League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.520.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

kaj se resetiraju rankovi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
mobitel kaže...

kaj se resetiraju rankovi?

Bilo pre mesec dana

LoL EU West - ScazzaHitmann
15 godina
League Of Legends

Wukong buff next patch {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Source?

LoL EU IGN: Juky844 i Juky777
15 godina
hari85 kaže...

to je bilo receno jos prosli mjesec.

LoL Nick (EU): hRay
17 godina
League Of Legends

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Zx1JDEnrVK8

Two dark terible gods, one red one blue. . . ., zaigrat kao Thrall, Arthas, Sylvanas. . . ., DOTA 2 ne zvuci tako dobro {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma da sad su se sjetili već će svi zaigrat DOTU 2, a Blizz DotA će tek izać ful bugovita i nitko je neće igrat... Samo moja predviđanja, ako ispadne obrnuto svejedno ću igrat nešto od toga dvoje {#}

15 godina
League Of Legends

Kada ce izac onaj rework od twicha?

Nesto se govorilo da ce ga skroz promijenit... {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
entertainer kaže...

Ma da sad su se sjetili već će svi zaigrat DOTU 2, a Blizz DotA će tek izać ful bugovita i nitko je neće igrat... Samo moja predviđanja, ako ispadne obrnuto svejedno ću igrat nešto od toga dvoje {#}

Druze Blizzard i "bugovito" stvarno neide u istoj recenici, bar su oni poznati po odgadjanju dok sve nije savrseno ispolirano. Ako ce netko napraviti kvalitetan DOTA naslov kladio bih se na njih, ono sto mi se svidja po video je preglednost i naravno da igras s prastarim slavnim likovima iz Blizz igara. Opet, sto vise konkurencije ima BOLJE, jer ce i RIOT biti prisiljen davati vise sadrzaja/polirati igru da bi zadrzao ekipu. Ko voli neka igra ko nevoli nemora. :)

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
entertainer kaže...

Druze Blizzard i "bugovito" stvarno neide u istoj recenici, bar su oni poznati po odgadjanju dok sve nije savrseno ispolirano. Ako ce netko napraviti kvalitetan DOTA naslov kladio bih se na njih, ono sto mi se svidja po video je preglednost i naravno da igras s prastarim slavnim likovima iz Blizz igara. Opet, sto vise konkurencije ima BOLJE, jer ce i RIOT biti prisiljen davati vise sadrzaja/polirati igru da bi zadrzao ekipu. Ko voli neka igra ko nevoli nemora. :)

Dobro malo sam se pretjerano izrazio, a ovo sa Riotom si potpuno upravu, ali kao veliki fan Dote nekako imam više očekivanja u Valve i DOTU 2 za koju postoji mogućnost da bude free nego u Blizzard za kojeg mislim da nema šanse da ponudi nešto free(pogotvo sad kad je spojen sa Activisionom)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo do sad i nisam baš igral ad carry, ali sad mi se to baš igra 

do sad imam samo ashe i tristanu

kojeg champa mislite da bi bilo najbolje da kupim ?

19 Caitlyn
5 Vayne
4 Kog'Maw
5 Ezreal
2 Miss Fortune

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

kako mrzim spominjanje Dote, Dote 2, i oslih klonova Dote u LoL temu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

graves

17 godina
entertainer kaže...

Dobro malo sam se pretjerano izrazio, a ovo sa Riotom si potpuno upravu, ali kao veliki fan Dote nekako imam više očekivanja u Valve i DOTU 2 za koju postoji mogućnost da bude free nego u Blizzard za kojeg mislim da nema šanse da ponudi nešto free(pogotvo sad kad je spojen sa Activisionom)

A dobro ti to gledas vise iz "financijske" perspektive {#} iskreno koliko sam para bacio na LOL skinove, mogao sam ju i kupit 4 puta da nije free. . ., tako da sve ti to dodje manje vise na isto. Bitna je kvaliteta gameplay-a (Null ako mrzis posluzi se opcijom ignoriraj autora lako je)

16 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

Caitlyn i graves, zasad najjači ranged ad carry u igri.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
armenx3m kaže...

da za caitlyn znam da je prejaka, al mislim da će graves dobit nerf...

nekak mi je kog'maw zapel za oko...u high elo matchevima se kog večinom banna...

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
entertainer kaže...

A dobro ti to gledas vise iz "financijske" perspektive {#} iskreno koliko sam para bacio na LOL skinove, mogao sam ju i kupit 4 puta da nije free. . ., tako da sve ti to dodje manje vise na isto. Bitna je kvaliteta gameplay-a (Null ako mrzis posluzi se opcijom ignoriraj autora lako je)

Heh a vidiš ja imam RP samo od onoga kaj mi Riot da besplatno(ono za split i još nekoliko puta prije), jedino sad razmišljam da si uzmem neš jel mi fakat trebaju skinovi :P

17 godina
armenx3m kaže...

A što je sa Miss Fortune? Nekak ju rijetko vidim u zadnje vrijeme, igral sam ju samo par puta al mi se činila dosta jaka.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
15 godina
null kaže...
hari85 kaže...

Znam da sam to i rekao :D , ali sad je Xypherous rekao da ce doci sljedeci patch i da ce Q biti buffan (  dobiti scaling )

Fuu kvaliteta slike je uzasna 

Edit : Ev izbliza .D

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 18:50 (hari85).
15 godina
hari85 kaže...
null kaže...
hari85 kaže...

Znam da sam to i rekao :D , ali sad je Xypherous rekao da ce doci sljedeci patch i da ce Q biti buffan (  dobiti scaling )

je, puno se vidi. pa vec 1.2 scall. Inace sad sam dobio game- Soraka mid, Taric + Cait(ja) bot, garen top i Udyr jungle

16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
armenx3m kaže...

A što je sa Miss Fortune? Nekak ju rijetko vidim u zadnje vrijeme, igral sam ju samo par puta al mi se činila dosta jaka.

Da jeste, ja samo kažem za 2 najjača early game carryja u igri, naravno jaki su i u late game ako su nafidani early/mid game, gdje su savršeni.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
null kaže...
hari85 kaže...
null kaže...
hari85 kaže...

je, puno se vidi. pa vec 1.2 scall. Inace sad sam dobio game- Soraka mid, Taric + Cait(ja) bot, garen top i Udyr jungle

1.0 tj tvoj ad + odreden bonus . Sad ce valjda dobiti jos i scaling pravi {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 19:00 (hari85).
16 godina
League Of Legends

šta se tiče ostalih moba naslova (DotA 2, blizzard DotA...) male šanse su da će ispunit očekivanja, a skoro nikakve da će pristič LoL po igranosti, da su malo prije izašle možda bi mogle konkurirat, a ovako je LoL već preuzea prvo misto i nevirujen da će ga ikoja druga igra maknit sa njega... u vezi AD carry-a, ja ti preporučan Cait ili Ashe, meni one 2 najbolje leže, važno ti je nać heroja čiji ti auto attack animation najviše odgovara da možeš učinkovito farmat, bar je meni tako...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala svima koji su glasovali za Kassadina uzeo sam si ga i prejak je igrao sam 3 matcha zasad s njim i u svakom sam imao preko 20 killova( u jednom smo naravno izgubili {#}) i ispod 6 deathova. E još jedna stvar koji bi skin za njega preporučili?

15 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Hvala svima koji su glasovali za Kassadina uzeo sam si ga i prejak je igrao sam 3 matcha zasad s njim i u svakom sam imao preko 20 killova( u jednom smo naravno izgubili {#}) i ispod 6 deathova. E još jedna stvar koji bi skin za njega preporučili?

Zadnji koji je izašo za njega.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
entertainer kaže...

Odmah se u trošak bacamo {#}

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
14 godina
neaktivan

Lol pa uzmi si skin koji ti se najvise svidja xD zasto ti je vazno tudje misljenje? :O

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

Ja sam imao isto mišljenje o njemu sve dok nisam par puta gledao njegov stream sa uključenim zvučnicima. To je urnebesno smiješno, jest da je narcisoidan i da su skoro svi drugi njemu loši, ali čak sam čuo par puta da je pohvalio suigrače i uvijek tada detaljno objasni zašto su oni dobri. I uvijek objašnjava zašto kupuje ovo, zašto ono, vidi se da je inteligentan. Podsjeća me na jednog mog polu-frenda koji je isto jako inteligentan ( možda najinteligentnija osoba koju sam upoznao ), ali je strašno narcisoidan i arogantan ( još prema meni nije toliko arogantan koliko je prema nekm drugim koji se s njime više druže ).

stvar sa takvin ljudima je da su oni rjetko inteligentniji od drugih ali se takvima čine upravo zato šta su arogantni i šta znaju "spustit" drugima pa se oni u njihovon društvu osjećaju gluplje i manje inteligentno {#}

Off topic:Taj je lik jedva prošao srednju školu jer nije uopće učil, pa je u tjedan dana kad je shvatio da neće imati bodova za FER naučio i položio maturu jednako dobro kao i ja. Ako to nije inteligencija ili barem neka ekstra sposobnost, onda neznam što je.

Unimatrix, gledao sam jučer njegovo trolanje, on zapravo često igra na taj način, žestoki split push kojeg velika većina ljudi ne zna igrati i podržati ga u tome. Al opet, jbg on je takav lik koji će feedat kad ga tim ne sluša. Dobar je igrač, ali mora njemu sve biti podložno ( a tako bi on htio i da je u CLG-u ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
League Of Legends

pozdrav ekipa

molio bih vas da me dodate, da imam vise hrvatske ekipe, da mozemo nekaj nabacit

ime ingame: Svrzic

Hvala!

P.S. ako netko oce veceras nesto nabacit, neka me slobodno PMa, pa cemo se dogovorit 

lp

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2009556]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Svrzic kaže...

pozdrav ekipa

molio bih vas da me dodate, da imam vise hrvatske ekipe, da mozemo nekaj nabacit

ime ingame: Svrzic

Hvala!

P.S. ako netko oce veceras nesto nabacit, neka me slobodno PMa, pa cemo se dogovorit 

lp

ja ti igram samo ranked 1400+, pa ak si tak negdje rankiran, dodaj me da bacamo duo-> hRay

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice