League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.688.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
TopGun kaže...

Evo jedan live Stream hrvatskog najboljeg (klana na east-u vjerovatno). Igraju Go For LoL koji su osvojili dva puta za redom pocetkom 11 mjeseca.

Oni su jako dobar klan, bili su među 8 najboljih u zadnjim kvalifikacijama za IEM Kiev, sada im malo slabije ide, ali vjerujem da će biti još bolji!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Filip21 kaže...
TopGun kaže...

Evo jedan live Stream hrvatskog najboljeg (klana na east-u vjerovatno). Igraju Go For LoL koji su osvojili dva puta za redom pocetkom 11 mjeseca.

Dal postoje kakve snimke njihovih mečeva?

Mislim da ima na stranici od Guru Gaminga. Malo pogledaj po stranici pod LoL sektor.

"Oni su jako dobar klan, bili su među 8 najboljih u zadnjim kvalifikacijama za IEM Kiev, sada im malo slabije ide, ali vjerujem da će biti još bolji!"

Da mislim da su ispali od SK Gaming--a i to su imali dobrih sansi da dobiju taj mec ali nazalost na kraju nisu uspjeli. Trenutno imaju dva igraca u top 35 EUE i jos dva koja imaju oko 1850 rating.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 22:37 (TopGun).
16 godina
TopGun kaže...
Filip21 kaže...
...

Da mislim da su ispali od SK Gaming--a i to su imali dobrih sansi da dobiju taj mec ali nazalost na kraju nisu uspjeli. Trenutno imaju dva igraca u top 35 EUE i jos dva koja imaju oko 1850 rating.

Mislim da su ispali od "F*cking Empire" {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
TopGun kaže...
Filip21 kaže...
...

Mislim da su ispali od "F*cking Empire" {#}

Prvo su njih dobili u prvom kolu ( dakle Empire se od početka probijao iz loser bracketsa ), zatim izgubili od SK-a, pa dobili CU i onda u revanšu izgubili od Empirea.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
League Of Legends

Da vidimo koliko league of legends igraci imaju godina.

7 Manje od 15
31 15-18
12 19-22
8 23-26
4 Više od 26
League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
AmonZero kaže...

nismo poljaci da većina ima 10-15 hehe

LoL East server, nick Skullscar, main champ Ezreal
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Igra neko ranked i s cim najcesce igra?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

Ja igram stalno ranked...nikako se maknut preko 1100 elo, kad me krene doibm 4 livera za redom.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
AmonZero kaže...

Jedan od rijetkih izgleda stariji od 26 godina (33 godine :) starkelja...)  , ali zato i mlađi ne razumiju da imaš svoj build...To i je najveća greška mlađih igrača što uglavnom pogledaju net i svi otprilike isto uzimaju nijanse su vrlo male ... Da je tako bilo prije DOTA bi danas bila noobovska igra , a ovako ko je prošao školu DOTA-e i dobar bio 99% sam siguran da će biti odličan u LOL-u i gaziti mlađe...

Evo sa supportovima sa 1300 većinom sona (kada sam se zadnji put javio...) nabio na 1400 uz par izgubljenih partija (3-4...) sve ostalo winovi... I još uvijek nailazim na dikliće koji moj heal (dodatni spell) ismijavaju. Imao sam i par odličnih igrača tipa jedan graves koji je skužio zašto heal , toliko je bio agresivan ja soraka da smo prvi napravili kill i kasnije double kill... Nevjerovatna kombinacija graves i soraka , graves nikada bez mane i uvijek punog lifea... i još moj dodatni heal garantira preživljavanja. A kasnije vrlo lako se kupe wardovi i to na desetke.

Najsmješniji su mi likovi sa twitchom koji i na ovom scoru ne kuže da netko kupi skuplje wardove a onda su doslovno koka ako krenu u own... Jedan twitch je gotovo proplakao 3 puta ide u šumu i triput ga presretnemo :)

Uglavnom moje ime je Cursedfeedback pa tko bude htio dobrog suporta koji ne igra po uobičajenim šemama može invite , mogu igrati i aD carry ali ipak sam tu malo slabiji...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 19:51 (Busola).
17 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...

Ja igram stalno ranked...nikako se maknut preko 1100 elo, kad me krene doibm 4 livera za redom.

Izaberi jedan do dva heroja i usavrši se sa njima uvjeren sam da ćeš preći sigurno 1100 . Savjet gledaj mapu, prati protivnike, razmišljaj kada neto nedostaje i pomozi najslabijem u svom timu (ne se svađati nego cijelo vrijeme kada osjetiš da je netko slabiji pomogneš mu gankom ili odbijanjem napada...) Na 1100 je to dovoljno , normalno naići ćeš na par partija u kojima su stvarno svi noobovi, a smanji mogućnost tako da nekog dobrog igrača invitaš...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 19:53 (Busola).
17 godina
protjeran
TopGun kaže...
Filip21 kaže...
TopGun kaže...

Mislim da ima na stranici od Guru Gaminga. Malo pogledaj po stranici pod LoL sektor.

"Oni su jako dobar klan, bili su među 8 najboljih u zadnjim kvalifikacijama za IEM Kiev, sada im malo slabije ide, ali vjerujem da će biti još bolji!"

Da igra mislim i Fumić (dečko iz Vinkovaca...) ima 1850. U biti pala je spika u igraonici da stariji igrači DOTA-e nemaju pojma da bi ja i još jedan lik uzeli acountove od prijatelja i krenuli nabijati rating... On je na 1550 ja na 1399 točno... Priča je išla nema šanse da imate rating 1500 :) ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 19:56 (Busola).
16 godina
Busola kaže...
TopGun kaže...
Filip21 kaže...
TopGun kaže...

Da igra mislim i Fumić (dečko iz Vinkovaca...) ima 1850. U biti pala je spika u igraonici da stariji igrači DOTA-e nemaju pojma da bi ja i još jedan lik uzeli acountove od prijatelja i krenuli nabijati rating... On je na 1550 ja na 1399 točno... Priča je išla nema šanse da imate rating 1500 :) ...

Jesi ti East ili West server ?

i de mi reci jel jos ko od onih DOTA manijaka iz EX-a igra LoL ?

LoL EU West - KingNothing666
17 godina
protjeran
KingNothing kaže...

East server, jedino je blitz (blitzerator...) na Westu, šteta bezveze je ošao , ali tada starija ekipa nije igrala... Tog blitza potraži vidjet ćeš šta je igrač...

Uglavnom ako si iz Vinkulje sve znaš :)... U biti umjesto da izađem u grad (subota...) ja udaram po igri, koji sam ja kreten... , a stari gamer kada se zainati... (u biti cilj mi je 1500 a onda ću igrati uvrh glave jednu do dvije na dan, jer se nažalost presporo napreduje i nemam ja vremena baš toliko...). Malo sam Vas čitao , kako se kaže više ljudi je pametnije od jednog...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 20:15 (Busola).
16 godina
neaktivan
Busola kaže...
TopGun kaže...
Filip21 kaže...
TopGun kaže...

Da da cro assasin i dacocro oba su iz VK, ma mi smo stalno na ts-u skupa, jer smo ja i daco bili nekad prije u CoD 4 klanu pa smo skoro svi izasli iz tog klana i napravili novi onako iz zaje...

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
16 godina
Busola kaže...
KingNothing kaže...

East server, jedino je blitz (blitzerator...) na Westu, šteta bezveze je ošao , ali tada starija ekipa nije igrala... Tog blitza potraži vidjet ćeš  šta je igrač...

Uglavnom ako si iz Vinkulje sve znaš :)... U biti umjesto da izađem u grad (subota...) ja udaram po igri, koji sam ja kreten... , a stari gamer kada se zainati... (u biti cilj mi je 1500 a onda ću igrati uvrh glave jednu do dvije na dan, jer se nažalost presporo napreduje i nemam ja vremena baš toliko...). Malo sam Vas čitao , kako se kaže više ljudi je pametnije od jednog...

ma ja nisam znao nikog iz vinkovaca osim frenda dok se nismo prebacili, odjednom pola vinkovaca igra -.-'

LoL EU West - KingNothing666
15 godina
neaktivan
League Of Legends

OMG kaj je s eastom?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

OMG kaj je s eastom?{#}

Dosli Rusi sa pijanke i poljaci ponovno dobili internet.

LoL-scarface797(EU)
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Znam da je ovo glupo pitanje ali jedan lik mi nudi acc. 22 level bla bla... Zanima može li mi tako išta hakirati... face...drugi acc. na lol-u... e-mail?
Neznam uopće tko je i što je pa pitam :).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
akiv9999 kaže...
Znam da je ovo glupo pitanje ali jedan lik mi nudi acc. 22 level bla bla... Zanima može li mi tako išta hakirati... face...drugi acc. na lol-u... e-mail?

nerazumin, kako će ti hakirat ako nezna tvoj mail ni ništa nego ti nudi svoj {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends
Pa zato i pitam tek sam danas počeo igrati pa neznam.
Na sadašnjem acc. sam ga prihvatio za prijatelja.
Nije ništa tražio samo je rekao da će mi dati stari acc.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
akiv9999 kaže...
Pa zato i pitam tek sam danas počeo igrati pa neznam.
Na sadašnjem acc. sam ga prihvatio za prijatelja.
Nije ništa tražio samo je rekao da će mi dati stari acc.

Lako ti može hakirati facebook, preko proxya. Nemoj se zezati s tim, radije plati account nego uzmi besplatno, tako uzimaš mačka u vreći! Evo ja ti svoj prodam za 200 kn.

Svašta.

LoL EU : pr1mus
17 godina
akiv9999 kaže...

ako vec kupis odma promjeni email, i secret question i to je to :D

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
League Of Legends

ma neće ti ništa bit šta se treseš {#} al' ako si stvarno toliko paranoičan jednostavno napravi novi account, ionako lvl 22 nije ništa posebno i nedostižno {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne razumijem. Uskoro će izaći Vavle Dota, Blizzard Dota i jos uz njih će biti League OF Legends. Tko ce sve to igrat??{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Kad se danas kreće s onim turnirom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Ne razumijem. Uskoro će izaći Vavle Dota, Blizzard Dota i jos uz njih će biti League OF Legends. Tko ce sve to igrat??{#}

Ja

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Yes već po drugi puta gubim 25 ELO-a jer mi se neda igrati ranked... ali nije prošlo ni misec dana pa nekužim zašto... i sad moram igrati ranked a taman došao novi free week ( fail LeBlanc FTW xD ).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Znam da nije ništa posebno ali ima 25 likova i 7000 ip-a.
Samo kako mi može išta hakirati kad ja preuzimam njegov mail?
Ne dajem ja svoj acc. njemu. I što je taj proxy?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 10:03 (akiv9999).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
akiv9999 kaže...

Znam da nije ništa posebno ali ima 25 likova i 7000 ip-a.
Samo kako mi može išta hakirati kad ja preuzimam njegov mail?
Ne dajem ja svoj acc. njemu. I što je taj proxy?

Really?

REALLY?! REALLY?!
LoL EU : pr1mus
14 godina
neaktivan
League Of Legends

asd

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 12:00 (makzy621).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice