League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.433.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
protjeran
Re: League Of Legends

potpuna dominacija haha. prvi ubijem lika s katarinom, zatim ulovim još 2 lika i taj izađe van iz igre. s ovima smo se kasnije samo igrali hehe

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 23:02 (skullscar).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel pobjedio LoL na onim awards-ima????

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
skullscar kaže...

potpuna dominacija haha. prvi ubijem lika s katarinom, zatim ulovim još 2 lika i taj izađe van iz igre. s ovima smo se kasnije samo igrali hehe

Lepo, ali ako si tek počeo s igrom ovi scoreovi ti vrijede ko i da si igro s botovima.

{#}

LoL EU: Ferinus
15 godina
protjeran

danas sam tek počeo i igrati pošteno, lv8 sam sada. dobra igra, oko 1600 pointsa imam jer sam kupio onog master yi. al bar znam koju klasu preferiram. melee i high dps. sad treba skupiti pointse za nešt bolje + rune itd.. ima posla

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
skullscar kaže...

danas sam tek počeo i 1)igrati pošteno, lv8 sam sada. dobra igra, oko 1600 pointsa imam jer sam kupio onog master yi. 2)al bar znam koju klasu preferiram. melee i high dps. sad treba skupiti pointse za nešt bolje 3)+ rune itd.. ima posla

1)Lol

2)Trebas igrat SVE klase, bar po 2 champa iz svake klase...

3) Rune NE kupovati do 21+ lvl-a, jedino TIER 3 rune valjaju...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
protjeran

da, za rune sam skužio već. ne znam za champove, nekako mi najviše leže melee klase. ranged ne volim, crknem odmah jer ih igram baš kao melee. zaboravim da su na rangee najbolji

15 godina
neaktivan
League Of Legends
To je ta hybrid Katarina,i to protiv Kassadina na midu Weirdek u mad?
LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nisi shvatio, klase se ne dijele na ranged i melee nego na Abilty Power, Att. Dmg, Tank, Support - tek sad biras ranged ili melee...

http://www.mobafire.com/ -> Tu imas guide za champove i opcenito za igru... ( I ne Harise nedam mu solomid jer nije 30 sa 3-4 rune pagea i najvjerojatnije nebi skuzio 80% stvari tam...)

14 godina
League Of Legends

Bil neko bio tako dobar i napiso koja je rotacija champa dns?

Na poslu sam, a net na ajfonu očito odbija surađivati samnom dns. {#}

:nestrpljiva:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

magus, cho, annie, corki, ammumu- ugl smece.

LoL acc THCJoshi
18 godina
Ukulele kaže...

Amumu, Annie, Ashe, Cho'Gath, Corki, Master Yi, Nasus, Soraka, Jarvan IV, Xerath {#}

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
14 godina
League Of Legends

Hvala momci!

Ovaj Xerath je ono novo čudo od champa ili sam nekaj pomješala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Ukulele kaže...

Amumu, Annie, Ashe, Cho'Gath, Corki, Master Yi, Nasus, Soraka, Jarvan IV, Xerath {#}

Dosadnooooooo 8 oriđiđi chempion i Jarvan kojeg imam... jedino Xerath nešto dobro,ali smo svi znali da će doći,pa stoga za ovu rotaciju {#}

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan

Couldn't agree more. Lame rotacija :/

Mobster12 (EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedan od onih tjedana. Can I have Jarvan, please? Can I have Xerath, please?

If NO then QUIT.

Uglavnom, jutros san se ranije diga, i umisto da dvi sriće grabin, ja san otiša dvaput u Summoners Rift. Taman uz kavicu prije posla. 7 puta natrag u queue, nakon dotičnih pitanja.

Sviđa mi se Xerath, ima lakši stun od branda. A Jarvan, nekako mi je OP early game, s tim da san ga igra greškom sa AP runama, tako da može to i 10-15% bolje.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 14:23 (Mad_Badger).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

3 match-a već i na obje strane netko igra s xerath-om. to je ta faza, svi misle da su pobjednici ako imaju champa s kojim je netko dobro igrao. ali svi nisu taj netko i većina ih crkava ko muhe

14 godina
neaktivan

evo ja sam krenuo igrat ranked na EU westu zasad imam skor 7/4 i trazim ljude da igramo zajedno vec ima tu neka ekipica al rijetko su oni online nemoramo igrat ranked mozemo i normal bitno da je zejbancija i da se ne zivciramo dok igramo :D nick ingame je ZleSvinje !!!!!!

15 godina
protjeran

evo kratko i jasno, zanima me gdje vas većina igra?

44 EU Nordic and East
12 EU West
17 godina
Unimatrix 007 kaže...
Ukulele kaže...

Svaki drugi tjedan annie, yi, amumu i ashe budu. Pa to je strasno

Sta ne naprave popis neki i ak je annie bila ovaj tjedan nemoze vise bit dok se rotacija svih  championa nezavrsi.

A ne ko sto riot radi da svaki drugi tjedan budu isti championi i onda mi jos stave ove po 450 ip, ko da je problem skupit ip za te kikiriki champione.

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Ukulele kaže...

Svaki drugi tjedan annie, yi, amumu i ashe budu. Pa to je strasno

Sta ne naprave popis neki i ak je annie bila ovaj tjedan nemoze vise bit dok se rotacija svih  championa nezavrsi.

A ne ko sto riot radi da svaki drugi tjedan budu isti championi i onda mi jos stave ove po 450 ip, ko da je problem skupit ip za te kikiriki champione.

Problem je što neznaš koji je kiki, a koji riki, ovako imaš priliku da saznaš besplatno {#}.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
Blizek kaže...

Problem je što neznaš koji je kiki, a koji riki, ovako imaš priliku da saznaš besplatno {#}.

Uopće nekužim što je pisac time htio reći {#}

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Blizek kaže...

Uopće nekužim što je pisac time htio reći {#}

Ma trollam se.

16 godina
League Of Legends

Jao tek sad vidio ovo, voditelj je *.*

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel vrijedi šta ovaj Jaximus skin s obzirom da je na saleu sada? Imam Jaxa i igram puno s njim pa jel ga vrijedi uzet? Ako ne, oće li Vandal Jax bit na saleu ubrzo?

LoL EU IGN: Juky844 i Juky777
16 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Jel vrijedi šta ovaj Jaximus skin s obzirom da je na saleu sada? Imam Jaxa i igram puno s njim pa jel ga vrijedi uzet? Ako ne, oće li Vandal Jax bit na saleu ubrzo?

Pa jel ti se sviđa? Meni jako dobar Jaxov skin. Ja ne igran Jaxa pa san ga mislia uzet, al san se onda suzdrža, jel kolko ima smisla kupovat skin za lika s kojim san bacia ravno ... nula partija.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
18 godina
neaktivan
Joj juce zam se jedva suzdrza da ga nekupim :( skin je zakon, al slabo Jakšu igram, a imam vandal skin pa sam ipak odusta :/ ipak cu ovog novog gaya uzet kad izadze :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Graves, Spotlight

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 10:00 (Severe Rage).

0 0 hvala 0
16 godina
entertainer kaže...

Imam ja skin i odlican je :D  

Edit : Noc i blitz skinovi su 520 rp  a nida i annie 975 , noc ima isti Q kao i bez skina :S 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d1
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 15:29 (hari85).
16 godina
hari85 kaže...
entertainer kaže...

Imam ja skin i odlican je :D  

Edit : Noc i blitz skinovi su 520 rp  a nida i annie 975 , noc ima isti Q kao i bez skina :S 

Ma kupit ću ih sve koliko god koštali, svi su epični.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
League Of Legends
haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d1
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice