League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.438.506
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: League Of Legends
cemex kaže...

bok, ako je neko igao sa likom lee sin the blind monk moze li mi opisati kako je igrat s njim koje su mane a koje vrline pošto ga mislim kupit unapirjed hvala

evo ti spotlight {#}

*<|:-) Ho, ho, ho sretan Božić i Nova godina!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Koga da uzmem?

Ja mislim da cu najvjerovatnije fizza.

16 Ninetales
3 Jizz
3 Drugo
LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ninetales predobar champ MUST BUY !

Sivir Q, Akali R,  Range taunt. Već vidim da će se fox moći igrat na svim pozicijama mid, top pa čak i jungle (<3 OP)

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 12:52 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Fox je užasna, just sayin'

0 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Sivir Q, Akali R,  Range taunt. Već vidim da će se fox moći igrat na svim pozicijama mid, top pa čak i jungle (<3 OP)

Jel je Phreak igra kao jungle? Tons of damage?

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
14 godina
League Of Legends

Jel netko već probao foxicu pa da kaže riječ/dvije kakav je gameplay?

Izgleda zabavno {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Odustao od LOL-a. DOsta mi je kretena koji sam šute i niš neznaju ni riječ pisnut. IDIOTI, pa to nije igra za njih kad vec neznaju pricat, svašta, sve više i više debila na svijetu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

gledam ovaj spotlight i skuzim da je Phreaku veci kamera distance nego meni,moze vidit skoro s turreta na turret,sad neznam jeli stvar rezolucije ili je meni nesto sjebano o.O

Inace imam 22 incni full hd monitor i igram u istoj rezoluciji a kad stanem npr. na srednji turret nemogu vidit prolaz u jungle izmedu turreta(full zoom out) osjecam se zgimpano jer skoro nista ne mogu vidit u blizoj okolici nego se moram puno vise fokusirat na mini map 

16 godina
League Of Legends

http://imgur.com/a/sQ4ac#0 new champion info tab hueheuhu

@ashelor Widescreen rezolucije imaju veci pogled.

haris771EuW LOL account free cookies &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;am
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 14:53 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Umm pa widescreen je,dakle 1980x1080 rezolucija,zato mi i je cudno :S

15 godina
protjeran
hari85 kaže...

bogme sviđa mi se taj novi champ screen, lijep dodatak

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
16 godina
League Of Legends

{#}

haris771EuW LOL account free cookies &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;am
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Mad_Badger kaže...
AmonZero kaže...

Slabo skalira sa ap, ali tu je true dmg

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
League Of Legends
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 16:43 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Me gusta eu west! Ljudi su tako, pristojni da kazem, neko umre, on mu kaze "Dont worry we can still win" itd ugl sto put bolji ljudi!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Athene real troll

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Mad_Badger kaže...
AmonZero kaže...

Ne Phreak ju neigra kao jungle.

Ona ima dobre aoe skilove, ima passiv koji joj daje neki sustain, onaj srćeko je za gank OP (pogodiš ga s skillom i 90% kill zagarantiran). Nakon 6-og lvla ima 3 dasha što joj još više povećava gank potencijal.

Kažem može se igrat na više pozicija.

Naravno sve se još to treba provjerit ingame ovo je samo neko teorijsko zaključivanje. Kad skupim IP il kad mi refoundaju dodge rune javim dojmove.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas na rankedu uleti mi frajer sa ahri ja naravno serem jer brijem igra prvi put sam cu rec imo je score oko 15:1 OP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Jel netko već probao foxicu pa da kaže riječ/dvije kakav je gameplay?

Izgleda zabavno {#}

Evo ja sam je odigrao po prvi put,meni se cini dosta dobra,samo pazite sa ultiem dash je dosta manji nego sto je izgledao na spotlight-u,takoder je dosta teska za igrati,QiE su skill shot i na pocetku imaju malo veci cd.Ovo mi je za sada bio build uzeo bi jos Rylais,a za zadnji item mozda Banshee/Zhonya/Abyssal ovisno.I meni je dosta zabavna za igrati,biti ce mi jedan od drazih champova.

LoL-scarface797(EU)
18 godina
League Of Legends

Ja sam igral dvije protiv Ahri, u jednoj sam igral sa Miss Fortune i bil sa Leonom u laneu protiv Cait i Ahri, ownali smo ih jako, na pocetku skilovi ne rade opce neke damage, jedamput dvaput sam isal 1vs 1 i nakon sto sam ju ubio 40% hp mi ostalo, al dobro, tek je izasla, treba vremena da ljudi prokuže kak najbolje funkcionira.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ahri je NAJ baza champ u zadnje vrijeme. dash, true dmg ma sve

Obozavam je, iako sam samo jedan game odigra!

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Hidden_passives

Idući put kad Surfer Signedu ostane 1 hp nakon Sunlight ticka od Leone, znate koga trebate kriviti xD.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

uzeo ahri i prezadovoljan. prvi pvp 10-4-16. ulti je predobar ili za brzo uletjet nekome ili pobjeć hehe

edit: 3 games sa njom imao i super je mala. u drugom game sam nabio 650 ap i jednostavno mrcvario sve živo oko sebe. nerf će sigurno past neki u vezi skillova, možda malo manji range ili tako nešto. tko zna ručno ciljat super će se snaći s njom 

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 3:05 (skullscar).
14 godina
skullscar kaže...

uzeo ahri i prezadovoljan. prvi pvp 10-4-16. ulti je predobar ili za brzo uletjet nekome ili pobjeć hehe

edit: 3 games sa njom imao i super je mala. u drugom game sam nabio 650 ap i jednostavno mrcvario sve živo oko sebe. nerf će sigurno past neki u vezi skillova, možda malo manji range ili tako nešto. tko zna ručno ciljat super će se snaći s njom 

Također prezadovoljna!

Sviđa mi se što može brzo čistit lane i ok mi je što nije pre OP kao svi champovi koji su izašli u zadnje vrijeme. 

Za nerf se slažem da će vjerovatno ići range, Q-a primjerice, ali opet ako Cait može imat takav ne znam zašto bi ga dirali kod Ahri. {#} 

Jedino što mi smeta je to što je njoj ulti ustvari jako sličan Ezrealovom Arcane shiftu (corret me ak sam fulala ime skilla) pa što se CD-a tiče nije ok, no svejedno ne želim gunđat jer je superkoristan.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Sinoc odigra jedan game s Ahri , i stvarno je odlican assassin mage 8-3-12

Drugi game sam je isto picka ali "kolega"(neki random lik u pick-u) me lipo zamolia da mu je prepustim kaze da je odlicno igra,pa sam ga pustia(na kraju je ima 8-3-12 score xD ) a ja uzmem Shyvanu u jungle i na kraju score 8-1-12... ocito imam lock na broj killova i assistova XD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

U svakoj pariji Ahri i Volibear. Ko Ezopove basne, f*cking ZOO. Mislin se  bil ju uzea, al sumnjan da bi je uopće ima prilike igrat, jer je trenutno INSTALOCK Ahri, I'm mid FU razdoblje.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Vi koji ste na 1600 ELO, kako ste uspjeli sa 1500 na 1600 ?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Igrajući? :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...

U svakoj pariji Ahri i Volibear. Ko Ezopove basne, f*cking ZOO. Mislin se   bil ju uzea, al sumnjan da bi je uopće ima prilike igrat, jer je trenutno INSTALOCK Ahri, I'm mid FU razdoblje.

Ahri je skill champ i es #1 ( odmah nakon morde ).

Mislio sam da je shit sudeći po kretenima koji su je igrali, ali kad sam je kupio i uzeo u svoje ruke, vidio sam kako je zapravo odlična.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice