League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dodajte me. Moj nick ZaguljivaC pa me dodajte. 21 sam lvl :D

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Za drugi dan igranja igrice not bad :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jel moguce kak dobit riot pointse bez placanja? htio bih bar 2 skina

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
Re: League Of Legends
hari85 kaže...
makaweli kaže...
hari85 kaže...

Odigrao zadnju i  zvanicno Quitam zbog raznih razloga , vec sam posla request za account deaktivaciju da opet nemogu igrati ako me uhvati opet zelja . Vidimo se <3

Pa bolje daj nekom acc i natjeraj ga da promijeni pass :D

http://support.leagueoflegends.com/entries/461131-disabling-your-account

I onda da natjeram tog da  mi da pass ?? :D no , ty .

Sebicna djecja odluka, bio si i ostao do zadnjeg momenta drama queen :) umjesto da si nekome poklonio acc ti ga pokusavas ko zadje deriste "ako ja necu, nece niko imat" unistit.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 17:53 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

ako pozoves 10 prijatelja da igraju lol i oni dodu na 5 lvl dobijez rp za 1 skin

16 godina
D3ViL kaže...
hari85 kaže...
makaweli kaže...
hari85 kaže...

Odigrao zadnju i  zvanicno Quitam zbog raznih razloga , vec sam posla request za account deaktivaciju da opet nemogu igrati ako me uhvati opet zelja . Vidimo se <3

Pa bolje daj nekom acc i natjeraj ga da promijeni pass :D

http://support.leagueoflegends.com/entries/461131-disabling-your-account

I onda da natjeram tog da  mi da pass ?? :D no , ty .

Sebicna djecja odluka, bio si i ostao do zadnjeg momenta drama queen :) umjesto da si nekome poklonio acc ti ga pokusavas ko zadje deriste "ako ja necu, nece niko imat" unistit.

Ma nije vazno :D , ionako retardirani Riot mi nemoze ni jednostavno deaktivirat acc jer imam neke podatke na Eastu -.- , nisu ni server transfer uradili kak spada .

haris771EuW LOL account free cookies &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt; http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja bih se samo ispricao slimyyyu sto sam tvrdio da elo hell ne postoji. Stvarno..... ispricavam se :)

Mobster12 (EU)

1 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Ma nije vazno :D , ionako retardirani Riot mi nemoze ni jednostavno deaktivirat acc jer imam neke podatke na Eastu -.- , nisu ni server transfer uradili kak spada .

Opet si poco s tim sranj*ma...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
neaktivan

uzmi XIN-a ( Xin Zhao ) po meni uz Yi-a najjednostavniji igrac a prejak, a onda kad skupis para uzmi Nocturna :)

17 godina
neaktivan
League Of Legends

LoL i kad se moj tim ( pa i ja s njima ) trola malo oko izbora champova, i dalje ownamo... WTF baš me ide {#}.

Ezreal OP Ezreal OP
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ja lijepo 6,7 poraza zaredom, ranked, normal, sve isto, uvijek idem budala neki support ili ap kat sto mi bas nejde je niko drugi nece, i tak feedam dok tenkam jer team faila ubiti nesto, meh....

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
File04 kaže...

Ja bih se samo ispricao slimyyyu sto sam tvrdio da elo hell ne postoji. Stvarno..... ispricavam se :)

sve uredu {#} samo šteta šta si se mora sam uvjerit u to {#}

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovako riot trolla u test realmu {#}

League of Legends ID: DominatorGT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Evo sta da kazem i ja ti se pridruzujem jednosavno nema vise ovako smisla igrati,neda mi se uopce ni objasnjavati jednostavno su trebali kada pravis account od League of Legendsa postaviti test intelelegencije jer kakve ljude dobivas stavarno.Neda mi se vise ni truditi igrati igru.Najljepse je ovu igru bilo igrati nekada poslije bete i ono vrijeme kada sam ja napravio account nekada kada je Sona izasla ili 2-3 patcha prije nje,nije bilo uopce puno ljudi i bilo je milina igrati jos je igra bila nova i zanimljiva,ali sada je igra svaki idiot.Mozda se nekekad vratim za nekih 6-7 mjeseci.See ya guys :*     Battlefield 3 {#}

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 2:13 (scarface797).
15 godina
TheGamemaker kaže...

Ovako riot trolla u test realmu {#}

kako upasti u test realm?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
16 godina
scarface797 kaže...
hari85 kaže...

....Mozda se nekekad vratim za nekih 6-7 mjeseci.See ya guys :*     BattlefieldStronghold{#}

Ja u zadnje vrijeme samo igram First win of day i to kasno navecer kad majmuni spavaju...

Sad lijepo malo zaje*anicje s ekipom na Dekaronu i uskoro Stroghold 3 = milina, dns u jednoj jedinoj odigranoj dobim jungle Veigara koji ne ganka i vraca se u bazu poslje svakog kampa kojeg jedva rokne, naravno nije ni rijec reko, ali moje ownanje(citas: trolanje) s Sivir je presudilo u nasu korist >_>

I da Scar :* i tebi <3

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
neaktivan
League Of Legends

2 najveća nolifera na blakanu quitaju, moš mislit {#} ja nerazumin jeste li vi malo glupasti ili šta, pa ja mislin da i najveći noobovi znaju da se netriba igrat solo nego premade, a fala bogu ima nas za premade,  ali ne, vi idete po starome i igrate sami pa onda plačete kako je igra puna noobova, to svi znamo ali zato tu i postoji premade...

btw. ako ima ko na westu ko bi tia premade ili ranked sa bar 400-500 pobjeda PM me

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

2 najveća nolifera na blakanu quitaju, moš mislit {#} ja nerazumin jeste li vi malo glupasti ili šta, pa ja mislin da i najveći noobovi znaju da se netriba igrat solo nego premade, a fala bogu ima nas za premade,  ali ne, vi idete po starome i igrate sami pa onda plačete kako je igra puna noobova, to svi znamo ali zato tu i postoji premade...

btw. ako ima ko na westu ko bi tia premade ili ranked sa bar 400-500 pobjeda PM me

Ne znam kolko oni igraju partija dnevno sad kad su se prebacili na west, ali ja kad god izgubim 2 partije zaredom radi kretena više ne igram taj dan. I to je sjajno rješenje svih problema. I opet tko god misli da je u ELO hellu neka igra pubstomp champione ( Akali, Talon,Vayne, praktički svaki jači assasin ) i neka se izvuče iz toga.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

izgubia san volju za igron vise kolko livera ima vamo.. -.-' pa ubit se.. sad san odigra tj. izgubia 3v5 match

zanima me kakav je West?

7 EU West
18 EU East
iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iMaestro kaže...

izgubia san volju za igron vise kolko livera ima vamo.. -.-' pa ubit se.. sad san odigra tj. izgubia 3v5 match

zanima me kakav je West?

Koliko sam ja čuo, na West se isplati ići samo ako si top elo igrač jer imaš još malo bolju konkurenciju, iako i to možeš uzeti za zrnom soli jer se tournament igrači ne trude baš previše u rankedu ( čast izuzecima ).

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
iMaestro kaže...

zanima me kakav je West?

Koliko sam ja čuo, na West se isplati ići samo ako si top elo igrač jer imaš još malo bolju konkurenciju, iako i to možeš uzeti za zrnom soli jer se tournament igrači ne trude baš previše u rankedu ( čast izuzecima ).

najvise me zanima broj leavera... previse ih je na Eastu..

17 godina
neaktivan
iMaestro kaže...
Blizek kaže...
iMaestro kaže...

zanima me kakav je West?

Haris i scar su se prebacili na West jer su očekivali manji broj leavera i trolova, sad odustaju od lola ( iako u to sumnjam ). Ako zbrojiš 2 i 2, onda ti je jasno da je sve to ista kaša.

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
iMaestro kaže...
Blizek kaže...
iMaestro kaže...

zanima me kakav je West?

Haris i scar su se prebacili na West jer su očekivali manji broj leavera i trolova, sad odustaju od lola ( iako u to sumnjam ). Ako zbrojiš 2 i 2, onda ti je jasno da je sve to ista kaša.

Nope rijetko sam kada dobio leavera tj. bilo je prekjucer weirdek je leavo,uglavnom dok sam bio na eastu svaki game je bilo vamo je otkada sam se prebacio mozda 2-3,a jbg quitam LoL jednostavno izgubim zivce,ali east i west sto se tice igraca nemozes nikako porediti,mislim nemozes ni vamo svaki put ocekivati dream team, ali vamo i ako dobijes neku budalu bude samo jedna dok je na eastu svaki match bar 3 idiota.Vamo vecinom kada udem u champ select ljudi komuniciraju a ne samo napisu ''me mid''.

LoL-scarface797(EU)
18 godina
League Of Legends

Iskreno, ja ne vidim nikakvu razliku na Westu, prebacil sam se prije 2 mjeseca mislim i ajd, nema login queue da cekas dugo, al sto se tice igraca, nista veca razlika, leavera ima malo manje, al djece koja misle da su najbolji, pa forsiraju solo stalno nikad u teamfightovima ima dosta, tak da mislim, svejedno je dal si na westu lil eastu, ja se prebacil jer neki ljudi s kojima sam igral su se isto prebacili, makar sad vecinom idem solo kad ovi ne igraju vec skoro nista.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Nope rijetko sam kada dobio leavera tj. bilo je prekjucer weirdek je leavo,uglavnom dok sam bio na eastu svaki game je bilo vamo je otkada sam se prebacio mozda 2-3,a jbg quitam LoL jednostavno izgubim zivce,ali east i west sto se tice igraca nemozes nikako porediti,mislim nemozes ni vamo svaki put ocekivati dream team, ali vamo i ako dobijes neku budalu bude samo jedna dok je na eastu svaki match bar 3 idiota.Vamo vecinom kada udem u champ select ljudi komuniciraju a ne samo napisu ''me mid''.

evo da i ja kažen mišljenje o west/east raspravi, na westu ima manje leavera i trollova koliko san dosad primjetia u ovih par miseci, neznan jel to zato šta više igran premade ili je jednostavno tako ali tamo bi doslovno skoro svaku partiju dobija leavera, ode je toga dosta manje...

a scar šta se tiče toga da se živciraš, viruj mi nije to zbog ove igre, imaš problema sa živcima i nije važno koju igru igraš, nekidan si igra BF3 pa si vrišta isto ka i kad igraš LoL, sve je to ista stvar, ja mislin da bi ti bilo pametnije priznat da imaš problem sa živcima, a ne krivit igru {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo me na EU Westu..

cim sam dosao naisao sam na nekakav bug.. ja sam bannavao i na prvom bannu nisam vidio champione o.O

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

http://eune.leagueoflegends.com/news/tune-intel-extreme-masters-global-challenge-new-york

Summoners!

This Thursday, the 13th of October marks the beginning of the next stop on the Intel Extreme Masters Series! Starting at 9 AM Pacific Time and concluding on Sunday the 16th of October, some of the greatest teams from North America and Europe will meet at New York Comic Con to do battle over a $32,000 prize purse along with the right to compete in the IEM World Championships! Don’t miss your chance to watch all the action happen live at the Intel Extreme Masters Global Challenge New York event site!

A full schedule of the event can be found below!

Thursday, the 13th of October

• 17:00 AM (BST) - Dignitas vs. Team Solo Mid
  • 18:20 AM (BST) - fnatic MSI vs. Counter Logic Gaming
  • 19:50 AM (BST) - Dignitas vs. Counter Logic Gaming
  • 21:10 PM (BST) - fnatic MSI vs. Team Solo Mid
  • 21:40 PM (BST) - Team Solo Mid vs. Counter Logic Gaming
  • 22:40 PM (BST) – Dignitas vs. FnaticMSI

Friday, the 14th of October

• 15:30 AM (BST) - v8esports vs. Curse
  • 16:50 AM (BST) - SK vs. Sypher
  • 18:40 AM (BST) - v8esports vs. Sypher
  • 19:55 AM (BST) - SK vs. Curse
  • 21:30 PM (BST) - v8esports vs. SK
  • 21:30 PM (BST) - Sypher vs. Curse

Saturday, the 15th of October

• 15:00 (BST) - Semi-Final #1
  • 17:20 (BST) - Semi-Final #2

Sunday, the 16th of October

• 17:40 (BST) - 3rd Place
  • 19:15 (BST) - FINALS

Tune in this Thursday starting at 9 AM Pacific Time to watch the Intel Extreme Masters Global Challenge New York in style!

Od 6 sati popodne po našem vremenu počinje ovaj turnir. Danas je definitivno impresivan raspored ( al ko je radio grupe, bome je bio pametan ):

Thursday, the 13th of October

• 17:00 AM (BST) - Dignitas vs. Team Solo Mid
  • 18:20 AM (BST) - fnatic MSI vs. Counter Logic Gaming
  • 19:50 AM (BST) - Dignitas vs. Counter Logic Gaming
  • 21:10 PM (BST) - fnatic MSI vs. Team Solo Mid
  • 21:40 PM (BST) - Team Solo Mid vs. Counter Logic Gaming
  • 22:40 PM (BST) – Dignitas vs. FnaticMSI

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo i prvi game na westu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dmanz kaže...

Da, 20 referrala, dobijes dovoljno za jedan skin od 975 RP

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
BannedOnThisForum kaže...
dmanz kaže...

Da, 20 referrala, dobijes dovoljno za jedan skin od 975 RP

Ne, samo 10 referrala trebaš za 975 RP-a. Ako čekaš skinove na popustu, imaš dosta za 3 po 260 :D

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice