neznan bas ja ja iman 2k winova , sve heroje , 33 (4 limited) , elo bas ne ovisi koliko account kosta al ja nebi svoj account proda za nikakve pare
33 skina? o.O xD
neznan bas ja ja iman 2k winova , sve heroje , 33 (4 limited) , elo bas ne ovisi koliko account kosta al ja nebi svoj account proda za nikakve pare
33 skina? o.O xD
a kazem ti. mozda je iskoristio vrjeme dok je free rp hack radio i ako te skuze odu ti championi i skinovi koji su placeni tim rp-om :P
33 skina? o.O xD
Weak!
39 skinova ( od toga 3 limited i 5 legendary ) ^^
Weak!
A mazno si ih kolko ono? 37?
33 skina? o.O xD
Weak!
Prije jedno 5-6 partija s njim nebi ništa napravio, ali malo prakse čini čuda... u pretposljednjoj partiji s ovim robotom je moja vayne rageala prvo jedno 10 minuta kako sam bio loš ( ono, imao sam 131231241251 prilika za grab do tornja al niš ) al dalje sam jako dobro igral i rekla je da vidiš da možeš i njega igrat. Ova zadnja je bila od početka do kraja jako dobra, nzm dal sam ikoji pull baš za*ebao ( jedino jedan baš onako noobovski kod barona al već smo žešće ownali pa nisu rageali ) i na kraju su me hvalili xD. Eh da tako govore i kad igram ostale supporte ( čitaj: Soraku ), kada ne igram ništa lošije al niko niš ne govori .
Također me iznenadilo koliko zapravo Blitz nije nekoristan u late gameu, zapravo nije loš, i dalje jedan dobar pull može napraviti čuda, ima lijep AoE silence i skoro stalno dostupni knockup uz 40% CD-a.
a kazem ti. mozda je iskoristio vrjeme dok je free rp hack radio i ako te skuze odu ti championi i skinovi koji su placeni tim rp-om :P
Tko je bio SK-ov jungler prije Snupija?
Tko je bio SK-ov jungler prije Snupija?
Mokrisan ^^
Odigraš ovakvog supporta sa Sonom, a team fail, olaf :OOOO
Shaco isto feedal :/
Inače baš kupil sonu, i ovo mi bil prvi game s njom xd
izgubio si zato sto si imao teemu u teamu
Ovako. Napravio sam dosta dobar potez s nunom. i sva sreca LoLreplay mi je bil ukljjucen. i sad ocu pogledat i nemogu izbaci mi eror :
A general exception has occured!
unable to find league of legends.exe:
c:users\tkale\documents\LoLreplay\data\1.0.0.138\league of legends.exe
EDIT: slozil sam, ako se nekome pokaze ista greska nek ode pod lol replay-data i nek tamo vidi koji zadnju verziju ima. i onda u programu na taj video desni click- repair i tamo gdje pise verzija videa promjenite u verziju koju imate.
Nekaj su zeznuli s ovim patchom, meni je jučer jedno pol vure umjesto ulaska u partiju bio neki prozor sa porukom Game in progress...
Nije mi jasno kako je mundo uspio 12 puta krepat
mah... on ti nikad nije bio u team fightu. cjelo vrjeme farmo na lanovima -.- + dok smo im unisliti sve ihibitore osto je tamo i crkavo -.- i slucajno nas bili aceali i lose :S
u ovoj je igri žalosno kako su ljudi loši i glupi odigram 10 ak mečeva izgubim 7 ili 8 a svih 10 se nafidam i ekipu razbijam i onda radi 1 ili 2 kretena nemoš normalan meč odigrat, a najjaći su mi oni oće mid odu nafidaju i onda odu iz igre -.-
33 skina? o.O xD
šta se čudiš ja imam skoro sve likove i bar 70 % njih mi ima skin a neki po 2 ili 3 tako da xD
33 skina? o.O xD
šta se čudiš ja imam skoro sve likove i bar 70 % njih mi ima skin a neki po 2 ili 3 tako da xD
33 skina? o.O xD
nije no lifer neg je vjerojatno iskoristio vrjeme dok je radio rp hack :P
Ma kakav to rp hack?
ja bi ovak neke :(
http://leaguecraft.com/videos/2003-youtube-summoner-spells-with-0-second-cooldowns.xhtml
Ubija smisao i poantu igre :(
se da kome igrat sad? igram na eu west zovem se SexyRi igram dugo vec, 30Lv.
wtf??? HAHAHHAHAHA