League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.992
|
čitano: 6.938.480
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
ormar kaže...

Odustao od Lola dok ne vrate džunglu kakva je bila, nije da ikog boli ku*ac ali mi je stvarno toliko žao što su napravili tako retardiran potez, da moram whineati na forumima.

Hey folks,

After letting the jungle settle for a day and not only reading the feedback on the forums, but watching streamers, discussing with high-level players, and running some additional internal testing and mathcraft, we will be making changes to the jungle, likely tomorrow.

What will be the scope of these changes, and what are we trying to fix?

* XP Rate: This isn't as smoothed out as we'd liked (or was intended) and has been the most noticeable problem in the new jungle. While we do think this is not as drastically far off as some believe, it is lower than intended. We'll likely make updates here, especially relating to small camps.

* Penalty of missed ganks: While we do like this tradeoff, we don't like the tradeoff ratio here, something you guys have also felt pretty substantially. Changes made will effect this for the better, whether in increased reward or reduced resource loss.

* Gold Rate: Jungler gold is slightly lower than needed, and this is also related to small camp gold. We will be more careful here as to not make counter-jungling worse (since it revolves largely on stealing the big monsters out of camps), but will be evaluating this.

Classick, Guinsoo and I will be doing some final proposals and mathcraft in the morning, in hopes to release it in a hotfix. I'll try to provide status updates as we get more information. Details to come.

15 godina
protjeran

a koji se vrag događa sa igrom na east? nema čekanja dok se ulogiravaš ali lag dok se igra je nenormalan. skillovi kasne, kretanje, umreš a još par sekunda hodaš okolo. postaje zbilja užas uopće igrati

LoL East server, nick Skullscar, main champ Ezreal
16 godina
neaktivan
skullscar kaže...

a koji se vrag događa sa igrom na east? nema čekanja dok se ulogiravaš ali lag dok se igra je nenormalan. skillovi kasne, kretanje, umreš a još par sekunda hodaš okolo. postaje zbilja užas uopće igrati

Isto i na Westu, ali ipak to nije nista  ako poredis s pre split sranjem :D

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
15 godina
protjeran

e kad bi sad odlučili podijeliti servere još jednom. tako da na east imamo polish kurwa mac ljepotice s jedne strane a sa druge normalne ljude

15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

e kad bi sad odlučili podijeliti servere još jednom. tako da na east imamo polish kurwa mac ljepotice s jedne strane a sa druge normalne ljude

Ma najbolje da svaka drzava ima svoj server onda.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koje s**** nemozes se ni logirati kaze"server busy"ili EU West unavailable.Prije patcha je sve bilo ok a sada katastrofa.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

haha

pokusaj pokretanja igre pokusaj pokretanja igre
kad odem na read more kad odem na read more
LoL \EW/ ---> JackCRO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ton7 kaže...

haha

East radi.. {#}

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
ton7 kaže...

haha

East radi.. {#}

Meni west radi normalno i nema trollera

U jelly Joshi ?????????????
:P 

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Jonja kaže...
ton7 kaže...

haha

East radi.. {#}

Na svakom serveru ima trollova, a koliko ovisi o tome koji si elo.

League of Legends ID: DominatorGT
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Jonja kaže...
ton7 kaže...

haha

East radi.. {#}

FUUUUUUUUUUUUUUUUu not..

{#}

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
TheGamemaker kaže...
hari85 kaže...
Jonja kaže...
ton7 kaže...

haha

East radi.. {#}

Na svakom serveru ima trollova, a koliko ovisi o tome koji si elo.

Nema veze vecinom do 1700 dobivas retarde ali opcenito i normal i ranked je na eastu bilo katastrofa ono nije bilo normalno kakve sam likove dobivao tamo.West je puno bolji sto se toga tice manje retarda manje leaver nema rusa i poljak, odkada sam se prebacio na west nisam u teamu dobio 2 leavera dok sam tako 2 leaver dobio u 1/2 dana.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 4:06 (scarface797).
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...
ormar kaže...

Odustao od Lola dok ne vrate džunglu kakva je bila, nije da ikog boli ku*ac ali mi je stvarno toliko žao što su napravili tako retardiran potez, da moram whineati na forumima.

mda... da ti se obratim tonom kojim si se i ti meni prije: koga briga što si ti napravio rage quit i cviliš sad kao neko dijete koje hoće čokoladu ali ne može je dobiti?

Zar ti mene nemaš na ignoreu, dosadnjakoviću ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 8:38 (ormar).
14 godina
neaktivan
zjaka kaže...
ormar kaže...

Hey folks,

After letting the jungle settle for a day and not only reading the feedback on the forums, but watching streamers, discussing with high-level players, and running some additional internal testing and mathcraft, we will be making changes to the jungle, likely tomorrow.

What will be the scope of these changes, and what are we trying to fix?

* XP Rate: This isn't as smoothed out as we'd liked (or was intended) and has been the most noticeable problem in the new jungle. While we do think this is not as drastically far off as some believe, it is lower than intended. We'll likely make updates here, especially relating to small camps.

* Penalty of missed ganks: While we do like this tradeoff, we don't like the tradeoff ratio here, something you guys have also felt pretty substantially. Changes made will effect this for the better, whether in increased reward or reduced resource loss.

* Gold Rate: Jungler gold is slightly lower than needed, and this is also related to small camp gold. We will be more careful here as to not make counter-jungling worse (since it revolves largely on stealing the big monsters out of camps), but will be evaluating this.

Classick, Guinsoo and I will be doing some final proposals and mathcraft in the morning, in hopes to release it in a hotfix. I'll try to provide status updates as we get more information. Details to come.

Nice.

15 godina
protjeran
ormar kaže...

isto kao i ti mene dragi. btw što je bilo, smeta kad netko komentira tvoj post kako cviliš o nečemu? eh pa nije ovo tvoj personal lol diary znaš...

14 godina
neaktivan
skullscar kaže...
ormar kaže...

isto kao i ti mene dragi. btw što je bilo, smeta kad netko komentira tvoj post kako cviliš o nečemu? eh pa nije ovo tvoj personal lol diary znaš...

Dijete drago, ja nigdje nisam rekao da sam ja tebe ignorao, niti ću te ignorati.

Doduše, i ne znam zašto odgovaram nedozreloj osobi kojoj je najveći doseg kopiranje mojih izjava ( koje su kompletno točne btw ), valjda mi je dosadno :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 13:38 (ormar).
15 godina
protjeran

ček sec, a nisi ti kopirao moju izjavu od ranije? a što si ti onda? da iskoristim tvoj citat pošto ovo definitivno vrijedi i za tebe: "nedozrela osoba kojoj je najveći doseg kopiranje mojih izjava ( koje su kompletno točne btw )". ajde još malo plači kako si napravio rage quit ahahaha. i nastavi cviliti i ovdje i na lol forumima kako ti je igra sad glupa i što ja znam.. o smiri hormone uf, znam da te drma pubertet

16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=17900117#post17900117  

Morde buff soon tm HUEHUEHUEHUEHUEHUEH  https://twitter.com/#!/RiotGuinsoo/status/142068573345558528

Edit : Dis link working too gud

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 13:46 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Get a room u 2 ;) ajmo sad o igri neda mi se citat vase prepiranje kak se ne volite citat :P

Ovaj međed je taaako op -_- opet riot siba op chareve jer zeli da ljudi mal trose rp :/ mucka dzubrad :D i aaaa ocu vise taj povrat dodge runa :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
17 godina
neaktivan
Aaaaaaa opet on :/ hue hue hue mrzim ga -_-
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
14 godina
League Of Legends

Pedobear je pre-OP!

Nadam se nerfu skoro prije neg mi živčeki odu vrit {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Nema veze vecinom do 1700 dobivas retarde ali opcenito i normal i ranked je na eastu bilo katastrofa ono nije bilo normalno kakve sam likove dobivao tamo.West je puno bolji sto se toga tice manje retarda manje leaver nema rusa i poljak, odkada sam se prebacio na west nisam u teamu dobio 2 leavera dok sam tako 2 leaver dobio u 1/2 dana.

ovo je istina bez obzira šta će neko reč da nema razlike, odkad san se prebacija na west dobivan puno manje leavera i trollova, stvarno je primjetna razlika... btw. taman san dobija invite za dota 2 pa van javin dojmove svima vama koji jedva čekate dotu da možete prestat igrat LoL (živite u zabludi) {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

S ovim novim patchom ponovo uživan igrajući s Gangplankom. Zadnji put kad san igra s njim, taman san frendu govoria kolko loše izgleda njegov model u usporedbi s ovim novima.

http://www.arrrrrr.com/

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

btw. taman san dobija invite za dota 2 pa van javin dojmove svima vama koji jedva čekate dotu da možete prestat igrat LoL (živite u zabludi) {#}

Možda nije toliko vezano za ovaj citat, ali mislim da je RIOT-ov cilj napraviti LoL još drugačijim od DoTA-e sa ovim jungle remakeom. Jest da ja nisam igrao DoTA-u pa neznam točno kakva je tamo bila jungla, ali po onome što sam čuo, u DoTA-i se i nije baš junglalo jer je bilo neisplativo. E ako je tako onda stvarno neznam zašto RIOT mijenja jungle jer nema smisla. LoL je ionako već dosta drugačiji od DoTA-e, u većini stvari jednostavniji, ali opet u jednom dijelu kompliciraniji i imaš više mogućnosti ( rune, masteriesi, summoner spelovi ). Tako da se ni ja ne bojim za budućnost LoL-a.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Možda nije toliko vezano za ovaj citat, ali mislim da je RIOT-ov cilj napraviti LoL još drugačijim od DoTA-e sa ovim jungle remakeom. Jest da ja nisam igrao DoTA-u pa neznam točno kakva je tamo bila jungla, ali po onome što sam čuo, u DoTA-i se i nije baš junglalo jer je bilo neisplativo. E ako je tako onda stvarno neznam zašto RIOT mijenja jungle jer nema smisla. LoL je ionako već dosta drugačiji od DoTA-e, u većini stvari jednostavniji, ali opet u jednom dijelu kompliciraniji i imaš više mogućnosti ( rune, masteriesi, summoner spelovi ). Tako da se ni ja ne bojim za budućnost LoL-a.

Mislin da je taj remake jungle bia više s tehničke strane. Sad im je samo pitanje brojeva. Sad se to može tweakat i s tom junglom radit šta oćeš. Sve početne zamjerke na junglu su vezane iskljucivo uz brojeve. Znači tipa nakon ovog više nisan taj level, nakon ovog više neman tolko golda. Dodavanje tih buffova (iako samo mizerni heal) na sve campove, podjela golema na 2 različita, mislin da su to mehanizmi koje je Riot doda da dade više dubine toj jungli. 

U Doti je jungla samo, aj gurnulo mi je toranj, ne mogu farmat, iden roknit par creepova. U LoL-u je jungla alternativni pravac napretka i sigurno Riot neće dopustit da jedan tako bitan aspekt igre (pogotovo zato što je i jedna bitna razlika u odnosu na dotu) postane nebitan.

17 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...
Blizek kaže...

Mislin da je taj remake jungle bia više s tehničke strane. Sad im je samo pitanje brojeva. Sad se to može tweakat i s tom junglom radit šta oćeš. Sve početne zamjerke na junglu su vezane iskljucivo uz brojeve. Znači tipa nakon ovog više nisan taj level, nakon ovog više neman tolko golda. Dodavanje tih buffova (iako samo mizerni heal) na sve campove, podjela golema na 2 različita, mislin da su to mehanizmi koje je Riot doda da dade više dubine toj jungli. 

U Doti je jungla samo, aj gurnulo mi je toranj, ne mogu farmat, iden roknit par creepova. U LoL-u je jungla alternativni pravac napretka i sigurno Riot neće dopustit da jedan tako bitan aspekt igre (pogotovo zato što je i jedna bitna razlika u odnosu na dotu) postane nebitan.

Hmmm, jedina bitna razlika? A što je sa:

Gameplay:

Bushes: LoL ima, DoTA ne

Deny: LoL nema, DoTA ima

Summoner spelovi, Rune, Masteriesi... mislim da su to bitne razlike.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Gameplay:

Nisan reka jedina. Uostalom, zbog tih razlika igran LoL, a ne HoN.

17 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...
Blizek kaže...

Gameplay:

Nisan reka jedina. Uostalom, zbog tih razlika igran LoL, a ne HoN.

Jedna i jedina, mala je razlika, sry nisam primjetio.

14 godina
protjeran
League Of Legends

jel iko za neki bug LoL team? ja tank ili ap carry.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daj nastavite raspravu privatim poruka, zar stvarno mislite da se ljudima da to čitati.

4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice