League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.419.385
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
peky kaže...

Imam jedan problem sa LoL-om, logiram se, uđe mi u igru ali samo crno, dakle nis ne vidim nego samo crni window, jel ima jos netko takav problem ili zna mozda rijesenje?

Jednostavno reinstall, ako ne onda skini Pando Media Booster... ako i to ne funkcionira onda reinstall WIN

14 godina
League Of Legends

sada sam odigro sa gravesom nakon patcha meni je graves isti **rac isto jak i sve ni ne osjetim nerf..

★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

sada sam odigro sa gravesom nakon patcha meni je graves isti **rac isto jak i sve ni ne osjetim nerf..

Patch dolazi u utorak.. {#}

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
League Of Legends

a sta je sada ovo bilo?! update

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

skoro svaki dan neki update. mijenjali su sliku na login screen, vratili onu staru. jel sad s patchom stiže nova dragon mala?

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

skoro svaki dan neki update. mijenjali su sliku na login screen, vratili onu staru. jel sad s patchom stiže nova dragon mala?

Joj scar sta si ti zagriza xD

Jos koji misec i postat ces veci ovisnik od harisa ^^

15 godina
protjeran

prije cca 2 tjedna sam počeo, lv20 sa 70 win i nekih 72,73 loss. ajd nije loše no puno toga treba još naučit. npr. ne ganjat nekoga na low hp preko pola mape i onda uletit u sačekušu.. malo obvius hehe

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
Ashelor kaže...
skullscar kaže...

Čmarface je Quita LoL i igra BF3 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Ashelor kaže...
skullscar kaže...

Čmarface je Quita LoL i igra BF3

Skullscar

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
14 godina
neaktivan

Hah da,nisam se dobro izjasnia,mislia san na skullscara {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kada izlazi Shyvana i jel Grvaes free ovaj tjedan????

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

da, da.. its me, special old me...

a nova ženska valjda idući tjedan stiže i ne, graves nije free

15 godina
neaktivan
League Of Legends

znam da nije sad free reko mozda sad u novoj rotaciji je

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jel se isplati kupiti Twitcha? izgleda mi predobar

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Koga za 1350 ip-a? Samo napisite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
XYomegaYX kaže...

fiddlesticksa

15 godina
protjeran
ProTeinZ kaže...
XYomegaYX kaže...

fiddlesticksa

podržavam, mali life stealing smrad

17 godina
dmanz kaže...

jel se isplati kupiti Twitcha? izgleda mi predobar

Ako ti se sviđa njegov nacin igranja slobodno ga uzmi.

Sjecam se dana kad su ljudi kukali i rage-ali po forumima twitch OP... e to su bili dani.

Ulti u teamfight i samo penta kill xD

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav, nakon onog problema sa LoL-om isao sam reinstall, te skidam ja igru, nakon 1 sat se napuni do kraja, pita Next i pocne ponovno puniti, i tako dok ga ne ugasis, a kad ga ugasis izbrise se sve iz one mape di se skidalo. Molim vas za pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skullscar kaže...
ProTeinZ kaže...
XYomegaYX kaže...

fiddlesticksa

Spell vamp smrad

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
BannedOnThisForum kaže...
skullscar kaže...
ProTeinZ kaže...
XYomegaYX kaže...

fiddlesticksa

Spell vamp smrad

life stealing/draining*

dobro je napisao

LoL EU - KingNothing666
15 godina
protjeran

da, cucla tebi life a daje sebi. kad ga vidim obično ne idem solo na njega osim ako nema bar pola hp a ja full. makar se i onda znalo dogodit da bježim ko budala

16 godina
skullscar kaže...

da, cucla tebi life a daje sebi. kad ga vidim obično ne idem solo na njega osim ako nema bar pola hp a ja full. makar se i onda znalo dogodit da bježim ko budala

Ma samo ga cc-aj i gotov je.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
peky kaže...

Pozdrav, nakon onog problema sa LoL-om isao sam reinstall, te skidam ja igru, nakon 1 sat se napuni do kraja, pita Next i pocne ponovno puniti, i tako dok ga ne ugasis, a kad ga ugasis izbrise se sve iz one mape di se skidalo. Molim vas za pomoc.

15 godina
League Of Legends

E pa odlučio sma štediti(ili kupiti) za nekog like. E pa sada za koga da štedim ili da kupim:

3 Twisted Fate
3 Fiddlesticks
3 Xin Zhao
19 Renekton
7 Kassadin
Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Toplo preporučujem Kassadina. Ako je dobro nafidan i bildan postaje totalni pubstomper

LoL EU IGN: Juky844 i Juky777
17 godina
luxxxfromhell kaže...

E pa odlučio sma štediti(ili kupiti) za nekog like. E pa sada za koga da štedim ili da kupim:

Renekton

Kako volim ovog champa.

Stun od 1,5 sec i usto jos napravi 3 hita

Aoe skill koji te heal-a ,radi odlican dmg i jos ima cd od 6 sec

E skill s kojim mozes radit ČUDA !

Te ulti koji ti da 600 hp-a i radi aoe dmg

Situacija:

Imas 50 hp-a, protivnik 300 i ide te tower dive-at. Ulti + stun = instant kill

Solo top, budes gankan (2v1) Ulti i samo q udri... double kill

I moj najdrazi combo (100 fury): E+W+Autoatk+Q+E i izađes iz fighta bez ogrebotine (to govorim za solo top 1 vs 1)

Pravi champion za izlazak iz elo hella.

Hvala bogu pa ovi high elo igraci neigraju renektona (osim VoyBoya) pa nitko ni nezna koliko ovaj champ ima potencijala.

Bio je i nerfan nakon sto je izasao, i to teski nerf bio. Sta je tek tada mogao raditi {#}

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 22:34 (AmonZero).
15 godina
protjeran

danas je tako loš dan pun ljudi koji nemaju pojma i samo trollaju kak su svi noob-ovi. zadnjih 10 matcheva i imam 7 defeat. a maloprije.... da nije bilo idiota koji samo trče okolo i ništ ne znaju radit.. pogubio sam živaca jer sam više proveo u bazi ubijajući super minione nego se borio ovako (377 npc killova sve kaže) . ja solo u gornjem ili donjem line čistim sve da nas ne zeznu s tornjevima u bazi, kažem nekome da ode isto napravit u suprotnom line ali svi u middle crkavat. ja sredim svoje kad ode tower s druge strane. radim isto opet kasnije tamo kad odjednom ode inhibitor s prve strane. ne mogu bit na 2 mjesta istovremeno da ga hebeš. ili se zaletim sam u top dok su svi u middle, puknem turret njima i ode isto dolje radit. 3 turreta sam opalio tak sam. ali najbolja stvar je da sam mogo dobit kog sam htio 1 na 1 hehehe. tryna i wukonga jesam (w mi ima tako sladak stun), krenuli naprijed s minionima rušit nama inhibitore par puta dok su ostali blejali okolo, saletim se na njih i pokoljem. a kad je fight 5 na 5, neki samo zbrišu da sebe spase a mi nek crknemo ko budale. ili jadnima fali 10% hp-a pa se već portaju u bazu na healanje. ili čekaju da se potučemo pa ulete kad su svi skoro mrtvi jer bi baš htjeli kill 

a sad ode zapalit jednu dok ne krenem pisat rage topice na lol forumima {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

šta reći koju posluku porati
zanemarite w/l to je loše :)
s igraćem manje

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 1:57 (mobitel).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

gangplank lv12- 31 win

irelia lv30- 379

talon lv18- 66

ashe lv5- 0 

janna lv21- 67

moja ekipa (leveli redom kak su na slici):  15, 20, 14, 27

držim top solo kod svog tornja, gangplank i janna me dave cijelo vrijeme. gankplank crkne 3 puta jer me hoće zaobić iza leđa a janna jednom. kasnije ih oboje skupa zašamaram 2 puta. ireliu i ashe sam skinuo 2 puta a talona jednom. na vrhu sredim oba tornja uz pomoć našeg shaco na drugome. dolje odem i skinem toranj prije baze i u bazi sam s minionima i ubijam ove usput. hp mi nije ispod pola pao nikad. umro sam 2 puta ranije zbog svoje gluposti i jer sam ganjao low hp igraće solo pa naletio. ovi su igrali ko noobovi i izgubili ko noobovi. al su mi bar uljepšali večer ala miki

e a kako sad mi dobijemo nekoga lv5 da igra s nama? najvjerojatnije jer bio s nekim u ekipi pa sam baš upao k njima u match ili što? dogodilo mi se da sam dobivao i lv1 igraće

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice