League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.403.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...

Ja sam kao naš dragi haris i scar odradio RP abuse, 22k RP, od toga su mi danas oduzeli 3 skina i 2 champa, ostalo su ostavili, nit' sam popio ban nit' su sve uzeli. Nema više opcije direct debit za netherlands, tako da, ko je rizikovao, isplatilo se.

Tko ne riskira taj ne profitira {#}

LoL-scarface797(EU)
15 godina
Luxy2501 kaže...
Luxy2501 kaže...

Ja sam kao naš dragi haris i scar odradio RP abuse, 22k RP, od toga su mi danas oduzeli 3 skina i 2 champa, ostalo su ostavili, nit' sam popio ban nit' su sve uzeli. Nema više opcije direct debit za netherlands, tako da, ko je rizikovao, isplatilo se.

Kakav rp abuse?

Inače na westu, mogao si sebi uzeti besplatno infinite količine RP. 

KAKO!!!!

Dajte objasnite malo :D

Battlelog:cro1911
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ajme šta ste je*eno dosadni sa tin, maknit će in sve ali pitanje je vrimena, još nije prošlo ni tjedan dana od toga, ne ulazite u offtopic više

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Tjedan je prošao {#}

Btw, evo jedan lijep match

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
CoKsA kaže...

KAKO!!!!

Dajte objasnite malo :D

Nije mi jasno kako vam je promakla sva ona drama i rasprava kad nas je Skulltroll prijavljivao radi tog abuse. Moglo se preko DIRECT Debit opcije placanja uzeti neogranicena kolicina RP-a. Jedino ste bili ograniceni na 7 transakcija dnevno od 3553 RP-a i taj nacin placanja nisu makli tjednima. Tako da sad znam ljude koji imaju na svojim acc po 70000+ RP-a {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
18 godina
slimyyy kaže...

ajme šta ste je*eno dosadni sa tin, maknit će in sve ali pitanje je vrimena, još nije prošlo ni tjedan dana od toga, ne ulazite u offtopic više

U be jelly man cause you had no cojones to risk. {#}

16 godina
slimyyy kaže...

Proslo je 9 dana :D

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
slimyyy kaže...

Proslo je 9 dana :D

Kod mene evo 8. dan.

Inače, Dyrus igra na eastu, sa ruskim Udyrom u đungli, pogodite rage :D

15 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Ljudi, koga slijedećeg da kupim? :

Gangplank FTW {#}

LoL EU - GICGIC
17 godina
neaktivan
League Of Legends

I nakon oko 1500 partija sam prvi put imao priliku za pentu ali ne, moraju oni pokrast :(.

P.S. MF owna! xD

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

2 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

I nakon oko 1500 partija sam prvi put imao priliku za pentu ali ne, moraju oni pokrast :(.

P.S. MF owna! xD

unlucky, ja kad sam pentu   napravio akali mi je pomogla :P

imo sa quadru, i ona je samo slowala target sa q i w da ja dobijem pentu :D

inace, nije bio prijatelj, nego random osoba sa interneta.

LoL EU West - KingNothing666
14 godina
neaktivan
League Of Legends

dns prvi puta igro olafa kao junglera i nije mi lose islo :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 20:39 (Gligo).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako je ovo uopće moguće?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Frentt kaže...

Igrajuci samo dominion?

16 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Vs AI

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
League Of Legends

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Igranje s low-elo frendom ( on je 1150,ja 1400 )-neprocjenjivo iskustvo!

Moram reć: bili ste u pravu,postoji elo hell! Te idiote niko živ na svijetu nemore carrijat :/

Koju posluku porati? Koju posluku porati?
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

2 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Riotovci dobiju insta lvl 30, hax ;(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

meni uopce nije jasno kako cu ja ikad ranked napredovat.ryze top solo izbjegne pokusaj genka od lee sina,ja odem top reko da makar otjeram,covjek pinga na lee sina,dvaput sa G ja normalno napadnem i gledam kako me ljudi ubise dok ryze stoji,vec spremio poruku kako sam ja noob.onda cijela ekipa pocela qq,a ryze mi govori kako je pingo da ja bjezim.boze dragi zar je za lol osim pca i neta potrebna i sposobnost citanja misli? taj elo mi se popeo na vrh glave,nikad ni necu napredovat zbog ljudi koji za bjezanje pingaju g,pa se pitam zasto je riot uopce ubacio onda v,valjda da imamo cool pingova u vise boja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
dmanz kaže...

bas probao skarnera jungle i wau, stvarno je predobar 1v1 nema sanse da ga neko dobi

1vs1 ga dobije lee sin i trundle tako da se neupuštaš u fightove s njima kad junglaju.

(a možda ga i fiddle dobije jer ima premal CD na drain)

WW je najbolji za jungle

LoL EU - GICGIC
17 godina
neaktivan
GIC kaže...
AmonZero kaže...
dmanz kaže...

bas probao skarnera jungle i wau, stvarno je predobar 1v1 nema sanse da ga neko dobi

1vs1 ga dobije lee sin i trundle tako da se neupuštaš u fightove s njima kad junglaju.

WW je najbolji za jungle

Odavno su prošla ta vremena kad je WW bio dobar u jungli, sad su ti Skarner, Rammus, Udyr, Lee Sin, Trundle i ostali puno bolji. WW je prespor jungler i ima katastrofa genkove do 6. levela. Daleko od toga da je loš, ali ima puno jačih od njega.

14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
GIC kaže...
AmonZero kaže...
dmanz kaže...

WW je najbolji za jungle

Odavno su prošla ta vremena kad je WW bio dobar u jungli, sad su ti Skarner, Rammus, Udyr, Lee Sin, Trundle i ostali puno bolji. WW je prespor jungler i ima katastrofa genkove do 6. levela. Daleko od toga da je loš, ali ima puno jačih od njega.

znam igrati s puno championa kao junglere.po meni WW uopce nije spor,a najbolji jungler je Nocturne

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

U riotu skoro svi uposlenici dobiju cijeli sadržaj igre besplatno.

16 godina
neaktivan
Gligo kaže...

znam igrati s puno championa kao junglere.po meni WW uopce nije spor,a najbolji jungler je Nocturne

Haunting the jungle nightmare style {#}

Inače, Nocturne ima jednu od najboljih priča u LoL-u {#}

18 godina
hari85 kaže...

O moj Boze kako sam se sad iznenadio, moja postena dusa nemoze ovo citati molim vas prijavite RIOT, RIOTU da mogu lakse veceras zaspati!!!

Nikako nemogu izac na kraj s ovim Viktorom, cak mi je zao sto sam ga kupio. . .

14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
hari85 kaže...

O moj Boze kako sam se sad iznenadio, moja postena dusa nemoze ovo citati molim vas prijavite RIOT, RIOTU da mogu lakse veceras zaspati!!!

Nikako nemogu izac na kraj s ovim Viktorom, cak mi je zao sto sam ga kupio. . .

i meni nikad necu prezalit 6300 ip,glup dosadan i zahtjevan

14 godina
protjeran
League Of Legends

WW kraljevski jungler.

Ne uništavam si summoners spell s Smite, koji je beskoristan poslije lvl 6, nego uzmem exhaust, tako da su gankovi učinovitiji. A tip ima takav savršen pasiv, da jedino kaj kupim je Cloth na početku, nijedan pot, i bez smitea junglam. Ultrabrz jungle. 

Imam full Attack speed rune, na lvl 1 bez itema mi je 0.96. S svojim pasivom, heala se ko stoka od lvl 1 lol.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 11:47 (Doxy_CRO).

0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Tolko o tome da mogu dobiti do 50 RP-a free

imao sam 450 i molio sam ih za jos 37 za neki skin i dobio ovo

Hello Summoner,

Thank you for contacting me. Unfortunately, policy prohibits me from gifting skins, points, characters, or other special items at this time. We do however offer Tristana and her Riot Girl skin, free, for becoming our fan on Facebook. You can also get Alistar and his Unchained skin, free, for subscribing to our YouTube channel.

GG
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 2 hvala 1
17 godina
Doxy_CRO kaže...

WW kraljevski jungler.

Ne uništavam si summoners spell s Smite, koji je beskoristan poslije lvl 6, nego uzmem exhaust, tako da su gankovi učinovitiji. A tip ima takav savršen pasiv, da jedino kaj kupim je Cloth na početku, nijedan pot, i bez smitea junglam. Ultrabrz jungle. 

Imam full Attack speed rune, na lvl 1 bez itema mi je 0.96. S svojim pasivom, heala se ko stoka od lvl 1 lol.

http://stinger.mysbrforum.com/photos/l/37423L1f.jpg

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

WW kraljevski jungler.

kak mislis beskoristan? pa ti poslije lvl 6 ne junglas vise? a kaj dok treba smite drake, barona, ili neki buff da ti ga ne steala neko?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice