- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zakaj je sad novi rotation?
Mrzim leavere na ranked gameu! Mrzim whinere!! Igram jednu rundu, win, druga lose, 3v5!! Kao da nisam ni igrao !
Tko je za premade, ili solo 2player nek me doda.
Doxy The Croat
Doxy The Croat
Oces jedan game oko 9 navecer danas?
Doxy The Croat
Oces jedan game oko 9 navecer danas?
Cijeli dan sam slobodan, osim između 15:00 i 16:30 (čovjek mora nekaj i radit u životu).
al zašt su mijenjali free champione, pa rotacija je već bila?
al zašt su mijenjali free champione, pa rotacija je već bila?
RIOT is trolling today.
I like new masteries + 6 champs ban!!!
MRZIM OVU IGRU!!!
Idiot Alistair...viče da prvi put igra s Alistairom, uzeo revive i ignite i ide na top lane.
OMFG!!!!!
Koji trolovi idioti i seljačine.
majko mila koji stats, i to samo u 21 minutu
kako naci te statse tocnije receno tu stranicu za report?
moraš biti lv30, odeš na lol web stranicu i na dnu imaš par linkova plave boje. odi na onaj za tribunal, ulogiraj se i budi sudac dredd
NOVI MASTERY <3!!! SPELLVAMP I LIFESTEAL +40 GOLD NA POCETKU!! <3333
Imam problem sa update-om.Posto sam stavio nove windowse,sinoc sam skinuo igru i instalirao(odigrao jednu partiju),sve je bilo normalno.Maloprije dosao kuci,upalio LoL i poceo skidati update.Ali mi izbaci poruku "Update failed" i kaze da provjerim internet i prostor na hdd-u.Sve mi je u redu ali nikako nemogu zavrsiti update,dali znate kako da rijesim ovaj problem???
kad to kaže, otvori task manager i ugasi sve procese od lol. nakon toga pokreni launcher opet. meni je pomoglo jer me isto na jednom update stalno mučila ta poruka
Sve sam uradio kako si rekao,ali opet nece.
meni nakon svakog gamea znaci dok se unisti nexus ne dodju mi oni statsi nego mi pise session is closed tako nes i izbaci iz igre, svaki put moram ponovno pokretat igru, zna ko?
kako dobit pare za tribunal ?? kada ono prijavljujem
Sve sam uradio kako si rekao,ali opet nece.
ne znam, meni je pomoglo.
dmanz: i to me mučilo ali lijek je jedino skroz zatvoriti igru. kad se ponovo logiram prestane zezat. bar mene eto
protein: moraš čekat dok ne dobiješ, ne znam vremenski koliko jer sam tek počeo s time. i pointsa dobiješ jako malo
Sada sam izbrisao igru,pa sada pono pokrenuo i skida...Valjda ce biti dobro.
Opet nece!!!
Kad smo kod tribunala xD buraz naletio na ovo pa je lupia Pr Sc :D
Moj brat je jednom naišao na mene. Razlog reporta: Hack sa Udyrom! Stunao sam svakim 6 sekundi, a to nije moguće!
ljude se reporta za vrijeđanje jer govore noob nekome. po meni to nije ni uvreda, simbolizira jedino nečiji stil igranja
što vi smatrate? noob je:
3 | uvreda |
---|---|
29 | riječ kao i svaka druga |
ljude se reporta za vrijeđanje jer govore noob nekome. po meni to nije ni uvreda, simbolizira jedino nečiji stil igranja
Ako je to vrijedanje, bolje ne pitajte sta mi kazemo i pisemo tokom matcheva
BTW,jako mi je drago da tijekom nerfanja carrija nisu dirali Ashe,koja je oduvijek bila po meni najjači carry,ali se u zadnje vrijeme manje igrala jer je kao slabija od Cait,Koga i Gravesa... I dalje niko nemore konkurirat njenom ultiju koji je po meni jedan od najjačih ultija u igri.
Harise ajde napisi svoj proceduru kada nas 4 igra i dode jedan random i mozda par uvreda sta mi govorimo.
P.S Im back bitches
P.S Im back bitches
A dugo te nije bilo...
Btw: Fakat razmisljam da odem na West, u zadnje vrijeme nisam zavrsio partiju 5v5/3v3...
Harise ajde napisi svoj proceduru kada nas 4 igra i dode jedan random i mozda par uvreda sta mi govorimo.
P.S Im back bitches
Necu crveni karton :D
kako dobiti pare za tribunal??!?!