League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.543.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Isuse koji game,igrali skoro 1sat. Cassiopea imala 5-12, dc-a nam supporta 2 puta u najgorim trenucima,trundle i renekton isto nisu baš nešt bili al ovo mi je najgori lose koji sam ikad doživio.

lol [eu]east: Xz0mbieX

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Kako ja vidim,ad kennen je puno jaci nego ap kennen po meni,sa ap uzas scoreve imam u uvjek lose sa njim,a sa ad kennen odlicno ide,prva partija 17:5:12,druga 6:1,treca 11:2,i cetvrta,vrhunac,30:12:12,bas preodlican AD,unistavam u sekundi likove,i u group fight samo stun i kolji i pobirem killeve ko nis ^^
l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ad fizz nova meta ;D So much dmg!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends
Luxy2501 kaže...

Ad fizz nova meta ;D So much dmg!

;)

Inace ubacim Nashor's tooth umjesto Zhonya's ali smo imali 4 ad-a a oni puk k armora pa nije bilo smisla...

Al po meni je jaci as/ap mix nego cisti ad ili ap...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
neaktivan
intexuz kaže...
Kako ja vidim,ad kennen je puno jaci nego ap kennen po meni,sa ap uzas scoreve imam u uvjek lose sa njim,a sa ad kennen odlicno ide,prva partija 17:5:12,druga 6:1,treca 11:2,i cetvrta,vrhunac,30:12:12,bas preodlican AD,unistavam u sekundi likove,i u group fight samo stun i kolji i pobirem killeve ko nis ^^

Usporedba AD i AP Kennena je besmislena, ali drago mi je što ti ide s njime. Pomalo me podsjeća na moje iskustvo sa TF-om, probao sam AP prije remakea, čisti AP i AD nakon remakea i nikako mi nije išlo dok si nisam složio hybrid build. Nažalost, više ga neigram, mislim da ga je ulti nerf dosta oslabio.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Who's da best ?

Kassadin, ali se ne isplati ako hoćeš da igraš ranked sa navedenim champovima, jer je banovan 99% vremena

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
League Of Legends

Annie i Katarina su ih uništili...predali se..bijah.. baš sam htjeo rekorde u kill/death sa Annie obarat... Čak uzeo dvije cipelice lutalice umjesto void staffa tako da je Annie bila pravi zvrk, a ovi izgubljeni u vremenu i prostoru....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Annie i Katarina su ih uništili...predali se..bijah.. baš sam htjeo rekorde u kill/death sa Annie obarat... Čak uzeo dvije cipelice lutalice umjesto void staffa tako da je Annie bila pravi zvrk, a ovi izgubljeni u vremenu i prostoru....

The fuck :DDDDDD

Shazbot !
14 godina
protjeran
League Of Legends

ad carry: 1.ez

2.ashe

3.cait

0 6 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Ahahahahaha, popljuvo sam monitor sa sokom kad sam procito...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 23:37 (Don Strongtoni).
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

HAHAHHAAHAHAHAAHAHHAHAHAHHA,kad san ovo procita toliko sam se smija,da su mi susjedi dosli vidjet jel me ko napada.GJ,molim te da ovakve komentare pises i dalje,da im,am razloga za probuditi susjede!!

13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Stari moj, cipele se ne stackaju...moš ih stavit 1 il 6, i dalje se broji samo one prve koje kupiš.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
15 godina
neaktivan

al svejedno je bila pravi zvrk, ahahahah

14 godina
League Of Legends

Zašto loss forgiven ako mi netko može objasnit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Pogledaj to sto ti pise u plavom okviru, u lijevom gornjem kutu ;)

LoL-scarface797(EU)
14 godina
scarface797 kaže...
Ukulele kaže...

Pogledaj to sto ti pise u plavom okviru, u lijevom gornjem kutu ;)

Oh {#}

Doduše ne znam o kojim to laggovima oni pričaju  :)

17 godina
League Of Legends

Igra mi je zumirana skroz i neće da se odzumira.... Ni izlazak ulazak iz igre nije pomogao..? {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Igra mi je zumirana skroz i neće da se odzumira.... Ni izlazak ulazak iz igre nije pomogao..? {#}

hmm,moguce da je rezolucija u pitanju?

15 godina
League Of Legends

Eu west trololo pogledajte gbobov stream 

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

Eu west trololo pogledajte gbobov stream 

Forever alone...

17 godina
League Of Legends

Riješen zoom...

A ovaj slučaj uokvireni... bez itema?!?

Zar ima takvih? Inače lvl 20 je tip.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

jel ima tu neko sa paypal acc koji bi mi htio uciniti uslugu da prek njega kupim rp?

0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Mislim da bi Sorc Shoes, 1xRoA, Rabadon, Voidstaff, Morellos i Banshees puno bolje funkcioniralo od tvog builda.

btw. Haunting guise je smeće.

LoL EU West - KingNothing666
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Vidim da vam west radi jako dobro {#}

League of Legends ID: DominatorGT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TheGamemaker kaže...

Vidim da vam west radi jako dobro {#}

Samo mali broj gameova bio unisten zbog tih laggova , riot fixa u roku od 10 min.

Shazbot !
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

HAHAHAHAHHAHA Usro sam se od smjeha hahahahah

Vrane nebom šestare
13 godina
neaktivan
League Of Legends

koj vam je najbolji champion za dominion. Skupljam pare za nekog koj je jako dobar za dominion, pa mozda vi znate koj je vama najbolji.{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Skupljam pare za nekog koj je jako dobar za dominion, pa mozda vi znate koj je najbolji, nebi htio potositi na nekog koj nevalja. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
filipmikovi kaže...

koj vam je najbolji champion za dominion. Skupljam pare za nekog koj je jako dobar za dominion, pa mozda vi znate koj je vama najbolji.{#}

Shaco ako trazis zabavu i nemaris previse shaco za stagod najzabavnijilik za igrat ikad ^^

za dominion su mi dobri WW, Shyvana, Alistar jako zabavni za igrat :D, volim igrat i sa sporim tromim nunuom izgleda glupo i bezopasno al u dominionu moze dobro razvalit ^^ 

Vrane nebom šestare
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Hahahahhahahahhahahaahhaaha

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice