League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.542.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Jonja kaže...
Zmajjontra kaže...

POZDRAV svima

Upravo sam se reg... igram lol-a cesto ingame mi je Bogonja pa ko zeli neka me add 

sve najbolje!

Igras lol cesto a tek si se reg. xDDD

Pa prika mozda nedodjes ni do 30lvl prije nego ti dosadi, nadam se da nece.

druze moj tek sam se ovdje reg... a na lol-u ama 28 level....

zmaj
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 18:15 (Zmajjontra).
15 godina
League Of Legends

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=4925795#post4925795

Posebno me ovo interesuje 

Spectator Mode

We are also pleased to announce that the first public release of our highly anticipated Spectator Mode is now in limited beta. Previously limited to use only on our tournament realm, you will now be able to select this option to spectate a game during designated testing periods. As with our previous limited beta releases, Spectator Mode will become fully available as soon as we are comfortable with its performance.

As a spectator, you’ll be able to jump to the perspective of either team, following the action as they see it. You can even opt to remove the fog of war altogether for a truly global view of the battlefield. Additionally the spectator will be able to quickly and easily reference information on either team such as in-game stats, item builds, gold totals, and ability cooldowns.

While it is currently only available in Custom Games, remember that, like all things League of Legends, there are still plenty of updates to come. Stay tuned for more news on Spectator Mode in future patches.

Spectator mode can be an excellent tool for those players interested in learning more of the nuances of League of Legends gameplay, or for shoutcasters interested in commentating on competitive play. If you are interested in spectating games, you should pay a visit to our Spectator Mode FAQ to learn more about this exciting new feature. 

This new feature is the first of many that will be forthcoming as we approach Season Two. Stay tuned for more information on this and other highly anticipated updates!

Sivir passive reworkhttp://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=16321896#post16321896

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 18:30 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
učim se lagano. uspjeli smo dogurati do kraja s 3 igraća, njima ostalo 4. a graves u middle je predobar, prvi sam nabio lv18 kao i uvijek i pobio 269 npc, duplo više od svih ostalih
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan
skullscar kaže...
učim se lagano. uspjeli smo dogurati do kraja s 3 igraća, njima ostalo 4. a graves u middle je predobar, prvi sam nabio lv18 kao i uvijek i pobio 269 npc, duplo više od svih ostalih

Nadam se da se neces naljutit, ali nemoj uzimat Clarity za njega, moja preporuka ti je Ignite + Flash, super kombinacija za AD ranged carry

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
16 godina
puma_vkci kaže...

Nadam se da se neces naljutit, ali nemoj uzimat Clarity za njega, moja preporuka ti je Ignite + Flash, super kombinacija za AD ranged carry

nikako, za AD carry-a ide ili Exhaust i Flash ili Ghost i Flash, ovisi jel heroj ima ikakav escape

15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Zmajjontra kaže...

POZDRAV svima

Upravo sam se reg... igram lol-a cesto ingame mi je Bogonja pa ko zeli neka me add 

sve najbolje!

Igras lol cesto a tek si se reg. xDDD

Pa prika mozda nedodjes ni do 30lvl prije nego ti dosadi, nadam se da nece.

na forum...

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
protjeran
ok testirat ću malo. makar mi refil mane uvijek dobro dođe kao i teleport ako iznenada druga strana pogura koji lane pa treba brzo braniti
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
skullscar kaže...
ok testirat ću malo. makar mi refil mane uvijek dobro dođe kao i teleport ako iznenada druga strana pogura koji lane pa treba brzo braniti

ti ka AD carry nebi smia spammat spellove pa da ti nestane mane (iako brzo nestane kad nemaš rune) nego samo farmat, a šta se tiče teleporta i pushanja ne obaziri se baš na to, jer to nije tvoj problem, AD carry triba samo farmat i pridružit se team fightu kad bude, nemoj trčat oko mape bezveze da bi obranija koji turret jer će te skupo stajat

17 godina
League Of Legends

Neke za Harisa XD

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

4 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

U zadnjih 8 rundi sami trollovi koji namjerno sjebu runde... bilo bi 9 da nisam dodgal rundu sa 2 junglera i 5 ad likova u istom timu... koja ekipa igra na Eastu svakodnevno? A da ne trolla apsolutno nikad i da ne leava, to su moji jedini kriteriji. Neke od vas ću odbiti jer smo već igrali skupa i nešto mi nije štimalo pa molim bez ljutnje. Igram najviše solo top likove, mogu bit u bilo kojoj ulozi u timu, ali preferiram top. 

Zadnja runda, Gragas tjerao TF-a u mid protiv malze iako ovaj nema šanse... onda je došao dole u lane i imao 8 miniona do 10 minute... koji pro, u jednoj minuti nije uspio ubit creepa s  gragasom... divan tim... tako je već tjedan dana....

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 21:09 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bounty123 kaže...

Da li netko zna neki dobar build za Olafa iz vlastitog iskustva? Gledao sam par stranica i buildovi se dosta razlikuju.

ja ti imam 2 builda uvijek idem jungle s olafom :D

1build: armor, 5 potsa, madreds, berserker boots, wriggle, ghostblade, bloodthirster (infinity edge dotad vec partija bude gotova)

2 build: -:- one bootse za magic resist,wriggle, warmog, forzen mallet, atmas i warmog...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 20:56 (CroatianEagle).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Oce ovi skinovi ostat, nakon 31-og.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ja i graves.. kad me ide, ide me. zbilja se nadam da ga ne će nerfat jer je ovako najtaman hehe
16 godina
neaktivan
skullscar kaže...
ja i graves.. kad me ide, ide me. zbilja se nadam da ga ne će nerfat jer je ovako najtaman hehe

Vidim buildovi se popravljaju xD.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
protjeran
Blizek kaže...
skullscar kaže...

Vidim buildovi se popravljaju xD.

učim lagano, učim {#}

16 godina
skullscar kaže...

učim lagano, učim {#}

ovo je več bolje {#} 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Skupimo se kao ekipa i kad krenemo trazit igru onda mi se pojavi problem, oni svi odu birat heroja osim mene.
Dali ima jos netko takav problem?
Kako ga popravit?
Ili zna netko mozda mail na koji moram poslat prituzbu da mi ova banda iz Riota popravi to. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 22:40 (ton7).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pridružiš im se kad ti onaj tko radi match pošalje pozivnicu, zatim uđete u queue da nađete ostale ljude, dođete na izbor charactera, svaki odabere s kim će igrat i lock in. dalje udri
15 godina
neaktivan

LooooooooL
ocito ne kuzis u cemu mi je problem!
ja se im pridruzim da cekamo u onom chatu dok se ne nadje server slobodni, ali nakon toga svi ostali udju u queue osim mene

17 godina
League Of Legends

Ja moram resetirati LoL kad mi to pocne raditi.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

omg
i kolko traje to restartanje? 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja skužim da mi se to dogodilo ako je queue prešao minut ili ako sam s nekim prijateljem pa me pitaju di san, također moram ugasit lol, a nekad mi neće ugasi dok ne izbaci sve jer se nisam connectao

JA SAM PADOBRANAC U TEMU.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Aaa fak ju krepo mi je RAM -_-" fak ju corsair faaak juuuuuu -_-" sutra trcim kupit 8GB pa nek se goni vise :(

Nis od igre za danas :( :( :(

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 23:07 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ah, irelia je jaca od akali, Potvrdjeno.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Nadam se da si ovo napisao dok si bio u pijanom i napusenom stanju {#}

LoL-scarface797(EU)
15 godina
scarface797 kaže...{#}
Jonja kaže...

Nadam se da si ovo napisao dok si bio u pijanom i napusenom stanju {#}

I Riven je sleeper OP , al ne govorite nikom {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d
15 godina
Jonja kaže...

Ah, PRE-?-NERF irelia je jaca od akali, Potvrdjeno.

Ako...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
protjeran
dali uopće vrijedi raditi report nekome? jer upravo sam imao debila koji igra s yi, ubiju ga 5 puta i onda samo stoji u bazi, trolla kako smo mi noobovi i fail a on pro, da se ne želi mučiti s igranjem nego će nas samo gledat i komentirat. pa počne psovat jer mi ko fol pojma nemamo... jel bude kakve koristi od report?
16 godina
neaktivan
ton7 kaže...

LooooooooL
ocito ne kuzis u cemu mi je problem!
ja se im pridruzim da cekamo u onom chatu dok se ne nadje server slobodni, ali nakon toga svi ostali udju u queue osim mene

Update Adobe Air-a navodno pomaže.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice