League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.434.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ima li kog da zna jako dobro igrat sa Kog'Mawom ?

da može reć build svoj itd

kupio karthus dns , dobio 3 zaredom, čak i dok je bilo 4 vs 5...

taj lik je bezobrazno jak.. zagneš se na njih 5 uzmeš im pola hp-a tvoj tim dokrajči, još pomogneš sa ultijem

{#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: League Of Legends

ma ne, mislio sam ovako: ima ljudi koji uzmu taj character a ne znaju igrati niti sa bilo kojim drugim. misle da će bit nepobjedivi jer je champ tek izašao a nakon što ih ube 5 puta za redom odu van iz igre. na takve mislim, do sad su 2 lika to napravila sa shyvanom. gube sa velikom razlikom i samo se pokupe

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Uzeo sam Shyvanu, izvrstan champ, jedan mi je od najboljih za first blood, baš uglađen i izbalansiran, nema šta:)

luksy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

i spreman za patch jer uvijek netko kuka da je op kao i uvijek

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
17 godina
neaktivan

za kog mawa

ako imaju jako tanky team kupi madreda + trinity/phantom dancer i dalje zavisi o timu,dal banshe/guardiana il ces ici na last whisper/bloothirster

ak imaju neki ne toliko tanky team onda infinity + phantom dancer il eventualno bloodthirster + phantom dancer pa dalje sve zavisi o njihovom timu

ako hočeš biti jaki pok-er znaći spamat ult i sl. onda si prvo uzmi manamune pa zatim bloodthirster/infinity il nešto (ovaj build ne preporučam i rjetko se može pokazat koristan)

Kog maw mi je najigranijin champion,prije sam išao uvijek na madreda,al ak nemaju nafarmanog/nafidanog tenka koji radi puno dmga nema baš neke koristi pa sad skoro uvijek uzmem infinity pa phantom itd

shyvana

solidan champion,dobar jungler al nema nikakav cc pa zbog toga nemože biti među top junglerima. Al koliko sam ju isprobo warmog+atma daju odličan survivability + dmg,al ipak nocturne,udyr,gp,rammus itd mnogo korisniji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 22:50 (death_zombi).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Malphite ili Sion ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Malphite ili Sion ?

Evelynn {#}.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Evelynn {#}.

Ma kakve curice.. {#}

14 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

za kog mawa

ako imaju jako tanky team kupi madreda + trinity/phantom dancer i dalje zavisi o timu,dal banshe/guardiana il ces ici na last whisper/bloothirster

ak imaju neki ne toliko tanky team onda infinity + phantom dancer il eventualno bloodthirster + phantom dancer pa dalje sve zavisi o njihovom timu

ako hočeš biti jaki pok-er znaći spamat ult i sl. onda si prvo uzmi manamune pa zatim bloodthirster/infinity il nešto (ovaj build ne preporučam i rjetko se može pokazat koristan)

Kog maw mi je najigranijin champion,prije sam išao uvijek na madreda,al ak nemaju nafarmanog/nafidanog tenka koji radi puno dmga nema baš neke koristi pa sad skoro uvijek uzmem infinity pa phantom itd

shyvana

solidan champion,dobar jungler al nema nikakav cc pa zbog toga nemože biti među top junglerima. Al koliko sam ju isprobo warmog+atma daju odličan survivability + dmg,al ipak nocturne,udyr,gp,rammus itd mnogo korisniji.

e hvala ! {#}

14 godina
anabolicaa kaže...

Malphite ili Sion ?

Evo kolega da ti bude lakse. btw. ja glasam za siona

23 Sion
9 Malphite
They see me trollin They hatin :) LoL EU NE ToxicOwner
15 godina
RE: League Of Legends

ima ko da mu se sad igra??

15 godina
skullscar kaže...

graves, ranged-carry. classic skin mu je kao oni kauboji iz westerna, nosi double barrel shotgun a i skillovi su zabavni. imao je mali nerf jučer no nisam osjetio neku razliku. a sad smo imaly shyvanu u našem timu i lik je razvaljivao. išao je na tank gear s njom

Odigrao sam 3 igre sa Gravesom i sve 3 pobjede - uživam, zakon Champ i dobar prijedlog, zahvaljujem! {#}

Također sam malo s Sonom igrao i bilo je OK, sviđa mi se.

Paragon
18 godina
League Of Legends

Hmm, Malphite je harcore tank, dok Sion moze razarati i AD i AP, tak neznam što hoćeš tocno od champa.

Meni osobno Malphite je draži, jer je preodličan tank, ima dobar slow, odlican aoe stun tj. ulti, al je pretežito igram tankove tak da je to moj osobni ukus. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 0:20 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas kupio Poppy (onako iz znatiželje), koji damage radi ta cura!!! {#}

U team fightu odmah odvuces najjačeg protivnika i skines ga u 2 sekunde, te onda lagano porijesavas ove ostale...

Uglavnom Poppy {#}

LoL (EU): EvilPixi
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Triss rulz.....4 wina zaredom danas....

16 godina
skullscar kaže...

bilo ih je sa imenima imgayandproud, tak nešt. ne sjećam se više točno ali prijavilo ga isto bar 2,3 čovjeka iz matcha. a taj tribunal, znaći lv30 i odeš na lol forume, dolje na tribunal i upišeš svoje podatke. nakon toga počneš dobivati nekoliko reporta kao što su ovi i ti sa drugim ljudima odlučuješ dali je razlog za prijavu i eventualnu kaznu primjeren. e sad, čuo sam da postoje i neke male nagrade u obliku pointsa na vlastiti account ako se ta dužnost radi savjesno. ima netko iskustva sa time i može to malo pojasniti?

Nakon svakog završenog tribunala a da nisi skipao ni jedan slučaj, dobiješ 10 IP-ja, odnosno, treba ti oko 15 minuta da sve to uradiš kako treba, za 10 poena, radije bi odigrao match makar bio loss, dobio bi 6 put više

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
BannedOnThisForum kaže...
skullscar kaže...

bilo ih je sa imenima imgayandproud, tak nešt. ne sjećam se više točno ali prijavilo ga isto bar 2,3 čovjeka iz matcha. a taj tribunal, znaći lv30 i odeš na lol forume, dolje na tribunal i upišeš svoje podatke. nakon toga počneš dobivati nekoliko reporta kao što su ovi i ti sa drugim ljudima odlučuješ dali je razlog za prijavu i eventualnu kaznu primjeren. e sad, čuo sam da postoje i neke male nagrade u obliku pointsa na vlastiti account ako se ta dužnost radi savjesno. ima netko iskustva sa time i može to malo pojasniti?

Nakon svakog završenog tribunala a da nisi skipao ni jedan slučaj, dobiješ 10 IP-ja, odnosno, treba ti oko 15 minuta da sve to uradiš kako treba, za 10 poena, radije bi odigrao match makar bio loss, dobio bi 6 put više

Svaki tribunal je 5 ip , mozes ga uradit u  1 minuti ( 1 tokom loadinga igre , 1 dok si  u queue-u , kad si mrtav u lategameu :DDD  i slicno ) Jednostavni free ip  tokom  vremena koje bi  ionako tratio  :=)

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Majko mila koja nakupina budala na ovom tribunalu

evo slucaj "RandomeDude"

lik igra talona i popusi gank na pocetku game-a

Nakon toga poludi i pocne feedat i spammat chat natpisima poput

(uocite ironiju gluposti koje je spamma)

"noob"

"f*cking polish nazi"

"stupid nazi"

"useless polish nazzi noob"

"POLISH TRASH"

"you fcking nazi"

tip ga pita zar samo to zna pisat?(jer su oni pokusavali pricat s njim)

a on nastavi samo:

"all your country nazi trash"

"polish"

"piece of shit"

"your mother adolf lover"

I onda ekipa govori protivnicima da reportaju radi feedanja na sta se sloze,pa jos i dodaju ove puste nazi gluposti itd.(ezreal najvise tu pise)

i onda se ovaj "lumen" ukljuci

"ezreeal you proud of your nazi grandpa"

i zakljuci na kraju game-a

"team of low life polish scum"

Mislim prvo sam udria u smijeh dok sam cita citav chat log,a na kraju mi muka dosla kakvih budala ima na ovom svitu -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

I ovo mi se uspjelo dogodit-.-

luksy
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ashelor zato jedva čekam da sam lv30 i da počnem pregledavati te report. jer zbilja ima takvih debila koji zaslužuju kazne.. još 5 i pol levela

15 godina
protjeran

danas me i ne ide, dosta loss bilo. ali obratite pozornost na omjer win/lost hehehe, zbilja lijepe brojke 

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Uskoro ću imati 6300 ipa i neznam kojeg championa. Oba 2 sam igrao i sviđaju mi se. Igram najviše solo top i ap mid pa opet nemogu odlučiti. Hvala na pomoči.

27 Brand
17 Talon
I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends
League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

GABORE JEDAN taman da to postavim na forum :DDDDDDD

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 19:15 (hari85).
17 godina
neaktivan

bilo je i vrijeme da zamjene tog wickeda zbog kojeg su zgubili dosta gameova,a posebno finale IEM-a

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Trazim dobrog igraca za duo 5on5 solo , moj je trenutno 1300 ( nalazin se  u elo hellu ) ,iman sve ukupno 1200 winova, sve potrebne rune , skoro sve champse i skill je : pro , u can test me ! Mozete me pp na bugu ili ingame : dantso1 ( uskoro minjan nick ) . 

coopeR

0 0 hvala 0
17 godina
hari85 kaže...

GABORE JEDAN taman da to postavim na forum :DDDDDDD

In ur face

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo mi je prvi win u 2 dana, i ja i moji teamovi smo bili losi :D

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
...imam problem...fino se ulogiram na svoj LoL account, ali mi se nece logat na "chat service"...to sam prije rijesio gasenjem/paljenjem rutera (da mi se ponovo postavi mreza) i onda mi se normalno ulogiralo na taj chat service, ali sad niti to ne šljaka...ako je neko imao isti problem, molim za pomoc...
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

meni se to zna dogoditi ako mi pukne veza dok igram. kad se ponovi spojim i završi match, ne mogu koristiti chat dok ne zatvorim igru i ponovo se spojim kako treba

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice