šteta što se prebačaj servera ne može srediti za pointse iz igre, pa makar i da košta 20 000. nemam namjeru davat lovu za to ali kad bi bilo moguće, otišao bih na west. ovi poljaci nisu normalni, kao da igraš s djecom iz vrtića
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bas imam srece... U drugom mecu imao ruse u teamu :)
0-5 tryn a sion 1-7 :D
Za sada go go west....
šteta što se prebačaj servera ne može srediti za pointse iz igre, pa makar i da košta 20 000. nemam namjeru davat lovu za to ali kad bi bilo moguće, otišao bih na west. ovi poljaci nisu normalni, kao da igraš s djecom iz vrtića
Odi u shop i pogledaj pod other .........
on ima noviji acc ja mislim da to imaju samo oni kada se server dijelio dok su igrali
on ima noviji acc ja mislim da to imaju samo oni kada se server dijelio dok su igrali
Ima svako samo sto imas lijepu cjenicu od 2600 rp ispod imena.
ja mislim da vi pretjerujete. Mislim prije rusi sad poljaci, sutra balkanci.
podjite od sebe i radite na sebu a za druge vas briga.
Meni na eastu super.
Upravo prebacio se na west.
Kocka je pala nakon insta locka, od strane kretena koji ne da neznaju engleski, neznaju ni latinicom pisati.
Meni na eastu super.
cekaj full team poljaci,promjenit ces misljenje
Meni na eastu super.
Ja imam nekad dobijem full team poljake i igraju bolje od mene.
Problem?
(nisam low
)
onda imaš sreće. danas 2 puta 4 poljaka/rusa, neki mix team. to se leti za jednim low hp preko cijele naše strane u njihovu bazu da ih pobiju turreti. i onda čitam cijelo vrijeme kurwa na chatu. jučer sam imao oko 14 game +, pao na 7 i završio igranje opet sa nekih 10+. danas krenem igrati, par dobijem a ostale banana. i svaki game 2 ili 3 poljaka, pa koji je to
više?
PRvi match na westu prošao...PREZADOVOLJAN.
Svi znaju engleski, odigrao 2/0/11 s Alistairom...like a pro
PRvi match na westu prošao...PREZADOVOLJAN.
Svi znaju engleski, odigrao 2/0/11 s Alistairom...like a pro
haha, veseli se dok mozes. Vidit ces kasnije 
ajde vi sa west coasta dajte nickove,neigra mi se sa nijemcima (iako su jako dobri).na westu danas od 6 partija samo jednu je bio neki rus,mada smo i tu dobili jer stvarno ljudi hoce igrati =) ja sam jednu zeznuo,uzeo shacu i imo samo jedan kill,meni je tezak champ,nadam se da cu nauciti igrati sa njim
Doxy The Croat
Aha, ak ce te me trebat, znate nick...
ajde vi sa west coasta dajte nickove,neigra mi se sa nijemcima (iako su jako dobri).na westu danas od 6 partija samo jednu je bio neki rus,mada smo i tu dobili jer stvarno ljudi hoce igrati =) ja sam jednu zeznuo,uzeo shacu i imo samo jedan kill,meni je tezak champ,nadam se da cu nauciti igrati sa njim
Imas od dosta ljudi u potpisima nickove...
Meni na eastu super.
Ja imam nekad dobijem full team poljake i igraju bolje od mene.
Problem?
(nisam low
)
Don't pay too much attention, pogledaj zadnjih par strana pa ćeš znati sve što trebaš znati :)
Meni na eastu super.
Je super je Rusi koji dodu igrati nakon 3 boce vodke i nezele pricati engleski poljaci koji su svi odreda hebeno retardirani,Onda albanci kojima usred partija krava ude u sobu i pokida kablove.Ma sve super.
ajajaj 1551 elo, imam 1 vise od sline i slimyyya sad sam bug forumas s najvecim elom. Haters gonna hate !!
SS bro, kad sam igra zadnji put s tobom bio si u 900 elo hellu :D
Edit : Znao sam joshi da trollas ka uvijek ;)
Hihihih, nego nikad nisam imao 900 koliko se ja sjecam nisam ni igrao ranked.
Šta znači Micro i Micro Intensive u igri?
Micro je ukratko je efektivno kontrolisanje i uporaba svojih unita .... OH WAIT, pogresio si temu ja mislim :D
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Sada sam vidio da ce doci novi champ,sta mislite kakav ce biti?
Sada sam vidio da ce doci novi champ,sta mislite kakav ce biti?
Krznat.
Micro je ukratko je efektivno kontrolisanje i uporaba svojih unita .... OH WAIT, pogresio si temu ja mislim :D
Nisam pogrijesio temu, i prestani pametovat na svaku...
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=17554227#post17554227
Edit : Za lijene evo i slike najvaznijeg dijela tog posta ;)
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
We are pleased to inform you that the rest of the Tribunal has affirmed your judgment on 33 cases today! As compensation for your service to the League, your account has been credited 165 Influence Points.
u 4 dana sam se složio 33 od 40 puta sa ostalima. not bad