Bolje da se ne odgovora, točno sam znal da bude ovak :D prvo nagovaranja, nek se uključe u neki turnir ak su tak dobri, a onda obavezno flameanje kak su lake/teške protivnike dobili i tako dalje :D
Zbog ovakvih stvari nema šanse da se prebacujem na east, jer kolko vidim ovi balkanci koji tamo igraju su fakat umišljeni, al ko sam ja da sudim, mojih 900, ili 1200 kolko već, je pre amaterski da bi znao što pričam ke ne? Jedino mogu reći da sam igral s ovom ekipom od početka gdje nije trebalo supporta, junglera itd, nek se mene zvalo jer sam igral 90 % tankove što niko nije htio onda :D
Al oni napredovali i otišli predaleko dok se meni jednostavno nije dalo, tak da mislim da su jako sposobni team, i da ih još niste vidjeli u pravom svjetlu.
ma nije me ni briga šta pišu, zna san i ja da će se to desit, uvik se ima nešto za prigovorit i uvik se ima na nešto izvuć i nać razlog zašto smo mi pobijedili, ja san isto sličnu stvar napisa u prošlon postu, toliko mi se gade ljudi poput ovih i zato se neželin sad pribacit na east, ma kakva hrvatska scena i neke priče kad su svi ovako arogantni i umišljeni, a uostalon evo sad san tražija post di je neko iz našeg teama reka da bi mogli osvojit turnir na eastu i nisan ga naša jer to niko nikad nije reka, samo je scar reka da su loše odigrali jedan određen game... a to da smo mi pobijedili 2 partije i umislili se su priče za malu dicu, svi koji su sa ovog foruma ikad igrali sa nama znaju da niko nije umišljen niti prepotentan niti misli da je bolji od ostalih, u ove 2 ipo godine LoL-a ozbiljno nisan upozna momke koji su više provocirali od vas, prvo san mislija da je to individualno al onda san svatija da se vas par sjatilo s*at po nama iz meni nepoznatog razloga pa eto ako vas to veseli briga mene, preporučija bi svojima iz teama da se ne svađaju sa ovima nego ćemo se prijavit na europski turnir i rješena stvar

...pitam cisto informativno ako netko zna...
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
ostale kad kupis izbor ti se svede il ces bit jungler il top,a ovaj moze od mida,topa,supporta a njegov ult moze odlucit partiju