Jedna od boljih ;)
dat vayne
Jedna od boljih ;)
dat vayne
Jedna od boljih ;)
dat vayne
GKooji je Graves radio burst... Zadnje je u 2 hita ubio Vayne :PP. Riven je jeo isto..
Jedna od boljih ;)
8-7? Što si ti igro samo coop dok nisi došo do levela 30?
Hh, trebalo mi je bit sumnjivo čim toliko ljudi ima onaj pulsefire summoner icon.
Hh, trebalo mi je bit sumnjivo čim toliko ljudi ima onaj pulsefire summoner icon.
Nije sumnjivo, na westu ga 60% igraca s kojima sam igro ima
meni isto... a pc mi maxa sve igre do sada koje su izasle..
Nije sumnjivo, na westu ga 60% igraca s kojima sam igro ima
RIOT Games likes this!
kad dolaze rp i ip pbe?
kad dolaze rp i ip pbe?
Svakog ponedeljka
hvala
kad dolaze rp i ip pbe?
Svakog ponedeljka
Ja sam dobio prošli tjedan u nedjelju navečer
Jel mi se isplati transferati na West
Da
Ja sam dobio prošli tjedan u nedjelju navečer
Ja tek u pon q.q
Da
I ja kontam sa bratom da se brebacim na West ali nisam siguran. I + piše da se buddy lista neće prebacit sa tobom.
...
Da
I ja kontam sa bratom da se brebacim na West ali nisam siguran. I + piše da se buddy lista neće prebacit sa tobom.
više gledaj po tome s kim imas (od frendova) igrat na westu, ja sam prešao 'zbog noobova' pa ima ih i na westu, samo ne pričaju poljski nego njemački
lista se prebaci, alinaravno ne možeš igrat s frendovima koji nisu na westu
Ne, isprobao i razocarao se.
Ne, isprobao i razocarao se.
A ja upravo sad izvršio transfer :P
Da
Jel se desi šta sa elo?
Normalno da neće kad ljudi sa easta nisu na westu (koje si imao u prijateljima) lol.
Da
Jel se desi šta sa elo?
Ne.
Predobar game...u pocetku smo gubili a kasnije...
nisam zna da je shen ovako dobar...ni trynda i olaf zajedno mi nisu mogli nista
Da je taj Trynd imao Last Whisper umjesto tog drugog Infinitija kak je i trebao kupit, topio bi te samo tak, a što se tiče tvog frenda Pantheona, reci mu nek nauči igrati kak spada, na Pantheona je morao stackati dmg, a ne nikakav attack speed ili movement... on nije autoattacker, on je AD caster, što znači da se igra na abilitije, a ne na auto attack. Recimo da je stavio Boots, Infinity Edge, Last Whisper, Bloodthirster, Frozen Mallet i Guardian Angel, onda bi to već bio dobar build. Eto, friendly advice.
Predobar game...u pocetku smo gubili a kasnije...
nisam zna da je shen ovako dobar...ni trynda i olaf zajedno mi nisu mogli nista
4 phantoma 2 bloodthirstera /facepalm.
Ljudi treba mi pomoć, zagrijan sam za ovog eza :D Na prepaid visa gift kartici imam dovoljno novca da kupim RP za ez skin dok je na sniženju, e sad, nema te opcije preko nje da išta uzmem, čitam forume po euw.lol.com i tamo su neki kao uspjeli sa njom, kažu neki da se obratim supportu, obratio se, ali ne bih sad da se jave za 5 dana -.- Pa ako neko zna rješenje?
U zadnjih par dana placem na buildove s slika koje stavljate, sad ne znam jel to od smijeha ili zalosti..
Edit: Ja kad idem full troll mode mozak mi ne dopusta nes buildat..
Ljudi treba mi pomoć, zagrijan sam za ovog eza :D Na prepaid visa gift kartici imam dovoljno novca da kupim RP za ez skin dok je na sniženju, e sad, nema te opcije preko nje da išta uzmem, čitam forume po euw.lol.com i tamo su neki kao uspjeli sa njom, kažu neki da se obratim supportu, obratio se, ali ne bih sad da se jave za 5 dana -.- Pa ako neko zna rješenje?
kak nece :O ja sam uspio sa mastercard gift karticom od hypa kupit bez beda ... samo ne ides placanje kao paypal nego ono karticno sto ima.. ukucas podatke s kartice i to je to :S trebalo bi raditi
Ja sam davno uzeo sa VISA gift card rpove,u shopu uzmes placanje karticama i kada te pita card type uzems visa i to je.Bar sam ja tako bio uradio,ali ako si iz BIH neces to moci uraditi jer su neznam kada privremeno ukinuli tu opciju neznam kada ce ponovo doci.
Gdje se ta kartica moze nabavit?