- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja samo gubim, 4 zaredom na dominionu
Eo prve partije na dominionu
Također 4 zaredom...
Uopce mi se dominion nije dopao, neka vrsta backdoora.
Glupost, vjerovatno cu ga rijetko igrat
PS
YI OP
ne ide mi ovaj dominion da ga je*es :S
W/L mi je 2/8 :'(
Haha niti meni, 4 poraza zaredom, cijelo vrijeme drzimo 3 towera i pred kraj samo odjedamput 1,2 i izgubimo bezveze, hebes dominion :D
Također 4 zaredom...
PS
YI OP
Probaj riven na dominionu :D
★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
Također 4 zaredom...
PS
YI OP
Probaj riven na dominionu :D
jesam, ali dobijem takav team da ti dodje zlo... od 4 game-a kaj sam izgubio 3 puta sam bio prvi i jednom drugi po onom nekom scoru ili po cemu vec se racuna
Dominion je nešto najlošije što sam vidio u zadnje vrijeme. To je čisto gamemode za kad se skupi 5 frendova kojima se ne da igrati normalne igre, pa idu u koljačinu bezznačajnu.
Ne sviđa mi se uopće.
Dominion je savršen za riješavanje nakupljenog bijesa nakon nekoliko fail rundi, retardiranih suigrača ili elo-hella. 
I kao takvog ću ga i iskorištavati.
Dominion je bas ono, fast and fun. :D
Nekako je prebrzo sklepan, netreba ti mozak uopće. Mislim da bih se više radovao Magmi nego dominionu.
Dominion je bas ono, fast and fun. :D
Nekako je prebrzo sklepan, netreba ti mozak uopće. Mislim da bih se više radovao Magmi nego dominionu.
Da dominon je brz i zabavan nacin da iskaljite bijes i ako imate samo pola sata da odigrate jednu partiju . Ipak sam ja poceo igrat LoL zato sto je Moba , a capture and hold cu prepustiti nekom Fpsu :D . Hocu Magma chamber !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
How to make someone Que dodge :D
sječam se prije nek je dominion bil opće najavljen da se puno govorilo o magma champeru...
kaj je na kraju s tim ?
bude kaj od te mape ?
može mi neko reć neki dobar build za teemo-a pls a da nije sa mobafire-a nego iz vlastitog iskustva
može mi neko reć neki dobar build za teemo-a pls a da nije sa mobafire-a nego iz vlastitog iskustva
http://www.solomid.net/guides.php?g=658
/End
:D
Najbrzi dominion match :D
Dominion je nešto najlošije što sam vidio u zadnje vrijeme. To je čisto gamemode za kad se skupi 5 frendova kojima se ne da igrati normalne igre, pa idu u koljačinu bezznačajnu.
Ne sviđa mi se uopće.
Omfg ajde molim te zacepi tebi je najlakse reci ovo je lose,sranje nevalja a da malo razmislis koliko je trud ulozen u to,cak i ako on nije dobar.Zato budi malo zahvalan ipak je f2p.I ja sam se vise radova Magma Chamberu napocetku kada sam vidio ovo nije mi se svidalo,kada sam odigrao 3 partije postalo mi je odlicno,ako ti se nesvida nemoras igrati i gotvo,ali bar pokazi malo zahvalnosti sto se uopce nesto radi.
http://www.solomid.net/guides.php?g=658
/End
:D
Najbrzi dominion match :D
39 IP ROFL!!!!
napravio s akali kvadra kill :D na dominion
Cak sam i zavolio ovaj dominion.
S akali i ezom mi ide najbolje i najzanimljivije, a ubrzo budem uzeo GP-a.
Ezreal je odlican zbog toga sto ti rijetko tko moze uzet tower posto ih mozes do besvijesti pokat s Q
Yi-a vise neigram jer je pre OP. 3 phantoma i samo R-Kill-R- kill-R- kill itd...
....
West...
Me an eastu nemamo problema madafakaz
I ja sam svoga odmah uzeo, iako ne igram često Alistara. Kad smo već kod toga ovo mi je njegov najbolji skin ingame pa mi je drago da baš toga dijele.
★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
Planiram nekoga od ovih kupiti, ali ne znam koga bih. Može mala pomoć? :))
| 2 | Riven |
|---|---|
| 6 | Talon |
| 19 | Lee Sin |
| 2 | Jarvan IV |
| 5 | Renekton |
Dominion W/L 12/4
Hoće to kad imaš premade i kad ste svi na skajpu/teamspeaku
Dominion W/L 12/4
Hoće to kad imaš premade i kad ste svi na skajpu/teamspeaku
Upravo to, Dominion će biti puno zabavniji sa timom jer zahtjeva više strategije. Također, ovi koji govore da je sra*** jer treba samo trčati i to, oni uopće nisu u pravu. Dominion je puno drugačiji od SR i TT-a i nesmije ih se uspoređivati. To ja gledam kao sasvim novu igru, a ne samo mod.