- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Finale Open Cup turnira
http://www.twitch.tv/kaostv?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=clanbase.ggl.com
Cek, tvoji su ovi koje su razguzili? Nisam gledo sve, samo 2-3min zadnje..
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Finale Open Cup turnira
http://www.twitch.tv/kaostv?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=clanbase.ggl.com
Bilo je teško za gledat 
Po vama, ko je bolji jungler?
| 4 | Hecarim |
|---|---|
| 25 | Shyvana |
Po vama, ko je bolji jungler?
Hec ako si Saint
Shy ako si prosjecan jungler :P
Jel igrao tko Jayce-a. Kako se builda, kakav je općenito?
Nova rotacija
- Renekton
- Master Yi
- Morgana
- Miss Fortune
- Sion
- Amumu
- Ziggs
- Cho'Gath
- Kog'Maw
- Heimerdinger
Aj mi neko objasnit kako mi neko uspije hackirat account.
Evo jos jedan game napocetku ashe i teemo stali zaedno u midu ja bia solo bot...
Jedan duuuuuuugi game od 1h i 22min malo farmao se hahha 586 miniona :D
dat builds O.o... aj još razumim 2 IE-a,ali 2 TF-a? XD
Evo jos jedan game napocetku ashe i teemo stali zaedno u midu ja bia solo bot...
Ashe 2 trinity, pa ovako, IAKO je taj lvl, IAKO piše da je unique passive pa ne trebaju 2, koji će kur*ac ashe trinity?
I lux 2 rabadona...
I nisam vidio 2 IE ...
Ashe 2 trinity, pa ovako, IAKO je taj lvl, IAKO piše da je unique passive pa ne trebaju 2, koji će kur*ac ashe trinity?
I lux 2 rabadona...
I nisam vidio 2 IE ...
Jos i ovaj ring na akali 
Ajd preporicite mi nekog lika za kupit, nisam bas neki pro, nedavno poceo, igram s Driusom, Vayne, Ashe. Imam 6300 IP.
Moze preporuka nekog lika da je dobar i lako je s njim igrat... Hvala!
Ma ima san ja golda koliko san tia bzvz cilo vrime kupova prodava kupin IE pa prodan i kupin bloodthirster... A za ashe haha reka san noob tezi pazi 2 u midu i ja kazen ka a da neko dode bot ona meni "naaah" "you are good alone" Neman komentara... A game prije mi dodu dva leavera pa za poludit je
Ma ima san ja golda koliko san tia bzvz cilo vrime kupova prodava kupin IE pa prodan i kupin bloodthirster... A za ashe haha reka san noob tezi pazi 2 u midu i ja kazen ka a da neko dode bot ona meni "naaah" "you are good alone" Neman komentara... A game prije mi dodu dva leavera pa za poludit je
lol ashe build
Jedino si i ti moga umjesto 2. pd uzet Black cleaver jer on reduce armor...al vidin da si to rjesija s last whisperon
reko akali free da probamo
WoA umjesto gunblade na Akali? lolz
Seriously ne mogu vjerovati koji ljudima qurac u ovim vremenima ?! Molim vas odgovorite mi što da radim, ne kužim kako nitko nema nekakve volje za igrom nego čim se malo gubi odmah se surrenda. Je*eni surrender i riot koji ga je izmislio, stvar za pi*kice.
aj ekipa ko je na PBE nek me doda jer nemrem podnijet random klince na Rankedu
LOL PBE: CALLmeSCOOBY
Moze preporuka nekog lika da je dobar i lako je s njim igrat... Hvala!
Ako si low lvl/malo pobjeda uzmi akali
Upute:
1.Dobra tipkovnica
2.smartcast
3.facemash the keyboard
4.win
Upute:
3.facemash the keyboard
4.win
Mozes i Siona, on ima lakse upute, tj. uzmi oboje i malo leda za glavu..
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Ponovo super mail od Riota :D
Greetings 8ZujO8!
We are pleased to inform you that the rest of the Tribunal has affirmed your judgment on 217 cases today! As compensation for your service to the League, your account has been credited 1085 Influence Points.
Dirt 3 -> Dino Bzik