- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dolaskom na west poceo malo renked.. ide dobro zasad :D btw jel mi moze netko objasnit sta je to ''elo hell''?
Moli Boga da nikad ne saznas na svojoj kozi ;)
Jungle Veigar koji ide poslje svakog kampa natrag u bazu, ne ganka, bar ce 5 puta otic 1v1 protiv njihovog junglera koji ce ga silovat, zaostaje 3-4lvla za duo laneom, ofc nezna Engleski - Bolji primjer neces nac...
dolaskom na west poceo malo renked.. ide dobro zasad :D btw jel mi moze netko objasnit sta je to ''elo hell''?
Boljka stavljana Elo sistema na team igru , jer dobar tim moze carryat 1 loseg igraca . To se cesto desi vise puta pa dobijemo da je neki igrac na Elo Range-u kojem ne pripada tj. njegov skill nije na razini s ostalima . I onda dobijes tog igraca u timu i nemozes izcarryat 0/13 branda kao primjer :D
haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d1
Boljka stavljana Elo sistema na team igru , jer dobar tim moze carryat 1 loseg igraca . To se cesto desi vise puta pa dobijemo da je neki igrac na Elo Range-u kojem ne pripada tj. njegov skill nije na razini s ostalima . I onda dobijes tog igraca u timu i nemozes izcarryat 0/13 branda kao primjer :D
upravo ovo, ELO je inače sustav koji se koristi u šahu, znači sustav u kojen si samo ti zaslužan za svoj rezultat, naravno igra se 1v1 i samo ti utjećeš na svoj ELO, a oni su ga očajno stavili u LoL koji je timska igra i koja apsolutno nebi smila imat takav sustav rankiranja i zato se desi elo hell i zato se dosta teško izađe iz njega jer ne ovisiš samo o sebi nego i o ostala 4 igrača, fala bogu nekad ih je i manje (afk, leaver...)
upravo ovo, ELO je inače sustav koji se koristi u šahu, znači sustav u kojen si samo ti zaslužan za svoj rezultat, naravno igra se 1v1 i samo ti utjećeš na svoj ELO, a oni su ga očajno stavili u LoL koji je timska igra i koja apsolutno nebi smila imat takav sustav rankiranja i zato se desi elo hell i zato se dosta teško izađe iz njega jer ne ovisiš samo o sebi nego i o ostala 4 igrača, fala bogu nekad ih je i manje (afk, leaver...)
Hihi, ja sam dns dobio partiju koju je moj IRL frend(!) namjerno fidao jer je bio frustriran svojom lošom igrom i time što sam mu rekao da je trebo malo ranije doć u teamfight ( vidi razloga za ljutnju ). Da nije na vrijeme ( nakon 5 namjernih smrti ) skužio da možemo dobiti, izgubili bi, al očito mu je proradilo ono malo pameti što mu je u tom trenutku bilo u mozgu ( pokraj sve ljutnje i bijesa ) xD.
Cait is OP! :)
Defeat? Preporuka, uzmi black cleaver umjesto 2. phantom dancera.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omg sad ce svaki drugi idiot failat s Karthom :(
Omg i feedat sa stakorom fail Karthove...
Why Riot, why?
mene jedino zanima zasto nema mobile payment na balkanu zna neko zasto?
to i ja cekam da dode :/ ako ikad dode -.-'
Moze mi neko rec sta treba kupovat za Brand-a?!? i ko igra na west-u nek me doda ZaguljivaC
Zato sto svatko moze napravit karticu i kupovat sto god hoce po netu.
Vrlo jednostavno i nista te ne kosta
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omg sad ce svaki drugi idiot failat s Karthom :(
Omg i feedat sa stakorom fail Karthove...
Why Riot, why?
Šta ne, skupljam IP za karthusa ima mjesec dana, pa kupim akali zbog elo hella, pa igram opet da skupim, pa brat kupi je*benog blitzcranka, nikako da stignem 6300 za karthusa. Sad imam dovoljno...
Pa vidiš, jeste jednostavno, ali moji roditelji drugačije misle.
Pa vidiš, jeste jednostavno, ali moji roditelji drugačije misle.
Nemoraju oni ni znat 
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
QQ=Uninstal
Cekam dotu 2 od sada.
Dali mi moze neko reci kako da imam skin za Branda i Ryzea,a da ja samo vidim skin?
Ali Mob. pay. je 3 puta skuplji nego preko kartice kad gledas omjer novac:RP
razmišljam da probam igru ali me zanima dali postoji micro store? uglavnom dali je igra f2p sa store koji ima različite kozmetičke detalje za charactere ili se u njemu kupuju skillovi itd?
eh da, i koji client skidam? eu nordic and east ili eu west?
razmišljam da probam igru ali me zanima dali postoji micro store? uglavnom dali je igra f2p sa store koji ima različite kozmetičke detalje za charactere ili se u njemu kupuju skillovi itd?
eh da, i koji client skidam? eu nordic and east ili eu west?
samo kozmetika :) , tj. skinovi koji ni na koji ancin ne utjecu na igru i nemas nikakve iteme ili slicne dodatke da mogu utjecati na igru a da se kupuju za prave pare tak da su svi ravnopravni(npr. netko potrosi 100kn a netko nista i dalju nema boljeg zbog potrosenog novca). skidas client koi hoces tj. u kojoj regiji hoces igrati
ok skidam nordic and east kako mi je i preporučilo odmah. uf davnih dana sam igrao closed betu hehe, da vidimo sad situaciju
Šta ne, skupljam IP za karthusa ima mjesec dana, pa kupim akali zbog elo hella, pa igram opet da skupim, pa brat kupi je*benog blitzcranka, nikako da stignem 6300 za karthusa. Sad imam dovoljno...
Pa upravo zato ne, sad ce svaki drugi idiot(Ne mislim na tebe) kupit Kartha i odma u ranked jer je on "op noob champ" i sje*at ostalima elo, zbog takvih si najvjerovatinje tam di jesi... A kad ih neko razbije onda ce samo feedat i ksat s ultom, zbog takvih je Karth i naj omrazeniji champ...
Nezz kak ga ti mislis igrat, al moj savjet je da probas sto manje umirat i ne ksat s ultom, zalitavanje medu njih 3-4 i poginut pa onda lupat ultu jednostavno je katastrofa...
eh da, savjet koje champione uzeti za start dok se ne naviknem na igru?
skype: jajejaje23 xf: jajenaoko123 LotRO ingame: Crovoid BF:BC2 ingame [cro]MUgLY LoL ingame: croMUgLY
evo prvi problem, registrirao sam se i dobijem povratni e-mail. kad odem na lol stranicu i idem na login, upišem user name i password ali uvijek dobijem ovo "Sorry, unrecognized username or password"... divno