otprilike koliko? nekoliko dana ili sati???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa baš sam poslao ticket prije 20 min. Ja bih uzeo flat hp da možeš spamat taj q
Kolko su te rune ono dosle 820ipa il? Ak jesi kul :D 820 x 9 :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Neigram više support.
Nikad više.
Jel se isplati uzet fizza za rp?? Brzo odgovor!
http://eune.leagueoflegends.com/news/volibear-thunder%E2%80%99s-roar-revealed

Top ili jungle? :) Prije nekako jungle (Q)
http://eune.leagueoflegends.com/news/volibear-thunder%E2%80%99s-roar-revealed

Top ili jungle? :) Prije nekako jungle (Q)
tog uzimam samo zato jer izgleda predobro 
So golden compass..
So golden compass..
Spellovi isti ko od WW-a
Čini se da će bit odličan jungler.
Obožavam kad riot izbaci van champione koji predobro izgledaju. Ovih par zadnjih koji su izasli su odlični.
@Keiichi
Taman za taj refound si zgrabim PeduMedu 
Taman san frendu govoria da Gankplank ima jako loš model ingame i da bi ga tribali updateat, kad ono... Da vidin svog starog favorita u novom ruhu.
Najgori patch ikada.
Najgori patch ikada.
Ne slažem se, mislim da je ovaj baš dobar, ne znam što ti se tu ne sviđa, ovaj put nisu pretjerali s ničime, taman su promjene.
Spellovi isti ko od WW-a
apsolutno ne 
Najgori patch ikada.
Ne slažem se, mislim da je ovaj baš dobar, ne znam što ti se tu ne sviđa, ovaj put nisu pretjerali s ničime, taman su promjene.
Dakle, koliko sam ja skužio, jungle remake je zapravo olakšavanje jungle... Junglers gonna be OP, haters gonna hate 
Po čemu su pojednostavili stvari ovdje?
U ovom patchu?
Normalno da balansiraju igru, pa jbt nemogu 2-3 champa biti neuništivi u igri, a ovi prvi koji su izašli totalno neigrani, jer suckaju masno.
Nerf/buff je neophodan u ovom tipu igre, gdje igrači nalaze razne exploite i forsiraju neke stvari koje devovi nisu zamislili, pa normalno da će ih ispraviti.
Sivir moj omiljeni champ je totalno neupotrebljiv nakon 20 minuta igre. Svi je pojedu, sad hvala bogu će možda biti igrivija. I one jadne dodge rune...lol. no comment
U ovom patchu?
Normalno da balansiraju igru, pa jbt nemogu 2-3 champa biti neuništivi u igri, a ovi prvi koji su izašli totalno neigrani, jer suckaju masno.
Nerf/buff je neophodan u ovom tipu igre, gdje igrači nalaze razne exploite i forsiraju neke stvari koje devovi nisu zamislili, pa normalno da će ih ispraviti.
Sivir moj omiljeni champ je totalno neupotrebljiv nakon 20 minuta igre. Svi je pojedu, sad hvala bogu će možda biti igrivija. I one jadne dodge rune...lol. no comment
o čemu ti pričaš? koja sivir?! ja pričan o junglu i o tome kako se sad može i bez runa i bez HP pot-a junglat bez problema, to nije pojednostavljanje? katastrofa... Riot mi je drag jer sluša community u vezi dobrih stvari ali isto zato znaju često i slušat noobove zbog kojih se nerfaju "OP" heroji i donose ovakve glupe promjene....
U ovom patchu?
o čemu ti pričaš? koja sivir?! ja pričan o junglu i o tome kako se sad može i bez runa i bez HP pot-a junglat bez problema, to nije pojednostavljanje? katastrofa... Riot mi je drag jer sluša community u vezi dobrih stvari ali isto zato znaju često i slušat noobove zbog kojih se nerfaju "OP" heroji i donose ovakve glupe promjene....
Ovo sto su sada napravili nije ni u kojemu slucaju bilo potrebno sada ces ides junglati bez ikakvu hp potova gankas kada hoces,nemora spuno puta ici back jednostavno sranje sto su napravili.Po mom misljenju jednio su trebali nakon 6 lvl u jungli poveceati dobiveni xp jer je poznato da jungleri vecinom kasne za ostalima.Sto se tice Riot-a on nije los dosta slusa po forumima sta ljudi govore sta im se nesvida ali upravo to sto si rekao nade se 20 noobva koji kazu da je neko ili nesto op i onda to nerfaju.npr(Evelynn,Twitch,u neku ruku i Jarvan,Mordekaiser,Vladimir)itd.I meni je idiotski ovdje sto oni nerfaju//mijenjaju prema high elo igracima.npr Philo stone sjecam se kada sam ima jedno 500 winova i kada sam ga samo ja i Noa uzimao isto vrijedi za HoG na odrednim championima Riot vidi da to koriste ovi High elo igraci i odmah mijenjau.
U ovom patchu?
Ovo sto su sada napravili nije ni u kojemu slucaju bilo potrebno sada ces ides junglati bez ikakvu hp potova gankas kada hoces,nemora spuno puta ici back jednostavno sranje sto su napravili.Po mom misljenju jednio su trebali nakon 6 lvl u jungli poveceati dobiveni xp jer je poznato da jungleri vecinom kasne za ostalima.Sto se tice Riot-a on nije los dosta slusa po forumima sta ljudi govore sta im se nesvida ali upravo to sto si rekao nade se 20 noobva koji kazu da je neko ili nesto op i onda to nerfaju.npr(Evelynn,Twitch,u neku ruku i Jarvan,Mordekaiser,Vladimir)itd.I meni je idiotski ovdje sto oni nerfaju//mijenjaju prema high elo igracima.npr Philo stone sjecam se kada sam ima jedno 500 winova i kada sam ga samo ja i Noa uzimao isto vrijedi za HoG na odrednim championima Riot vidi da to koriste ovi High elo igraci i odmah mijenjau.
Smeta ti sto slusaju low elo noobove , smeta ti sto slusaju high elo igrace. U drunk ?
Bumo videli kako će sve to završit. Al čini mi se da će sad svaka budala junglat. A vidia san ih dosta koji su totalni fail. Dosta ljudi ne svaća da ako jungla, da to ne znači da ne brani. Recimo jedan Trynda. Zabia se u junglu i to je to. A na trynda help i pingove, dobiješ, FU I jungle. Sad sa bržim respawnima takve nećeš vidit u igri do 30. minute.
Nerf potova i damage miniona, to mi se nikako ne sviđa. Minioni su uvik bili važan dio lanening faze, a sad im smanjuju utjecaj. A ako bude značajan nerf na potove, Garen, Yorick i slični će ispast OP. Pa će ih nerfat. Pa će ekipa počet uzimat health regen i life steal iteme, pa će i to nerfat.
I u jednom trenutku će igra bit tolko polomljena, da će mo mi svi iz ove teme igrat Dotu 2, League of Nešto, Battle of Nešto. Al nadam se da san u krivu.
Nisam kupio samo par skinova a ostalo mi je para za još jedan koji?
| 10 | Mr. Mundoverse |
|---|---|
| 13 | Nottingham Ezreal |
| 2 | Sasquatch Nunu |
sad će svi uletavat ko manijaci jer se nitko više ne boji miniona kad im damage bude skoro za ništa. junglera već sad ima koji radije ubijaju svoje vukove dok im tower pred nosom pada. a što bude s potsima, manje heal u istom vremenu kao do sada ili isti heal samo kroz duže vrijeme?