League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.431.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
bullyq14 kaže...

Neznam dal da uzmem Shaca, Xin Zhao il Gangplanka. Znam da treba dost skilla za igrat Shaca, neznam dal da riskiram. 

Jedna malo jača od danas:D 

ovako ako uzmes gpa,i rune bit ces nezaustavljiva sila,xin zhao je previse obican da bacis pare na njega (i previse dosadan) dok je shaco daleko najzanimljiviji,a skillovan shaco moze sve,od tower divinga,junglanja,zasjeda kod barona,jedan od najboljih gankera tako da svakako neces baciti pare ako njega kupis

16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

etoga citiram scarface prije nekoliko tjedana: "mi bi guru u 20min pobijedili"

etoga sad ste imali priliku igrati "cro4lol west" i izgubili ste se provit duch gamina koji su imali likove sa 15-16lvl (a čini mi se da nit nisu bili u punom sastavu).

Isto tak puno ljudi tu je govorilo da guru je loš i da su samo prvi jer su svi na eastu jadni :D etoga pokazalo se da to baš i nije tak.

E sad također mnogima je bil problem prebacit se na east zbog RP-a i pokazat se kak je ko dobar na cro4lolu al evo dobar riot daje sad svima priliku da se prebace besplatno pa da vidimo :D

P.S. Nemojte ovo shvatit kao uvredu,samo konstatacija krivih zaključaka prije nekoliko tjedana

isuse o čemu ti pričaš? mi smo izgubili od NP-a, a i to je bilo zbog onoga šta je scar reka, krivo se posložilo par stvari i šta je tu je, da ponovin MI NIKAD NISMO REKLI DA BI DOBILI GURU U 20 MIN NEGO JE NOFAK REKA DA BI ONI NAS DOBILI U 20 MIN, zato bi te molija da prvo sebi utvrdiš činjenice, a tek onda odeš na internet glumit nešto, a druga stvar mi nemoramo nikome ništa dokazivat, svako je svoj individualni skill pokaza u one prve 2 rutinske pobjede, u 3. partiji nan je falilo team worka i to je to

18 godina
neaktivan
Lantomin kaže...

Dal ima netko sa easta da igra cro4lol turnire i bio bi voljan ubacit me u ekipu ko zamjenu čisto da  dobim besplatan transfer na east?? 

Kak je AmonZero reko, samo pošalji support ticket, riot će dobit podatke i dalje je na njima. Nemrem garantirat jel će te automatski prebacit ili samo otključat free transfer u shopu, ali bottom line nije obvezno bit u teamu, stvari vrijedi za sve hr igrače kao pojedince.

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
death_zombi kaže...

etoga sad ste imali priliku igrati "cro4lol west" i izgubili ste se provit duch gamina koji su imali likove sa 15-16lvl (a čini mi se da nit nisu bili u punom sastavu).

Isto tak puno ljudi tu je govorilo da guru je loš i da su samo prvi jer su svi na eastu jadni :D etoga pokazalo se da to baš i nije tak.

E sad također mnogima je bil problem prebacit se na east zbog RP-a i pokazat se kak je ko dobar na cro4lolu al evo dobar riot daje sad svima priliku da se prebace besplatno pa da vidimo :D

P.S. Nemojte ovo shvatit kao uvredu,samo konstatacija krivih zaključaka prije nekoliko tjedana

isuse o čemu ti pričaš? mi smo izgubili od NP-a, a i to je bilo zbog onoga šta je scar reka, krivo se posložilo par stvari i šta je tu je, da ponovin MI NIKAD NISMO REKLI DA BI DOBILI GURU U 20 MIN NEGO JE NOFAK REKA DA BI ONI NAS DOBILI U 20 MIN, zato bi te molija da prvo sebi utvrdiš činjenice, a tek onda odeš na internet glumit nešto, a druga stvar mi nemoramo nikome ništa dokazivat, svako je svoj individualni skill pokaza u one prve 2 rutinske pobjede, u 3. partiji nan je falilo team worka i to je to

Istina nije rekao da bi dobili guru u 20 minuta...Scareface je rekao da bi dobili turnir na eastu bez problema. 

A dobro s vremenom će te naučiti bolje pickati tj rasoređivati pickove a i teamplay će vam se poboljšat ...nadam se da ćemo se sresti na idućem turniru :D

two camels in a tiny car
17 godina
neaktivan
League Of Legends

mRoses idemo na east? :)

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...

ja, cyber i ryderz smo za, scar neželi, a za harisa neznan

17 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Ae dolazite vamo, znam da se bojite east noobova i njihovih harakiri taktika ( poput support Sion ili feed s kojom je dns jedan lik došao sa bratom u ranked ), ali bit će definitivno zabavnije s vama {#}.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
makaweli kaže...

ja, cyber i ryderz smo za, scar neželi, a za harisa neznan

Šta Duje kaže? Nagovorit ću ja scara ;)

16 godina
neaktivan
makaweli kaže...

ma on uvik ima neke svoje teorije al pribacija bi se on, scar je žestok, pravi mali vražićak {#}

@Blizek: ma ne bojin se ja trollova, sve san proša sa harison :D jedino bi se vratija radi ovih turnira, igran pre dugo ovu igru pa bi tija napokon počet ozbiljno {#}

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
makaweli kaže...

ma on uvik ima neke svoje teorije al pribacija bi se on, scar je žestok, pravi mali vražićak {#}

@Blizek: ma ne bojin se ja trollova, sve san proša sa harison :D jedino bi se vratija radi ovih turnira, igran pre dugo ovu igru pa bi tija napokon počet ozbiljno {#}

Same here.. Još sam na faksu tak da bi htio odigrat partiju kad treba i to je to :)
Uostalom bio bi red da odigram sa kolegom FER-ovcem Blizekom jedan premade konacno :D

15 godina
League Of Legends

PA JEL OVO NORMALNO DA TI DOĐE NAZAD NOVI KOMP I DA GA NESMIJEŠ UPALITI DO JUTRA DA SE KAO "STABILIZIRA" NEKA F*CKING TEMPERATURA??? Već mi se igra normalan lol, a ne sa štekanjem :S........ I još da nebudem off koga da kupim??

13 Akali
4 Gragas
Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
makaweli kaže...
slimyyy kaže...
makaweli kaže...

Same here.. Još sam na faksu tak da bi htio odigrat partiju kad treba i to je to :)
Uostalom bio bi red da odigram sa kolegom FER-ovcem Blizekom jedan premade konacno :D

Hh koji je noobčina teška otkad je došo na faks jer igra tako redovito da je to nevjerojatno.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
slimyyy kaže...
death_zombi kaže...

Meh onaj game je bio lose in champ select :S 

Shazbot !
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...
makaweli kaže...
slimyyy kaže...
makaweli kaže...

Hh koji je noobčina teška otkad je došo na faks jer igra tako redovito da je to nevjerojatno.

Zato je noobcina proso sve osim matiše, a ja ostao noob a pao matišu  i OE :D

18 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Napraviš račun na esl i javiš se lol supportu da se želiš vratit na east i oni će te prebacit

Evo link za support

http://www.esl.eu/hr/#/hr/lol/support/?s=5276

Dovraga jel bilo potrebno napraviti racun xD

ja sam poslao ticket dok nisam bio logan u ESL page xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
16 godina
League Of Legends

Zasto imam osjecaj da cu ostat sam na westu? O.o

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 19:56 (Don Strongtoni).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Zasto imam osjecaj da cu ostat sam na westu? O.o

ahha ma gle ako ovi s esla imaju direkt kontatk s riot supportom necemo :D sumnjam da bi objavili tako sta radi trolla :D dobili smo email da je ticket zaprimljen anyway sada treba samo cekati da oni kontaktiraju riot support :D

Nadam se da ce biti neka obavijest od strane esl ljudi kad se cuju s riot supportom :) anyway patience we must be ... :D

15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Istina nije rekao da bi dobili guru u 20 minuta...Scareface je rekao da bi dobili turnir na eastu bez problema. 

A dobro s vremenom će te naučiti bolje pickati tj rasoređivati pickove a i teamplay će vam se poboljšat ...nadam se da ćemo se sresti na idućem turniru :D

Ako budete jos svi igrali kao sto sam vas onda gledao {#}

LoL-scarface797(EU)
16 godina
Keiichi kaže...

ahha ma gle ako ovi s esla imaju direkt kontatk s riot supportom necemo :D sumnjam da bi objavili tako sta radi trolla :D dobili smo email da je ticket zaprimljen anyway sada treba samo cekati da oni kontaktiraju riot support :D

Nadam se da ce biti neka obavijest od strane esl ljudi kad se cuju s riot supportom :) anyway patience we must be ... :D

Nisi shvatio, ne zelim natrag na East, jedva sam pobjego...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
17 godina
League Of Legends

pozz, neda mi se čitati prije postove, pa me zanima što je to jednostavno rečeno junglanje i kako se koristi sa master yi-om ili ash-om ako se se to uopće može? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Keiichi kaže...

nekima nedostaju trollovi , kad se pola ljudi pribaci prvi match ce in past mrak na oci {#}

EU West:slimyyy
18 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Keiichi kaže...

oh lolol citao sam na preskokce xD haha sry mah mistake :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

iskreno, sve više i više razmišljam da se vratim na east(da dobro ste pročitali) ovdje u ranekd svaki prokleti put trollovi il feederi, prvo sion troll picka, zadnji je u champ selectu, i hoće igrat xina, siona il garena, nezna nis drugo, a ni siona nezna, ja solo top, ispred svih za cca 40 cs, ali nempžeš, cait je imala poslje free farm, nas "ad carry" ez nikad nije ni cuo za last hit, non stop sam poslje 17 bio van lanea, gankovi, pomoc likovima(tog je bilo puno), drag, baron, uvijek pisem timer, i napisem da se svi group upumo da ce baron za 30 sec, i neeee, oni svi svojim putem, najgore mi smo svaki team fight 5v5 dobili bas svaki, ali oni svi vecinom sol oidu, sion ide na nafeedanu cait i garena s ga ON i ful hpom defat turet, i takva maloumna sr*nja, ugl ser* mi se od ovog westa na rankedu, na eastu dok sam igro ranekd dodjem do 1500 ELO, nikad nsm imo trolla ni jednog, sve vise i vise zalim sto popularnost LoLa raste, sve vise i vise ima debila, ovjdje nemozes carryat nikoga nikad i uijek se pitam zasto bas ja dobijem feedere i trollove, nikad protivnicki team -.-"

dat team dat team

3 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

LOL je free to play i to mu je najveća mana.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

7 1 hvala 2
14 godina
League Of Legends

@Keops: slažem se, kad god bude f2p, bit ce pun racku kretena, poljaka od 10 god i onih koji cuju jedanput za igru, i bez tutoriala krenu igrat-.-

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

LOL je free to play i to mu je najveća mana.

to je istina,pruza dostupnost svakom ko ima ikakav pc i dostupnost internetu,a danas gotovo da ama bas svi to imaju.ljudima nije jasan koncept igre i to je cinjenica,moze se primjetiti u chatu,od onih fail jungler kad ti neuspije gank a natjeras ih da iskoriste flash,pa do onog pobjedit cemo jer smo uzeli svakog zmaja,pa do nekih nerealnih buildova koji imaju 2-3 ista itema,pa gdje je baron must have,jer se bez njega nigdje i nista nemoze

18 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Don Strongtoni kaže...
Keiichi kaže...

nekima nedostaju trollovi , kad se pola ljudi pribaci prvi match ce in past mrak na oci {#}

Pa upravo dotjerah nordic na lvl 30 i nema tako trolova koliko ti mislis :D vecinom igram duo il 5 premade tako da meni ok na nordicu :D

14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
death_zombi kaže...

Pa jel moguce da se hvalis pobjedom protiv support volibeara i afk eza?

15 godina
League Of Legends

najjaci su mi ovi na eastu kad puknu ignite na 50% hp a ja dovrsim posao do kraja pa je to ks i ja sam NNOOOOBBB i dere se na all da me reportaju {#}

LoL NordicEU : Heineken01
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 23:05 (KKristijan).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

najjaci su mi ovi na eastu kad puknu ignite na 50% hp a ja dovrsim posao do kraja pa je to ks i ja sam NNOOOOBBB i dere se na all da me reportaju {#}

sjećam se da su mene dok sam tek počeo igrat reportali u jednoj coop igri jer sam "ksao" {#}

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice