League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.530.319
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam pitanje u vezi LOL. Lrenuo bih ga igrati jeli igra noob friendly??? ( par puta igrao DOTU). I još nešto jel igra pay for fun, jer sam malo skeptičan oko free2play modela ( čast iznimci TF2)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bera kaže...

Imam pitanje u vezi LOL. Lrenuo bih ga igrati jeli igra noob friendly??? ( par puta igrao DOTU). I još nešto jel igra pay for fun, jer sam malo skeptičan oko free2play modela ( čast iznimci TF2)

apsolutno ne

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Bera kaže...

apsolutno ne

Krećem skidat onda {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

ovi koji placaju nemaju apsolutno nikakvu prednost u odnosu na tebe osim mozda imaju boosteve pa brze malo levelaju i dobivaju IP, i imaju skinove, a sve ostalo si ti mozes priustiti samo igranjem ove igre (champove, rune, itd)

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

i to je super u vezi ove igre, onaj tko plaća nema ništa što mu daje prednost tokom igre u odnosu na nekoga tko ne plaća. sve se bazira na nečijoj domišljatosti, taktiziranju i općenito da nemaš poljake u timu. ako ih imaš, izmoli oče naš i drži fige {#}

eh da bera, na eu nordic and east imaš više balkanaca koji igraju pa ako te to zanima, radi account za taj server

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 18:44 (skullscar).
16 godina
League Of Legends

Bjezi na west. Ljudi barem znaju engleski tamo :D

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
AmonZero kaže...

Bjezi na west. Ljudi barem znaju engleski tamo :D

a i to što kažeš hehehe

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako neko prati MLG Providence mečevi su danas u 21:30 i 00:00. Vidim da je neko napisao da su mečevi 1h ranije pa mali ispravak. 

I da kako vam se čini Fizz u teamfightovima? 1v1 je odličan po meni ako pogodiš ulti.

1 0 hvala 0
16 godina
noodle kaže...

Ako neko prati MLG Providence mečevi su danas u 21:30 i 00:00. Vidim da je neko napisao da su mečevi 1h ranije pa mali ispravak. 

I da kako vam se čini Fizz u teamfightovima? 1v1 je odličan po meni ako pogodiš ulti.

Ma meni je fenomenalan. Lako doć do squishija s E+Q, odličan ulti s jako dobrim ratio (ak ga igras na ap). I jos W skill koji ima odličan passiv, a možeš ga i spamat. Uz malo više vježbe s E možeš izbjeć ogroman dmg (karthus ulti, stunovi itd itd).

Meni je ultra zabavan.

Inače ga igram jungle

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kog da si kupim? Svi su mi odlicni, ali ja sam neodlucni...

2 Malzahar
19 Lee Sin
8 Riven
2 Kog`Maw
2 Brand

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

A iz prve ruke mogu ti reč da su Riven i Lee odlični gankeri, ali što se tiče latgamea Riven dosta sucksa. Lee ako se igra na tanka je ok.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

Ne sjećam se kad sam zadnji put se ovoliko iživcirao ko maloprije na normal game.

S kojom hrpom low skillera igram, da bi ja bio kriv za lost game.

Ja imam 1 death, seljačina vlad na midu 6 ... i ja kriv na kraju....GG reko i marš!

0 0 hvala 0
15 godina
noodle kaže...

A iz prve ruke mogu ti reč da su Riven i Lee odlični gankeri, ali što se tiče latgamea Riven dosta sucksa. Lee ako se igra na tanka je ok.

Riven ima los lategame ??? To je isto kao da kazes da nasus ima los lategame {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
17 godina
League Of Legends

Lee Sin....trenutno jedini san champ sad za kupit, al 6300 IP fss, a ja tek na 900 :/

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa on je baš ćorav, uvijek ga pokosim sa Evelynn :P

14 godina
protjeran

igrao sam neko vrijeme s riven i mala je fantastična, obavezno si ubaci par runa za cooldown. njezin aoe stun na w je predobar skill, q i e su fantastični za brzo uletjet u fight ili čak kad treba dat petama vjetra a zbog range attack s ulti lako pokosiš nekoga tko hoće pobjeć na low hp. najbolje mi je u startu kad u fightu netko brzo pobjegne s flash i ide prema svom toweru, samo upalim ulti, flash prema njemu i opet stisnem r. pokošen. a sa e zbrišem i popije damage koji mi napravi turret

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se mogu novi championi kupovat prek influence bodova??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

svi champovi i rune se mogu kupovati za te pointse koje zaradiš igrajući. jedino skinnove (odijela da tako kažem) za njih kupuješ pravim novcem, ako želiš drugačiji izgled champa

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se mogu dodavati frendovi, ak mogu dodajte te me : ElitePer

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bera kaže...

Jel se mogu dodavati frendovi, ak mogu dodajte te me : ElitePer

Nevjerujem da će te itko dodati jer si njub. {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
15 godina
neaktivan
League Of Legends

A istinu je dečko rekao. Ja sa svojih 1500-2000 gamevoa u Doti, oko 500-700 u Honu i 750 u LoL-u mogu reć da sam u nekim stvarima još znam loše reagirati a kamoli tek ti koji sad učiš heroje, skilove i ono najvažnije taktiku i gameplay. Nije to nekva obična igra koja zahtjeva pušku u ruke i pucaj naokoli (isprika COD-ovcima) pa di u dosta slučajeva sreča igra važnu ulogu (headshot). LoL je igra koja zahtjeva dobru taktiku i jako dobar pregled. 

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
noodle kaže...

A istinu je dečko rekao. Ja sa svojih 1500-2000 gamevoa u Doti, oko 500-700 u Honu i 750 u LoL-u mogu reć da sam u nekim stvarima još znam loše reagirati a kamoli tek ti koji sad učiš heroje, skilove i ono najvažnije taktiku i gameplay. Nije to nekva obična igra koja zahtjeva pušku u ruke i pucaj naokoli (isprika COD-ovcima) pa di u dosta slučajeva sreča igra važnu ulogu (headshot). LoL je igra koja zahtjeva dobru taktiku i jako dobar pregled. 

Kako HotShot rece u ovoj igri netrebas ni priblizno skilla koliko trebas inteligencije

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

8 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Vidio sam u store-u može se unlockat champ, jel to za pocetnike da si mogu jednog ili......

Ak je, kojeg da uzmem(više preferiram ranged kao Silvir)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

imaš stalno one free champove, tjedno se to mijenja po par komada. i sve champione iz store možeš imati ako imaš dovoljno pointsa. što više kill napraviš u match sa što manje death i više pointsa dobivaš. pvp borbe donose puno više pointsa nego borbe protiv ai. ai koristim jedino ako uzimam novog champa pa ga tamo malo testiram, ne želiš uletjeti ko muha bez glave u pvp s drugim ljudima a da si ni skillove ne znaš zar ne? naravno tu postoje i 3 tier runa. t1 najslabije i t3 najjače koje se otključavaju nakon lv20 (cijena jedne t3 je nekih 400 pointsa) + quintessence. njih imaš 3 i to su veći bonusi na nešto određeno. otvaraš slotove za njih na lv10, 20 i 30. cijena im je od 1000 do 2k po komadu za t3. postoje i masteries podijeljene u 3 dijela- offense, defense i utility. ovisno kojeg champa imaš, tako mijenjaš uglavnom. za svaki level koji dobiješ igranjem (max je lv30) otključavaš 1 points za staviti u nešto. rune i masteries se mogu mijenjati kada poželiš tako da ono što staviš tamo ne ostaje trajno. eto malo ukratko, za sve ostale detalje tu je http://eune.leagueoflegends.com/learn

a neki start champ, ima 9 komada za 450 pointsa ako ne želiš koristiti ove free. od njih mi je master yi bolji melee i ryze bolji ranged ability power. oboje lako ginu u startu ali uz malo taktike i pameti u glavi nabiju killova ko od šale. 

kao što sam gore napomenuo za rune i masteries, kad dođeš na lv30 i kreneš igrati nekog champa kojeg sad igraš bez ičega, razlika će ti biti nebo i zemlja. sada u startu vježbaj malo na ai i počni s pvp. istina, ai se ne može ni približno mjeriti s pravim ljudima ali steći ćeš dojam kako igra funkcionira. i jedan savjet za kraj: nemoj letiti po lagane killove ili se općenito žuriti ikuda. radije pusti nekoga tko je pobjegao na 10 hp nego ga loviti preko pola mape i krepati kad te njegovi frendovi dočekaju. to sam ja stalno radio prije i skoro uvijek bih ginuo radi toga. promisli prije nego nešto napraviš nešto

15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

i što više kill napraviš u match sa što manje death i više pointsa dobivaš. 

Potpuon pogresno,IP-a dobijes prema tome koliko je match trajao i stoga jesi li pobjedio ili izgubio i ima jos neka mala kriterija to je najvise(5-10) IP.

LoL-scarface797(EU)
14 godina
protjeran

ne znam, sjećam se startova svojih prije na manjim levelima. znao sam crkavat ko budala a da match traje 30-40 minuta. na kraju imam recimo 15 kill i 10 death i dobijem siću pointsa. na 20 nekojem levelu sam pak uz takve statistike isto dobivao. sad nabijem 20+ killova i par death pa dobijem manje bodova a match po sat vremena zna trajat. 

17 godina
neaktivan
Namjesteno je da dok manji lvl dobijas vise ipa ako se ne varam :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
noodle kaže...

mogu reći da se djelomično slažem s tobom...istina je da igre tipa lol, hon, dota trebaju puno taktike i inteligencije.

ali ni fps igre poput coda i bf-a nisu baš samo puka sreća. mslm manje je taktike nego tu, ali primjerice u bf-u sam nemožeš ništa. tim je jako bitan ;)

15 godina
League Of Legends

http://i.imgur.com/do9cM.png trololololol Riot 

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice