Mislim uzeti PANTHEONA kakav je champ
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Harise nemoj da trollas po Riotovim forumima!
http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=476220
Harise nemoj da trollas po Riotovim forumima!
http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=476220
Kladenje s prjateljem da cu napraviti morde buff post i jos imat Upvote
e iman problem pri instalaciji kod frenda, ka pise da se nemoze naci ili nemoze pokrenuti nesto RADS/kernel bla bla bla
C:\Riot Games\League of Legends\rads\system\rads_user_kernel.exe
The application has fail to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix the problem.
Pozdravi svima evo ja sam poceo isto lol igrat prije 2 mjeseca lvl 18 trenutno jos sam noob ali ucim ,imam pitanje kojeg champa da kupim za 3300 ip od caractera imam nidalle, annie, fiddlestick , shivanna,corky da nije AP jel ih imam dosta posto ih preferiram e da nick mi je :uznemirex pa me mozete addat .pozdrav
oce biti ona snjezna mapa opet?
eloHELL
majko mila kako dobar game, imali smo ih pri kraju ali nismo uspjeli. u roku 30 sec su nam porušali sve inhibitore i ubili bazu, iskoristili priliku dok nas je dvoje ili troje bilo mrtvo i eto ga na.. graves mi je sprašio 2.2k damage za manje od sec, veigar stuna nekoga i otopi hp dok kažeš keks. max svi bili, lupao sam skoro 1.3k sa svakim udarcem hehe. caitlyn sam napao ranije i critnuo na njoj, pala je od jednog udarca
Dobar patch,al ono najglavnije corki buffed <3
Protestiram! Nerfaše mi Sonu
Ali drago mi radi Corkyja, ne viđam ga često.
majko mila kako dobar game, imali smo ih pri kraju ali nismo uspjeli. u roku 30 sec su nam porušali sve inhibitore i ubili bazu, iskoristili priliku dok nas je dvoje ili troje bilo mrtvo i eto ga na.. graves mi je sprašio 2.2k damage za manje od sec, veigar stuna nekoga i otopi hp dok kažeš keks. max svi bili, lupao sam skoro 1.3k sa svakim udarcem hehe. caitlyn sam napao ranije i critnuo na njoj, pala je od jednog udarca
preko 500 CS, vau
kad otrpilike dolazi ovaj novi
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1239078
Oh god its OVER 9000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
E sad pitanje je... Diffyclty nije bitan al sada šta vi bolje preporučate..
5 | Twisted Fate |
---|---|
26 | Fiddlesticks |
Kako me nervira ovaj riot pa to je strasno -.- pobjedim na smurfu par zaredom s skorom 16/4, 14/6 il tak nes i dobijem protiv sebe lvl 30 s full rune pageom -.- naravno lik ni last hitat ne zna al ima taku prednost u runama da mu mogu pusit karu jer sam lvl 16 bez icega -.- stvarno vise 3 matcha zaredom pa jeb* im ja ma**r 3 fakin gamea dobijam retarde bez skilla a u protivnickom timu lvl 30 premade crap -.-
koliko sam primijetio to dobivanje protivnika se bazira na ovome: vaš zbroj levela je jednak njihovome. znaći ajmo reć ovako: vi ste premade 2 lika lv 5, to je 10 zajedno. dobijete još 3 lika koji su npr. lv 25. sve skupa 85. protivnici su vam 2 premade lv 30 i ostalo su likovi slabijih levela. igram uglavnom sa još 2 prijatelja i dobivali smo low levele i za protivnike i u našem timu. na kraju matcha računam naš i njihov zbroj levela i uvijek je bio isti. tako da te recimo pozove prijatelj koji je slabi level a ti si 30, u timu su vam drugi slabi leveli. enemy može biti mix svih levela ili dobijete par slabih i nekog 30 nabuđenog sa prokletim runama koji sam dominira i ubija sve vas 5 na 1.. događalo se i to, lik sa akali i preko 1300 win nas je šamarao 5 na 1 odjednom
vlad i ashe skinovi previse dobri *.*
btw. kad dolazi patch na EU NE ?
ja jos uvijek nemam nove masterize :'(
Jel' Swain i dalje dobar koliko je bio kad su ga na tournamentima pickali ?
Treba mi champ za mid ( znači, baš champ za mid, ne improvizacije tipa fiddle itd zato jer postoje bolji champovi za mid, tj. fiddle je bolji u djungli ), a budući da Swaina znam igrati, mislim se da li je i dalje jak za ranked play.
Šta mislite koliko će Fizz koštati?
38 | 6300 IP |
---|---|
1 | 4800 |
0 | 3150 |
0 | 1350 |
7 | 450 |
Šta mislite koliko će Fizz koštati?
Who cares :D
btw pulsefire ez je jos WiP i mozda je legendary .D
definitivno 6300, ipak je novi champ. a ja sretan ko beba sa ovom rotacijom. brand je free, taman sam ga htio kupit jer mi se sviđa. sad ne moram, testiranje na ai malo da vidim kako mi leži i pointse sam sačuvao hehe
definitivno 6300, ipak je novi champ. a ja sretan ko beba sa ovom rotacijom. brand je free, taman sam ga htio kupit jer mi se sviđa. sad ne moram, testiranje na ai malo da vidim kako mi leži i pointse sam sačuvao hehe
Mene Blitz zanima, zapravo jungle blitz! To moram isprobati kad budem imao vremena za igrat LoL.
sve mi se vise cini da ce biti dvojba sta da kupim
EDIT: sad isprobao shyvanu i super mi je, mozda ona?
12 | Fizz |
---|---|
10 | Renekton |
1 | Shyvana |
sam si razmisljam koji da si skin uzmem za fizza :)
sam si razmisljam koji da si skin uzmem za fizza :)
Classic je najbolji, a i nije skup .
kad izlazi fizz patch uopće?
kad izlazi fizz patch uopće?
Pa ako je vec dosa patch na US server, onda bi valjda sutra trebalo doci kod nas ? Captain obvious !