League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.430.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: League Of Legends
null kaže...
GoxiCity kaže...

Dobra je igra al vidi se da ima nekih nedostataka. Al nemozes niti ocekivat puno od free 2 play ne..... bla bla bla

Mislim, ono. Uzmi npr. Battlefield 3, ljudi su kupili igru, pa dodješ na nek server, pa vidis da imas tak lošu ekipu da u 5 minuta nemate više ni jednu zastavu i guze vas i baserejpaju... a nije free 2 play igra (ha, viš viš).

Tak da igra nema nedostataka "tog tipa" i nema veze kaj je free 2 play. Kolko već dugo igram, nekaj i znam, a znam nekad teško fail-at i koje kakve glupe poteze raditi, jbg loš dan ili loša partija, pa te ljudi prema tom jednom game ocjene kao lošeg igrača a ustvari si OK igrač... to je tak, ima različitih faktora koji mogu utjecati.

tl;dr: ak ti se ne sviđa, ne igraj. GG

EDIT: naravno ima i idiota i glupana koji namjerno uništavaju partiju svojem team-u. Tih ljudi ćeš naci u svakoj igri.

kaj uzeti:

EZ <3 Uzmi ga, odi ful ap, i ultaj kad god mozes, i gg :D

LOL EU Nordic and East: InvisoO
16 godina
GoxiCity kaže...

trazio da mi neko iskusnije kaze jel ima koji lik poput Jaxa a da je mozda jos i jaci. 

Pa kaj bi ti jace od Jaxa? Ja sa troll buildovima na Jaxu imam 100% ranked xD

Po meni je Riven jos faceroll champ koji je mozda i jaci od Jaxa..

Btw: Svaki champ je jak ako ga znas dobro igrat.. Osim Eve..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GoxiCity kaže...
null kaže...

daj se prvo nauci skračivati citate.

drugo: takav sam nerd da samo cekam na forumu da netko nesto posta i da ja odgovaram jer sam fanboy. "fanboy"- tu riječ koristi CoD temi ili negde drugde.

trece: dam ti primjer i velim ti nešt "neutralno"... ma, kaj se uopce zamaram ljudima poput tebe.

Ti si reko da mi se igra ne svida i da nek ne igram ak mislim da je losa. Ja to u svom komentaru nisam reko, nego sam naveo nedostatke. Evo po mom trebali bi uvest "vote kick", znaci da se tim moze rijesti ovih afkera il pak teski noobova il cak onih koji namjerno svojom igrom unistavaju tudu. Naravno poslije vote kicka da se moze joinat drugi igrac kojem je mozda stalo da i pobijedi koji mec. Da mi je tak losa nebi pricao kak volim igrat s Jaxom i trazio da mi neko iskusnije kaze jel ima koji lik poput Jaxa a da je mozda jos i jaci. 

Kako bi ti stavio da poslije vote kicka neko drugi može uletit u igru?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

challenge accepted

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Uuu dobro izgleda taj Riven. Thnx. Samo mi jos treba 5k pointsa da njega kupim =(

@Blizek Pa recimo dok se nekog kika, ostane slot. I sad netko novi ko ide na match me with teammates, ima za odabrat, dal hoce u igru u tijeku (i da pise koja je minuta), il hoce totalno novu igru s pocetka. Ja se ravnam po wowu. Recimo dok nekog kikate, ostane slot, i sad novi koji dolazi vidi da je igra u tijeku, i moze se joinat. Znaci prednost je da ces dobit bodove za zavrsenu instancu, makar nisi igrao od pocetka. Tako i za LoL. Dobio bi bodove, nije vazno dal dobio il izgubio (a mozda cak i tvoj dolazak i preokrene match ako si jako skilled). Mislim da bi tak bilo manje frustracija s ovim afkersima i ovima kojima se neda.

15 godina
neaktivan
GoxiCity kaže...

Uuu dobro izgleda taj Riven. Thnx. Samo mi jos treba 5k pointsa da njega kupim =(

Uuu dobro izgleda ta Riven. Thnx. Samo mi jos treba 5k pointsa da nju kupim =(

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
Don Strongtoni kaže...
 Ja sa troll buildovima na Jaxu imam 100% ranked xD

Nvm, neki Bosanac feeder i flamer u teamu..(Ko i svi drugi Bosanci :P )

GoxiCity kaže...

Aha, znaci neko leavea u 40min i ja uletim s lvl 1 champom vs lvl 18 i to mogu counter pickat..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 1:26 (Don Strongtoni).
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Aha, znaci neko leavea u 40min i ja uletim s lvl 1 champom vs lvl 18 i to mogu counter pickat..

kako san ja razumia kad su pricali ljudi na forumima , ti bi preuzea ja mislin njihovog igraca isto nesto ka i u HoN-u

EU West: slimyyy
17 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže.
GoxiCity kaže...

Pa da :D i onda još dobiš -13 eloa za 5min igre :P

Ovaj goxi neki žešči troll :D

lol [eu]east: Xz0mbieX
18 godina
League Of Legends

Ulijećem kao padobranac usred unakrsne paljbe :P

Nisam igrao ranked odkako je krenio 2nd season i prva dva game-a ekipa se bunila kako troll-pickam shyvanu, a vrlo dobro sam igrao sa njom što pokazuje i sam score. Upravo završeni game sa score 11/13 je u početku bio grozan. Svi na mene flame kako sam troll, ks farm i sl. U početku mi je score bio 0/6, ali kako se igrao odvijala vidjelo se pravo lice shyvane :)

Može samo anketa kratka, na kojem serveru igrate? Ja mislim da sam na east, nisam uopće radio transfere

24 east
18 west
LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 9:55 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Midalee viable ?

4 Da
4 Ne
15 Samo protiv određenih champion
Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Da se prisjetimo {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dvoumim se između Ahri i Swain-a.Jučer sam probo Swaina i preodličan je isto kao i ahri.

27 Ahri
5 Swain
Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajmo mudraci, sad nek se javi neko ko će ovo carryjati.{#}

Oćete opis partije? U lobbyju su se već počeli svađati oko pickova, dok je neko optužio Shena da je prošlu partiju feeda sa 0-20.

Onda su otišla 2 na mid dok san ja osta sam na botu. Karthus je igra a Lux je samo stajala i gledala tamo i feedala. Onda je došla nakon 10 minuta kod mene na bot pa je malo nafidala i njih namjerno tako da i ja zaradin malo deathova(prije nego je došla drža san se prilično dobro).

Shen se ispostavilo da je onih 0/20 bilo istinito jer taj čovik nije ima pojma, a Amumu nije ima nijedan gank u nepunih 20 minuta, ja ne znan što je taj čovik radio cijelu partiju.

Eto debilne igrice još jednom u svom punom sjaju.

I što je najjače ovi kreteni dođu igrati ranked i zbog ovoga uopće ne dobiju ban.

hrpa idiota hrpa idiota
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 15:39 (Winchester01).

2 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Zato mi danas popravljamo ELO u ranked teamu, nas 5 cijelu noć :D

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lol, pazi, AD kennen i ima 4 killa.
'Svi se drogiraju kokainom,heroinom..a ja se drogiram lažima' - Amar
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Lol, pazi, AD kennen i ima 4 killa.

To je bila meta prije par mjeseci xD

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj Twisted Fate je užas od lika, ne znam jer to kako igram s njim, ili kako ga buildam ili što al evo već petu partiju se natjeravam da igram s njim i uvijek izgubimo, tražim nekog drugog s kim bi igro Master Yi mi je dosadio, 90% kad ga uzmem pobjedimo, Warwick mi se sviđa protiv budala koje ne znaju šta rade. Dajte mi preporučite nekog.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TF je tezak za igrati moze se ap i ad makar ne znam je li ad viable. Ako si pocetnik ne preporucam ti njega. Ww je dobar probaj igrati s njim procitaj neki guide prouci buildove
Dirt 3 -&amp;amp;amp;amp;gt; Dino Bzik
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ovako, imam 8000 ip-a trenutno, i najviše igram s dariusom i teemom. ( noob sam , tek lvl 18 ) i dvoumim se šta uzet za sljedeceg champa jer su mi oba dosadila 

6 Jayce (sljedeci tjedan)
2 Nocturne
14 Ezreal
0 Lee Sin
8 dva x 3150
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Isprobaj prvo par champova i vidi koji ti lezi toga kupi mozes preko pbe ili jednostavno cekaj dok je neki free
Dirt 3 -&amp;amp;amp;amp;gt; Dino Bzik
16 godina
League Of Legends

Dali mi si isplati otiči na West sa 223 wina na normalu i rankeda elo 1000+ ? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 16:14 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Leon93 kaže...

ovako, imam 8000 ip-a trenutno, i najviše igram s dariusom i teemom. ( noob sam , tek lvl 18 ) i dvoumim se šta uzet za sljedeceg champa jer su mi oba dosadila 

Štedi za rune

16 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Dali mi si isplati otiči na West sa 223 wina na normalu i rankeda elo 1000+ ? 

Ne isplati se nikako ići na west, jer je sve isto. Ja bih se najradije vratio na east, ali nemogu. Na eastu nikad nema queue-a i možeš dobivati nagrade na lokalnim turnirima.

LoL acc THCJoshi
16 godina
League Of Legends
If somebody wins, the person who fought against that person will lose. That's battle. A good contender just seeks the next victory without bragging after winning, and without getting upset afterlosing
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Leon93 kaže...

Vjeruj mi, kupi Jayce-a, prezabavan, predobar ;)
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
13 godina
neaktivan
League Of Legends

evo ljudi igram na east serveru   (novi acc)   nick: xElektrotehnicar pls me addajte za frenda.

Za sta da potrosim 400 rp-a?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...
Leon93 kaže...

Vjeruj mi, kupi Jayce-a, prezabavan, predobar ;)

On je lvl 18...

16 godina
neaktivan
League Of Legends

addajte me 30lvl nadimak:  LMfire

pa da odigramo koju ranked :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

pozz,tražim hrvatski klan na EUNE,ingame nick mi je markec017 pa mi se javite

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice