League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.690.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
burner9 kaže...
...kolko treba cekati za transfer accounta sa east na west?

Se transfer placa ili?

17 godina
Bera kaže...
burner9 kaže...

Se transfer placa ili?

Prvi transfer je besplatan nakon  tog moras iskesirat 2600 RP-a.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 20:15 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Baš danas htio kupit aniviu i sad pogledam i vratili su cijenu na 6300 ip. WTF RIOT?!

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Bera kaže...
burner9 kaže...

Se transfer placa ili?

ako si imao account  prije nego je bila podjela servera na east i west, 1 transfer je besplatan. ako si radio account nakon toga, keširaš rp

LoL East server, nick Skullscar, main champ Ezreal
15 godina
Frentt kaže...

Baš danas htio kupit aniviu i sad pogledam i vratili su cijenu na 6300 ip. WTF RIOT?!

????

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
17 godina
protjeran
League Of Legends

Igram i ja ko stari igrač DOTA-e , lol i ide mi super (preuzeo od prijatelja acount na 29 levelu...) , ali je nevjerovatan broj tuduma i djece ... Nažalost pošto je igra okrenuta zaradi izgleda da će biti nemoguće to zaobići. Nema tzv. high room soba koje bi bile cijepljene likova koji npr. imaju od deset partija 8 izgubljenih.

Igram ranked i polako dižem rating sada je na 1291 sa sonom (napravio svoj build...) imam najbolji score (oko 67% pobjeda otprilike 50 -  30...) jer mogu pokriti jednostavno nekog tudumaa tako da ga pratim da pogine. Nevjerovatno je kako su tu samo izvlačenja kada netko nema pojma pa sam tako ja danas optužen od Irelie koja je imala score 1 12 3 da sam stealer jer sam imao score 9 2 13 ... I cijelo vrijeme irelia piše noob , report i takve gluposti. Ne igram sa CV i odmah vatra , a izgleda da kada naiđem djecu ona ne razumiju da svi imaju svoj build i svoj stil igre. Zanimljivo je da takvi igrači krive samo drugoga što mi diže tlak , jer stvarno je nenormalno bilo kome govoriti da je noob kada imaš score 1 12 ...

Ono što me fascinira i nemogu shvatiti je kako mnogi igrači ne znaju kada trebaju pushati i kada trebaju last hitati. Pa ako si jači (imaš bolju kombinaciju što sa sonom na line je vrlo vjerovatno ...) ne ideš normalno na last hit već pušaš i što ranije rušiš toranj... (bar se tako radilo u doti...) Iako su igrači dote donijeli te sheme izgleda da mnogi još uvijek ne mogu upakirati neke stvari i skužiti da je najvažniji pod broj jedan own , poslije push , a zadnje kripanje...

Za kraj da napišem malo kako izgleda moj build sone ...

Rune su orijentirane na mana regen , smanjen cooldown i dodatni experince... (ovo svi smatraju tudumlukom , ali meni je tako slatko prvi na lane dobiti 6 level i onda sa ultijem ubiti carry-a protivničkog...)

Dodatni spellovi su flash i heal (heal volim više od CV što jednostavno na početku je nevjerovatno dobar za own, a kasnije CV zamijenjujem sa wardowima...)

Itemi ako želite preporuku za sonu moju pitajte ... odigrano preko sto partija u rankedu...

Uglavnom igra je zanimljiva igram još sa asheom (odličan ali nažalost kada neko faila ne možeš ga pokriti...) i nasusom , a planiram igrati twitcha i karthusa...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad će doći Santa Claus Shushei Gragas skin? http://solomid.net/livestream.php?s=52

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
Busola kaže...

Igram i ja ko stari igrač DOTA-e , lol i ide mi super (preuzeo od prijatelja acount na 29 levelu...) , ali je nevjerovatan broj tuduma i djece ... Nažalost pošto je igra okrenuta zaradi izgleda da će biti nemoguće to zaobići. Nema tzv. high room soba koje bi bile cijepljene likova koji npr. imaju od deset partija 8 izgubljenih.

Igram ranked i polako dižem rating sada je na 1291 sa sonom (napravio svoj build...) imam najbolji score (oko 67% pobjeda otprilike 50 -  30...) jer mogu pokriti jednostavno nekog tudumaa tako da ga pratim da pogine. Nevjerovatno je kako su tu samo izvlačenja kada netko nema pojma pa sam tako ja danas optužen od Irelie koja je imala score 1 12 3 da sam stealer jer sam imao score 9 2 13 ... I cijelo vrijeme irelia piše noob , report i takve gluposti. Ne igram sa CV i odmah vatra , a izgleda da kada naiđem djecu ona ne razumiju da svi imaju svoj build i svoj stil igre. Zanimljivo je da takvi igrači krive samo drugoga što mi diže tlak , jer stvarno je nenormalno bilo kome govoriti da je noob kada imaš score 1 12 ...

Ono što me fascinira i nemogu shvatiti je kako mnogi igrači ne znaju kada trebaju pushati i kada trebaju last hitati. Pa ako si jači (imaš bolju kombinaciju što sa sonom na line je vrlo vjerovatno ...) ne ideš normalno na last hit već pušaš i što ranije rušiš toranj... (bar se tako radilo u doti...) Iako su igrači dote donijeli te sheme izgleda da mnogi još uvijek ne mogu upakirati neke stvari i skužiti da je najvažniji pod broj jedan own , poslije push , a zadnje kripanje...

Rune su orijentirane na mana regen , smanjen cooldown i dodatni experince... (ovo svi smatraju tudumlukom , ali meni je tako slatko prvi na lane dobiti 6 level i onda sa ultijem ubiti carry-a protivničkog...)

Dodatni spellovi su flash i heal (heal volim više od CV što jednostavno na početku je nevjerovatno dobar za own, a kasnije CV zamijenjujem sa wardowima...)

Itemi ako želite preporuku za sonu moju pitajte ... odigrano preko sto partija u rankedu...

Uglavnom igra je zanimljiva igram još sa asheom (odličan ali nažalost kada neko faila ne možeš ga pokriti...) i nasusom , a planiram igrati twitcha i karthusa...

Cs  > kills   osim ak ne igras u nekim noob elo vodama 

17 godina
protjeran
Blizek kaže...
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Nema veze vecinom do 1700 dobivas retarde ali opcenito i normal i ranked je na eastu bilo katastrofa ono nije bilo normalno kakve sam likove dobivao tamo.West je puno bolji sto se toga tice manje retarda manje leaver nema rusa i poljak, odkada sam se prebacio na west nisam u teamu dobio 2 leavera dok sam tako 2 leaver dobio u 1/2 dana.

btw. taman san dobija invite za dota 2 pa van javin dojmove svima vama koji jedva čekate dotu da možete prestat igrat LoL (živite u zabludi) {#}

Možda nije toliko vezano za ovaj citat, ali mislim da je RIOT-ov cilj napraviti LoL još drugačijim od DoTA-e sa ovim jungle remakeom. Jest da ja nisam igrao DoTA-u pa neznam točno kakva je tamo bila jungla, ali po onome što sam čuo, u DoTA-i se i nije baš junglalo jer je bilo neisplativo. E ako je tako onda stvarno neznam zašto RIOT mijenja jungle jer nema smisla. LoL je ionako već dosta drugačiji od DoTA-e, u većini stvari jednostavniji, ali opet u jednom dijelu kompliciraniji i imaš više mogućnosti ( rune, masteriesi, summoner spelovi ). Tako da se ni ja ne bojim za budućnost LoL-a.

Jungle ili šuma dote je isto jako igrana , ali u high roomovima i sa mnogim šemama koje nikada neće postojati u LOL-u zbog nemogućnosti blokanja kripova (ovo sam i isprobao :) ...)  Uglavnom lol je pojednostavljena verzija DOT-a sa vrlo zanimljivim dodacima tipa talenti (oduševilo me...) , runama i dodatnim spelovima (flash , a joj kada se sjetim magine ...)

Što se tiče kombinacija u DOT-i ih ima puno puno više i igra zbog sile caka je totalno kompliciranija za obične igrače. Onaj ko deny-ja , ko ne zna se držati tornja kada igra protiv dvojice, ko ne zna složiti build tako da nikada nije isti zbog različitosti protivnika većinom je gubio. Najgore za one prosječne igrače je bilo što je svaka smrt činila minus u doti u goldu pa nije bilo kamikaza ko ovdje koje jurišaju na toranj i protivnika i boli ih briga da li će zginuti. Tamo imati score (u DOT-i) 2 10 4 znači obično nafidati protivnika i rasturiti doslovno sebe (jedino možda URSA je mogla bez itema , ali to je posebna priča...)

14 godina
hari85 kaže...
Frentt kaže...

????

Valjda neki bug, i meni je tako

They see me trollin They hatin :)
17 godina
protjeran
League Of Legends

I da vidim prigovore na ovog novog heroja koji je jedna obična kopije urse iz dota-e , možda najbrokanijeg heroja koji je mogao ubiti tzv. barona (u doti se zove drugačije...) na 7 levelu sam !

Uglavnom kako vidim fight sa njim se ne isplati ako nemaš spela da ga dokrajčiš nešto slično je bilo i u doti sa ursom , samo tamo su ursu jeli i heroji sa bashom , vjerujem da je isto ovdje sa nabrijanim jaxom zbog ministuna... koji će nestati kako malo čitam... (jel tako...) Budem se javio kada dođem do 1500 (nadam se pa ću rado koju odigrati sa boljim likovima...)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Slučajno ušao u dominion xD

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 21:50 (Filip21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ahh opet vječno pitanje sa championima...

4 Karthus
0 Twitch
7 Gangplank
14 Volibear
LoL EU West: Juky844
14 godina
protjeran

olaf, ima netko kakav dobar gear prijedlog?

15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

Atmogs, Wriggles, Wits End je dobar, thornmail je ok, ghostblade isto, guardian isto, cizme berserker ili merc treads sve u svemu pokusaj tanky ali da u isto vrijeme dajes sto vise dmga i maxaj e prvo 

16 godina
skullscar kaže...

atmogs, mercs, frozen mallet, wriggles lantern i thornmail/force of nature.

ja uvijek idem lantern pa mallet, tek onda atmogs i ovi nepotrebni def itemi :D

edit: kod njega, HP = DMG

LoL EU West - KingNothing666
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 21:58 (KingNothing).
15 godina
skullscar kaže...

wriggles  merc/ninja boots  atmogs Fon i situacioni item > late game promjeniti wriggles za bloodthirster 

15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...
skullscar kaže...

atmogs, mercs, frozen mallet, wriggles lantern i thornmail/force of nature.

ja uvijek idem lantern pa mallet, tek onda atmogs i ovi nepotrebni def itemi :D

edit: kod njega, HP = DMG

E da mallet, ali ne uzmem ga uvijek nekako nije uvijek potreban kao recimo atmogs(koji je must na skoro svakom solo top/jungler tanky dpsu)

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav ekipo ako vam nije dostatan ovaj forum možete nam se slobodno javiti na www.lol-hr.com

X

0 0 hvala 0
16 godina
Abaxa kaže...

Pozdrav ekipo ako vam nije dostatan ovaj forum možete nam se slobodno javiti na www.lol-hr.com

Još malo pa 600 stranica :D

Mislim da nam više ni netreba od ovog sto nam nudi bug forum.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
17 godina
League Of Legends

Eh eo za sve u elo helu :D

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Busola kaže...

High roomovi su ti ovdje high eloi, iako i u high elou možeš naići na budale. Npr. ja većinom uživan dok igram ormal jer igram sa većinom dosta dobrim ljudima, prosjek je cca. 1700 ELO, ali zna se dogoditi na naiđem i na loše ljude. Ranked rijetko igram, ali obično su partije nešto lošije jer ipak imam 1500 ELO.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ELO nije ni priblizno slican ko high roomovi.

ELO je sranje. Jbt iman 1300 ELO-a sto je premalo i ok brate mili neznan igrat al prika ima 1600 eloa gledan kako igra pa isti ku*ac na 1300 i na 1600.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
entertainer kaže...

Ahh opet vječno pitanje sa championima...

samo računaj da medo dobiva nerf jer je zbilja malo prejak... ragers gonna rage now.. 

15 godina
League Of Legends

Malo me istrolali u rankedu pa pao  ;( 

Pogledajte eloa :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Scar ima vise eloa od slimya a slimy ima bolji stats.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
...ja sam se jucer navecer "prebacio", ali se ne mogu logirat na west jer mi pise da je acc transferiran na drugu regiju i da se moram logirat na odgovarajucu regiju, pa sam probao na east i tamo se opet normalno logira...tako je i svim mojim frendovima koji su se pokusali jucer prebaciti...transfer je bio besplatan jer imam acc vec dovoljno dugo...
...I am just a child...
15 godina
League Of Legends

I frend i ja smo se jučer prebacili i nikakvog problema. Odlogiraš se prebaciš regiju na koju si se več prebacio i to je to. Ja sam isto prešao na west. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

ELO nije ni priblizno slican ko high roomovi.

ELO je sranje. Jbt iman 1300 ELO-a sto je premalo i ok brate mili neznan igrat al prika ima 1600 eloa gledan kako igra pa isti ku*ac na 1300 i na 1600.

Ako si igrao na frendovom acc-u, onda možeš ovo reći, kao nisi, onda nemožeš jer se i meni dosta često čini na streamovima da npr. mogu bolje od HSGG-a ili Saintviciousa, ali kad bih igrao na njihovom mjestu, sumnjam da bi išta dobro napravio. Vjeruj mi, osjeti se razlika od 1300 do 1600, ako se uspiješ dignuti, vidjet ćeš.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

sad sam dobio slom zivaca

dva prijatelja koji uzmu malzahara i beera,i sad malzahar nece mid

i sad mi kao govorimo ajde mid,on nista i kaze teemo da ide

i temo nece i ta dvojica idu afk,i govore kao za mene troll pick jer sam uzeo udyra jungle,kao netreba nam jungle

na sta je ova igra spala jebote!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice