League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.431.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bombilakus kaže...
slimyyy kaže...

isuse o čemu ti pričaš? mi smo izgubili od NP-a, a i to je bilo zbog onoga šta je scar reka, krivo se posložilo par stvari i šta je tu je, da ponovin MI NIKAD NISMO REKLI DA BI DOBILI GURU U 20 MIN NEGO JE NOFAK REKA DA BI ONI NAS DOBILI U 20 MIN, zato bi te molija da prvo sebi utvrdiš činjenice, a tek onda odeš na internet glumit nešto, a druga stvar mi nemoramo nikome ništa dokazivat, svako je svoj individualni skill pokaza u one prve 2 rutinske pobjede, u 3. partiji nan je falilo team worka i to je to

Pa jel moguce da se hvalis pobjedom protiv support volibeara i afk eza?

momak jesi gleda drugu partiju? to je bilo rutinski odradeno, ako tebi smeta neki post reci tako nemoj mi tako bahatit ode jer iskreno neznas kako igran a bolje ti je da ne okusis na sebi , jer mi je stvarno vise dosta kad mi se neko ode bahati na forumu a ja se nikome nisan bahatia

EU West:slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 23:37 (Anzulolz).
16 godina
Keiichi kaže...

Pa upravo dotjerah nordic na lvl 30 i nema tako trolova koliko ti mislis :D vecinom igram duo il 5 premade tako da meni ok na nordicu :D

Igro sam ja dosta dugo na Eastu, puno gore nego ovdje...

I naravno da je ok kad igras 5 premade, i meni je tako dobro(uglavnom)

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Bombilakus kaže...
slimyyy kaže...

isuse o čemu ti pričaš? mi smo izgubili od NP-a, a i to je bilo zbog onoga šta je scar reka, krivo se posložilo par stvari i šta je tu je, da ponovin MI NIKAD NISMO REKLI DA BI DOBILI GURU U 20 MIN NEGO JE NOFAK REKA DA BI ONI NAS DOBILI U 20 MIN, zato bi te molija da prvo sebi utvrdiš činjenice, a tek onda odeš na internet glumit nešto, a druga stvar mi nemoramo nikome ništa dokazivat, svako je svoj individualni skill pokaza u one prve 2 rutinske pobjede, u 3. partiji nan je falilo team worka i to je to

momak jesi gleda drugu partiju? to je bilo rutinski odradeno, ako tebi smeta neki post reci tako nemoj mi tako bahatit ode jer iskreno neznas kako igran a bolje ti je da ne okusis na sebi , jer mi je stvarno vise dosta kad mi se neko ode bahati na forumu a ja se nikome nisan bahatia

Po kolicini interpunkcijskih znakova mogu zaključiti da ti je El Bahatee najdraži umjetnik s naših prostora.

18 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Keiichi kaže...

Pa upravo dotjerah nordic na lvl 30 i nema tako trolova koliko ti mislis :D vecinom igram duo il 5 premade tako da meni ok na nordicu :D

Igro sam ja dosta dugo na Eastu, puno gore nego ovdje...

I naravno da je ok kad igras 5 premade, i meni je tako dobro(uglavnom)

Pa evo gle ja sad otisao na west acc odigrat za first win

Prva partija : ja akali mid

lee sin nas umre od kassadina i da mu plavi i naravno totalno me rejpo.. uspijem se nafarmat i kupit malo itema i tak odem split push narvno mene doceka njih 5 al reko ok moji ce probit bot posto su svi bili kod plavog njihovog.... reko aj vrijedilo je... ali ne oni se svi backaju i pocnu report akali itd itd... stalno kukaju i na kraju garen i jarvan carryaju protivnicki tim jer jednostavno niko ih nije mogao dovoljno razbit... a i uvijek smo se borili u clusterfucku od sitnih prolaza di bi nas garen spinom a jarv ulty... jednostavno gg

Druga partija : shen top protiv ono  fegeta s brenerom

jedva farmam od fakin brenera, shaco u jungli napravi red i umjesto lvl 2 gnak jer me lik odma propusao on ode junglat na plavi itd...uspijem fegeta dotjerat do 300 hp i umjesto da shaco dojde on po dzungli seta i... meni maokai dolazi 5 fakin pota, a shaco mi je dosao jednom... a da je dolazio stalno dobijali bi killove... ali to nije sve ....nas mid nafida talona, a u teamfightu svi fokusaju maokaija... ja odem na talona jer reko sljedit ce me ja sam tank nee oni ostanu na maokaiju koji je pun hpa dok mene talon razbije... i onda pocnu meni prigovarat why u focus maokai ??!?!?!?! -_-" 

treca partija volibear jungle:

odem gank bot jana i ashe gledaju mi u jaja dok trcim prema ezu i stoje... ja fearam i udri oni gledaju... na kraju mene urokaju, ali eto jana dobije kill :D jer je ashe nesposobna... ok ajd game je svejedno bio jadan jer je fiz na midu imao 16/0/?? nesto u 22 minuti pa aj :D doslovno me u 3 spela pojeo u 20oj minuti igre no dobro... naravno nije toko nas mid nafidao kolko je fiz letio po mapi a nitko warda nije kupio...

cetvrta partija... trolldamare jungle

bot nafida kog mawa koji je imao u 15 min 6/0/?? i IE ...  top razbija i mid razbija ... ja gankam i top i mid, ali bot je doslovno 24/7 mrtav .. il alistar il cate... ne mozes carray na kraju jer akali koja je suckala na midu svejedno radi ogroman dmg i s ryals, a tallon isto nuker s par itema i mos se frigat...

eto tolko o trolovima u danasnjim gamovima... i onda kazes da je nordic isti :D ma svagdje je isto... tamo cu dobit neke poljake a tu sam dobio neke spanjolce koji su mi samo na tom jeziku kenjali .... same crap...

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 0:19 (Keiichi).
15 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...

Po kolicini interpunkcijskih znakova mogu zaključiti da ti je El Bahatee najdraži umjetnik s naših prostora.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
Bombilakus kaže...

Erm... Who the fck are you?

@Keiichi upravu si, svugdje ima trollova, ali u mojem slucaju manje ih je na westu(Ako ne racunamo gameove s Harisom)

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 0:55 (Don Strongtoni).
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Bombilakus je cika komentator od juce ako se ne varam :) i keptn barbieQ squad :D

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Bombilakus kaže...

@Keiichi upravu si, svugdje ima trollova, ali u mojem slucaju manje ih je na westu(Ako ne racunamo gameove s Harisom)

Mnogo si jak ne mogu da ti kažem u kilometrima ali ajde sad!

14 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...
Don Strongtoni kaže...
Bombilakus kaže...

sta je tebi? zasto se zelis svadat sa ljudima bez ikakvog razloga? 

EU West:slimyyy
16 godina
Anzulolz kaže...
Bombilakus kaže...
Don Strongtoni kaže...
Bombilakus kaže...

The rage kiddie Strikes back !

The return of Bombilakus soon in cinema !

Shazbot !
14 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Bombilakus kaže...
Don Strongtoni kaže...
Bombilakus kaže...

Ja kompliment dam a vi mi vratite tako{#}

16 godina
Bombilakus kaže...

Fala, treniram {#}

14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Bombilakus kaže...

Fala, treniram {#}

<3

16 godina
Bombilakus kaže...

<3

{#}

Nemoj vise, Haris ce mi se naljutit {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

TROLOLOLOLOLOLOLOL FEST!!!

two camels in a tiny car

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...

čime san se ja to hvalia? jesan li ja spomenija konkretno taj game? reka san da su to bile dvi rutinske pobjede šta i jesu, očito ti neke stvari nisu jasne i izvlačiš iz konteksta ono šta tebi odgovara, klasično za prepotentne ljude... uglavnon sad si mi malo olakša odluku o pribacivanju na east, moga san i prije primjetit da ste puni sebe i cinični kad ste komentirali game između PN-a i DGT-a pa ste rekli da su momci iz DGT-a "try hard sa westa" jer su igrai ozbiljno i tili su se dokazat ali eto oni su "pre ozbiljni" jer nisu trollali, problem je šta ti nisi jedini takav i balkan je pun ljudi poput tebe, a iskreno takvi mi nisu baš omiljeni pa mi se sad i ne žuri baš tamo

14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

...

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako vam je stalo do hrvatske scene i do LANa koji će se održat prebaciti će te se na east...ako vam nijee onda nećete.

KRAJ RASPRAVE.

two camels in a tiny car

6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

DOOOSTA!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...
slimyyy kaže...

...

e i? šta tu nisi svatia? viruj mi nebi bila veća razlika da ezreal nije bia afk, a i kad se vratija brat mi ga nije tia odma napadat nego ga je pustija da se lvla malo, ta partija sa njin i volibearon bot je bila gotova prije team fight faze tako da tu stoji to šta san reka, svaki lane je bia rješen bez velike pomoći drugih, drugi game je slično pokaza, tu smo već bili dosta opušteniji jer nan je ovo bija prvi turnir + stream i trema je bila ogromna, zato je bila toliko pasivna igra... uglavnon ja san sa tin šta si bolda tija reč da smo mi te dvi partije pobjedili radi individualnog skilla više nego nekog timskog rada

15 godina
protjeran
League Of Legends

A DA ODETE NEGDJE DRUGDJE RASPRAVLJAT?

0 0 hvala 0
16 godina
NoDiggity kaže...

DOOOSTA!!!

Edit: Anyway, sretno s Cro4Lolom i ostavite namiru nas koji vec mjesecima govorimo da se necemo vratit, samo poticete bezvezne i u najmanju ruku glupe rasprave...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 2:33 (Don Strongtoni).
14 godina
neaktivan

Meni je iskreno drago da je 85 ljudi skontalo da je budućnost Cro4Lol scene na Eastu jer RIOT NE podržava Cro scenu na Westu. Dečki prebacite se na east dok možete i sudjelujte na cro4lol eastu jer imate priliku osvojiti riot bodove i bundlove. 

Još nešto da dodam, ne vidim zašto ekipa napada admine na ESL-u kad su se dečki potrudili da vam osiguraju besplatan transfer.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

iskreno,nevidin razloga zašto se nebi pribacili na east.High elo igrače donekle mogu razumit,ali ove wannabie od 500 eloa nikako nemogu.Nudi van se prilika pokazat takozvani "skill" ali ne,stereotipi i predrasude presuđuju.Trolova ima svugdi i to su većinom dica koja neznaju šta će od sebe,a šta se tiće rusa rusi su svoje dokazali i na eastu je najmanje(bar šta san ja ima vidit)ruskih trolova.Tako da lipo se pribacite i zaboravite west i "pro" igrače na westu jer blizu njih i njihovih klanova nikad nećete doć.

Reallity hits u hard bro.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 4:57 (kvisko).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Bombilakus kaže...
slimyyy kaže...

...

e i? šta tu nisi svatia? viruj mi nebi bila veća razlika da ezreal nije bia afk, a i kad se vratija brat mi ga nije tia odma napadat nego ga je pustija da se lvla malo, ta partija sa njin i volibearon bot je bila gotova prije team fight faze tako da tu stoji to šta san reka, svaki lane je bia rješen bez velike pomoći drugih, drugi game je slično pokaza, tu smo već bili dosta opušteniji jer nan je ovo bija prvi turnir + stream i trema je bila ogromna, zato je bila toliko pasivna igra... uglavnon ja san sa tin šta si bolda tija reč da smo mi te dvi partije pobjedili radi individualnog skilla više nego nekog timskog rada

daj molin te jesu ovo onda dica sto su se falilia po forumu da su exploitali bug, je odlicne protivnike ste imali u prvoj partiji ka sta je bombilakus reka suport voliber i afk ez, plus imali ste toliku prednost a niste napravili niti jednog zmaja do 20min ako se ne varam, drugi match stvarno je bilo tesko pobjedit ljude koji ne znaju farmat, a 3 match ste izgubili od ljudi koji su jedva dobili smurfove od dgta, pa vi se sigurno salite da mozete osvojit na eastu turnir, svaka malo ozbiljnija ekipa ce vas pojest, i btw kad igrate 5v5 premade najvazniji vam je teamplay, jer u ekipi nema ja sam carrija, nisi ti nego cili team.

18 godina
neaktivan
*uzima kokice i ceka odgovor ostatka ekipe* thiss will be fun :D

Inace da ovi srsly nisu farmat znali xD haris u jungli je u 10min imap veci cs od njih xD
14 godina
neaktivan
League Of Legends

kad su se digli u nebo i misle da su face nakon dvi pobjede

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Uf jeste naspamali  temu , ovo nebi ni ja mogao uciniti BOGA MI !

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
*uzima kokice i ceka odgovor ostatka ekipe* thiss will be fun :D

Inace da ovi srsly nisu farmat znali xD haris u jungli je u 10min imap veci cs od njih xD

I jedva čekam da vidim odgovor :D

two camels in a tiny car
18 godina
League Of Legends

Bolje da se ne odgovora, točno sam znal da bude ovak :D prvo nagovaranja, nek se uključe u neki turnir ak su tak dobri, a onda obavezno flameanje kak su lake/teške protivnike dobili i tako dalje :D

Zbog ovakvih stvari nema šanse da se prebacujem na east, jer kolko vidim ovi balkanci koji tamo igraju su fakat umišljeni, al ko sam ja da sudim, mojih 900, ili 1200 kolko već, je pre amaterski da bi znao što pričam ke ne? Jedino mogu reći da sam igral s ovom ekipom od početka gdje nije trebalo supporta, junglera itd, nek se mene zvalo jer sam igral 90 % tankove što niko nije htio onda :D 

Al oni napredovali i otišli predaleko dok se meni jednostavno nije dalo, tak da mislim da su jako sposobni team, i da ih još niste vidjeli u pravom svjetlu. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice