League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.428.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
Re: League Of Legends

A bome si ti j3beno quito lol, hahaha, samo što pratiš cijelo vrijeme sve kaj se dešava vezano uz LoL

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

A bome si ti j3beno quito lol, hahaha, samo što pratiš cijelo vrijeme sve kaj se dešava vezano uz LoL

Kruže glasine da nije kvito, nego da sad igra sa smurf accountom na eastu. Navodno čak koristi poljski klijent. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
16 godina
Mad_Badger kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Kruže glasine da nije kvito, nego da sad igra sa smurf accountom na eastu. Navodno čak koristi poljski klijent. 

Da idem do 200 referala xDDDDDDDDDDD 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d1
18 godina
neaktivan
Sigurno mu nick KURWA s obzirom da koristi poljski kljent xD
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
Keiichi kaže...
Sigurno mu nick KURWA s obzirom da koristi poljski kljent xD

Egon is a KURWA :D  

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d1
18 godina
hari85 kaže...
Mad_Badger kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Da idem do 200 referala xDDDDDDDDDDD 

Kaj ćeš nabijat smurfiće na 5 do 200?... mogao bih i ja.... barem bih se zabavljao na tim smurfovima, a ne gubio živce kad mi likovi nit na lvl 30 neznaju osnove LoL-a...

18 godina
neaktivan
Hahaha a nakon par puta nije zabavno xD neki dan igram na smurfu morg na midu i taaako ownam vayne a panteon pokusava gank svakih par min i tak jedno pola matcha xD vrista sam od smijeha cilo vrijeme :D

Onda drugi match ownan s poppy i tako xD na kraju mi nije neka zabava :D
18 godina
Keiichi kaže...
Hahaha a nakon par puta nije zabavno xD neki dan igram na smurfu morg na midu i taaako ownam vayne a panteon pokusava gank svakih par min i tak jedno pola matcha xD vrista sam od smijeha cilo vrijeme :D

Zabavno mi je trollanje preko all chata, možeš ih prcat koliko želiš, nema straha od bana, ljudi rage-aju, pa se nabrije tamo neki singed za 1v1... lol, reko dođi kod zmaja, i tamo ga gankamo 3 puta, a frajer i dalje piše, 1v1 you're scared, come alone... i opet mu smjestim. Nasmiješ se kako su naivni ljudi. A pogotovo onima koji pišu lucky, lucky, nakon što ih ownaš 3 puta za redom.... :D

16 godina
Unimatrix 007 kaže...
Keiichi kaže...

Zabavno mi je trollanje preko all chata, možeš ih prcat koliko želiš, nema straha od bana, ljudi rage-aju, pa se nabrije tamo neki singed za 1v1... lol, reko dođi kod zmaja, i tamo ga gankamo 3 puta, a frajer i dalje piše, 1v1 you're scared, come alone... i opet mu smjestim. Nasmiješ se kako su naivni ljudi. A pogotovo onima koji pišu lucky, lucky, nakon što ih ownaš 3 puta za redom.... :D

Sjecam se kad je lee  bio free pa ja isao bt > phantom > trinity> ie > black cleaver troll build xd (buce ionia ofc xd )  i ownao s tim itemima. Onda su pisali  damage hax xD 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 19:16 (hari85).
18 godina
hari85 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Keiichi kaže...

Sjecam se kad je lee  bio free pa ja isao bt > phantom > trinity> ie > black cleaver troll build xd (buce ionia ofc xd )  i ownao s tim itemima. Onda su pisali  damage hax xD 

Išao sam u mid sa Brandom dok je bio free, i protiv mene, pazi sad, Master Yi.... hahah, zoniram ga cijelo vrijeme, ubijem ga u grmlju sa onim vatrenim pillarom i frajer poludi, all chat rage, hax, cheat, on bude reportal, ovo ono, da je nemoguće da ga ubijem jer je Master Yi najjači lik i njegov dmg je prejak... hahaha, slomil sam se od smjeha... fuck the squishy, pa brand ih jede za doručak... iznukiram frajera u 2 sekunda, gotovo je, on već piše zidove teksta u all chatu kak varam... hahaha, predobro....

16 godina
League Of Legends
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

"Every day im jungleing"

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
League Of Legends

OMFG. novi patch je preyeben, samo steta sto mi rune ove netrebaju aaaaaaaaa.

{#}

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 12:26 (Jonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

jel itko nabavio graves-a? kakav je?

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
neaktivan
skullscar kaže...

Ja igrao protiv njega nije los.

LoL acc THCJoshi
17 godina
neaktivan
skullscar kaže...

Ja nisam, ali većina top ELO playera kaže da je baš super-jak,među 3 najbolja AD carrija. A prošao je jedan dan, ljudi ga ne igraju ni na 80% potencijala. Dakle, OP je, što se da lako argumentirati: Q mu ima prejak base damage i prejak scaling ( nuke sličan pravom AP AoE abilitiju, npr. Brandovom Pillar of Flame bez Ablaze bonusa ), W je fora utility ability, E je izrazito OP ( dash + AS bonus čiji CD možeš stalno imati uz prave iteme i dobar AD, usporedi to sa Tristaninim Q-om ), R koji je izrazito jak AoE nuke, usporedio bih ga sa Anninim Tibbersom bez stuns, passive koji ti daje 40+ armora i mresista na levelu 16 ako ga nastackas ( u teamfightu je to ekstremno lagano ) te base statsi koji više slične nekom tanky dps-u nego carriju.

Dakle, Graves je u ovom trenutku AD carry sa vrlo dobrim sustained damageom, pseudo-nuker i pseudo-tanky dps. Usporedio bih ga sa prenerf Ireliom ( assasin + tanky dps ) i prenerf Vayne ( assasin + hyper AD carry ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
protjeran

znači i on dobiva nerf brzo {#}

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
17 godina
neaktivan
skullscar kaže...

znači i on dobiva nerf brzo {#}

Hotfix predviđam ubrzo.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
18 godina
Blizek kaže...
skullscar kaže...

Ja nisam, ali većina top ELO playera kaže da je baš super-jak,među 3 najbolja AD carrija. A prošao je jedan dan, ljudi ga ne igraju ni na 80% potencijala. Dakle, OP je, što se da lako argumentirati: Q mu ima prejak base damage i prejak scaling ( nuke sličan pravom AP AoE abilitiju, npr. Brandovom Pillar of Flame bez Ablaze bonusa ), W je fora utility ability, E je izrazito OP ( dash + AS bonus čiji CD možeš stalno imati uz prave iteme i dobar AD, usporedi to sa Tristaninim Q-om ), R koji je izrazito jak AoE nuke, usporedio bih ga sa Anninim Tibbersom bez stuns, passive koji ti daje 40+ armora i mresista na levelu 16 ako ga nastackas ( u teamfightu je to ekstremno lagano ) te base statsi koji više slične nekom tanky dps-u nego carriju.

Dakle, Graves je u ovom trenutku AD carry sa vrlo dobrim sustained damageom, pseudo-nuker i pseudo-tanky dps. Usporedio bih ga sa prenerf Ireliom ( assasin + tanky dps ) i prenerf Vayne ( assasin + hyper AD carry ).

Jak je, ali si pretjerao... odigraj s njim pa ćeš vidjeti, radi puno dmg-a, ali nije sigurno kao Irealia prije nerfa...

17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...
skullscar kaže...

Jak je, ali si pretjerao... odigraj s njim pa ćeš vidjeti, radi puno dmg-a, ali nije sigurno kao Irealia prije nerfa...

Alidam se kladiti da će dobiti bar nerf iduće tjedan, ako ne i hotfix.

16 godina
League Of Legends

DDDD

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Renekton solo top, prejak champ, njihovi nisu imali junglera, pa sam bio 1 vs 2 protiv Gravesa i Blitza, hebali su me dobro sa farmanjem, nisam mogel nikam dalje od turreta zbog blitzovog graba, al je Xin radio kvalitetne gankove, i sa malo feeda, da sam imao ghost mogo bi vjerojatno solo njih dva :D 

Njihov team svi bili sqiushy i u team fightovima pokolj, ja ostajao zadnji ziv, i triple kill dobio 2 puta 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
tommy2103 kaže...

Renekton solo top, prejak champ, njihovi nisu imali junglera, pa sam bio 1 vs 2 protiv Gravesa i Blitza, hebali su me dobro sa farmanjem, nisam mogel nikam dalje od turreta zbog blitzovog graba, al je Xin radio kvalitetne gankove, i sa malo feeda, da sam imao ghost mogo bi vjerojatno solo njih dva :D 

Njihov team svi bili sqiushy i u team fightovima pokolj, ja ostajao zadnji ziv, i triple kill dobio 2 puta 

Šta to jogi opet igra :D ? Joj kad se sjetim starih vremena.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 17:55 (hari85).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ja ne kuzim kak smo svi lvl 15-20 u igri i onda jedan lik u njihovom timu lvl 30 jedini ima preko 400 winova full rune masterije igra ireliu i normalno da nas je poklo, ne kuzim kak njega smjesti u taj game, valjda neki arranged queue ali vise od 2 njih?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dmanz kaže...

ja ne kuzim kak smo svi lvl 15-20 u igri i onda jedan lik u njihovom timu lvl 30 jedini ima preko 400 winova full rune masterije igra ireliu i normalno da nas je poklo, ne kuzim kak njega smjesti u taj game, valjda neki arranged queue ali vise od 2 njih?

low level starta match i pozove jakog frenda. ostali dolaze random koji su level onoga ko radi

18 godina
hari85 kaže...
tommy2103 kaže...

Šta to jogi opet igra :D ? Joj kad se sjetim starih vremena.

Igra on cijelo vrijeme, samo ne tak česte, kad ste pak vi skupa igrali lol, skup samnom ili ? :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

6 rankeda za redom winnova- 1421 elo ( valjda sam izasao iz elo hell-a :))

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

hahahahahahaha koji triple, moj prika igra AP yia i gragas ulta na njihovu fontanu i nocka prema nama vayne, cait i sonu i on samo prvon triple {#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

prvi put sam igrao s xerath-om maloprije.. preheben mi je

p.s. izvukao sam se iz takvih hebenih situacija da to nije normalno, masu damage napravi dok kažeš keks

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 23:27 (skullscar).
18 godina
neaktivan
Skull mislim da nije bas tako kako kazes no dobro :D ja lvl 13 lega lvl 30 i idemo duo que i dobijemo lvl 25-30 u protivnickom timu :D

Neko mu je spomenio kako ti funkcionirao s due que i kak matchaming nalazi match al zaboravih iskreno :D
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice