Nisam baš u tijeku,kad bi trebao dominion?
Netko?
Negdje na forumima se spominjao 4.10 kao moguci datum, naravno ljudi su poludjeli jer su rekli "Shortly after PAX". Naravno može biti i ranije/kasnije, nema točnog datuma.
Nisam baš u tijeku,kad bi trebao dominion?
Netko?
Negdje na forumima se spominjao 4.10 kao moguci datum, naravno ljudi su poludjeli jer su rekli "Shortly after PAX". Naravno može biti i ranije/kasnije, nema točnog datuma.
Budući da je uskoro ELO reset/rewards... reko idem ja pokušat dić ELO... u normalu obično igram protiv ljudi sa 1500-1800 ELO-m pa reko, da barem 1520 lupim za taj gold. Prvu rundu nismo nit imali junglera... katastrofa. A drugu rundu ne mogu riječima objasniti, jedino to da je Vayne govorila Annie da je feeder, a meni da sam noob i kasnije je otišla AFK.... hura for ranked. BTW njihova Nidalee nije pogodila 90% Javelin shotova, nego su ovi debili popili to koliko se loše kreću... kao da ih namjerno skupljaju...
Welcome to trolling world aka ranked...
Nego u zadnje vrijeme s Nidalee ownam, fakat ko da neznaju da se mogu izmaknut Javelinu, al najbolje je kad njubeki lupe smite na pocetku borbe s blueom a moj tim ima CV, last hit njegovog bluea i prijetnje da ce me prijavit za varanje i da sam noob=neprocjenjivo...
to sa smiteom na pocetku radi dosta high elo junglera i uopce nije tako losa ideja, samo se treba jako cuvat da ne ostanes bez buffa.
Hahahaha, to ustvari jest loša ideja jer ti onda ne treba smite... nije smite samo za brzinu, glavni razlog zašto uvijek treba imat smite jer ta sigurnost koju ti daje, nema krađe buffova, osiguraš si zmaja il barona, ukradeš njima buff i tak...
-.- protiv kakvih njubina izgubim matcheve
Edit :OMGWTFBBQ STISNIO SAM UREDI -.- a ne da napravi novi post ....
Naravno nece da mi uploada sliku , mah uploadat cu replay :S pa radite sta hocete s tim xd
Jbg Harise, Teemo ti je bio useless cijelu rundu, samo je feedao bez veze, a Tristana nije imala nikakav lifesteal što je isto fail.... Ti si napravio max kaj si mogao, a kud ćeš više od toga.... kao i ja s Ireliom, kupiš sve, max. max., ne možeš više od toga, ali tim je preloš...
Budući da je uskoro ELO reset/rewards... reko idem ja pokušat dić ELO... u normalu obično igram protiv ljudi sa 1500-1800 ELO-m pa reko, da barem 1520 lupim za taj gold. Prvu rundu nismo nit imali junglera... katastrofa. A drugu rundu ne mogu riječima objasniti, jedino to da je Vayne govorila Annie da je feeder, a meni da sam noob i kasnije je otišla AFK.... hura for ranked. BTW njihova Nidalee nije pogodila 90% Javelin shotova, nego su ovi debili popili to koliko se loše kreću... kao da ih namjerno skupljaju...
Welcome to trolling world aka ranked...
Nego u zadnje vrijeme s Nidalee ownam, fakat ko da neznaju da se mogu izmaknut Javelinu, al najbolje je kad njubeki lupe smite na pocetku borbe s blueom a moj tim ima CV, last hit njegovog bluea i prijetnje da ce me prijavit za varanje i da sam noob=neprocjenjivo...
to sa smiteom na pocetku radi dosta high elo junglera i uopce nije tako losa ideja, samo se treba jako cuvat da ne ostanes bez buffa.
Hahahaha, to ustvari jest loša ideja jer ti onda ne treba smite... nije smite samo za brzinu, glavni razlog zašto uvijek treba imat smite jer ta sigurnost koju ti daje, nema krađe buffova, osiguraš si zmaja il barona, ukradeš njima buff i tak...
jako puno puta sam vidio da pullaju npr. one duo goleme sa smiteom, ili buff.
prednost je sto ces ga ranije moc opet iskoristit.
to sam najvise kod saintviciousa primjetio
Cijeli opisi s pc gamera
Mislim da je kolega forumas vec bio stavio iste slike prije par dana
Cijeli opisi s pc gamera
Netacno obadvije mladenove slike su imale samo Dio teksta ^^ i nije bila slika od riven same :D ( ili od maca , sjecam se da mu nes fali )
Cijeli opisi s pc gamera
Netacno obadvije mladenove slike su imale samo Dio teksta ^^ i nije bila slika od riven same :D ( ili od maca , sjecam se da mu nes fali )

pa o tome ja stalno pricam
jako puno puta sam vidio da pullaju npr. one duo goleme sa smiteom, ili buff.
prednost je sto ces ga ranije moc opet iskoristit.
to sam najvise kod saintviciousa primjetio
Pa to se radi samo na početku igre, kad si siguran da ti neće ukrasti buff.
Za pun užitak igranja protiv Gayrena treba uzeti Rammusa sa ovim runama i full defensive masteriesima.
Drek je što sam igrao LoL otkad je izašao iz bete (mjesec-dva kasnije) i od tada sam na US. Nisam ni znao da postoji EU :DD
I danas sam odlučio dotjerat acc na EU svinjski i samo njega igrat. Na kojem serveru je domaća ekipa?
Drek je što sam igrao LoL otkad je izašao iz bete (mjesec-dva kasnije) i od tada sam na US. Nisam ni znao da postoji EU :DD
I danas sam odlučio dotjerat acc na EU svinjski i samo njega igrat. Na kojem serveru je domaća ekipa?
Pola pola :D
Vecina je na EU Nordic & East.
Od 100 ljudi s foruma meni je vecina na Westu jos nasi koi nisu na forumu su gotov svi tamo .
Neznam zasto ali dobro.
Od 100 ljudi s foruma meni je vecina na Westu jos nasi koi nisu na forumu su gotov svi tamo .
Ti meni pišeš da si na frend listi a znam da si na Westu tako da...
vec je bilo glasovanje stranu ili 2 prije
mislim da je odnos bia 2/3 na N&E i 1/3 na West(otpr.)
Ja imam duplo vise nasih ljudi koi nisu na bug forumu nego sto jesu , a oni su svi na westu osim jednog .
Ja imam duplo vise nasih ljudi koi nisu na bug forumu nego sto jesu , a oni su svi na westu osim jednog .
pa iman i ja domace ekipe nekih 30-ak ljudi na eastu,skoro nijedan nije s foruma(par ljudi me dodalo s bug-a , ali jos nisan igra s njima)
Da se ne raspravljate.
| 39 | Nordic & East |
|---|---|
| 17 | West |
pa iman i ja domace ekipe nekih 30-ak ljudi na eastu,skoro nijedan nije s foruma(par ljudi me dodalo s bug-a , ali jos nisan igra s njima)
Ja sam na friend list limitu a imam samo 20 stranaca .
Lik je kompletno u pravu što se tiče Leone
Pa skoro je sve dobro rekao osim Jarvana koji nije baš super OP.
Da se ne raspravljate.
A jbn ti ja se transfera na west.
ko je na eastu nek me doda, nick mi je Taurus1992
28 lvl, pretezno igram sa malphiteom u zadnje vrijeme
ko je na eastu nek me doda, nick mi je Taurus1992
28 lvl, pretezno igram sa malphiteom u zadnje vrijeme
Malph je najjaci tank u igri, moj zadnji game carry i tank u isto vrijeme topim katu fiddle xina nocta a cijelo virjem su bili bolji xD nakraju smo dobili ogromi preokrat ja i nasa kata napravili.