- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ad fizz nova meta ;D So much dmg!
Usporedba AD i AP Kennena je besmislena, ali drago mi je što ti ide s njime. Pomalo me podsjeća na moje iskustvo sa TF-om, probao sam AP prije remakea, čisti AP i AD nakon remakea i nikako mi nije išlo dok si nisam složio hybrid build. Nažalost, više ga neigram, mislim da ga je ulti nerf dosta oslabio.
Who's da best ?
Kassadin, ali se ne isplati ako hoćeš da igraš ranked sa navedenim champovima, jer je banovan 99% vremena
Annie i Katarina su ih uništili...predali se..bijah.. baš sam htjeo rekorde u kill/death sa Annie obarat... Čak uzeo dvije cipelice lutalice umjesto void staffa tako da je Annie bila pravi zvrk, a ovi izgubljeni u vremenu i prostoru....
The fuck :DDDDDD
ad carry: 1.ez
2.ashe
3.cait
Annie i Katarina su ih uništili...predali se..bijah.. baš sam htjeo rekorde u kill/death sa Annie obarat... Čak uzeo dvije cipelice lutalice umjesto void staffa tako da je Annie bila pravi zvrk, a ovi izgubljeni u vremenu i prostoru....
Ahahahahaha, popljuvo sam monitor sa sokom kad sam procito...
HAHAHHAAHAHAHAAHAHHAHAHAHHA,kad san ovo procita toliko sam se smija,da su mi susjedi dosli vidjet jel me ko napada.GJ,molim te da ovakve komentare pises i dalje,da im,am razloga za probuditi susjede!!
Stari moj, cipele se ne stackaju...moš ih stavit 1 il 6, i dalje se broji samo one prve koje kupiš.
al svejedno je bila pravi zvrk, ahahahah
Zašto loss forgiven ako mi netko može objasnit?
Pogledaj to sto ti pise u plavom okviru, u lijevom gornjem kutu ;)
Zašto loss forgiven ako mi netko može objasnit?
Pogledaj to sto ti pise u plavom okviru, u lijevom gornjem kutu ;)
Oh
Doduše ne znam o kojim to laggovima oni pričaju :)
Igra mi je zumirana skroz i neće da se odzumira.... Ni izlazak ulazak iz igre nije pomogao..?
Igra mi je zumirana skroz i neće da se odzumira.... Ni izlazak ulazak iz igre nije pomogao..?
hmm,moguce da je rezolucija u pitanju?
Eu west trololo pogledajte gbobov stream
Eu west trololo pogledajte gbobov stream
Forever alone...
jel ima tu neko sa paypal acc koji bi mi htio uciniti uslugu da prek njega kupim rp?
Mislim da bi Sorc Shoes, 1xRoA, Rabadon, Voidstaff, Morellos i Banshees puno bolje funkcioniralo od tvog builda.
btw. Haunting guise je smeće.
Vidim da vam west radi jako dobro
Vidim da vam west radi jako dobro
Samo mali broj gameova bio unisten zbog tih laggova , riot fixa u roku od 10 min.
HAHAHAHAHHAHA Usro sam se od smjeha hahahahah
koj vam je najbolji champion za dominion. Skupljam pare za nekog koj je jako dobar za dominion, pa mozda vi znate koj je vama najbolji.
Skupljam pare za nekog koj je jako dobar za dominion, pa mozda vi znate koj je najbolji, nebi htio potositi na nekog koj nevalja.
koj vam je najbolji champion za dominion. Skupljam pare za nekog koj je jako dobar za dominion, pa mozda vi znate koj je vama najbolji.
Shaco ako trazis zabavu i nemaris previse shaco za stagod najzabavnijilik za igrat ikad ^^
za dominion su mi dobri WW, Shyvana, Alistar jako zabavni za igrat :D, volim igrat i sa sporim tromim nunuom izgleda glupo i bezopasno al u dominionu moze dobro razvalit ^^
Hahahahhahahahhahahaahhaaha