- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Picku ja san defekt za ove slike. Jebiga ljudi.
Ako imas windows 7, potrazi snipping tool...
zkj si komplicirate? o.O ljepo ima na tipkovnici print screan pa poslje zaljepi u paint (kojeg svaki windovs ima) i toe to. a ne da skida bezveze.
Dal još kome baca Connection Failure error od novog patcha? Što je čudnije, baca na mome laptopu, a na bratovom lol radi bez problema...
Kakva je AD Nidalee? Baš mi se sad malo trolla...
Kakva je AD Nidalee? Baš mi se sad malo trolla...
Odlična kao bruiser
jeli se može vidit koliko ljudi spectata gejm tog trenutka?
zkj si komplicirate? o.O ljepo ima na tipkovnici print screan pa poslje zaljepi u paint (kojeg svaki windovs ima) i toe to. a ne da skida bezveze.
A Alt + Print Screen radi cuda ;)
jel mi može neko napisat zadnja 3 patcha koji su dosli i sad danasnji.
Ovaj spectate stvarno dobro izgleda al evo vec mi pada abuse na pamet ovi moji igraju ja odem s njima na TS i lagano u spectate, zasto da kupuju ward kad imaju LIVE map ward mene koji im moze rec sta svaki protivnik gdje radi, kad je jungler LOW HP sam i gdje . . .
Ovaj spectate stvarno dobro izgleda al evo vec mi pada abuse na pamet ovi moji igraju ja odem s njima na TS i lagano u spectate, zasto da kupuju ward kad imaju LIVE map ward mene koji im moze rec sta svaki protivnik gdje radi, kad je jungler LOW HP sam i gdje . . .
Razlika je 3min pa sretno s time.
Razlika je 3min pa sretno s time.
A vidis ne citam dovoljno pazljivo prije nego pocnem izmisljat nista onda odem na TS i pocnem s Hindsight "ti si pogrjesio ovdje" "ti si s*ebao ovdje" "ti si usrao ovdje" dok me ne mutaju
Sad sam gledo frenda koji ima 1700 elo. Dobili su partiju u kojoj je Vayne išla na 2 Doran's Shielda i Aegis i nitko nije imao dobru farmu. WTF???
Ekipa šaljite eune nickove u pp :)
Al moguće je da abuse napraviš. Npr. baron i dragon ako neprijatelji uzmu i tvoj team nije siguran kad su ga uzeli ti možeš pogledat, ili za buff spawnove.
well done riot : odes u queue i dca te net. jos livas na x-u i onda natrag dobis konekciju pokrenes opet lol i pise RECONECT -.- sad igram lee-a s ap runama i masterisima :S al ajd da sam lival oko 2 sekunde neg je bilo jos 50 sec do kraja :S
Ovaj spectator mode je zbuggan do bola -.-
Spectatam game pa izidem prije kraja i sad mi ovo pise ; /
Meni se niti jedan bug nije još desio sa Spectator Modeom i moram priznati da ovako dotjeran je zbilja predobar... dynamic camera je prehebena, bolje vidim akciju nego da ja sam mičem kameru xD.
ja se taman bio sprda sa teemom i stavio gljivu kraj barona
kasnije je ta gljiva njega i ubila
Kada ga je neprijateljski tim napao
Al moguće je da abuse napraviš. Npr. baron i dragon ako neprijatelji uzmu i tvoj team nije siguran kad su ga uzeli ti možeš pogledat, ili za buff spawnove.
Mislim da ce unutar 3min neko skuzit da neprijatelji hodaju okolo s baron buffom tako da ni tu nema bas nekog varanja. A i za buffove vecina junglera ce ih uzet u te 3min izmedju spawna i kad ti vidis da se spawno.
ja se taman bio sprda sa teemom i stavio gljivu kraj barona
kasnije je ta gljiva njega i ubila
Kada ga je neprijateljski tim napao
vidis troll champ
Mislim da ce unutar 3min neko skuzit da neprijatelji hodaju okolo s baron buffom tako da ni tu nema bas nekog varanja. A i za buffove vecina junglera ce ih uzet u te 3min izmedju spawna i kad ti vidis da se spawno.
Pa da ali možda netko neće znat kad su točno uzeli barona da mogu biti spremni.
Ad lulu , ap corki , tank vayne hue
Nemam, done, budem
Ovo bi bio cisti win da nisam imo 4 poljaka koja su feedala na sve strane i govorila protivnicima da me reportaju, a ovi me podrzali :D
Done
Ajmo dalje..
Nemam, done, budem
Ovo bi bio cisti win da nisam imo 4 poljaka koja su feedala na sve strane i govorila protivnicima da me reportaju, a ovi me podrzali :D
Done
Ajmo dalje..
zelin vidit hybrid lee sina guinso , hextech itd itd
Ajmo dalje..
ap miss fortune,ja sam probao i radi al eto tebi izazova
edit ad kata (sa trinityem) i ad morde heuheu
Nemam, done, budem
Done
Ajmo dalje..
zelin vidit hybrid lee sina guinso , hextech itd itd
ok. new chalenge acepted xD
nemoj kupovat acc :S jer nemozes promjenit ime i te gluposti + to nije bas neki elo. a i vjerojatno je acc hackan mislim rp. pa tako ako te skuze ostat cez bez tih 30 skinova i neisplati ti se mjenjat.
EDIT: dok ocu pokrenut video od juce i prije baci mi:
A general exception has occured!
unable to find league of legends.exe:
c:users\tkale\documents\LoLreplay\data\1.0.0.138\league of legends.exe
neznan bas ja ja iman 2k winova , sve heroje , 35 (6 limited) , elo bas ne ovisi koliko account kosta al ja nebi svoj account proda za nikakve pare