League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.362.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...
vOLT kaže...

Predobar game...u pocetku smo gubili a kasnije...

nisam zna da je shen ovako dobar...ni trynda i olaf zajedno mi nisu mogli nista

Da je taj Trynd imao Last Whisper umjesto tog drugog Infinitija kak je i trebao kupit, topio bi te samo tak, a što se tiče tvog frenda Pantheona, reci mu nek nauči igrati kak spada, na Pantheona je morao stackati dmg, a ne nikakav attack speed ili movement... on nije autoattacker, on je AD caster, što znači da se igra na abilitije, a ne na auto attack. Recimo da je stavio Boots, Infinity Edge, Last Whisper, Bloodthirster, Frozen Mallet i Guardian Angel, onda bi to već bio dobar build. Eto, friendly advice. 

Pantheon mi nije frend random nas je spojilo i cijeli game sam mu ponavljao da mu nije dobar build al njegovi odgovori su bili: n00b i'm best u wont teach me how to build pantheon...i'm better than u itd.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

E ovo je dobar game bio

cijelo vrijeme bilo napeto, isti broj kilova sve do 45min, dok nismo ipak prevagnuli

naša ahri imala dosta problema s Dc-om, a i Talon nije bio najbolji

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel zna neko kak dobit besplatne rp ? 

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
jura249 kaže...

Ili skupljaj pare pa kupi normalno, ili radi sam refferali njih 10 do 6 lvla i dobit ćeš 975 rp-a.... Nema džabe ni u stare babe{#}....

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
jura249 kaže...

If somebody wins, the person who fought against that person will lose. That's battle. A good contender just seeks the next victory without bragging after winning, and without getting upset afterlosing
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ovako...

Ovaj tjedan je shen free pa sam ga kupio...i namjeravam uplatit 20e rp i kupi neke skinove

E sad:

1. pitanje:Zasto je frozen shen unavablie tj. nema ga u shopu?

2. pitanje:Jel itko zna hoce li ubrzo bit ikakvih popusta?

3. pitanje:Koji je po vama najljepsi skin za shena

17 Warlord
4 Surgeon
4 Blood Moon
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Evo ovako...

Ovaj tjedan je shen free pa sam ga kupio...i namjeravam uplatit 20e rp i kupi neke skinove

E sad:

1. pitanje:Zasto je frozen shen unavablie tj. nema ga u shopu?

2. pitanje:Jel itko zna hoce li ubrzo bit ikakvih popusta?

3. pitanje:Koji je po vama najljepsi skin za shena

frozen shen je posta limited skin prije par miseci sa jos 10-ak drugih skinova ,  nikad se nezna koji ce skinovi doc na popust osin 2-3 dana prije novog salea  

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Ljudi treba mi pomoć, zagrijan sam za ovog eza :D Na prepaid visa gift kartici imam dovoljno novca da kupim RP za ez skin dok je na sniženju, e sad, nema te opcije preko nje da išta uzmem, čitam forume po euw.lol.com i tamo su neki kao uspjeli sa njom, kažu neki da se obratim supportu, obratio se, ali ne bih sad da se jave za 5 dana -.- Pa ako neko zna rješenje?

kak nece :O ja sam uspio sa mastercard gift karticom od hypa kupit bez beda ... samo ne ides placanje kao paypal nego ono karticno sto ima.. ukucas podatke s kartice i to je to :S trebalo bi raditi

Prikazuje error 107

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
League Of Legends

na kraju imao 502 dmg a nisam ni build dovršio XD

502dmg 502dmg
R3MZ1
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
NHF, trebao si ici na PD jer je to crit champ tj trebao si ga vec imati btw sad očekuj maaaasovno pljuvanje po buildu i 0 savjeta :D
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa od furryia dobiva 35% još + 25% id IE je 60% što je čist dovoljno?

Osim toga, nema većeg gušta kad čuješ taj tupi udarac i dovoljno ti je 2/3 udarca da središ champa,   ne postoji drugi build na tryndi osim BT stack :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 1:45 (vgetik).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
vgetik kaže...

Osim toga, nema većeg gušta kad čuješ taj tupi udarac i dovoljno ti je 2/3 udarca da središ champa,   ne postoji drugi build na tryndi osim BT stack :D

Postoji, recimo, tanky trynda, da ako ga fokusiraju ne umre instant? ....

15 godina
vgetik kaže...

Ja sam imo 100% crit, i 500 dmg.. Jel to dovoljno??

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
League Of Legends

Koji mrtvi idiot slusa jbne QQere po forumima i buffa LB a nerfa Kartha/Shena/Soraku.. Koji k omg -.-

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Koji mrtvi idiot slusa jbne QQere po forumima i buffa LB a nerfa Kartha/Shena/Soraku.. Koji k omg -.-

Sasvim ok patch, don't troll us {#}.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Instaliram igru i kad ocu uc u nju pisemi cloud not load direct3d.   Molim vas pomozite mi!!!!!!!

sound

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

LB buff LOL {#}

Jučer sam ga zaigrao jer sam morao (nitko nije htio midd protiv mordekaisera)

na kraju sam imao 14/0/6 bez ikakvih problema i još k tome sam igrao likom kojeg skoro pa i neznam

13 godina
neaktivan
League Of Legends

8 poraza za redom na rankedu od toga 10-ak leavera. Ovo smeće je svakim danom sve više neigrivo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Probaj updateat drivere.
Koju grafu imaš?
14 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

8 poraza za redom na rankedu od toga 10-ak leavera. Ovo smeće je svakim danom sve više neigrivo.

Da je itko od vas sposoban, carryo bi 4v5, ali ovito da vamje mjesto u tome elu

EUW. KaiseRxy
13 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...
Winchester01 kaže...

nadan se da se zaj*bajes brate , iako san primjetia od dosta ljudi da pretjeruju sa tin fidanjen svojeg teama i leaverima , nikoga ne optuzujen nego sve skupa 

EU West: slimyyy
14 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
xKaiseRx kaže...
Winchester01 kaže...

nadan se da se zaj*bajes brate , iako san primjetia od dosta ljudi da pretjeruju sa tin fidanjen svojeg teama i leaverima , nikoga ne optuzujen nego sve skupa 

Vjerujem da je oko 1000 ela, a igro sam tamo na raznim accountovima i moguce je pobijedit 3v5, a kamo li 4v5

Sve ovisi o champu kojeg igras i tvome skillu 

Eto, nemoras vjerovat al je moguce i to sam vec uspio par puta

EUW. KaiseRxy
14 godina
League Of Legends

U svakom sportu pa i u lolu(koji je ipak esport) se mnogi izvlače na razne načine, jer ne žele priznati da su izgubili od boljih. U nogometu je to sudac, u starcraftu protivnikova cheese taktika, u lolu noob team itd.

Jel toliki problem ignorirati feedera ili mu bar probati objasniti kako da igra, a ne odmah rage-ati ?

Ako su vam živci toliko u qurcu odmorite, ugasite komp, pročitajte knjigu, pa odigrajte kad se smirite.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

8 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...
Anzulolz kaže...
xKaiseRx kaže...
Winchester01 kaže...

Vjerujem da je oko 1000 ela, a igro sam tamo na raznim accountovima i moguce je pobijedit 3v5, a kamo li 4v5

Ajmo mudraci, addajte me pa ćemo odigrati jednu. Tj. ja ću biti na spawnu afk od samog početka i smijati se vašem takozvanom carryjanju. A onda ću kad svi budu lvl 12 poći u igru i nafidati ih još malo pa ćemo viditi taj vaš carry. Sve sami pro igrači i mudraci na ovom forumu...{#} 3v5 ćeš pobijediti? Ne znan koje bi to budale morale biti u protivničkom timu da ih dobiješ...

14 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
xKaiseRx kaže...
Anzulolz kaže...
xKaiseRx kaže...
Winchester01 kaže...

Ajmo mudraci, addajte me pa ćemo odigrati jednu. Tj. ja ću biti na spawnu afk od samog početka i smijati se vašem takozvanom carryjanju. A onda ću kad svi budu lvl 12 poći u igru i nafidati ih još malo pa ćemo viditi taj vaš carry. Sve sami pro igrači i mudraci na ovom forumu...{#} 3v5 ćeš pobijediti? Ne znan koje bi to budale morale biti u protivničkom timu da ih dobiješ...

Nit sam pro igrac, niti mudrac nego samo kazem da je na low elu moguce carryjat game i 4v5 ako si bolji od tih ljudi koji igraju na tome elu

I da igram sa tobom, ja u normal gameovima imam bar 4/10 igraca 1500+ elo, pa eto

Ja sam se dignuo sa 1000 elo na 1300 i znam kakvi igraci igraju na 1000 elo, a ne vjerujem da si ti veci elo od toga

EUW. KaiseRxy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

4v5, 3v5. Jako je teško dobiti, gotovo nemoguće u rankedu( pogotovo manji ello gdje ima svakakvih budaletina). Može se pobjediti, uz veliku sreću, ali teško i dosta rijetko....

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Winchester smiri doživljaje. Nije ni čudo da gubiš uz takve kilave živce.

3 vs 5 se može dobiti, pametnom taktikom. Problem je zato što se igra na silu/dokazivanje/rageanje. Gejm Fiora-Karthus-Malphite protiv Teemo-Nasus-Ashe-Viktor i još netko... Trajalo je oko 40 minuta, došli su nam do Nexusa, ali sam ja istovremeno uništavao njihov :D

Pametna igra, navlačenje protivnika, backdooranje, zavaravanje protivničkog tima... to je taktika. A ne kad jedan leava, onda svi noob leaver, surr i sl. Jedan ko nijedan, neš ti problema. Ako su protivnici bolji, možete vas 7 protiv njih 5 i nećete pobijediti. Jednostavno postoje bolji i lošiji igrači, nismo svi isti. Ne možeš ti očekivati da svi imaju razinu znanja, jbg, nekom se krivo dignul taj dan i odlučio je rushat i igrat agresivno. Ako vidiš da ne sluša, prilagodi igru njegovoj kako bi zadržali šanse za pobjedu.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Fuck yea

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Teško ti možeš s backdoranjem pobijedit 3v5.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
16 godina
Keops kaže...

U svakom sportu pa i u lolu(koji je ipak esport) se mnogi izvlače na razne načine, jer ne žele priznati da su izgubili od boljih. U nogometu je to sudac, u starcraftu protivnikova cheese taktika, u lolu noob team itd.

Jel toliki problem ignorirati feedera ili mu bar probati objasniti kako da igra, a ne odmah rage-ati ?

Ako su vam živci toliko u qurcu odmorite, ugasite komp, pročitajte knjigu, pa odigrajte kad se smirite.

samo šta je češće da sudac krade u nogometu nego da tvoj team faila u lolu {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice