League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.417.918
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
protjeran
Re: League Of Legends
cro)kiselo_mlijeko kaže...
mozda da prodas ovu lampu i kupiš Atma's Impelar, izgubit ces taj lifesteal, ali dobit popriličino više damagea i i više armora

ne znam, lifesteal mi je fantastičan jer se često zna dogoditi da preživim s malo hp-a. sa 2 bloodthirster-a i lampom mi daju preko 200 hp-a sa svakim normalnim udarcem. full hp sam dok kažeš keks. ajd idem igrat pa da vidim kako će ispast s impalerom. a što se tiće runa, ozbiljno razmišljam da 3,4 gliph stavim sa 0.65 cooldown. to bi mi smanjilo aoe stun na w na cca 5 sec cd a kako dobro dođe uf. prvi skill koji na max dignem. q i e su fantastični ako treba bježat ili uletit unutra hehe

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao sam najbolji match do sada- a to su svi pisali u chat nakon matcha. na pocetku smo užasno fail-ali, ja na top-u s ireliom (1-5) protiv swain-a, ništa mu nisam mogao. onda bot graves  protiv cait. onda se desio mali preokret, to smo odmah iskoristili sto smo barona ubili, pa oni nas malo pritišču, mi njim... nikad neznam dali ces pobjediti ili izgubiti. i onda smo napravili 3 ace-a za redom i finishirali, svakog baruna smo mi ubli jer da nismo izgubili bi odmah. Poslje 1-5, imao sam 11-6 na kraju, irelia brutala. mi kad smo bili 5v4 (jednog ubili) odmah se isao rushat baron, nema čekanja. Odlican match.

u match history-u- 9 winnova i jedan poraz (sve rankedi) :D

Zbog ovakvih matcheva jos više volim LoL

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 13:10 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Igro frend kod mene Annie, pa da vidite sta mu je bilo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 13:34 (XYomegaYX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Lol nisam znao da ako neigraš ranked gubiš ranking...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ako se ne varam nakon mjesec dana ne igranja rankeda svaki tjedan se po 25 gubi,
16 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

Igro frend kod mene Annie, pa da vidite sta mu je bilo.

Nije ni cudno ako je igrao protiv Branda u mid-u. hehe taj lik je jednostavno OP. pogotovo ako uspije pogodit W kako treba i onda ulty, to jednostavno rastavi protivnicki tim.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
18 godina
neaktivan
Dal tko prati dramu oko USA kvalifikacija za WCG...
14 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

link?

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kada izlazi ovaj novi ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crweni kaže...

Kada izlazi ovaj novi ?

koji novi? misliš na onu žensku champa, zmaja? utorak valjda s novim patchom

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
AlterEgo kaže...

Jett smije se takmicit na US i Canada kvalifikacijama iako je to protiv pravila , Reginald protiv toga protestuje . 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
16 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

http://www.solomid.net/blog.php?v=14036

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ga, talon quadra, prijatelj mi uzeo pentu, ubio wukonga prije nego sam dosao, ugl, bilo 1v4

Match sam završio sa 32-2

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
AlterEgo kaže...

Jett smije se takmicit na US i Canada kvalifikacijama iako je to protiv pravila , Reginald protiv toga protestuje . 

To i jos voyboy izmislio neka pravila kao da je canada igrala best of 3 gamea u 2 serije, a ne best of 3 gamea u 1 seriji s tim da jedan tim vodi 1:0. Onda je on o tome obavijestio i Marcoua iz Riota, ovaj je to navodno i povjerovao pa je on zvao wcg admina pa su i oni povjerovali. Ma ta organizacija toga je stvarno ocajna :/

Mobster12 (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj WW je takva zvjer u rukama pravog igraca

Al opet protivnici su failali u team fightovima i mene fokusali a ja imo 400 armora

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...

Ovaj WW je takva zvjer u rukama pravog igraca

Al opet protivnici su failali u team fightovima i mene fokusali a ja imo 400 armora

Hm što je cijeli protivnički tim imao physical damage chempione? I bespotrebno ti je stackati warden's mail i thornmail jer se međusobno "poubijaju".

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan

bili sa vayne, master yi, morgana, alistar i jos neko al neznam ko al bio je ad champ

a ovo sa wardens mail je bio fail kupnja, gledo sam to a htio nesto drugo pa sam krivo kupio

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR
18 godina
neaktivan
hari85 kaže...
AlterEgo kaže...

Da, radi toga i radi onoga kaj je Fila04 napisao. Glupo je tako mijenjati pravila u letu samo zato jer je neki Voyboj ili Jett izjavio bez  provjere je li to uopće istina. Jako loše za riot kaj su ovo jako neprofesionalno odradili. CDE je pobjedio po pravilima koja su u tom trenutku bila i nije mi jasno zašto to mijenjati. Po meni su zaslužili ici u Koreu i nadam se da ce ici..

15 godina
neaktivan
League Of Legends

jel mi može neko reć šta se to događa u vezi tog natjecanja u dva reda i jel riot ikad pokušao nerfat amumua jer ono je stvarno nenormalno, ima 2 stuna, može istenkat miljon svega i radi dobar aoe damage

JA SAM PADOBRANAC U TEMU.

1 2 hvala 0
15 godina
protjeran

karthus.. kako mrzim tog champa samo radi njegovog ulti skilla. jedino ga igraju ljudi koji vole bježat od svih i ubijat one sa skoro 0 hp. 1 na 1 je slab za sve. magic resist ne vrijedi ništa, nabije si ability power i ubije sve s manje od 500-600 hp. sad ga imali u protivničkoj ekipi i lik imao oko 20 killova samo zato što spama ulti a ovako bježi ko kreten čim vidi nekog. ostanem na malo preko 500 hp nakon fighta i on odmah ispuca ulti i ubije nas 3. al smo ih opet zgazili

16 godina
neaktivan
League Of Legends

probajte maokai mid- predobro.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skullscar kaže...

karthus.. kako mrzim tog champa samo radi njegovog ulti skilla. jedino ga igraju ljudi koji vole bježat od svih i ubijat one sa skoro 0 hp. 1 na 1 je slab za sve. magic resist ne vrijedi ništa, nabije si ability power i ubije sve s manje od 500-600 hp. sad ga imali u protivničkoj ekipi i lik imao oko 20 killova samo zato što spama ulti a ovako bježi ko kreten čim vidi nekog. ostanem na malo preko 500 hp nakon fighta i on odmah ispuca ulti i ubije nas 3. al smo ih opet zgazili

I da, sve kaj si reko je LOOL, zbog ovakvih koji neznaju ni osnovne stvari LoL-a Karth je na omrazeniji champ...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
null kaže...

probajte maokai mid- predobro.

Chu8 i  njegov Mid mao su odavno poznati :D

15 godina
neaktivan
lol, karth je OP jedino nis bemogu protiv lux u midu, al da je los 1v1? sa q na single target radi double damage i obavezno vrata mora stavit da smanji magic resistance. To sto ga neznate counterat to je problem, ak si ap uzmes onaj pješčani sat, ak si ad onda onaj crveni mač, nešto drinker... ak karth netreba skilla i ima anoying R, zanima me sta kazes za tryndu koji je sam basic attack champ
skype: jajejaje23 xf: jajenaoko123 LotRO ingame: Crovoid BF:BC2 ingame [cro]MUgLY LoL ingame: croMUgLY
15 godina
protjeran

za trollčine koji igraju duže ovu igru i misle da su svi drugi njubare koji su tek startali- svi smo u fightu sa enemy team, pobijemo ih sve a neki od nas ostanu na low hp. karthus zahvaljujući onom svom ability ostane još kao duh neko vrijeme i tada ispali svoj ulti. bum, svi s malo hp su mrtvi. sitne bombice na zemlji, teško izbjeć. a kad mu se uneseš u facu crkava prebrzo. a trynd.. crkne ko i svi drugi a njegov ulti mu samo da par sekunda života više

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 0:03 (skullscar).
16 godina
League Of Legends

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=462338

New main ajajajajaj /troll

Edit : Obratite paznju na prvi komentar :DDDD

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 0:07 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
skullscar kaže...

za trollčine koji igraju duže ovu igru i misle da su svi drugi njubare koji su tek startali- svi smo u fightu sa enemy team, pobijemo ih sve a neki od nas ostanu na low hp. karthus zahvaljujući onom svom ability ostane još kao duh neko vrijeme i tada ispali svoj ulti. bum, svi s malo hp su mrtvi. sitne bombice na zemlji, teško izbjeć. a kad mu se uneseš u facu crkava prebrzo. a trynd.. crkne ko i svi drugi a njegov ulti mu samo da par sekunda života više

Aha, znaci ti si igro protiv jednog fail Kartha koji nema ni 50 matcheva odigranih i to si zakljucio...

Mogo si onda na pocetku svojih postova stavit npr "Ovo ne shvacajte ozbiljno, samo rageam jer me x champ razbio ko beba zvecku"

@Haris kaj nisi ti odusto? xD

Al dobro tek je poco tjedan, ima vremena xD

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
protjeran

don strongtoni, ti si neka velika faca u lol kad većinu ljudi gledaš svisoka i za slike komentiraš kako svi imaju fail gear. mora da si the best of the best u nekom svom svijetu. i protiv barem 20-25 karthusa sam igrao u nekih 180 matcheva do sad, svakog sam ubio kao da je običan minion. i gotovo svaki spamma requiem čim vidi da je netko od nas low hp jer hoće kill a ovako gine ko muha bez glave

15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

don strongtoni, ti si neka velika faca u lol kad većinu ljudi gledaš svisoka i za slike komentiraš kako svi imaju fail gear. mora da si the best of the best u nekom svom svijetu. i protiv barem 20-25 karthusa sam igrao u nekih 180 matcheva do sad, svakog sam ubio kao da je običan minion. i gotovo svaki spamma requiem čim vidi da je netko od nas low hp jer hoće kill a ovako gine ko muha bez glave

A da se malo smiris i spustis na zemlju imas 180 odigrani partija i poceo si se kurciti kako neki champion ne valja,Toni ti moze reci za Karthusa zato koliko znam da mu je main i da ima dosta odigrani gameova sa njim kada dobijes dobroga karthusa na midu javi se pa cemo vidjeti kako si proso,a sto se tice champa takva kakav je ako ti se nesvida ulti napravi peticiju na LoL forumu da ga maknu,fino kada imadnes odigrani jedno 1000 gameova ukupno onda dodi ovdje i kreni se kurciti,a prije 2 stranice unazad pitao si kakav build ide na ovoga koji na onoga a na Gravesu si korsitio TP i clarity.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 2:19 (scarface797).
15 godina
protjeran

ono za kur.. ide gospona don-a, dođe ovdje u topic i svima priča kako su fail čim vidi sliku od nekog match-a.. jel to svi postanu tako puni sebe nakon par mjeseci u lol ili samo on? 

p.s. teško mi malo čitati tvoj post, gramatika te ne ide

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice