Prva pobjeda :) Idemo dalje!
A ti si sona :P. Ja sam potaknuo voshya da strima vaš gejm. WP btw
Prva pobjeda :) Idemo dalje!
A ti si sona :P. Ja sam potaknuo voshya da strima vaš gejm. WP btw
http://www.guru-gaming.org/tv/ evo van link ako iko zeli gledat, kako izgleda streamat ce naš match opet ali nisan 100% siguran u to, prvi game win
Cestitam ljudovi :D
Edit:
hhahha banovi
yorick i ahri xD haahah
edit 2:
ako ovaj transfer odobre prodajem nordic lvl 30 acc s jednim skinom, nes sitno champova i prijatelja (ahahahhaha) i ad tank runepageom xD haha za 50kn xD
Cestitam ljudovi :D
Edit:
hhahha banovi
yorick i ahri xD haahah
A ja ni ne igram Top trololololololll
Joj kake to n00bare dobivate oh god xD
ahahahah scar ahhaaha koji si ti troll ahhaha xD a ova dojica jos veci trolovi sto si sad dabl napravio xD
Neko neciji komentar sa streama :D
Bilo bi im teze da su s botovima igrali xD haha
Hahah ja umirem, koji k... Neznas ko je gori, ovi noobovi ili komentatori u stilu Drage Cosica...
EDIT: Looooooool, "zanimljivije bi bilo s ovim novim botovima..."
Hahah ja umirem, koji k... Neznas ko je gori, ovi noobovi ili komentatori u stilu Drage Cosica...
komentatori imaju svoje svjetle točke, dok ovi purple team nema nikakve :D
čestitan svojoj ekipi na 2 rutinske pobjede, samo nastavite tako
ahahahah scar ahhaaha koji si ti troll ahhaha xD a ova dojica jos veci trolovi sto si sad dabl napravio xD
Neko neciji komentar sa streama :D
Bilo bi im teze da su s botovima igrali xD haha
west bro playeri, će te se free prebaciti na east razlogom cro4lol natjecanja i slicnog stavri?
Uff this is gonna be hard
E jel moze vam ko bit spectate?*
Ja mislim da cu se prebacit na east. Zbog tih cro4lol i lan turnira koji ce se odrzati. Al moram još malo razmislit.
Zanimljivo je igrat protiv naših igrača.
Decki svi boots of mobility i sprint, Sammir ce ragequitat
GL btw
Da nagovorim bar jednog frenda iz tima prešao bi natrag na East ali ovako sam, sumnjam. Makar ovakav tip natjecanja, regionalni, mi je super.
Traži kakav east tim top playera? Najviši elo 1464 :D
E jel moze vam ko bit spectate?*
Moraš dobit pristanak oba klana. ovi drugi mi nisu dali :(
Na kakvim je to detaljima ovaj stream? Super ultra low?
Jel istina da je skarner nerfan do bola?
To mi je rekao frend, taman kada sam ga skoro kupio, a nisam ga probao od zadnjeg freebija..
Ako mislite da možete bolje komentirati samo se javite na irc pa da vas vidimo.
Dajte pogledajte sad ovo, bio sam zadnji pick, znači najniži elo, i kao kažem da bi htio ad carry ak je moguće, i odmah kenen koji je bio prvi pick kaže: nemože, uzet ćeš što team treba, i ja kažem ajde dobro, samo ak niko neće ad carry da mogu ja.
I ajd ispalo na mene ipak, i idem sa MF, Blitz support, imal sam u prvih 15 min 5/0 bot, ownali ashe i sonu, i outfarmo ju, al Kenen nije ništa mogo u midu, ide gp gank i oba dva krepaju od AP Twisted Fatea, i konstantno krepavaju, i nafeedali ga lijepo. I dajte sad pogledajte screen, ja s najnižim elo jedini nešto znao igrat, ajd renekton je bio dobar top isto, al ova 3 koma, Kenen nakon 25 minuta ima 84 AP :/
Dajte pogledajte sad ovo, bio sam zadnji pick, znači najniži elo, i kao kažem da bi htio ad carry ak je moguće, i odmah kenen koji je bio prvi pick kaže: nemože, uzet ćeš što team treba, i ja kažem ajde dobro, samo ak niko neće ad carry da mogu ja.
I ajd ispalo na mene ipak, i idem sa MF, Blitz support, imal sam u prvih 15 min 5/0 bot, ownali ashe i sonu, i outfarmo ju, al Kenen nije ništa mogo u midu, ide gp gank i oba dva krepaju od AP Twisted Fatea, i konstantno krepavaju, i nafeedali ga lijepo. I dajte sad pogledajte screen, ja s najnižim elo, što 1200 mislim jedini nešto znao igrat, ajd renekton je bio dobar top isto, al ova 3 koma, Kenen nakon 25 minuta ima 84 AP :/
Ajme meni 900 ratinga :o
Treba samo manje ubilački, ja skoro riko od smijeha, car je lik!
Al definitivno komentari su epic :D svaka cast :D "toliko su losi da failaju u surrender votu" !!!!!!!
Al definitivno komentari su epic :D svaka cast :D "toliko su losi da failaju u surrender votu" !!!!!!!
Kad su svi bili s east servera pa se znaju.
DGT je moj tim, ali nisam igro jer nemam acc na westu.
Kad su svi bili s east servera pa se znaju.
DGT je moj tim, ali nisam igro jer nemam acc na westu.
NISI IGRAL ZATO JER SI LOS!!!
decki DGT je doso do polufinala sa lvl 14 i 16 acc, sad cemo se malo opustiti :D
Gledajte stream, i prijedite ne east server :D
decki DGT je doso do polufinala sa lvl 14 i 16 acc, sad cemo se malo opustiti :D
Gledajte stream, i prijedite ne east server :D
Nema popustanja!!!!
NEW META 2 win the game!!
CoDovci u finalu LoL turnira haha... Kako su prosli hariss i njegova ekipa(navijao sam za njih iako ga nevolim jer je troler :) )
Čuj ovi komentatora WTF?