam account lvl 26 na westu sa 10-ak skinova za neki account na eastu lvl 25+ sa par skinova.
Danas opet neki patch!? Pa prije 2-3 dana mi je bio patch... šta je sada to?
Danas opet neki patch!? Pa prije 2-3 dana mi je bio patch... šta je sada to?
Fixevi nesto nije uredu s zadnjim patchom ili rade instant nerf novog champa.