League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.421.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
League Of Legends

Nije niko pun sebe, samo ti to tako shvacas jer očito tesko prihvaćaš kritike. Jer nedao bog da neko ko ima 3 puta vise mečeva nek ti zna nešto možda bolje od tebe.

90% ljudi koji ovdje postaju o LoL-u igraju ga prek godinu dana, tak da to nije par mjeseci i da odmah neko sve zna. 

Ja ga igram prek godinu u pol, pa još ima stvari koje ne radim dobro, ili neznam....

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
skullscar kaže...

ono za kur.. ide gospona don-a, dođe ovdje u topic i svima priča kako su fail čim vidi sliku od nekog match-a.. jel to svi postanu tako puni sebe nakon par mjeseci u lol ili samo on? 

p.s. teško mi malo čitati tvoj post, gramatika te ne ide

Idem mene gramatika cak sam dobio prije par dana 5 iz hrvatskoga nego imam englesku tastaturu pa nemogu pisati meko i tvrdo c,a post sam sastavio u 1 min,nego ostanimo mi pri temi.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 2:25 (scarface797).
15 godina
protjeran

gle, prihvaćam kritike jako dobro no ono što me smeta je osoba koja dođe nešt napisat samo da pokaže kako smatra da su neki fail ili nemaju pojma o ničemu. ako je njemu karthus omiljeni champ shvaćam da ga bilo kakva kritika dira u srce, ne znaći da je on op ili što ja znam. reko sam da me živcira 1 njegov ability a on mene odmah popljuje da ne znam ni osnove. ne znam igru kao on ali čujemo se za koji mjesec kad mi razina znanja poraste eksponencijalno. nije to razlog za omalovažavanje nekoga ako odmah ne zna sve

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

gle, prihvaćam kritike jako dobro no ono što me smeta je osoba koja dođe nešt napisat samo da pokaže kako smatra da su neki fail ili nemaju pojma o ničemu. ako je njemu karthus omiljeni champ shvaćam da ga bilo kakva kritika dira u srce, ne znaći da je on op ili što ja znam. reko sam da me živcira 1 njegov ability a on mene odmah popljuje da ne znam ni osnove. ne znam igru kao on ali čujemo se za koji mjesec kad mi razina znanja poraste eksponencijalno. nije to razlog za omalovažavanje nekoga ako odmah ne zna sve

Koliko vidim Toni te uopce nije uvrijedio,ali sve u svemu ti dodes nazivciran na forum sto te je karthus ownao i to govoris kako je to samo champ za noobove i kakvu si reakciju ocekivao molim te .I ima pravo sto ti je to rekao i cak je upravu da neznas ajmo reci ni osnove LoL-a jer imas tek 180 odigrani partija,i ako dodes na forum traziti savjet i onda ti neko kaze da ti build los/fail/sucka prihvati to i progutaj pitaj sta nije uredu i pokusaj se popraviti.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
protjeran

moje mišljenje znaš, o 1 njegovom skillu. kažem da noob-ovi igraju s njim jer do sad niti 1 karthus protiv kojeg sam igrao nije imao pojma o ičemu. doslovce idioti koji samo dođu svima govorit noob learn to play kad ih ubiju a nakon toga se smiju kad oni spammaju requiem i dobe easy killove za koje nisu ništa radili. jako pro eto. a da ne znam ništa, malo se varaš jer sam u 2 tjedna naučio jako pristojnu količinu stvari o lol. i kakvi su sad buildovi u pitanju, ko o tome priča? naučio sam se na početničkim greškama i sad sve ide puno bolje. meni kažeš da prihvatim neke stvari, neka don prihvati moje mišljenje o karthusu i većini ljudi koji igraju s njime i mir u kući ovoj, dosta spamanja topica. jel i to teško? a zašto se i ti uopće prepireš sa mnom oko nečega između njega i mene, ima to veze sa tobom?

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 3:25 (skullscar).
16 godina
League Of Legends

Ajmo ovako

1.) Za buildove sa onih slika sam reko da su opcenito losi, ne samo tvoji i od onog drugog kaj je posto...

Ja nemislim da sam best of best, ali znam svakog champa barem osnovno buildat, i znam svaku klasu igrat ak zatreba...

2.) Citiram: "jedino ga igraju ljudi koji vole bježat od svih i ubijat one sa skoro 0 hp. 1 na 1 je slab za sve."

1 recenica: Ne igraju ga ljudi koji vole bjezat i samo ultat, ja ih znam par koji igraju vrhunski Kartha i od njih sam pokupio da NE KS/last hittat champove s ultom(Osim kad suigrac kaze ulti il tak nes)...

2 recenica: 1v1 dobijem 85% champova(Free tip: "E" se ne prekida stunom/odgurivanjem/silenceom) i ljudi nisu ni svjesni da ih spell vamp pojede... A da ne pricam kolko Q radi dmg-a 1v1...

3.) Krivo si shavtio moje recenicu iz predhodnog posta, ja sam reko da si ti donio zakljucak kakav je Karthus champ dok si igro protiv lika koji nema ni 50 partija odigraih... Tvoje partije i iskustvo nisam spominjo, jedino kaj ti tu mogu rec je da nisu isti igraci oni s kojima/protiv kojih ti igras, i oni s kojima/protiv kojih ja igram...

4.) Ja sam prihavtio tvoje misljenje, samo se nisam slozio s njim...

5.) Dobro ti je Scar reko, Karth mi je main i s njim imam skoro matcheva kolko ti ukupno partija...

6.) Kakav spam ako raspravljamo o LoLu?

Sad odi odspavaj, smiri se pa procitaj sve kaj je napisano od tvog posta o Karthusu i nadi mi di sam te ja iso vrijedat/uvrijedo, i onda nadi kolko si ti to puta meni napravio...

Znam da sam se raspiso i mozda sam nekaj krivo napiso al mi se neda u pol 4 provjeravat kaj sam reko u ovom tekstu, budem kad dodem s posla...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

Znaci smeta ti Karthusov ulti,e onda cemo ovako da rijesimo to.Have Fun 

LoL-scarface797(EU)
15 godina
protjeran

1. misliš da nakon istog vremena provedenog u igri kao i ti, bilo tko to ne bude znao? nije to razlog za reć "U ove zadnje 3 slike sam vidio tolko fail buildova i spellova da sam osto paf..." znaći nitko nema pojma o ničemu, svi su debili

2. to je jedini tip igraća koje sam sreo a da igraju karthusa, nitko se nije pokazao kao neki znalac ili što ja znam a neki od njih su bili lv30 sa 200, 300 i više win. meni je karthus bio prelagan za ubiti jednostavno svaki put i do sada mi je bio primarni odmah jer pada dok kažeš keks. što bude dalje, ko zna

3. to je istina, ponavljam ono pod broj 2: što bude dalje, ko zna

4. ok, slobodna država i svi imaju pravo na mišljenje. samo insinuirati da sam jedan od onih koji ni osnovne stvari ne znaju, tu nešt me rage ulovio itd je za mene vrijeđanje

5. ok opet

6. da, spam. ovo nije rasprava nego prepucavanje između mene, tebe i face-a.. čekaj samo da sutra opet moderatori počnu brisati poruke i dijeliti kartone. rutinski postupak

i ja sam smiren cijelo vrijeme.. što bi tek reko da sam zbilja ljut {#}

"U ove zadnje 3 slike sam vidio tolko fail buildova i spellova da sam osto paf... 

Sve me strah da takve ne dobijem u partiji..."-- tu si vjerojatno mislio i na mene. a ne bi bio sretan da mene dobiješ, bar bi te "nahranio" jeli?

"I da, sve kaj si reko je LOOL, zbog ovakvih koji neznaju ni osnovne stvari LoL-a Karth je na omrazeniji champ..."- a ovo jednostavno zbilja vrijeđa, smatraš me budalom koja pojma nema. da mi je samo znati kakav si ti bio u startu dok si tek krenuo igrati lol, wunderkid ili što? nikada ti niti 1 skill na nekom champu nije malo zasmetao? mdaaa

face: prvi item je banshee veil- 50 magic resista i blokira samo 1 spell SVAKIH 45 sekunda, malo beskorisno nakon što u 5 na 5 svi ispucaju sve što imaju u roku par sekunda

drugi je zhonyas hourglass- 2 sec invulnerability a cd čak 90, možda ga baš iskoristim kad sam na low hp usred fighta da ne umrem a za to vrijeme moja ekipa taman ubije sve koji su htjeli ubiti mene

treći je hexdrinker-  apsorbira 300 damage kroz 4 sekunde ako me taj damage baca na manje od 30% hp-a. kad me neko pogodi spellom taj će uradit više od 300 damage. istina ovo umanji štetu ali cd je 45 sec

i recimo sad ovako, nađemo se 5 na 5 i svi počnu mlatit sve. neko opali magic ability na mene i banshee apsorbira. sad svi počnu mlatit po meni. skoro pa sam mrtav a upali se ability od hex-a i ja baš palim zhonyas i nekim čudom preživim taman na 500 hp recimo. moj tim taman pobije ostale oko mene ili se oni povuku, krenem se portat nazad u bazu na regen jer sam skoro mrtav a kad ono puf, requiem i ja mrtav. velika korist od sva 3 itemsa, zauzmu slotove a mrtav sam opet jer karthus s druge strane digo ap ko budala pošto zna da će pobrat kill ili 2 s ulti. a recimo da ne aktiviram zhonyas ali me ubiju iz drugog tima. dođe sve na isto kao da me opali karthus. eto zadnji match sada smo igrali skoro sat vremena, bilo je fantastično. čizme s 25% magic resist imao, mallet i warmog armor i preko 4k hp s riven. opet sam padao u roku par sekunda kad sam primary kao i svi drugi. max gear na oba tima. pola hp ode da se ni ne maknem jer sam stun-an. a ovaj put smo mi imali karthusa koji je (pogodite što {#}) palio ulti čim je vidio nekoga s druge strane na low hp... sad su oni padali ko muhe isto kao mi ranije

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 5:10 (skullscar).
14 godina
League Of Legends

ovako izgleda kad se malo ustedi :D

★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Novi Champ iugleda pre EPIC. Ima  passive koji se sastoji od 4 elementa i svaka magija standard i dragon form.

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 9:36 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
null kaže...

probajte maokai mid- predobro.

Chu8 i  njegov Mid mao su odavno poznati :D

ti si ono poznati kao "sveznalica" u lol-u... može koji tips kak jungle mao, rune itd.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ova rasprava o Karthusu je otišla u bezvezne vode. Prihvatite činjenicu da se Karthusov način igranja bazira na deranju što više damagea dok je živ i dok je mrtav. Pasiv mu to omogućava. On nije skillless champion, on je zapravo jedan od najtežih championa za igrati ( prvenstveno radi bombica i tempiranja ulte ), nema escape mechanisma i ima dosta velik broj countera. Karthusa se builda skoro full glass cannon i zato je osjetljiv na assasine. Njihov posao je ubiti ga prije teamfighta te ga ostaviti mrtvog daleko od teamfighta. Najveća greška u teamfightu je boriti se pored njegovog corpsa. Da, on i dalje može opaliti ulti, ali to je skoro beskorisno jer ako assasin dobro napravi svoj posao, počet ćete ravnopravni 4v4 kad mu već corpse umre ( assasin će umrijet skoro 99% ). On je jedan od najjačih dragon i baron fightera zbog svog sustained damagea i zida koji smanjuje resiste, odličan je initiator sa zidom i vrlo jak 1v1 ako je skillan.

Prednosti Karthusa:

- ogroman AoE damage  ako je u poziciji da ga napravi

- ulti koji kažnjava neopreznu igru na početku

- jedan od najjačih Baron i Dragon fightera

- godmode 1v1 ako se zna pozicionirat

Mane Karthusa:

- prelagan za ubiti

- nema escape mechanisma

- vrlo težak za igrati ( kako treba, svatko može upaliti ulti dok je mrtav )

- ako se teamfight ne odvija blizu njegovog corpsea, skoro je beskoristan

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Graves, pre epic champ, sad je f2p tako da, OHOOOO!

Jel nerfan?

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Jel nerfan?

sutra je patch

14 godina
League Of Legends

doso cempion spotlajt za šivanu :D

★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo napokon skupio 10 x 5lv accounts i dobio svoj zasluzen RP.

Sad samo cekam sniženje na skinovima i udri  :D

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
null kaže...
Fake_Alert kaže...

Jel nerfan?

sutra je patch

Koliko ja znam samo nerf na Q? ili?

Nothing lasts forever
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
null kaže...
Fake_Alert kaže...

Jel nerfan?

sutra je patch

Koliko ja znam samo nerf na Q? ili?

imas patch notes-e na americi.

16 godina
neaktivan
League Of Legends
SpyGi je mato.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

Omg...umro sam.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Kako to mozes dobit????

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

cekaj to mozes napraviti ti te accounte (nece te banati?) ili moraju bas frendovi tvoji

Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
mrtvo_tjelo kaže...
AmonZero kaže...

Kako to mozes dobit????

Tako da se ljudi registriraju na lol preko tvog accounta. Za 10 igraca koji su se registrirali preko mog racuna dobio sam 975 RP i 40 Win ip boosta.

Lijepo sad mogu uzet koji skin i igrat cijeli mjesec za duplo IP-a po winu

16 godina
Gauta kaže...

Jel to Hextech Ezreal ?? ME GUSTA 

http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-spotlight-shyvana-half-dragon

wtf ovo nije niko posta :dddd

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 13:31 (hari85).
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
mrtvo_tjelo kaže...
AmonZero kaže...

Kako to mozes dobit????

Tako da se ljudi registriraju na lol preko tvog accounta. Za 10 igraca koji su se registrirali preko mog racuna dobio sam 975 RP i 40 Win ip boosta.

Lijepo sad mogu uzet koji skin i igrat cijeli mjesec za duplo IP-a po winu

De ajd ak ti nije problem da objasnis malo bolje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 13:32 (mrtvo_tjelo).
16 godina
League Of Legends

http://i.imgur.com/FM1y6.jpg 

moze junglat :DDD ,  atmogs radi dobro na njoj :DD  . Jos jedan standardni tanky dps :D

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrtvo_tjelo kaže...
AmonZero kaže...
...

http://euw.leagueoflegends.com/referrals/invite

16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1429981 - RiotMarcou-ov post o onom incidentu sa WCG-a

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
mrtvo_tjelo kaže...
AmonZero kaže...
...

http://euw.leagueoflegends.com/referrals/invite

Pa jel se racuna ak ja napravim ti 10 acc-ova

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice