League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.510.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends
sta mislite o ovoj stranici, dosta je detaljno sve objasnjeno, i dobri ljudi rade guidove, el to valja ke? :D

www.lolpro.com
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

greater glyph of shielding ili  warding sta je bolje uzet flat rune ili po lvlima

LoL acc :Krtimir Xfire:kresho93 Steam:kresho195

0 0 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends
dmanz kaže...
sta mislite o ovoj stranici, dosta je detaljno sve objasnjeno, i dobri ljudi rade guidove, el to valja ke? :D

www.lolpro.com

malo san bacija oko na stranicu, prvo šta san primjetia je dobar dizajn stranice {#} šta se tičeguideova pogleda san uglavnon za AD carry-e (za ono u šta se najviše razumin) i nije mi se baš svidilo ono šta san vidija, onaj ko je pisa guidove koristi iste rune i iste buildove na sve AD carry-e, inzistira na attack dmg runama umisto armor pen i na "late game" build za dosta heroja nema uopće life steala, nego infinity, phantom i LW od dmg itema, QSS i GA od defenzivnih al to san na brzinu gleda, sve u svemu stranica se čini dosta informativna sa onin "općenitin" guideovima tipa kako se odlučit za pickove i bannove i takve stvari

16 godina
League Of Legends

ma solomid guides su bog i batina

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

evo jos jedan u nizu mojih bez-tankovskih dvoboja

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

kupio sam kog mawa,isprobao ga sada,nismo imali ap range pa sam ja morao na mid protiv morgane(drugi range u timu je bio teemo i on je feedo ko njub),dobio sam 1st kill,i onda je malzahar od protivnickog tima sa bota odlucio mid i onda sam i njega ubio,ali sam ja jedini bio sa pozitivnim scorom,top i bot su bili uzasno nafidani,onda su i mene poceli ubijat i gubili smo za nekih 20 killova i ukrali su nam barona,onda sam se ja nafarmo,i posto oni nisu imali tanka u team fightu smo uvjek pobjedili,svi su im bili squishy i u 3 shota bi ih ubio,i naravno oni nisu mene priotizirali nego naseg dobrog tanka nasusa i to je bio na kraju easy win :D

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo kako se izvlači pobjeda tank ww-om {#}

ovi 3 u teamu katastrofalno igrali, bio sam siguran da će biti loose nakon viđenje stanja 15 minute

teemo 0/7 itd.. :S

nijedan dragon nismo uspjeli ugrabit, tek smo u late gameu dobili baron no odmah uslijedio protivnički gank

i ww došo do svojeg maximuma, em tank em healanje em dobar dmg, ace = win{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Netko za partiju rankeda na east serveru?

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako je mundo smece od championa pa to je strasno.... odigrao ga sad uzas... protiv 4 ignitea ulty je beskorisan... ne dila nikakav dmg osim sto trci okolo i slowa pomalo .... doslovno partiju protivnicku je kerijao cc i wukong nista drugo... koji je igrao AD i bio je vise tenky nego ja s resist i hp itemima... stvarno mi se riot gadi s bruiserima jer su s vi do reda ovi novi tako op da je to uzasno...

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Kako je mundo smece od championa pa to je strasno.... odigrao ga sad uzas... protiv 4 ignitea ulty je beskorisan... ne dila nikakav dmg osim sto trci okolo i slowa pomalo .... doslovno partiju protivnicku je kerijao cc i wukong nista drugo... koji je igrao AD i bio je vise tenky nego ja s resist i hp itemima... stvarno mi se riot gadi s bruiserima jer su s vi do reda ovi novi tako op da je to uzasno...

mundo je smece od heroja zato jer riot radi nove heroje tj bruisere sa vise CC? lol pa sam si reka da si odigra sa 4 ignitea, pa kako ja znan on se nikad nije ni igra niti je bia viable na 5v5 samo na 3v3 tako da nerazumin u cemu je tocno problem 

EU West:slimyyy
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Cleanse(i QSS) i to je to :D...a i na mundu je glavno da primi sve spellove itd. tako da tvoji suigraci naprave sve ostalo :)

Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
17 godina
neaktivan
balkhanac kaže...
Keiichi kaže...

Cleanse(i QSS) i to je to :D...a i na mundu je glavno da primi sve spellove itd. tako da tvoji suigraci naprave sve ostalo :)

Do you think i am stupid :P gle wukong primi od sviju dmg i svejedno otenka bolje nego ja s tank itemima a on ima trinity, brutalizer, bt i jos neko smece ne sican se vise -_-"

btw @lolz

zacudio bi se sto mundo moze napravit kad tim nema ignitea :P lega jedan igra mundu ^^ i inace premade kada igramo on ode solo top i sabija :D nedavno igrali jedan match di je u biti on setao okolo cijelo fakin vrijeme i ubijao ni nitko mu nije moga nis xD naravno w8 for it ... nisu imali ignite :D

al anyway cc im je dobio rundu taric, anivia, wukong, xin, cass :D

al anyway slazem se mundo nije viable uopce :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 1:58 (Keiichi).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad će neki novi turnir ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 2:46 (ormar).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

vec se dugo mucim s odlukom kog junglera kupit imam 4000ip-a i 1500rp-a i main jungler mi je ww i nikad mi nece dosadit al mi smeta sto nemogu gank-at prije lvla 6, razmisljo sam o leesinu , od skarnera sam odusto, uzeo sam u obzir trundlea i nocturna i neznam sta napravit ^^ mozda skupit jos 2000ip-a kupit lee sina i skin za ww-a ...premda me se leesin nije dojmio jak je i ima dobar potencijal za gank al igro sam ga i bio mi je nekako dosadan neznam zasto =/ pa ako moze neki savjet igro sam sve navedene likove i svi su super al nebi htio pozalit kad kupim ^^. unaprijed se zahvaljujem :D

Vrane nebom šestare
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

vec se dugo mucim s odlukom kog junglera kupit imam 4000ip-a i 1500rp-a i main jungler mi je ww i nikad mi nece dosadit al mi smeta sto nemogu gank-at prije lvla 6, razmisljo sam o leesinu , od skarnera sam odusto, uzeo sam u obzir trundlea i nocturna i neznam sta napravit ^^ mozda skupit jos 2000ip-a kupit lee sina i skin za ww-a ...premda me se leesin nije dojmio jak je i ima dobar potencijal za gank al igro sam ga i bio mi je nekako dosadan neznam zasto =/ pa ako moze neki savjet igro sam sve navedene likove i svi su super al nebi htio pozalit kad kupim ^^. unaprijed se zahvaljujem :D

Xin i yi,po meni najbolji gankeri sto se tice jungle, mozes na lvl 2 gankat dobar dmg brzi i imaju range za prici protivniku:)

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
Ner0 kaže...

Xin i yi,po meni najbolji gankeri sto se tice jungle, mozes na lvl 2 gankat dobar dmg brzi i imaju range za prici protivniku:)

ma nisu oni bas neki jungleri probo sam al postoje bolji championi za taj poso, zanima me sto se tice gore navedenih junglera koju kombinaciju odigrat sa navedenim poenima =/

Vrane nebom šestare
13 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

rammus taj govnar moze stici svaki lane,takodjer tu je shaco,ja isto tako korisitim udyra i nemoze da mi dosadi,i cim ima cc nije lahko genkat,dok rammus nema problem jer tako brzo izleti da vecina uopste nemoze da stigne iskoristit spell,a shaco nestane,zaskoci i to je to

15 godina
League Of Legends

maokai je jako dobar jungle, osobno ga igram tako. noc je isto brutalan, Q speed, fear, ulty, passive att speed i heal -sve što treba, a i trundle nije za baciti. i natilus je isto jako dobar jungle

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

zacudio bi se sto mundo moze napravit kad tim nema ignitea :P lega jedan igra mundu ^^ i inace premade kada igramo on ode solo top i sabija :D nedavno igrali jedan match di je u biti on setao okolo cijelo fakin vrijeme i ubijao ni nitko mu nije moga nis xD naravno w8 for it ... nisu imali ignite :D

Mundo se igra atmogs dmg build, kakav tenk. {#}

Ner0 kaže...

Skarner, Lee, Maokai, Amu, Ramu, Udyr. Svi su sposobni gankati od lvl 1-2, i lijepo se skaliraju u late.

EDIT: zaboravil sam Shyvanu, ispocetka mi se to čudovište nije sviđalo ali gankovi su joj prejaki i sposobna je counter junglati bez ikakvih posljedica ili strahova da ju se ubije u protivničkoj šumi.

carcharodon kaže...

Nikako.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 12:45 (Septah).
16 godina
Ner0 kaže...

Ma trundle je zvijer. To kako se protivnici uspaniće kad im digneš pillar iza leđa, odma flash bacaju. Dragona možeš solirat na lv 6. Q proca lantern. 1vs1 te rijetko koji jungler moze dobit (q buff/debuff OP).

Moja preporuka

Što se tiće munda, njemu treba atk speed i lifesteal jer ima predobar atk dmg steroid

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 12:40 (AmonZero).
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Ner0 kaže...

Ma trundle je zvijer. To kako se protivnici uspaniće kad im digneš pillar iza leđa, odma flash bacaju. Dragona možeš solirat na lv 6. Q proca lantern. 1vs1 te rijetko koji jungler moze dobit (q buff/debuff OP).

Moja preporuka

Što se tiće munda, njemu treba atk speed i lifesteal jer ima predobar atk dmg steroid

Ne valja trundle, ima boljiš junglera. Nije viable uopće.

ssotp :)

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
13 godina
neaktivan
League Of Legends

nemogu nemogu jednostavno nemogu,jesam mad,nemogu da shvatim dakle gp top protiv yi i urgota,cassopeia mid,cait i eve bot,gankam ja top dam mu dva killa (dakle fb i kill) al jedan retardirani bot izgubi od time i nidali i krive mene jer nisam genkao,a dozvolili su da timo stavi tisucu gljivica i nidale isto trepova i kako pobogu to genkat? eve je umrla samo od koplja i na kraju mene se reporta jer ja neznam igrati? ovaj lol samo mozes igrati premade il uzet op mid kao kassadina i nafidat se,junglera je apsolutno nemoguce igrat jer ti dok stignes do lejna oni su vec popusili,kakvo je opravdanje 2 puta poginut na botu jer ja nisam genkao? i primit sve i jedno koplje od nidale? 22 minuta eve ima rod cait ima edge i imaju obicne bootse

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 13:52 (agent47thehitman).

0 0 hvala 0
16 godina
Mad_Badger kaže......

To što ovi "pro" ne igraju trundla na streamu ne znači da je on loš.

Ista stvar vrijedi za poppy. Ljudi previše gledaju te pro gamer-e i ona kad netko uzme ovakav pick bude flame i rage-anje.

Prestanite kopirat ostale igrače i naučite razmišljat svojom glavom.

14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Mad_Badger kaže......

Ista stvar vrijedi za poppy. Ljudi previše gledaju te pro gamer-e i ona kad netko uzme ovakav pick bude flame i rage-anje.

+

Aj bar nek je neko napiso nes pametno u zadnje vrijeme ;)

Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
16 godina
League Of Legends
Skupio 6300 pa me zanima koga uzeti, igram  mid, jungle i solo top pa su mi ovi champovi usli u izbor
1 Nautilus
13 Riven
3 Yorik
10 Ahri
2 Sejuani
As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 14:38 (lucky_look).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Mad_Badger kaže......

saint je poznat trundle {#} netriba se uovce to gledat to su oni wanna be high elo sta igraju samo sta igraju streameri takvin ljudima se nemoze nista objasnit 

EU West:slimyyy
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Mad_Badger kaže......

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=SSoTP

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
13 godina
neaktivan
League Of Legends

znaci razvalis mid,uzmes fb i jos jedan kill,bot da 4 killa talonu,lik me zaskoci na midu i gotovo da sam odma umro.4 wina da dodjem u + imam osjecaj kak mi riot namjesta ove retardose kako bi me sprijecio u tome.

imali iko ovdje da ima gp i rune da mi pomogne 5 puta pobjedit,vjerujte mi nemoguce je,apsolutno sve sami instant lockeri,pickaju ono sto nama uopste nije potrebno,nafidaju i nemogu ni da nastavim igrat,jer moram izvlacit njihove lejnove.ovo je jedan od onih dana kad pozelim da nikad nisam ni poceo igrati lol,zalosno je kad bolje odigram od ovih 1000+ covjek bi rekao da ce vremenom nauciti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
Skupio 6300 pa me zanima koga uzeti, igram  mid, jungle i solo top pa su mi ovi champovi usli u izbor

Yorik ili Ahri.

agent47thehitman kaže...

znaci razvalis mid,uzmes fb i jos jedan kill,bot da 4 killa talonu,lik me zaskoci na midu i gotovo da sam odma umro.4 wina da dodjem u + imam osjecaj kak mi riot namjesta ove retardose kako bi me sprijecio u tome.

imali iko ovdje da ima gp i rune da mi pomogne 5 puta pobjedit,vjerujte mi nemoguce je,apsolutno sve sami instant lockeri,pickaju ono sto nama uopste nije potrebno,nafidaju i nemogu ni da nastavim igrat,jer moram izvlacit njihove lejnove.ovo je jedan od onih dana kad pozelim da nikad nisam ni poceo igrati lol,zalosno je kad bolje odigram od ovih 1000+ covjek bi rekao da ce vremenom nauciti

Igraj ranked.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
Mad_Badger kaže...
AmonZero kaže...
Mad_Badger kaže......

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=SSoTP

Stfu my comrade, we cant spread the word {#}

Shazbot !
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice