League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.524.761
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
League Of Legends

Mislim uzeti PANTHEONA kakav je champ

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Harise nemoj da trollas po Riotovim forumima!

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=476220

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 6:18 (scarface797).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends
scarface797 kaže...

Harise nemoj da trollas po Riotovim forumima!

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=476220

Kladenje s prjateljem  da cu napraviti morde buff post i jos imat Upvote {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
16 godina
neaktivan
League Of Legends

e iman problem pri instalaciji kod frenda, ka pise da se nemoze naci ili nemoze pokrenuti nesto RADS/kernel bla bla bla 

C:\Riot Games\League of Legends\rads\system\rads_user_kernel.exe

The application has fail to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix the problem.

Come to the dark side.... we have cookies :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 12:37 (alias_noname).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdravi svima evo ja sam poceo isto lol igrat prije 2 mjeseca  lvl 18 trenutno  jos sam noob ali ucim   ,imam pitanje kojeg champa da kupim za 3300 ip od caractera imam nidalle, annie, fiddlestick , shivanna,corky da nije AP jel ih imam dosta posto ih preferiram e da nick mi je :uznemirex pa me mozete addat .pozdrav

15 godina
neaktivan
League Of Legends

oce biti ona snjezna mapa opet?

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

eloHELL {#}

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

majko mila kako dobar game, imali smo ih pri kraju ali nismo uspjeli. u roku 30 sec su nam porušali sve inhibitore i ubili bazu, iskoristili priliku dok nas je dvoje ili troje bilo mrtvo i eto ga na.. graves mi je sprašio 2.2k damage za manje od sec, veigar stuna nekoga i otopi hp dok kažeš keks. max svi bili, lupao sam skoro 1.3k sa svakim udarcem hehe. caitlyn sam napao ranije i critnuo na njoj, pala je od jednog udarca

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
13 godina
death_zombi kaže...

Dobar patch,al ono najglavnije corki buffed <3  {#}

Protestiram! Nerfaše mi Sonu {#}

Ali drago mi radi Corkyja, ne viđam ga često.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 13:58 (Ukulele).
15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

majko mila kako dobar game, imali smo ih pri kraju ali nismo uspjeli. u roku 30 sec su nam porušali sve inhibitore i ubili bazu, iskoristili priliku dok nas je dvoje ili troje bilo mrtvo i eto ga na.. graves mi je sprašio 2.2k damage za manje od sec, veigar stuna nekoga i otopi hp dok kažeš keks. max svi bili, lupao sam skoro 1.3k sa svakim udarcem hehe. caitlyn sam napao ranije i critnuo na njoj, pala je od jednog udarca

preko 500 CS, vau

Dirt 3 -&amp;amp;amp;amp;gt; Dino Bzik
15 godina
neaktivan
League Of Legends

kad otrpilike dolazi ovaj novi

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1239078

Oh god its OVER 9000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

haris771EuW LOL account free cookies &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;am
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

E sad pitanje je... Diffyclty nije bitan al sada šta vi bolje preporučate..

5 Twisted Fate
26 Fiddlesticks
Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako me nervira ovaj riot pa to je strasno -.- pobjedim na smurfu par zaredom s skorom 16/4, 14/6 il tak nes i dobijem protiv sebe lvl 30 s full rune pageom -.- naravno lik ni last hitat ne zna al ima taku prednost u runama da mu mogu pusit karu jer sam lvl 16 bez icega -.- stvarno vise 3 matcha zaredom pa jeb* im ja ma**r 3 fakin gamea dobijam retarde bez skilla a u protivnickom timu lvl 30 premade crap -.-

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

koliko sam primijetio to dobivanje protivnika se bazira na ovome: vaš zbroj levela je jednak njihovome. znaći ajmo reć ovako: vi ste premade 2 lika lv 5, to je 10 zajedno. dobijete još 3 lika koji su npr. lv 25. sve skupa 85. protivnici su vam 2 premade lv 30 i ostalo su likovi slabijih levela. igram uglavnom sa još 2 prijatelja i dobivali smo low levele i za protivnike i u našem timu. na kraju matcha računam naš i njihov zbroj levela i uvijek je bio isti. tako da te recimo pozove prijatelj koji je slabi level a ti si 30, u timu su vam drugi slabi leveli. enemy može biti mix svih levela ili dobijete par slabih i nekog 30 nabuđenog sa prokletim runama koji sam dominira i ubija sve vas 5 na 1.. događalo se i to, lik sa akali i preko 1300 win nas je šamarao 5 na 1 odjednom

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
League Of Legends

NEW MAIN AJAJAJAJ HUE HUE HUE 

edit :
 http://imgur.com/a/jfujE

new skinzzz

haris771EuW LOL account free cookies &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;am
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 13:44 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

vlad i ashe skinovi previse dobri *.*

btw. kad dolazi patch na EU NE ?

ja jos uvijek nemam nove masterize :'(

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel' Swain i dalje dobar koliko je bio kad su ga na tournamentima pickali ?

Treba mi champ za mid ( znači, baš champ za mid, ne improvizacije tipa fiddle itd zato jer postoje bolji champovi za mid, tj. fiddle je bolji u djungli ), a budući da Swaina znam igrati, mislim se da li je i dalje jak za ranked play.

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Šta mislite koliko će Fizz koštati?

38 6300 IP
1 4800
0 3150
0 1350
7 450
www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ferritin kaže...

Šta mislite koliko će Fizz koštati?

Who cares :D

btw pulsefire ez je jos WiP i mozda je legendary .D

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 15:02 (hari85).
14 godina
protjeran

definitivno 6300, ipak je novi champ. a ja sretan ko beba sa ovom rotacijom. brand je free, taman sam ga htio kupit jer mi se sviđa. sad ne moram, testiranje na ai malo da vidim kako mi leži i pointse sam sačuvao hehe

16 godina
neaktivan
skullscar kaže...

definitivno 6300, ipak je novi champ. a ja sretan ko beba sa ovom rotacijom. brand je free, taman sam ga htio kupit jer mi se sviđa. sad ne moram, testiranje na ai malo da vidim kako mi leži i pointse sam sačuvao hehe

Mene Blitz zanima, zapravo jungle blitz! To moram isprobati kad budem imao vremena za igrat LoL.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

sve mi se vise cini da ce biti dvojba sta da kupim

EDIT: sad isprobao shyvanu i super mi je, mozda ona?

12 Fizz
10 Renekton
1 Shyvana
Dirt 3 -&amp;amp;amp;amp;gt; Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 18:51 (dmanz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

sam si razmisljam koji da si skin uzmem za fizza :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mobitel kaže...

sam si razmisljam koji da si skin uzmem za fizza :)

Classic je najbolji, a i nije skup {#}.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
League Of Legends

inb4 legendary :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

kad izlazi fizz patch uopće?

0 0 hvala 0
15 godina
mobitel kaže...

kad izlazi fizz patch uopće?

Pa ako je vec dosa patch na US server, onda bi valjda sutra trebalo doci kod nas ? Captain obvious !

14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

inb4 legendary :D

To su glasovi od blood councila iz WoWa.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice