League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.431.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
protjeran
Re: League Of Legends

upišeš podatke o kartici i automatski dobiješ pointse. provjera dali uopće kartica vijedi i imaš li dosta novca na njoj se obavlja u roku 7 dana. čitao sam o tome, LoL support će svima takvima maknuti sav sadržaj kupljen za rp i udijeliti 1 opomenu a možda i ban. bilo kakav ponovljeni slučaj rezultirat će sa trajnim banom. pa, jeste napravili tako nešto ili?

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
18 godina
skullscar kaže...

upišeš podatke o kartici i automatski dobiješ pointse. provjera dali uopće kartica vijedi i imaš li dosta novca na njoj se obavlja u roku 7 dana. čitao sam o tome, LoL support će svima takvima maknuti sav sadržaj kupljen za rp i udijeliti 1 opomenu a možda i ban. bilo kakav ponovljeni slučaj rezultirat će sa trajnim banom. pa, jeste napravili tako nešto ili?

Da napravili su bas to, i sada uzivaju u svom accauntu gore/dole 7 dana dok ne dobiju bananu. Previse vremena su proveli i jedan i drugi igrajuci na istim accauntovima, pogotovo Scar za kojeg znam da je legalno kupovao RP da sve sada bace radi 7 dana.

Da se razumijemo i ja sam napravio isto, samo za razliku od njih uradio sam samo 1 fake transakciju, sto ce rezultirati oduzimanjem kupljenog sadrzaja kroz 5-7 dana, dok su njih dvojica raspalili ko zedan po blatnoj barici. . ., minimalno 4-5 transakcija znaci banana neizbjezna {#} Al ko zna mozda im se i posreci samo opomena. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
skullscar kaže...

Da napravili su bas to, i sada uzivaju u svom accauntu gore/dole 7 dana dok ne dobiju bananu. Previse vremena su proveli i jedan i drugi igrajuci na istim accauntovima, pogotovo Scar za kojeg znam da je legalno kupovao RP da sve sada bace radi 7 dana.

Da se razumijemo i ja sam napravio isto, samo za razliku od njih uradio sam samo 1 fake transakciju, sto ce rezultirati oduzimanjem kupljenog sadrzaja kroz 5-7 dana, dok su njih dvojica raspalili ko zedan po blatnoj barici. . ., minimalno 4-5 transakcija znaci banana neizbjezna {#} Al ko zna mozda im se i posreci samo opomena. . .

Tko neriskira taj ne profitira,mozda ima 0.00001 % sanse da nam nista nebude.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
znaci ti si svoj account na kojen igras 2 godine riskira radi par skinova i "0.00001%" sanse da te nece uvatit, pametno....
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ne kuzin ja upisen sve podatke i nista ne dode pise invalid credit card number i onaj cvc

0 0 hvala 1
16 godina
League Of Legends

Ma bit ce mi isto ko sa Razer runes scamom, QQ-at cu supportu da sam 13 godisnje dite kojeg je prijatelj prevario, reci sry sry sry ;(  i samo ce mi maknut :D

Ako ne ionako imam dotu 2 i tribes da igram ;)

Edit : Btw s ovim je zabavno i smurfat za referale xD, kupis si champa + skin i ownas lvl 1 likove , dobijes lvl 5 prije nego freezaju i GG bye bye xD

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 13:05 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ma bit ce mi isto ko sa Razer runes scamom, QQ-at cu supportu da sam 13 godisnje dite kojeg je prijatelj prevario, reci sry sry sry ;(  i samo ce mi maknut :D

Ajd molim te tu napisi ote podatke da i ja upisen u igri :S

15 godina
protjeran

šanse su 100% za ban nažalost, niste iskoristili propust samo jednom nego nekoliko puta. čak i ako je iskorišten jednom dijele banove a gdje tek ne budu vama. šteta, nakon toliko igranja da vam propadnu account-i.  btw hari85, ako već imaš način da se izvučeš iz toga, jel ti zbilja pametno hvalisati se ovdje o tome? 

18 godina
League Of Legends

RIOT je zbog trenutnih dogadjanja i koristenja exploit-a sirom svjeta u pomoc pozvao!!!!!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

šanse su 100% za ban nažalost, niste iskoristili propust samo jednom nego nekoliko puta. čak i ako je iskorišten jednom dijele banove a gdje tek ne budu vama. šteta, nakon toliko igranja da vam propadnu account-i.  btw hari85, ako već imaš način da se izvučeš iz toga, jel ti zbilja pametno hvalisati se ovdje o tome? 

Accountovi nam nece propasti,najveca moguca kazna je mozda 1-2 tjedna banna accounta nakon toga ces ponovo dobiti.Odes na support places kako nisi znao sta ti je kaznan itd itd itd.Vrate ti account sa opomenom i to je to.Ali znate sta Worth it.

LoL-scarface797(EU)
18 godina
neaktivan
Samo prijavite taj exploit i mirni ste :D
16 godina
scarface797 kaže...
slimyyy kaže...
makzy621 kaže...

Haris i Scar znam sto ste ucinili  {#}
Haxali karticu nekome :D
To mi frend zna al nece mi napravi -.-''

ma nije to, exploitali su jedan bug ali sad ih očekujen zamrzavanje accounta  {#}

ME dont care best day in LoL :D

Btw @slimyyy Tko ne riskira taj ne profitira :P

EDIT:Posto me vec par ljudi pita na pm kako sam uradio mozda budem ovdje posto poslije skole(nemam vremena sada),ali iako uradim,preuzimate svu odgovornost na sebe radi mogucih bannavanja/freezanja accounta

Edit:Evo slike da vidite da nemuljam

ahahaha

zašto onda imaš više IPa od RPa =P

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
15 godina
neaktivan
hrwoyem kaže...
scarface797 kaže...
slimyyy kaže...
makzy621 kaže...

Haris i Scar znam sto ste ucinili {#}
Haxali karticu nekome :D
To mi frend zna al nece mi napravi -.-''

ma nije to, exploitali su jedan bug ali sad ih očekujen zamrzavanje accounta {#}

ME dont care best day in LoL :D

Btw @slimyyy Tko ne riskira taj ne profitira :P

EDIT:Posto me vec par ljudi pita na pm kako sam uradio mozda budem ovdje posto poslije skole(nemam vremena sada),ali iako uradim,preuzimate svu odgovornost na sebe radi mogucih bannavanja/freezanja accounta

Edit:Evo slike da vidite da nemuljam

ahahaha

zašto onda imaš više IPa od RPa =P

Mozda zato sto sam pokupovao 20 skinova,runepages itd?

Pogledaj i drugu sliku -.-''

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 17:07 (scarface797).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Daj napišite kako to

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

a jel ti shvaćaš da nisu ni oni tamo tako glupi kako ih smatrate? i ovdje se hvalite kako ćete plakati i kukati da ste samo djeca koja nemaju pojma. ne razumijete da te vaše postove čita puno ljudi koji vas možda sami odluče prijaviti i reći LoL supportu kako se planirate izvući. pa zaslužujete perma ban

15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

a jel ti shvaćaš da nisu ni oni tamo tako glupi kako ih smatrate? i ovdje se hvalite kako ćete plakati i kukati da ste samo djeca koja nemaju pojma. ne razumijete da te vaše postove čita puno ljudi koji vas možda sami odluče prijaviti i reći LoL supportu kako se planirate izvući. pa zaslužujete perma ban

LoL-scarface797(EU)
15 godina
protjeran

smatraš se nedodirljivim? we shall see....

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Edit : Btw s ovim je zabavno i smurfat za referale xD, kupis si champa + skin i ownas lvl 1 likove , dobijes lvl 5 prije nego freezaju i GG bye bye xD

harise ovo nije ni bug ni glitch, nego je poslovni model takav da ti Riot unaprid uplati RP i u roku od 7 dana oni ti provjere stanje na računu... tako da nisi nikakav bug exploita i najvjerojatnije ćete popit ban svi, a još se nemogu načudit ovin ultra pametnin ljudima koji žicaju ode da in se pokaže kako ovo napravit, pa jel vi svaćate šta je ovo? popit ćete ban ka i ostali pohlepni debili {#} 

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Rekao sam Worth it i neka popijem ban,btw ako nisu toliko glupi u Riotu zasto sam ja dobio 3 refund do sada,kada u pravilim pise onetime,i kada god mi urade refund napisu onetime.WORTHHHHHHHHH ITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislite da cete se samo tako izvuci, sjebat ce vas Riot i to samo tako.

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

upravo tako slimyyy, čudim se i ja tako revnom iskorištavanju propusta za koji se zna da će rezultirati najvjerojatnije trajnim banom accounta. i još se hvalite kako vam ovo nije prvi put da koristite nešto takvo u igri i govorite nam svoje planove kako se budete izvukli od ovoga. e pa samo se zavaravajte. i nastavite pisati što ste radili do sada, vjerujem da vas je već nekoliko pojedinaca prijavilo i napomenulo sve što ste do sada rekli

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Samo vi hackajte...nadam se da cete pobrat teske banove.

two camels in a tiny car

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja želim to ispobat na svom drugom accau!

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

upravo tako slimyyy, čudim se i ja tako revnom iskorištavanju propusta za koji se zna da će rezultirati najvjerojatnije trajnim banom accounta. i još se hvalite kako vam ovo nije prvi put da koristite nešto takvo u igri i govorite nam svoje planove kako se budete izvukli od ovoga. e pa samo se zavaravajte. i nastavite pisati što ste radili do sada, vjerujem da vas je već nekoliko pojedinaca prijavilo i napomenulo sve što ste do sada rekli

Znaci samo jedno ;)

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Rekao sam Worth it i neka popijem ban,btw ako nisu toliko glupi u Riotu zasto sam ja dobio 3 refund do sada,kada u pravilim pise onetime,i kada god mi urade refund napisu onetime.WORTHHHHHHHHH ITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

ok scar, isplatilo se riskirat account star 2 godine na kojen si u prosjeku svaki dan igra po 5 partija za par skinova? ako je tako onda je tebe dosta lako zadovoljit... refund nema apsolutno nikakve veze sa ovin jer to rade 2 različita odjela u Riot-u

15 godina
protjeran
League Of Legends

LOL, tako meni frend u Star Trek Onlinu Pay Palom produžuje mjesečnu pretplatu a uopće nema na računu love, oni skuže tek nakon tjedan dana i onda tako opet produži i onda opet nakon 7-10 dana ista stvar i može tako godinama bez da plati lipe.........već mi tako 3 mjeseca produžuje a nisam ni lipe platio pretplate

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

LOL, tako meni frend u Star Trek Onlinu Pay Palom produžuje mjesečnu pretplatu a uopće nema na računu love, oni skuže tek nakon tjedan dana i onda tako opet produži i onda opet nakon 7-10 dana ista stvar i može tako godinama bez da plati lipe.........već mi tako 3 mjeseca produžuje a nisam ni lipe platio pretplate

nezna se šta je gore, to šta igraš Star Trek Online ili to šta ga plaćaš {#}

15 godina
protjeran

ne znam scar, ostavljaš dojam razmaženog derišta koje će treptanjem okica dobiti sve što želi. ponašanje ti je u potpunosti neodgovorno i pretvaraš se kao da ti nitko ne može ništa. vrijeme je da odrasteš dečec, jer bi se u suprotnome mogao jako brzo spustiti na zemlju kad tvoje deluzije nestanu. samo topli savjet eto

15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

ne znam scar, ostavljaš dojam razmaženog derišta koje će treptanjem okica dobiti sve što želi. ponašanje ti je u potpunosti neodgovorno i pretvaraš se kao da ti nitko ne može ništa. vrijeme je da odrasteš dečec, jer bi se u suprotnome mogao jako brzo spustiti na zemlju kad tvoje deluzije nestanu. samo topli savjet eto

Ovo obozavam kada mi neko kaze da sam razmazeno deriste,cek ti mene poznajes pa da mozes nesto reci o meni,ne?Onda stfu jel tvoj problem sto ce meni bannati account?Ne onda se brini za svoj.Kako ti znas koliko ja imam godina,i jesam li odrastao ili ne?Jel ti znas kako ja razmisljam i zasto sam ovo uradio,ne?Tako bolje se suzdrzi komentara.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ovo obozavam kada mi neko kaze da sam razmazeno deriste,cek ti mene poznajes pa da mozes nesto reci o meni,ne?Onda stfu jel tvoj problem sto ce meni bannati account?Ne onda se brini za svoj.Kako ti znas koliko ja imam godina,i jesam li odrastao ili ne?Jel ti znas kako ja razmisljam i zasto sam ovo uradio,ne?Tako bolje se suzdrzi komentara.

to je i moj problem jer će nastat 2 prazna mista u team-u {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice