League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.546.944
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Hvala tebi na savjetu,ali to radi u 1% slučajeva jer 99% timova su debili.

Meni sasvim ga dobro igrat kako ga igram :) 

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: League Of Legends
Kelam kaže...

Odlucija san se na nocturna i dobro sam odlucija fala svima na preporuci ;)

Prvi game od kad sam ga kupia {#}

Nice score, ali Noca moraš buildat puno više tanky, uzet Warmong's i nastackat, Infinity Edge, Wits End, Wriggle's Lantern, Atma's Impaler, a boots Ninja Tabi ili one s tenacity.

LOL EU Nordic and East: InvisoO
17 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Nice score, ali Noca moraš buildat puno više tanky, uzet Warmong's i nastackat, Infinity Edge, Wits End, Wriggle's Lantern, Atma's Impaler, a boots Ninja Tabi ili one s tenacity.

Ionako je protivnički Trynda bio DC više od pola meča što je evidentno iz screenshota.

Nije da umanjujem tvoj score, on je super.

Iako se slažem s kolegom iznad, malo više tanky, pogotovo ako ideš jungle.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
17 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Iskreno, slažem se, koliko sam zaključio iz priče oko 10 lvl si, i dobar dio pravila i savjeta se ne može primjeniti u toj fazi jer se ne igra u skladu s trenutnom metom, ali će ti primjena istih znatno olakšati posao kada (ako) doguraš do 30. i rankeda i malo ozbiljnije igre

EDIT: isprike na duplom postu, nisam primjetio.

EDIT2: AD Kayle je takva ubojica na topu, orgazmi dok igram.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 17:01 (FlyBoy).
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
bullyq14 kaže...

Ionako je protivnički Trynda bio DC više od pola meča što je evidentno iz screenshota.

Ja nebi išao Warmog's, već Frozen Mallet. Ja njega inače buildam ovako:

Boots + 3 potiona

Philosopher Stone -> poslije prodati ili Shurelia

Wriggle's Lantern

Heart of Gold -> poslije Randuin

Phage -> Frozen Mallet

Wit's End

Šlape negdje ubaciti kad zatreba ( Mercury's 95% slučajeva ). Ako se počnem fidati, uzmem i treći GP5 ( Avarice Blade ).

Nocturne je solidan ganker prije levela 6 ( sa jako puno damagea ), a njegovi genkovi nakon levela 6 su brutalni. Najkorisniji je kao counter ganker na početku i kao initiator kasnije.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Ajde probaj prihvatit jedan savjet koji ti iskusniji igrači daju...

Može tebi bit dobro kako ga igraš al to mozda nije dobro za ostale.

Tvoj zadatak je da preuzmes cjeli damage na sebe tj. branit ostale u timu.

Evo ja cu ti dat build za tanka koji nemora ic ovako ovisi imas li u protivnickom timu vise ap ili ad heroja.

Probaj ovako igrat i ne ganjat killeve nego cinit pravu zadacu tanka.

1.Boots-Mogu bit ninja tabi ili Mercury's threads (opet ovisi o protivnickom timu)

2.Warmog's armor

3.Sunfire cape

4.Force of Nature 

5.Thornmail

6.Mozes uzet guardian angel ili warmogs armor

Ako i ja grijesim vi me ispravite...

17 godina
neaktivan
vOLT kaže...

1.Boots-Mogu bit ninja tabi ili Mercury's threads (opet ovisi o protivnickom timu)

2.Warmog's armor

3.Sunfire cape

4.Force of Nature

5.Thornmail

6.Mozes uzet guardian angel ili warmogs armor

Ako i ja grijesim vi me ispravite...

Meni je Sunfire podosta beskoristan item. Tih 40 DMG-a u late gameu jednostavno nema utjecaja na ishod, a u early-mid je daleko preskup, i postoje neki drugi itemi koji su prioriteti za buildanje.

Meni je bolji izbor, pogotovo na maokaia, koji je caster, Frozen Heart, zbog slowa, ili čak recimo i Rylai

17 godina
pandza94 kaže...

Kao što su ti već rekli ne postiji build koji je za svaki meč jednak pogotovo ne tenkov. Ako su svi AD u protivničkom timu ne ideš na mercury's jedino ako imaju dobar CC što najćešće nije pa su onda čizme Ninja tabi, onda FON također nećeđ uzeti ako su svi AD mada po meni on uvijek dobro dođe... ali ako su svi AD onda je bolje 2 warmonga + ninja, torn, sunfirecape i čak FM jer daje odličan slow i HP tako da trebaš isprobavat buidlove iz meča u meč, a ne pratit guide ili pogotovo ne one recomanded... btw ako ne budeš slušao kritike kada budeš LV30 s tim buildom ćeš suxat big time... tako da poslušaj iskusnije od sebe. I da Frozen Hart pogotovo na tenkove s manom i koji su casteri... Recimo Sejuani, Maokai, ali to na Munda nikada ne uzimaš

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 18:15 (ParaNO1d).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

malo smo farmali s gospodinom Galiom

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 18:29 (AOMB).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AOMB kaže...

Malo smo unistili srbe, za razliku od prijasnjih meceva lol

EUW. KaiseRxy
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Meni je Sunfire podosta beskoristan item. Tih 40 DMG-a u late gameu jednostavno nema utjecaja na ishod, a u early-mid je daleko preskup, i postoje neki drugi itemi koji su prioriteti za buildanje.

Meni je bolji izbor, pogotovo na maokaia, koji je caster, Frozen Heart, zbog slowa, ili čak recimo i Rylai

Ne vidim sto je sunfire beskoristan item 450 hp,45 armora i 40 magic dmg svake sec za 2600g.Pogotovo na nekim championima kao sto su shen,malp,ww,maokai koji su vecinu vremena izmedu par protovnika.

LoL-scarface797(EU-West)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Reko sam sam sebi da me boli onastvar za elo, i da odsad igram samo ono sto mi se igra i uzivam cim vise pa eto

EUW. KaiseRxy

0 0 hvala 0
14 godina
FlyBoy kaže...
bullyq14 kaže...

Trynda i kad je bia tu nije mi moga nista ubili su me par tih puti samo kad bi bilo 1v3 Heheh

Slazem se ovo je bia samo AD i nista drugo jer je team protivnicki bia glup malo ali inace uzmem frozen mallet umjesto yomomu blade i umjesto last whisper zavisi kako kad warmoga ili atmu...

Kazem to inace jer ga imam na drugom accu i kad ga vamo igram kad je free ;)

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Sve ok,shvaćam poruku ali gle,

ako mi ide sasvim dobro s Maokaiem i sa buildom kojeg sam sam sastavio,

ja se ne žalim.
Praktički svaku rundu imam preko 15 killova i ispod 2 deatha uz nekoliko assistova.

Nisi shvatio poantu, Maokai nije tip championa koji treba da ima killove.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
League Of Legends

@pandza94

Pogledaj tu i tamo streamove, mislim da ti Oddone dosta igra maokai-a. Definitivno će ti pomoći streamovi u igri. Ja osobno da nisam gledao streamove vjerojatno bi još igrao sa akali, i čim doibijem kill roam all day sa 50 csa na kraju.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
17 godina
pandza94 kaže...

Prelazim s druge igre pa mi nije baš za zamjeriti sve.
Ovako tamo sam imao matchmaking gdje bi me sa sličnim levelom

ubacilo u partiju,dok ovdje me nekad ubaci sa lvl30,nekad sa first-timerom.

To izričito utječe na partiju(pogotovo na ovu posljednju,lik tek počeo igrat i naravno

zas*rao cijelu jednu PvP rundu).

Ono što sam rekao za ispravljanje grešaka,odnosi se na gameplay,ne na sami item build,

jer sam sastavio svoj i samo sam pitao ima li tko kakvih prijedloga da dignem movement speed,

jer mi je dosta onih brzih koji pobjegnu čim ih spuca sapling. 

Da imam jednog kvalitetnog stunner/support kraj sebe,mislim da mu nije prvi put

da igra,bilo bi odlično. 

Naravno da bi pobijedili kad bi imao DRUGE IGRAČE.
Ova dva su se prilično krpali iza mene i išli 1v1,gdje bi i gubili,dok

bi ja sam držao par njihovih heroja.Naravno,dolazi do frustracije kad

izrokam dvojicu na nekih 10%,ubijem jednog i naravno taj drugi ubije mene,

a od mog tima ni traga ni glasa.
Sad pogodi gdje su,još se nisu respawnali.
Pitam se zašto?Išli su ganjat lika  koji ih odvede u zamku i što bude?
Stunnaju i DPM-aju ih ko male bebe. 

Kao što su ti mnogi već rekli, imaš kriva očekivanja od Maokai-a, to je heroj za jungle, za tenkanje dmg-a i slične stvari. Al da ne filozofiramo previše, evo ti link, spremi si i pogledaj tu i tamo pokoji livestream i naučit ćeš svakog heroja igrat kak spada jer ćeš točno vidjeti što treba radit s njim i kako ga buildati u kojim situacijama.

http://clgaming.net/livestreams 

Uglavnom, prvih 5-6 livestreamova su ti igrači sa ELO-m preko 2000 najčešće i od tih profića ćeš sve lako naučit. 

LoL username: UnimatriX (EU West)
14 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...
AOMB kaže...

Malo smo unistili srbe, za razliku od prijasnjih meceva lol

boze sacuvaj sta smo im napravili {#}

btw. mali mumu sranje

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 23:42 (AOMB).
17 godina

Evo jedna dobra s Tryndom... igrali smo 4 vs 5 i s time da su Mundo i Varus bili useless na kraju Wukong i ja sve samo ispušali. Btw zadnji item sam išao na GA jer nisam znao što bi... ima ko kakav savjet?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Najbrzi game do sada.

EU West:Venom035
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Specialized kaže...

Najbrzi game do sada.

slab si...11:12

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ova igrica mi se gadi više.

Sve je više djece koja pišu ks ks noob ...pls all report him for ks itd.

Sve je više prgavaca koji na kraju game-a pišu:gg easy n00bs,n00bs that was too easy itd.

Sve je više djece koji neznaju što znači jungle pa me tako odmah na pocetku game-a ubije jer mi jedno djete s lane-a nije htjelo gledati tj.čuvati me dok sam čekao blue.

Više nema smisla igrat ovo bez 4 prijatelja...

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

da, istina, nema smisla igrati bez frendova... samo se naživciraš previše jer pokušavaš biti korektan i pristojan.

Jučer mi neki grčki Fizz ragea jer mu nisam pomogao dok ga je tuklo 5 ljudi, a ja jedini živ i to u bazi :D veli on meni noob feeder report, a ja 4-0-5 :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

Kaj se sekirate s trolovima i njihovim prijetnjama reportanjem, ja u takvim situacijama pokusam na miru odigrat partiju, dat sve od sebe i pazim da ne fidam bezveze (znaci ako nekome ne mogu pomoci, nema smisla poklonit kill).

Na kraju partije fino reportam trolove i bok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Nema ni onda smisla igrati kada je jedan od njih haris :P

LoL-scarface797(EU-West)
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
vOLT kaže...

Nema ni onda smisla igrati kada je jedan od njih haris :P

Harisu volim krast minione s lanea jer uvjek uzme top 

Nego 

17 Mantheon
0 Twitch
EUW. KaiseRxy
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 16:50 (xKaiseRx).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Almost penta karthus :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobra je igra al vidi se da ima nekih nedostataka. Al nemozes niti ocekivat puno od free 2 play ne. Ponekad dobijem stvarno dobar tim, znas se kud ko ide i sta radi. A nekad jbt dva-tri lika exploraju koda su na Gta igrici. Pa daj si pogledaj neki video/livestream, il barem prodi tutorial. A sto je najgore, nemozes quitat...tj mozes al ces kad tad dobit ban zbog toga. Mislim dobro je to sto nemogu svi quitat jer nebi imao protiv koga igrat bilo bi dosadno, al ipak mislim da su malo pretjerali. I jos kad pozoves surrender onda svi idu NO, a vec izdaleka vidis da smo spusili. Ja igram Jaxa. Za sad je najbolji s kojim sam igrao. Stvarno su super CDovi, znaci neki su cak 2u1, sluze kao defensive i offensive + stun. A imas i heroic leap ^^ Grejt ne. Btw ak neko zna nekog boljeg lika a da je tog tipa melee fighter s stunovima i heroic leapom nek mi odg (za Jarvana znam on je isto dobar :) ) :P

0 0 hvala 0
15 godina
GoxiCity kaže...

. I jos kad pozoves surrender onda svi idu NO, a vec izdaleka vidis da smo spusili.

CLG.eu vs M5, samo cu ti to rec..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
GoxiCity kaže...

Dobra je igra al vidi se da ima nekih nedostataka. Al nemozes niti ocekivat puno od free 2 play ne..... bla bla bla

Mislim, ono. Uzmi npr. Battlefield 3, ljudi su kupili igru, pa dodješ na nek server, pa vidis da imas tak lošu ekipu da u 5 minuta nemate više ni jednu zastavu i guze vas i baserejpaju... a nije free 2 play igra (ha, viš viš).

Tak da igra nema nedostataka "tog tipa" i nema veze kaj je free 2 play. Kolko već dugo igram, nekaj i znam, a znam nekad teško fail-at i koje kakve glupe poteze raditi, jbg loš dan ili loša partija, pa te ljudi prema tom jednom game ocjene kao lošeg igrača a ustvari si OK igrač... to je tak, ima različitih faktora koji mogu utjecati.

tl;dr: ak ti se ne sviđa, ne igraj. GG

EDIT: naravno ima i idiota i glupana koji namjerno uništavaju partiju svojem team-u. Tih ljudi ćeš naci u svakoj igri.

kaj uzeti:

1 Mao
22 Ez
3 Lee
League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 23:48 (null).
14 godina
League Of Legends

Evo poslusa san savjet i malo ipak prominia build sta kazete sad..

Imajte na umu da sam prvih deset minuta bia afk :/

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice