League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.434.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Moj team traži 5th igrača koji može dobro igrati top. minimalan elo:1400,da ima mikrofon i ts3 te da je aktivan. Igramo sve kupove (cro4lol i go4lol uvijek). pm me tu na bug il me addajte ingame Xz0mbieX .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
death_zombi kaže...

Moj team traži 5th igrača koji može dobro igrati top. minimalan elo:1400,da ima mikrofon i ts3 te da je aktivan. Igramo sve kupove (cro4lol i go4lol uvijek). pm me tu na bug il me addajte ingame Xz0mbieX .

Koji ste bili na proslom cro4lolu?

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
ormar kaže...

Jedina alternativa tome je boots+3 pota, i ne kužim baš zašto su svi anti-dorans u zadnje vrijeme, kad je to item koji ti daje najveći lane power prvih 4-5 levela.

Plus toga, ako pogodiš veliki wave sa Q dok je spell vamp aktivan, vrati ti oko 30% healtha, o čemu mi pričamo..

Prvo sto moras baciti 3 spella koja ce pogoditi po 3 enemya da bi dobio passiv,onda sto imas 300-305 MS i ako dobijes na midu Aniviu,Gragasa,Cass,Branda itd=Happy Time sto nemas nikakvoga HP regena osim passiva itd itd

LoL-scarface797(EU)
17 godina
neaktivan

tek 10th nažalost jer nemamo dobrog topa

16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

tek 10th nažalost jer nemamo dobrog topa

EUNE ili west?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
17 godina
neaktivan

isuse,pričam o cro4lolu a ti mene to pitaš

17 godina
League Of Legends

U prijevodu, želi ti reći da igraju na East serveru

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
League Of Legends

primjetio sam da se ljdi previse boje Ahri.. kolko god ja bio nafidan ili koliko god ja feedao uvijek sav cc i focus na mene.. jednostavnose boje i samo pricaju o tome kako je ona OP -.-' postaje iritantno.... a jos i ovi insta lockovi svako malo.. mah

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iMaestro kaže...

primjetio sam da se ljdi previse boje Ahri.. kolko god ja bio nafidan ili koliko god ja feedao uvijek sav cc i focus na mene.. jednostavnose boje i samo pricaju o tome kako je ona OP -.-' postaje iritantno.... a jos i ovi insta lockovi svako malo.. mah

Kolko ja znam niko je se ne boji...svi vide da ima mali base HP,nikakav ugrađeni resist i da ako zeli napraviti dmg u teamfightu treba se baciti u 5 protivnika(ako zeli biti korisna,tj ne biti LB) a tad ju je lako CCati i dropati u sekundi.

+ ako tenk stane ispred carrya ona se moze vrtit kolko oce ali carry-a pogodit neće.

two camels in a tiny car
18 godina
protjeran
League Of Legends

Općenito moram reći da je igra nakon odigranih 200 partija (igrao samo ranked i krenuo od nule na prijateljovom acountu...)  i dostignuća 1500 ratinga (kolika je bila i oklada od ekipe...) - 1533  loša . Iskreno sam zabrinut za današnju igračku populaciju jer nažalost danas djeca samo vise za kompom a developeri igre prave sve jednostavnije za mozak.

Na šta sam sve naišao do ratinga 1533 i kasnije iza bolje ne pričati , od likova koji jednostavno ne žele ništa poslušati do likova koji livaju nakon 0 5. Nažalost pošto su igre danas orijentirane totalnoj zaradi to toliko iritira , jer sigurno neće neki lik dobiti ban kada potroši 1000 eura na igru. Događalo mi se da vodimo 15 0 i izgubimo jer lik sa top lanea jednostavno neće da siđe i grupno sa nama završi game nego totalno solira pa prvo počne ginuti , a onda i mi naiđemo na fight 5 na 4... Nažalost za razliku od DOT-e koliko god dobar bio i nafidan nemožeš sam presuditi partiju ako nemaš koliko toliko dobra 4 igrača.

Svaki novi heroj je potencijalna priča OP pa na rankedu ko imalo nauči sa novim herojem igrati uzme novog lika i razbija u smislu  da protivnik ni ne krene se boriti već krenen od Vas bježati.

Čekam Diablo 3 da mi vrati osmijeh na lice (single player...)  , jer razina zaostalosti današnje mladosti me navela u nekim situaciju u nevjericu, a riječ poslušati nešto ne postoji u njihovom rječniku. Obično kada negdje blinkaš krene priča e sada baš neću tamo ići...

Vratite mi stare GAMING dane kada sam igrao HEROES 3, Civilization, Warcraft 2 i kada su sukobi sa prijateljima bile epske priče... (nije važno ko pobijedi...) OVdje razina taktike gotovo ni ne postoji... :(

10 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Danas ranked opet krenio malo igrat i vjerovatno više normal neću ni igrat (možda samo kad budem isprobavo neke champione).

Krenem L-W-L-W-L-W-W natrag na stari elo. Renekton još uvijek 100% win rate i jedva čekam sljedeći tjedan Blood Fury {#}

I opet danas sretan što igram na west serveru. Napravim par fail poteza i nakon toga suigrači te bodre: "Its ok", "It will be better", daju korisne savjete itd itd.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 19:34 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Busola kaže...

Općenito moram reći da je igra nakon odigranih 200 partija (igrao samo ranked i krenuo od nule na prijateljovom acountu...)  i dostignuća 1500 ratinga (kolika je bila i oklada od ekipe...) - 1533  loša . Iskreno sam zabrinut za današnju igračku populaciju jer nažalost danas djeca samo vise za kompom a developeri igre prave sve jednostavnije za mozak.

Na šta sam sve naišao do ratinga 1533 i kasnije iza bolje ne pričati , od likova koji jednostavno ne žele ništa poslušati do likova koji livaju nakon 0 5. Nažalost pošto su igre danas orijentirane totalnoj zaradi to toliko iritira , jer sigurno neće neki lik dobiti ban kada potroši 1000 eura na igru. Događalo mi se da vodimo 15 0 i izgubimo jer lik sa top lanea jednostavno neće da siđe i grupno sa nama završi game nego totalno solira pa prvo počne ginuti , a onda i mi naiđemo na fight 5 na 4... Nažalost za razliku od DOT-e koliko god dobar bio i nafidan nemožeš sam presuditi partiju ako nemaš koliko toliko dobra 4 igrača.

Svaki novi heroj je potencijalna priča OP pa na rankedu ko imalo nauči sa novim herojem igrati uzme novog lika i razbija u smislu  da protivnik ni ne krene se boriti već krenen od Vas bježati.

Čekam Diablo 3 da mi vrati osmijeh na lice (single player...)  , jer razina zaostalosti današnje mladosti me navela u nekim situaciju u nevjericu, a riječ poslušati nešto ne postoji u njihovom rječniku. Obično kada negdje blinkaš krene priča e sada baš neću tamo ići...

Vratite mi stare GAMING dane kada sam igrao HEROES 3, Civilization, Warcraft 2 i kada su sukobi sa prijateljima bile epske priče... (nije važno ko pobijedi...) OVdje razina taktike gotovo ni ne postoji... :(

Skoro sve je istina što kažeš ali nisu developeri krivi što igraju tako loši igrač. Jednostavno je igra besplatna i moraš to prihvatiti.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
Busola kaže...

...

LoL je timska igra i meni osobno solo ranked nema veze s vezom, tim više što je matchmaking smeče. Taj timski aspek mi je puno draži od Dote u kojoj kako si spomenuo jedan čovjek može sam nositi igru bez problema, tu da bi sam nosio igru u protivničkom timu trebaš dobiti likove koji igraju bez tipkovnice... 

Djece je bilo i u Doti i war3 na battlenetu, i u diablu; tj. svugdje i uvjek će ih biti. Jedino što LoL ima ogroman community od par desetaka milijona igrača a u gejm ide 10 ljudi pa je velika šansa da češ dobiti 2-3 djeteta.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
18 godina
protjeran
Blizek kaže...

Skoro sve je istina što kažeš ali nisu developeri krivi što igraju tako loši igrač. Jednostavno je igra besplatna i moraš to prihvatiti.

Nemoguće je biti loš kada ja nakon 200 gameova napredujem a klinci sa 2000 nazaduju . Šta se događa jednostavno igre se pojednostavljuju kako bi se djeci izašlo u susret, ako si loš u rankedu skriva ti se ranked, pa ti se prikazuje broj pobjeda što je smješno.

U biti vrlo je loše da su igre danas postale platforme za stvaranje zombija koji ne razmišljaju glavom. Uvjeren sam da 99% djece imaju brže reflekse od mene , ali da ne znaju sagledati situaciju i dogovoriti se to je nevjerovatno :)... U normalu kada sam igrao sa ekipom iz igraonice završavali smo partije 35 2 ... nevjeroatno , čudio sam da razina razmišljanja je toliko mala da je bilo dovoljno nam se sakriti u grm i dočekati protivnika.

Igram najviše sonu i jednog jedinog razloga navikao sam se i što nitko drugi neće support igrati, a kada naprave 0 6 krive supporta jer nema wardowa na 7 levelu na drugom djelu mape :) To toliko iritantno može biti , da se nisam niti u jednoj igri više živcirao , koliko napisa noob, where is ward (svijetli mapa ko betlehem :)) , no CV - cooldown, zašto koristiš heal ti si noob a ja score 3 1 15 a on 0 7 2 ...

Iskreno pitam tu igračku populaciju da li se u ovim igrama uopće više koristi mozak, jer za DOT-u je bio najvažniji mozak , za početke Warcrafta mozak , za HEROES 3 posebno mozak, a ovdje je sve bazirano stistni q w e r pa šta bude... Igrao sam ja i world of tanks i imao isto odličan score , ali koliko je tamo publika odraslija i normalnija to je nevjerovatno...

15 godina
neaktivan
Busola kaže...
Blizek kaže...

Nemoguće je biti loš kada ja nakon 200 gameova napredujem a klinci sa 2000 nazaduju . Šta se događa jednostavno igre se pojednostavljuju kako bi se djeci izašlo u susret, ako si loš u rankedu skriva ti se ranked, pa ti se prikazuje broj pobjeda što je smješno.

U biti vrlo je loše da su igre danas postale platforme za stvaranje zombija koji ne razmišljaju glavom. Uvjeren sam da 99% djece imaju brže reflekse od mene , ali da ne znaju sagledati situaciju i dogovoriti se to je nevjerovatno :)... U normalu kada sam igrao sa ekipom iz igraonice završavali smo partije 35 2 ... nevjeroatno , čudio sam da razina razmišljanja je toliko mala da je bilo dovoljno nam se sakriti u grm i dočekati protivnika.

Igram najviše sonu i jednog jedinog razloga navikao sam se i što nitko drugi neće support igrati, a kada naprave 0 6 krive supporta jer nema wardowa na 7 levelu na drugom djelu mape :) To toliko iritantno može biti , da se nisam niti u jednoj igri više živcirao , koliko napisa noob, where is ward (svijetli mapa ko betlehem :)) , no CV - cooldown, zašto koristiš heal ti si noob a ja score 3 1 15 a on 0 7 2 ...

Iskreno pitam tu igračku populaciju da li se u ovim igrama uopće više koristi mozak, jer za DOT-u je bio najvažniji mozak , za početke Warcrafta mozak , za HEROES 3 posebno mozak, a ovdje je sve bazirano stistni q w e r pa šta bude... Igrao sam ja i world of tanks i imao isto odličan score , ali koliko je tamo publika odraslija i normalnija to je nevjerovatno...

potpisujem. nepotrebno je ista dodavati

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
18 godina
League Of Legends
LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Što nema ove teme POD PC IGRAMA ????????????????????????????

Ninja edit :http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=343447&d=1324083356

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 22:23 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
hari85 kaže...

nešto ne valja sa forumom, par zadnjih postova ovdje je odjednom izbrisano i temu sam jedva uspio nać. ni search nije pokazivao da uopće postoji kao i favorites u browseru. morao sam na history pa klik na link od ranije danas

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
16 godina
skullscar kaže...
hari85 kaže...

nešto ne valja sa forumom, par zadnjih postova ovdje je odjednom izbrisano i temu sam jedva uspio nać. ni search nije pokazivao da uopće postoji kao i favorites u browseru. morao sam na history pa klik na link od ranije danas

A mogo si pricekat par min da se forum refresha posto je zadnji post izbrisan...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
protjeran

15 minuta da napravi refresh? u tom sam periodu pokušavao nać stranicu pa sam na history morao. i sad pod search mi ne nalazi ovaj topic

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
16 godina
Don Strongtoni kaže...
skullscar kaže...
hari85 kaže...

A mogo si pricekat par min da se forum refresha posto je zadnji post izbrisan...

Nije bilo teme  sat vremena. 

ONtopic http://nl.twitch.tv/national_esl2

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
15 godina
neaktivan
Busola kaže...

Glavni problem su igraci,sto se tice ove igre League of Legends nije ni malo jednostavna,igra je odlicna,stalno se update-a,dosta ulazu vremena.Da bi pobjedio ovdje,tesko je da ti sam mozes presuditi jedan game,zato trebas imati dobre suigrace i onda se opet vracamo djeci(flamerima,idiotima,feederima).Znaci zakljucak je glavni problem su djeca,a ima i odrasli koji se ponasaju kao djeca.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kada mene I Hajra hardcore trollaju -.-''

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni su najbolji oni koji igraju ranked a ne znaju metu....i onda jos dođu do 1500 elo....pa ti igraj s njima -.-

two camels in a tiny car

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Busola kaže...
Blizek kaže...

Kao prvo: Solo Ranked je 50% i ostalo je tvoj skill. LoL nije jednostavna igra, razlog: igrao sam jucer game imali smo u 30:15 team score i razarali ih i njihovi se svi respawnaju, a moji 2 pushaju, njih su lakocom ubili jer su ostali previse tamo, i likovi su odmah iskoristili barona i nase se igra raspala i izgubli smo. A svatko bi rekao da bi mi pobjedili.

Kao drugo: Samo spominjate LoL ima klince i ima klince zato jer je free. Meni se zna desiti da nekad imam loš dan pa failam neki game i onda odmah 9 ljudi misli da si ti neki troll, nooob s kojim vise nikad nebi igrao, a u biti si dobar igrač. Ima mnogo faktora zasto nismo dobri u nekom game. na primjer. jucer igram yoricka solo protiv wukonga i bili smo podjednaki ali je mene često dosao gankati shaco i ja sam izostao u "razvoju" , dok karthus jungle ( prvi put sam to vidio) nije nikad dosao. Ashe je cijelo vrijeme govorila na chat da sam noob, što mi je itd. A nije moja krivica.

Ali uvijek ima onih namjernih trollova ili unskilled playera kojima ni bog ne može pomoći.

Kao treće: i ja sam znao rage-at i vi rage-ate, ali sam skuzio da to NIJE uopce potrebno. ZASTO? Sto njemu( na koga ste se namjerili) znači vaše psovke i živciranje i nervoza i silne poruke na chatu? Jos veći poticaj na fail. Zato ja igram ko Guardsman Bob, lijepo smireno i chill out, ipak nekad znam nekog izbrusit na chat nesto. Jer nemogu svi biti isti skill, istog raspoloženja, istih umova i istog gameplay/teamplay-a jer da je tako igra bi bila jednolična i dosadna kao i sve druge. Zato se uvijek pripremi da ćeš izgubiti ili pobjediti jer druge nema. I nemoj nikad podcijeniti neprijatelja, kakav dok score imao.

Kao četvrto: Moraš uvijek pogledati sebe i ne stalno kriviti druge. Nekad moras sagledati, vidiš u team fightu nisam dobro iskoristio ulty, i nisam bacio  npr. shureliu jer sam na nju zaboravio. ili failao sam skillshot i to nas je kostalo života/killa. E, kad ćeš tako nekad pogledati na game i sveukupnu svoju igru, skužit ćeš i da ti dosta fail-aš.

TL;DR: Nastavi igrati.

League of Legends Nick (WEST): hRay
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 10:05 (null).
17 godina
neaktivan
null kaže...
Busola kaže...
Blizek kaže...

Kao prvo: Solo Ranked je 50% i ostalo je tvoj skill. LoL nije jednostavna igra, razlog: igrao sam jucer game imali smo u 30:15 team score i razarali ih i njihovi se svi respawnaju, a moji 2 pushaju, njih su lakocom ubili jer su ostali previse tamo, i likovi su odmah iskoristili barona i nase se igra raspala i izgubli smo. A svatko bi rekao da bi mi pobjedili.

Kao drugo: Samo spominjate LoL ima klince i ima klince zato jer je free. Meni se zna desiti da nekad imam loš dan pa failam neki game i onda odmah 9 ljudi misli da si ti neki troll, nooob s kojim vise nikad nebi igrao, a u biti si dobar igrač. Ima mnogo faktora zasto nismo dobri u nekom game. na primjer. jucer igram yoricka solo protiv wukonga i bili smo podjednaki ali je mene često dosao gankati shaco i ja sam izostao u "razvoju" , dok karthus jungle ( prvi put sam to vidio) nije nikad dosao. Ashe je cijelo vrijeme govorila na chat da sam noob, što mi je itd. A nije moja krivica.

Ali uvijek ima onih namjernih trollova ili unskilled playera kojima ni bog ne može pomoći.

Kao treće: i ja sam znao rage-at i vi rage-ate, ali sam skuzio da to NIJE uopce potrebno. ZASTO? Sto njemu( na koga ste se namjerili) znači vaše psovke i živciranje i nervoza i silne poruke na chatu? Jos veći poticaj na fail. Zato ja igram ko Guardsman Bob, lijepo smireno i chill out, ipak nekad znam nekog izbrusit na chat nesto. Jer nemogu svi biti isti skill, istog raspoloženja, istih umova i istog gameplay/teamplay-a jer da je tako igra bi bila jednolična i dosadna kao i sve druge. Zato se uvijek pripremi da ćeš izgubiti ili pobjediti jer druge nema. I nemoj nikad podcijeniti neprijatelja, kakav dok score imao.

Kao četvrto: Moraš uvijek pogledati sebe i ne stalno kriviti druge. Nekad moras sagledati, vidiš u team fightu nisam dobro iskoristio ulty, i nisam bacio  npr. shureliu jer sam na nju zaboravio. ili failao sam skillshot i to nas je kostalo života/killa. E, kad ćeš tako nekad pogledati na game i sveukupnu svoju igru, skužit ćeš i da ti dosta fail-aš.

TL;DR: Nastavi igrati.

Nikad ne treba rageati,to je velika istina. Ja neznam dali sam ikad rageao bez većeg razloga, a i kad imam, često zanemarim pogreške svojih u timu. I ovo da se smije podcijeniti neprijatelja, evo živa istina, jučer sam u liniji ( ja Soraka i neki lik Urgot ) napravili 8 kileva na Twitchu, lik više nije uopće igrao s timom, već je samo split pushao. Nažalost, njihova Akali je isto bila prenafidana, pa su nas mogli držati 4v5, a ovaj lik nas je samo pushao i pusaho te su nas na kraju dobili iako je on imao 1/11/2.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Lol mi je sada poceo pravo stekati,sam od sebe.Neznam dali da ga denistaliram ili da ocistim komp od virusa

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Molim lijepo... Psovanje poljacima isusa, isusovu mamu, dedu, prabaku, oca, svece s neba i tako dalje ne smatram kao raganje nego kao oslobadzanje stresa i cisto da im javim do znanja da ih mrzim     {#}{#}  {#}

btw Snoopeh sad jungla kartusa pa ak uspijes uhvatit sada njega eto nece bit prvi put :D   i btw 2 kad smo kod snoopeha xD kako je meni taj lik smjesan xD kaze na "unlucky top" i onda to pise u chat i tako cijelo vrijeme sve sto napise na chat kaze xD

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 13:07 (Keiichi).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Kupio skarnera prije kojih sat vremena.

Kakav predobar jungler !!!

Odigro 2 game-a i oba WIN, i još u drugom game-u mi u chat napise protivnicka ekipa "best skarner eu"

Q skill 15 mana, cd pre nizak, dmg i slow predobri, a da negovorim još i o W, R i passivu.

Odma napocetku rusham shureylas  i nakon toga gank s killom svakih 40 sec.

Lanter mu uopće ni netreba, jer sa q prebrzo čisti kampove.

Jungle is my role now...

Skarner Skarner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

sto kupiti?

5 Talon
4 Malzahar
22 Ahri
LoL \EW/ ---> JackCRO

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice