League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.261.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Znaci TSM doalzi na EU server i ide na go4lol

Drago mi je što su rusi pobijedili. Kupujem galia :D

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Haha, svi ste nabrijani sad i ljuti zbog M5 pobjede.... Darien je totalno dominiral top i enemy jungle i zasluženo su imali prednost. A više volim navijat za Ruse koji se ne preseravaju sa svom tom skupom opremom i nisu tako glasni i bahati ko Regie i Rainman.... jebeš USA....

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
AmonZero kaže...

Znaci TSM doalzi na EU server i ide na go4lol

Drago mi je što su rusi pobijedili. Kupujem galia :D

Ja već jesam :D predobar counter većini AP-ova koji nemaju sustain!

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
17 godina
neaktivan
Ma briga mene sto je TSM spusil cak stovise drago mi je sto je M5 dobio i pokazao da ima joa dobrih i neotkrivenih timova.
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Tream jednog supportera na eastu za ranked, nista ozbiljno !

LoL EU west : ZoRz1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
čim je tsm dopustio counterjunglanje u trećoj partiji, odma sam exito stream i znao da m5 dobiva, sami su si krivi, znaju da m5 counterjunglea cijeli turnir i nikako da stave ward oko buffova, i isto kako nisu shvatili, svaki put shyvana ispusha i nestane, pa i hebeni neandertalac bi shvatio da ode u njihov jungle, sto rade cijeli turnir...
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Tream jednog supportera na eastu za ranked, nista ozbiljno !

Rating?

two camels in a tiny car
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Presao sam na west odigro par partija. sve je to isti k..

nego evo jedne dobre partije sa urgotom.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajmo dečki da čujem...ko je sve kupio Shyvanu? xD

two camels in a tiny car

0 0 hvala 0
18 godina
Lord Nofak kaže...

Još 200 IP-a {#} Sinoć sam je probao kad je već free... tak ionak sam razmišljao između nje ili Kennena za solo top. Ona mi puno više odgovara....

16 godina
neaktivan

Evo glasovo sam na IEM stranici da je darien po meni MVP, jer je on zapravo carryao sve gameove

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

ja, prije 2 miseca {#}

17 godina
neaktivan
League Of Legends

hehe,vidim da sad svi kupuju galia,shyvanu i hoceju igrat ad kenena :D,moram priznat da sam i ja kupio kenena da ga isprobam ko ad-a,dobar je al treba za njega dosta skilla. Sve u svemu nije stvar da su svi ti championi op,neg su m5 jednostavno fascinantno dobri sa njima.

lol [eu]east: Xz0mbieX

0 0 hvala 0
18 godina
death_zombi kaže...

hehe,vidim da sad svi kupuju galia,shyvanu i hoceju igrat ad kenena :D,moram priznat da sam i ja kupio kenena da ga isprobam ko ad-a,dobar je al treba za njega dosta skilla. Sve u svemu nije stvar da su svi ti championi op,neg su m5 jednostavno fascinantno dobri sa njima.

Pa naravno... očita stvar....

15 godina
protjeran
League Of Legends

jel se moze ime promijenit za 6300 ip?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

samo bi vas tia upozorit da nikad ne igrate sa harison ako imate priliku jer je momak stvarno pre razmažen i bezobrazan, svaki put kad faila ili nešto krivo napravi neželi to priznat nego kaže da trolla ili da ima neki bug, ajde to je donekle i podnošljivo ali doslovno svaki put kad ne dobije pick koji želi, odnosno kad mora igrat nešto šta neželi onda izabere neki troll pick i namjerno feeda i postaje dodatno razmažen i iritantan, sad je bija predzadnji pick u champ selectu i reka je da ide mid i da ga nije briga ako iko drugi uzme nekog mid heroja jer će onda njih dvoje ić mid i to baš svaki put radi, uglavnon ako želite normalno igrat izbjegavajte ovo derište

14 0 hvala 0
15 godina
protjeran
slimyyy kaže...

samo bi vas tia upozorit da nikad ne igrate sa harison ako imate priliku jer je momak stvarno pre razmažen i bezobrazan, svaki put kad faila ili nešto krivo napravi neželi to priznat nego kaže da trolla ili da ima neki bug, ajde to je donekle i podnošljivo ali doslovno svaki put kad ne dobije pick koji želi, odnosno kad mora igrat nešto šta neželi onda izabere neki troll pick i namjerno feeda i postaje dodatno razmažen i iritantan, sad je bija predzadnji pick u champ selectu i reka je da ide mid i da ga nije briga ako iko drugi uzme nekog mid heroja jer će onda njih dvoje ić mid i to baš svaki put radi, uglavnon ako želite normalno igrat izbjegavajte ovo derište

hvala na upozorenju :D

16 godina
slimyyy kaže...

Ti si mene i scara trollao pretproslu partiju pa sam te ja ovu. Whats the problem honey ?

Shazbot !
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ti si mene i scara trollao pretproslu partiju pa sam te ja ovu. Whats the problem honey ?

ja trolla? ja san uzea karmu solo top i prvi put je u životu igra i uopće mi nije išlo loše nego san bia gankan 3 puta od strane skarnera, to nije trollanje... a ti si bezobrazan kad nije po tvome i stvarno si pre razmažen, dosta mi te je

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Get a room u 2 !

LoL EU west : ZoRz1; EU E/N: kraisch
Moj PC  
17 0 hvala 1
16 godina
hari85 kaže...
slimyyy kaže...

Istina

Ti si mene i scara trollao pretproslu partiju pa sam te ja ovu SVAKU. Whats the problem honey ?

Ali nemoj tako Slimy, pa decko ima bugova vise nego u alpha verziji igre i ima net koji mu svakih 5 sec rikne, ne faila ti on nikada...

Harise duso jel tako?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
Don Strongtoni kaže...
hari85 kaže...
slimyyy kaže...

Istina

Ti si mene i scara trollao pretproslu partiju pa sam te ja ovu SVAKU. Whats the problem honey ?

Ali nemoj tako Slimy, pa decko ima bugova vise nego u alpha verziji igre i ima net koji mu svakih 5 sec rikne, ne faila ti on nikada...

Harise duso jel tako?

Haha xD 

/handclap

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 2:52 (hari85).
14 godina
protjeran
slimyyy kaže...

Skužio sam odavno, maknuo ga s liste frendova, preloš je. Uništio svaku partiju u kojoj je bio svojim cendranjem i trolanjem.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
16 godina
Doxy_CRO kaže...
slimyyy kaže...

Skužio sam odavno, maknuo ga s liste frendova, preloš je. Uništio svaku partiju u kojoj je bio svojim cendranjem i trolanjem.

Umm zadnje sto se ja sjecam je da sam te ignorea nakon onog matcha kad si picka drugog top lanera ...

Shazbot !
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pričajte šta hoćete, meni Haris uopšte ne smeta {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Jedno je biti troll,jedno je biti los a  po mom misljenju haris je odlican igrac,koji ajmo reci ima kompleks/napad povremenoga trollanja. {#}

LoL-scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Da čujem vaše mišljenje:

20 Maokai
7 Galio
League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Jos jedna za Teemo hatere ;)
Evo malo irl verzije huehue  http://i.imgur.com/peuYX.jpg

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ono Scar skroz desno na slici?

LoL EU west : ZoRz1; EU E/N: kraisch
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice