Ova igra se placa ili je ftp ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemozes kupovat likove ? Mozes. mozda neznas
Masteries nema to je istina..
Nema ni runa.
Mozes kupovat ljepse kostime.. I to sa novcima koje mozes ZARADITI u igri a ne ko u lolu samo pravim novcima da mos kupit.
Onda u honu imas da ti je ime drukcije boje nego ostalih,imas malu slicicu koju isto kupis i po tome se od drugih razlikujes ( mozes i svoju sliku ali je skuplje) onda takodjer ima i Clan bas posebno mjesto gdje pravis.. i announcer (Kada u igri napravite npr. 4 killa pojavi se drugacije nego ostalim ljudima "osim ako oni nemaju taj isti" i kaze drugacijim glasom QUAD KILL! i slicice posebne se izbace nasred ekrana... takodjer ima u svakom teamu po 1 Monkey Courier koji vam donosi stvari gdje mu vi zadate.. ( i za njega se moze drugaciji izgled kupiti)
Uglavnom potpuno drugaciji community od lola..
Ako mene pitate HoN Ftw! <3
potpuno besplatna. sve champione i rune možeš kupiti za pointse koje zarađuješ igranjem. ako želiš neki skin za promjenu fizičkog izgleda championa, to se plaća pravim novcem
edit: k3k3, ali zar hon nema samo par champova besplatnih? koliko znam, za ostale treba prava lova da se otključaju
edit 2: i zar hon nije čisti dota klon samo sa malo drugačijim izgledom? nekako sumnjam da će bit popularna igra kad dota 2 izađe
Evo upravo odigrao 1 mec.Po 1. puta s Nasusom. Jos moj cijeli tim nije imao skoro nikakav cc niti ista. U lane mi dode gangplank i pise meni vladimir u are dead. Razmisljam si, a dobro bumo vidjeli. Ugl uspio sam super farmat, jos me dosao gankat ww i na kraju ih ja pobijem oboje. :)) Nisam ni mislio da je ovako jak. Evo ss.
Ne .. isto je kao u lolu!
imas nekoliko Week free champova i ostali su za kupnju sa silverima (koje dobivas kroz igranje)
I nije to kopija dote.. cak nije ni slicna ako se mene pita..
e da.. jos jedan VEEEELIKI + kod hona je sto imate Addone koji vam pomazu pri igri.
(Nesto poput u WoWu)
Ne .. isto je kao u lolu!
imas nekoliko Week free champova i ostali su za kupnju sa silverima (koje dobivas kroz igranje)
I nije to kopija dote.. cak nije ni slicna ako se mene pita..
e da.. jos jedan VEEEELIKI + kod hona je sto imate Addone koji vam pomazu pri igri.
(Nesto poput u WoWu)
ne pricaj gluposti kad je vecina championa i itema iz DOTA-e samo sa drugacijim imenima i izledom -.-'
ček kog će mi vraga addoni kao u wow? imaš 1 mapu i tu se napucavate skillovima. kaj će ti addon hehe, da se skillovi lakše koriste? nema tu onda skilla u igranju, čak i relativno neiskusne osobe mogu igrati bolje radi toga. a i lol je bolji bar meni radi masteries i runa koje ipak daju još više raznovrsnosti u igranju osim samog geara
ima i Lol addona....
Bas unatoc tome sto si rekao.. addoni pomazu onima koji tek krecu sa igrom..
a ovo sto kazes masteries i rune nije toliko fer jer kolko ja znam rune mozes kupovati sa riot pointsima.. ako je tako onda npr dodje ti neki bogati klinac i ti protiv njega igras na 1 levelu a on ima runepage kakav neki ni na 30lvl nemaju
da bi kad se pokusam logirat napisalo poruku da se logiram u krivu regiju:(
Dali treba pricekat neko vrijeme da se transfer obavi ili...?
Bas unatoc tome sto si rekao.. addoni pomazu onima koji tek krecu sa igrom..
a ovo sto kazes masteries i rune nije toliko fer jer kolko ja znam rune mozes kupovati sa riot pointsima.. ako je tako onda npr dodje ti neki bogati klinac i ti protiv njega igras na 1 levelu a on ima runepage kakav neki ni na 30lvl nemaju
Nemoj pričati i širiti dezinformacije samo zato što si HoN fanboy. Ja nikad nisam niti jednu riječ protiv HoN-a rekao niti išta o njemu jer ga skoro nisam niti igrao ( jedno 20-ak partija 9. Zato ne pričaj gluposti, ne možeš ništa kupiti RIOT pointsima da budeš jači ili da imaš prednost, samo skinove koji te ne čine jačim.
i lv1 ne može imati fantastične rune. u lol rune funkcioniraju ovako: svaki level dobivaš 1 slot za 1 običnu runu. na lv10 i imaš pristup t1 quint (runa koja daje jači bonus na nešto od normalnih), lv20 su t2 i lv30 su t3. sve rune se kupe za poinste koji se zarade unutar igre, nema tu da neki bogatunčić dođe i owna sve od lv1. čiste bedastoće
edit: malo sam gledao za te addone od hon, ne znam jel ima nešto kao za lol ali- postoje addoni koji neke od skillova na champovima sami aktiviraju. gdje je tu onda skill u igranju kad neki program radi sve za tebe?
Evo ekipa, ako se netko pita zašto ja nemam ratinga, neka pogleda SS... moj tim ima u prosjeku 2 wina u rankedu, a u njihovom su Graves i Trundle 1450-tak.
Nocturne, 0 gankova, Nidalee, 2 put iskoristila CV, Yi, fucking useless idiot koji je otišao bot... ja i Akali smo bili u premade-u, ali nema šanse 2v5....
Svaki put kad odem ranked, dobijem idiote i trollove, gore nego u normalu... nema šanse da se 3 idiota carryaju protiv tako dobrog tima....
Ista stvar se meni juce desila, ja mid s Xerathom protiv Morg(Naravno banan je random champ, a ne oni koji mogu odlucit partiju) i ownam ofc, early sam zavrsio s 6/0...
I onda je pocelo... Garen solo top(Onaj s fail banovima) 1/11 protiv Irelie, Xin jungler 2/13, Janna 1/7/2 i naravno 0 wardova(DA ne pricam o pamcenju respawn vremena u jungle)...
Po mojem misljenu jedinom duo s jungler+ solo top/mid je nacin za pobjedu ili jbna sreca...
Ista stvar se meni juce desila, ja mid s Xerathom protiv Morg(Naravno banan je random champ, a ne oni koji mogu odlucit partiju) i ownam ofc, early sam zavrsio s 6/0...
I onda je pocelo... Garen solo top(Onaj s fail banovima) 1/11 protiv Irelie, Xin jungler 2/13, Janna 1/7/2 i naravno 0 wardova(DA ne pricam o pamcenju respawn vremena u jungle)...
Po mojem misljenu jedinom duo s jungler+ solo top/mid je nacin za pobjedu ili jbna sreca...
To sam zaboravio reći, na mapi je bio samo moj Lantern ward, jedan jedini u čitavoj igri... i zato mrzim kad mi netko dođe trollat normal, pa kaže, "nema veze, nije ranked, ako hoćeš ozbiljno, igraj ranked" . Igram ranked i eto profića...
Evo ekipa, ako se netko pita zašto ja nemam ratinga, neka pogleda SS... moj tim ima u prosjeku 2 wina u rankedu, a u njihovom su Graves i Trundle 1450-tak.
Nocturne, 0 gankova, Nidalee, 2 put iskoristila CV, Yi, fucking useless idiot koji je otišao bot... ja i Akali smo bili u premade-u, ali nema šanse 2v5....
Svaki put kad odem ranked, dobijem idiote i trollove, gore nego u normalu... nema šanse da se 3 idiota carryaju protiv tako dobrog tima....
Sta da ti kazem ja sada imam ELO 1610 dobivao samo odliicne igrace prvi par partija,imam odigrani oko 25 partija i od thi 25 partija nisam ni jednu failo doslovno.Ali sto se tice razlike izmedu 1100-1600 nema puno razlike.Jedino se moli da dobijes normalne suigrace.Jer stvarno kakvih idiota ima ovo je za nepovjerovati.
Evo skinio sam igru..
Treba mi neki patch za igranje online ?
Evo skinio sam igru..
Treba mi neki patch za igranje online ?
Ne. Automatski ti pacha ak treba.
i igra je jedino online, nema tu singleplayer. biraj samo pravilnu regiju na launcheru od igre. mora biti ista kao regija na kojoj si radio account inaće ne možeš igrati
upravo sam imao najnevjerojatniji win ikada. igrali smo 4 na 5 late game jer je naš shaco otišo. uništili smo im 2 inhibitora ali pošto smo svi bili max sa gear tako smo se jednostavno natezali neko vrijeme. konačno se probijemo skroz do nexusa i skinemo 2 towera prije nego su ovi revive od borbe i isprašili nas. pogurali su do naše baze, razbili sve i počeli po nexusu lupat. kad odjednom game over, victory za nas.. naš corki solo ušeto njima u bazu i sravnio nexus hahaha. dijelio nas možda 1 udarac trynde po našem nexusu od poraza
Mi može tko pomoči u vezi igre, počeo sam igrati i čini mi se dobra, pitanje je kako zaraditi brzo zlato jer sam vidio likove na kraju igre da su zaradili prek 23k zlata ja jedva 8-9k
sve ovisi kako dugo traje match, koliko si dobar pri zadnjem udarcu na minione i koliko killova si napravio na drugim championima
Može neke preporuke za igru, kako igrati, pojasniti i tak to...HVALA 
pa imaš 2 tutoriala u igri koji objasne osnove. ostalo je praksa koju ćeš dobivati igranjem
ovo je link sa uputama za nove http://na.leagueoflegends.com/learn/new_user_guide
tu imaš neke najosnovnije buildove za određene champove...
Unreleased champion Viktor leaked in game files !!!! (Ze gravity caster i mentioned 7 months ago )
HP (base):385
HP/Lvl:78
HP (Lvl18):1789
Mana:0
Mana/Lvl:0
Mana (Lvl18):0
Move:0
Armor:12
Armor/Lvl:4
Armor (Lvl18):84
MR:30
MR/Lvl:0
MR (Lvl18):30
HP/5s base:6.75
HP/5s/Lvl:0.65
HP/5s (Lvl18):18.45
Mana/5s base:4.3
Mana/5s/Lvl:0.45
Mana/5s (Lvl18):12.4
AD:49
AD/Lvl:3
AD (Lvl18):103
Range:525
Attacks/sec base:0.625
Attack speed %/level:0.0211
Attacks/sec (Lvl 18):0.8491875
=Viktor: The Machine Herald=
Skins: Full Machine Viktor and Prototype Viktor
Skill Assignments (Q,W,E,R) are all subject to change. Only listed for legibility.
Passive: Evolving Technology Viktor starts with a Hex Core that provides him with stats and can be upgraded in the store to augment one of his abilities. The Hex Core can only be upgraded once, and cannot be sold back to the store.
The Hex Core (Can Not Be Sold) +3 Ability Power per level This item can be upgraded into one of three augments that enhance Viktor's basic abilities. Click the item in the store to discover its upgrades.
Q: Power Transfer - Viktor blasts an enemy unit dealing magic damage, returning a portion of the damage dealt as a shield.
Augment: +3 Ability Power per level, +220 Health, +6 Health Regen per 5 seconds
Ability Augment: Increases Viktor's Movement Speed by 30% for 3 seconds
W: Gravity Field - Viktor conjures a heavy gravitational field, slowing all enemies and stacking a debuff every 0.5 seconds. At 3 stacks enemies inside are stunned for 1.5 seconds.
Augment: +3 Ability Power per level, +200 Mana, +10% Cooldown Reduction, +5 Mana Regen per 5 seconds
Ability Augment: Gravity Field has an additional 30% cast range.
E: Death Ray - Viktor uses his robotic arm to fire a chaos beam that cuts across the field in a line, dealing damage to any opponents struck in its path.
Augment: +3 Ability Power per level, +45 Ability Power
Ability Augment: Death Ray sets fire to enemies, dealing 30% additional magic damage over 4 seconds.
R: Chaos Storm - Viktor conjures a singularity on the field which deals magic damage and briefly silences enemies. The singularity then does magic damage to all nearby enemies every second. Viktor can redirect the singularity.
R (Chaos Storm Activated): Storm Control - Relocate the singularity to your cursor position.
Tips for Playing as Viktor: Death Ray is a powerful poke and a strong area of denial tool. Use it in combination with Graviton Field to control your enemy's position. Make sure you choose the right augment. Each augment serves to boost specific strengths in Viktor and can only be purchased once a game.
Tips for Opposing Viktor: Be careful about how close you let Viktor get to you. Viktor's control of the battle field increases with his proximity to his opponent. Be aware of what augment Viktor is using by looking at the color of the light on his staff.
Lore: Early in life, Viktor discovered his passion for science and invention, particularly in the field of mechanical automation. He attended Zaun's prestigious College of Techmaturgy and led the team that constructed Blitzcrank – a scientific breakthrough that he expected to vault him to the top of his profession. Unfortunately his triumph was usurped by Professor Stanwick, who stole credit for developing Blitzcrank's sentience and later used Viktor's research to revive Urgot. Viktor's appeals for justice fell on deaf ears, and he sank into a deep depression. He withdrew from the College and barricaded himself in his private laboratory, cutting all human ties. There, in secret, he conceived a project for which nobody else could claim credit. Desiring both to revolutionize his field and to eliminate the jealous human emotions which festered inside him, he engineered parts to replace and improve his own body. When Viktor re-emerged, almost no trace of the original man remained. Not only had he supplanted the majority of his anatomy, but his personality had changed. His previous hope to better society was replaced by an obsession with what he called ''the glorious evolution.'' He saw himself as the patron and pioneer of Valoran's future – a future in which man would renounce his flesh in favor of superior hextech augmentations. Though Viktor's initial appeals were met with heavy skepticism, scientists were confounded by the sophistication of his machinery. By integrating his mind with techmaturgical devices, he had been able to drastically accelerate the progress of his research. His transformation had stripped him of what he perceived as his emotional weaknesses, but there was some lingering residue of resentment against the Professor. Viktor joined the League of Legends to pit his inventions against the greatest opponents Valoran could offer, and to correct any weaknesses or inefficiencies that remained. ''In one's hand, techmaturgy is a tool. As one's hand, it is liberation.'' -Viktor
(Sorry, Riot...)
Btw intentional Double post
NEW MAIN HEUHEUHEUHUEUHUHEUHUEHU
Edit : NEW CHINESE ART
http://rog.clgaming.net/blogs/redmercy/4729-hotshotjeejeeaaaaaaaaa HOTSHOTTTTTTTTTTT YEAHHHHHHHHHHH
Oću Victora, a ne ovu lisicu šta ispucava srčeka.
Oću Victora, a ne ovu lisicu šta ispucava srčeka.
Ima nas koji padaju na ideju ispucavanja srčeka